GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για κόμμα ο Καμμένος...

Από το http://www.attikipress.gr/ Ο κύβος ερρίφθη από πλευράς του Πάνου Καμμένου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που τέθηκε εκτός Κοινοβουλευ...

Από το http://www.attikipress.gr/

Ο κύβος ερρίφθη από πλευράς του Πάνου Καμμένου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ όταν καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου, αποφάσισε να κόψει τον ομφάλιο λώρο που τον συνδέει με τη Λεωφόρο Συγγρού. Έτσι δεν διακηρύσσει απλώς ότι θα καταψηφίσει και τη νέα δανειακή σύμβαση και ότι δεν επιθυμεί, με δική του πρωτοβουλία, να είναι πάλι υποψήφιος με τις λίστες της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Προχωράει πλέον...
 ένα βήμα παραπέρα και ξεκινά επαφές για τη δημιουργία νέου αντιμνημονιακού κομματικού σχήματος στο χώρο της δεξιάς. Θεωρεί μάλιστα ότι θα υπάρξουν και άλλοι βουλευτές της ΝΔ που θα καταψηφίσουν και θα τον ακολουθήσουν. Μέχρι στιγμής δηλώνει πάντως ότι δεν θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και ο Δημήτρης Σταμάτης από την Αιτωλοακαρνανία, αν και μένει να αποδειχθεί αυτό στην πράξη.

10 σχόλια

  1. όποιος τους ταίζει είναι καλός και δεν τον χτυπάμε
    όποιος δεν τους τροφοδοτεί βάλεται ομαδικά από τα παπαγαλάκια τους
    όποιος δοκιμάσει να επιβιώσει στο δικό τους σύστημα εξαφανίζεται...
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ
    Πάνο προχώρα με γοργά βήματα και μηνυτήριες αναφορές σε όλους του υπόλογους...
    Με τη λίστα των δημοσιογράφων που πληρώνονται extra από τα υπουργεία τι γίνεται???
    κοντή η μνήμη των Ελλήνων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χάρηκα που ένας έντιμος άνθρωπος
    θα ηγηθεί νέου κόμματος.Μακάρι οι βαθειά κοιμόμενοι Έλληνες να ξυπνήσουν και να ψηφείσουν με γνώμωνα το εθνικό μας συνφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνο προχώρα,

    κι αν δεν περπατησει το κομμα, υπαρχει και Καρατζαφερης.

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιώργος με τον Αντώνη είναι πραγματικά φίλοι αυτό είναι το μήνυμα του Καμμένου, άν ήθελε πραγματικά ο Σαμαράς να χτυπήσει τον πρώην συγκάτοικο θα παρέμενε και ο Πάνος Καμμένος στο πλευρό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνο, είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

    Άλλη μία “έρευνα” προβλήθηκε εχθές το βράδυ και αφορούσε το κέντρο της Αθήνας, στο οποίο σύμφωνα με την έρευνα 18 ξενοδοχεία (κάπου 2000 κλίνες-το 20% της δυναμικότητας του κέντρου) έκλεισαν το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της πόλης, σε μία χρονιά που – πάλι σύμφωνα με την έρευνα – η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 10%. Μια “‘έρευνα” σύμφωνα με την οποία οι πρεζέμποροι, οι σωματέμποροι, οι λαθρομετανάστες, ασελγούν και βιάζουν καθημερινά το ιστορικό κέντρο. Σύμφωνα με την οποία η εγκληματικότητα ξεπερνώντας κάθε όριο σκέψης κλείνει τους ελάχιστους εναπομείναντες Έλληνες κάτοικους του κέντρου στα σπίτια τους πριν από τη δύση του Ηλίου. Όσους έχουν απομείνει, γιατί η κατάσταση καθημερινά διώχνει όλο και περισσότερους.

    Μιλήσανε για πορνεία, αναφερθήκανε στις πιάτσες ναρκωτικών της οδού Τοσίτσα (υπάρχουν χιλιάδες ακόμα). Μιλήσανε βαρύγδουπα για τη βρωμιά, τη βρώμα και τη δυσωδία, αυτή που μείωσε τις αφίξεις τουριστών στο κέντρο της πόλης κατά 7%, επαναλαμβάνοντας ότι φέτος η τουριστική κίνηση προς Ελλάδα αυξήθηκε 10%. Αναφερθήκανε στην ερήμωση των κτηρίων. Δείξανε κτήρια, φιλέτα σε άλλες εποχές απούλητα, ύστερα από 3 και 4 πλειστηριασμούς, σε εξευτελιστικές τιμές δίχως να βρεθεί όχι αγοραστής, αλλά ούτε ενδιαφερόμενος.

    Μιλήσανε, μιλήσανε, μιλήσανε… ποιοι μιλήσανε; Γκασμέτ Καπλάνι, Αύγουστος Κορτώ, Θανάσης Χειμώνας…όλοι “ΚΑΤΟΙΚΟΙ” του κέντρου των Αθηνών.Ο Γκασμέτ Καπλάνι, «επαγγελματίας μετανάστης» και συνεργάτης της εφημερίδας ΝΕΑ, μίλησε! Μίλησε ο Αύγουστος Κορτώ, κατά κόσμον Πέτρος Χατζόπουλος, κατά δήλωσην σε συνέντευξή του στον Παναγιώτη Ευαγγελίδη και τον Λύο Καλοβυρνά, δηλώνει: «Νέος, ωραίος και συγγραφέας πετυχημένων μυθιστορημάτων, ο Αύγουστος Κορτώ ζει την ομοφυλοφιλία του πολύ πιο χαρούμενα από τους δυστυχισμένους ήρωές του.» Ο Θανάσης Χειμωνάς που ζητούσε από την πολιτεία να αφαιρέσει από τους Χρυσαυγίτες τα πολιτικά δικαιώματα, μίλησε!

    Μίλησαν και κάποιοι άλλοι. Εικαστικοί, αρχιτέκτονες και λοιποί. Όλοι μιλήσανε, εκτός βέβαια από αυτούς που όντως μένουν στο κέντρο της Αθήνας. Τους Έλληνες εργάτες και εργαζόμενους, τις Ελληνίδες μάνες και νοικοκυρές, τα Ελληνόπουλα στις πλατείες και στα σχολεία. Όλοι αυτοί που σύμφωνα με την εκπομπή μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, χαρακτηρίστηκαν μηδενιστικά πρόσφορο έδαφος για ακροδεξιές συμμορίες, “pogrom” κλπ στην εκπομπή του σοβαροφανή Τσίμα!!!

    Δείξανε τα κλειστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, πήγανε σε κεντρικές πλατείες (Φωκίωνος Νέγρη-Βικτωρίας κα.) παραμονές Πρωτοχρονιάς αστόλιστες και χωρίς εορταστικό κλίμα και καταλήξανε στο συμπέρασμα ότι φταίνε οι κάτοικοι της πόλης! Γιατί μόλις πέρασαν τα χρόνια της ευημερίας (πότε; πού; ποιος; γιατί;) και γυρίσαμε στην πεζή πραγματικότητα συνειδητοποίησαν το πόσο είναι αποξενωμένοι από την πόλη τους και η πόλη τους από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ....
    χα0χ00αχ0χα0
    ΟΥ ΡΕ....

    http://schooligansgr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσοχή! Λυσσασμένοι ανθελληνες προδότες κυκλοφορούν ανάμεσά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση