GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παλικάρια της φακής και οι ...διαρροές από τη σύσκεψη υπό τον Παπαδήμο!

Από το http://www.kentrinews.gr/ Ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο! Μαζεύτηκαν οι τρεις συγκυβερνήτες στο Μαξίμου το μεσημεράκι τ...

Από το http://www.kentrinews.gr/

Ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο! Μαζεύτηκαν οι τρεις συγκυβερνήτες στο Μαξίμου το μεσημεράκι της Κυριακής και επί τρεις ώρες συζητούσαν τι πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός, που οι ίδιοι διόρισαν, στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής. Οι πρώτες πληροφορίες από το Μαξίμου και τα επιτελεία των κομμάτων ήταν ότι...
 υπήρξε απόλυτη σύμπλευση για τη μάχη των Βρυξελλών.
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η πιστοποίηση της «λευκής επιταγής» από την ανακοίνωση Παπαδήμου, που το περιεχόμενό της γνώριζαν και ενέκριναν οι 3 αρχηγοί. Όλα αυτά έγιναν μεταξύ 4 και 5 το απόγευμα.
Αμέσως μετά κι αφού οι 3 συγκυβερνήτες είχαν συσκεφθεί με τα επικοινωνιακά τους επιτελεία και τις… αυλές τους, άρχισε το μάλε βράσε.
Οι μαυρογιαλούροι επέστρεψαν δυναμικά, ταράζοντας ακόμη περισσότερο την κοινωνία με τα καμώματά τους.
Από την Ιποκράττους έλεγαν πως ο «αντιεξουσιαστής» Παπανδρέου επισήμανε την ανάγκη προστασίας των μισθωτών( !!!) αλλά και την ανάληψη της ευθύνης από τους εταίρους στη διαδικασία του κοινωνικού διαλόγου και τέλος υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτη η άποψη για τοποθέτηση επιτροπείας στην ελληνική οικονομία.
Επίσης οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε στη σύσκεψη ότι η σύγκλιση των πολιτικών δυνάμεων είναι ενισχυτικός παράγοντας της διαπραγμάτευσης καθώς αυξάνει την αξιοπιστία της χώρας προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για στήριξη “αλά καρτ”.
Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήραν οι… κύκλοι της Συγγρού. Σύμφωνα λοιπόν με τους γαλάζιους φωστήρες ο «επαναστάτης Αντώνης» εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις για την μείωση του κατώτερου μισθού υποστηρίζοντας ότι μειώσεις μισθών χωρίς πτώση των τιμών δεν οδηγεί σε ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Δηλαδή μας αποκάλυψαν μέσα στην πρεμούρα τους να κάνουν τη διαρροή, πως ο Σαμαράς συμφωνεί με την μείωση των τιμών, αρκεί να πέσουν και οι τιμές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε και το γνωστό  ότι τα όποια μέτρα ληφθούν δεν θα πρέπει να προκαλούν μεγαλύτερη ύφεση και ότι αντίθετα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Τέλος οι… κύκλοι του Καρατζαφέρη έλεγαν πως ο γίγαντας της πολιτικής, που απειλούσε πως θα αποχωρήσει το κόμμα του από την κυβέρνηση, δήλωσε πως δεν θα κάνει τίποτε (σ.σ.: να ψηφίσει δηλαδή το νέο μνημόνιο, που όλοι μας ξέρουμε πως θα ψηφίσει…), εάν δεν έχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Tο δικό μας απλό ερώτημα είναι το εξής: καλά βρε… παλικάρια της φακής: αφού μέσα δώσατε λευκή επιταγή στον μεταβατικό να συμφωνήσει στα νέα μέτρα του καινούριου μνημονίου, τι βάζετε τους… κύκλους σας και λένε τέτοιες ανοησίες;
Και εν πάση περιπτώσει, αν πράγματι κάποιος διαφώνησε, γιατί δεν βγάλατε μια επίσημη ανακοίνωση να ενημερωθούν και οι πολίτες; Μαυρογιαλούροι! 

21 σχόλια

  1. Θέλω να δω το αίμα τους να τρέχει στην άσφαλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπήρξε, σύμπτωση απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων, είπε ο Παπαδήμιος. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΙΔΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας βλεπω για κρεμαλα ολους........
    Ηδη ο προδοτης Βενιζελος ιπογραψε τις παραχωρησεις με βαση το Αγγλικο δικαιο...
    Δοσιλογοι πολιτικοι, η ωρα για να πληρωσετε τον λογαριασμο νομιζω οτι καθε μερα πλησιαζει!!!!!!
    Θα κρεμεστε σαν σαλαμακια αερος απο τα παραθυρα της Βουλης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ανησυχούμε!
    Μπουτάρης-Δοξιάδης-Τσούκαλης ετοιμάζουν κόμμα Παπαδήμου.

    [Λογικό! Όταν δούνε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πουλάει πια θα προσπαθήσουν να ξαναεγκλωβίσουν τους ηλίθιους με τα απομεινάρια του Σημίτη...
    και χορηγό ΤΟ ΒΗΜΑ] !!

    Ως μήτρα πολιτικών εξελίξεων και αναδιατάξεων στο πολιτικό-κοινωνικό σκηνικό της χώρας φιλοδοξούν να λειτουργήσουν πρωτοβουλίες και ενώσεις προσωπικοτήτων οι οποίες δραστηριοποιούνται ολοένα και συχνότερα όσο βαθαίνει η κρίση που πλήττει τη χώρα.

    Ως η πλέον δραστήρια της περιόδου εμφανίζεται η πρωτοβουλία «Για την Ελλάδα τώρα!»
    η οποία συγκεντρώνει και το ενδιαφέρον πολιτικών προσώπων.
    Πρόταγμα της πρωτοβουλίας στην παρούσα συγκυρία είναι η διατήρηση της κυρίαρχης κατάκτησης της χώρας, η παραμονή της δηλαδή στην Ευρώπη και στην ΟΝΕ. Ζητούμενο για τη συνέχεια, η προώθηση των μεταρρυθμίσεων που θα διασφαλίσουν την επίτευξη του στόχου.

    Στη μετεξελιγμένη πρωτοβουλία «Για την Ελλάδα τώρα!» συναντώνται πλέον πρόσωπα όπως ο κ.Αρ. Δοξιάδης και άλλοι από τον «Κοινωνικό Σύνδεσμο» αλλά και η πανεπιστημιακός κυρία Βάσω Κιντή, προερχόμενη από τη Δημοκρατική Αριστερά, από όπου αποχώρησε προσφάτως.
    Ανοιχτές είναι όμως οι γραμμές επικοινωνίας και συνεννόησης με άλλες πρωτοβουλίες όπως η «Ενωση Πολιτών», στην οποία δραστηριοποιούνται μεταξύ των άλλων οι καθηγητές κκ. Ν. Μουζέλης και Λ. Τσούκαλης, ο κ. Η. Μόσιαλος κ.ά.
    Κατά καιρούς με την Ενωση αυτή έχει συνεργαστεί και ο στενός σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παγουλάτος.

    Σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον διοργανώθηκε την προηγούμενη Κυριακή εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή με συντονιστή τον κ. Ν. Αλιβιζάτο και ομιλητές την κυρία Αννα Διαμαντοπούλου, τον κ. Κ. Χατζηδάκη και τους κκ. Λ. Τσούκαλη και Ι. Μπουτάρη.


    ΕΧΕΣΘΗΝ που λένε..
    ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑ έπαθα, απο τα ληγμένα παΣΤΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κανετε εκστρατεια στο διαδικτυο να κατεβουμε οσο το δυνατον γρηγοροτερα και οσο πιο πολοι μπορουμε στο Συνταγμα να ζητησουμε το γρηγοροτερο δυνατο η Ευρωπη να μας στειλει Πρωθυπουργο και Υπουργους να μας κυβερνησουν γιατι οπως και σεις λετε με τετοιους μαυρογιαλουρους και εγω θα προσθεσω ανικανους και λωπωδυτες πολιτικους δεν γλυτωνουμε κανενας.
    Εγω δεν θεωρω εθνικη μειοδοσια να μας κυβερνηση ενας αξιοπρεπης και τιμιος ευρωπαιος πολιτικος και εθνικη περιφανεια να μας κυβερνουν Ελληνες πολιτικοι διεφθαρμενοι και διαπλεκομενοι μεχρι το μεδουλι που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κλεβουν να διοριζουν κα να μας λενε μονιμως ψεματα.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα το διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για να διασωθεί το "σύστημα ΠΑΣΟΚ".

    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα απλό κόμμα αλλά ένα σύστημα εξουσίας που κυβερνά την Ελλάδα τα τελευταία 31 χρόνια με κάποιες διακοπές.Έχει δομές, ανθρώπους και κυριαρχεί στο αρρωστημένο πολιτικό δυναμικό της χώρας.

    -----------------------------
    ΟΠΩΣ Π.Χ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ
    .kentrinews.gr
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ
    ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ
    -------------------------------

    Το βούλιαξε στα βράχια το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου μαζί με την Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να "θυσιαστεί" το σύστημα εξουσίας ΠΑΣΟΚ για χάρη ενός Παπανδρέου.
    Στο κάτω κάτω της γραφής τους στρατευμένους σε αυτό το σύστημα εξουσίας δεν τους νοιάζει αν θα διασωθεί η χώρα ούτε αν θα επιβιώσει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.
    Τους νοιάζει αν θα διασωθεί το "Σύστημα ΠΑΣΟΚ".

    Ας μην ξαφνιάσει λοιπόν κανέναν αν δεν δείτε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που δεν μπορεί κάποια στιγμή θα γίνουν σε αυτή χώρα.
    Θα το διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διασωθεί το σύστημα ΠΑΣΟΚ!!
    ___________________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, στου Κουβέλη το οχυρό !

    Ένα πολύ ωραίο κείμενο για τον ρόλο του Κουβέλη και της ΔΗΜ.ΑΡ στο πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν μπήκε ο Κουβέλης στην Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ… Θέλουν να μαζέψουν τους δυσαρεστημένους πολίτες που δεν θέλουν το μνημόνιο αλλά κατά το παρελθόν στήριξαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. (UDemand)
    Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται από την πίσω πόρτα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλακιες. Η λυση ειναι ΜΙΑ:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση ολοκληρης της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Καμμια κουβεντα. Καμμια συζητηση.
    Αστους να ουρλιαζουν.. Αμα τους περασεις την θηλεια και τραβηξεις την καταπακτη ,σε 3 λεπτα πανω κατω θα σταματησουν να κλωτσανε..
    Θα ειναι ψοφια σκυλια και ..ακινδυνα .

    Οι μπασταρδοι οι ανεπαγγελτοι οι αχρηστοι οι πουστηδες οι ρουφιανοι,οι τυχοδιωκτες οι ελεεινοι οι τιποτενιοι..

    Ξεκινσαν νηστικα ,τα δοντια τους βρωμαγανε απο την πεινα,τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια και σε δυο τρια χρονια ,μπαινοντας στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια γινανε με λεφτα,με βιλλες με αυτοκινητα και κυριως λαδωσε το αντερο τους ..

    Και αφου λαδωσε το αντερο τους αρχισαν να ψαχνουν και για γκομενες!!
    Δειτε τους..
    Τα πιο πολλα απο αυτα τα σκυλια χωρισαν τις συμβατικες τους γυναικες,αυτες που τους ειχαν δωσει με προξενειο οταν τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια και βρηκαν ..καινουργιες!!
    Βρηκαν γκομενες!! και ξαναπαντρευτηκαν τα τιποτενια τζογλανια ..
    Και μαλιστα μερικα απο αυτα κανουν και τους "καινουργιους" γαμους προκλητικα δαπανηρους ..
    Ακομα και στα Παρισια!!!

    Λοιπον ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτα τα σκυλια .
    Χωρις οικτο. Χωρις ελεος.
    Και ΑΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ζωη τους ειναι ο θανατος μας. Καλυτερα εκεινοι παρα εμεις. Κρεμαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ; ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ, 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΜΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ,ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ "ΔΙΑΣΩΣΗΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΤΑΣΗ" ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι παλιοι πολιτικοι
    θα πανε στην ανακυκλωση
    οι νεοι θα ειναι αφθαρτοι
    φωτογενεις
    καταξιωμενοι επιστημονες
    με βαρια βιογραφικα
    με διεθνεις γνωριμιες

    ο ελληνας ψηφοφορος
    με το κομπλεξ του φουστανελα
    θα τους ψηφισει
    για να του παρουν
    και οτι του εχει απομεινει..

    η θα ψηφισει μπρουτους καραβλαχους δεξιους
    για να του παρουν
    και οτι του εχει απομεινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνεχίζεται ο GAY πόλεμος μεταξύ
    των gay αδελφού Νικόλαου και Πρώτου Θέματος.

    Εξώδικο απέστειλε ο κ. Νίκος Παπανδρέου στο «Πρώτο Θέμα» με το οποίο χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «απολύτως προσβλητικά για την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή του».

    Από τη δική της πλευρά η εφημερίδα Πρώτο Θέμα απαντά:
    «Επί της ουσίας παραμένει εκκωφαντικά σιωπηλός στα κρίσιμα ζητήματα που τον αφορούν, ώστε δημιουργεί εύλογες απορίες για το αν πράγματι διαθέτει απαντήσεις ή αν εν τέλει θεωρεί τους αναγνώστες της εφημερίδας αγράμματους ή ανόητους.
    Αναγκαστικά είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναρωτήσουμε:

    Μετακόμισε ή όχι από διαμέρισμα 180 τ.μ. Στα Βριλήσσια νοικιάζοντας έπαυλη 500 τ.μ. Με πισίνα στην Εκάλη, στην πιο δυσχερή οικονομική συγκυρία για τη χώρα;
    Χρησιμοποίησε ο ίδιος και μέλη της οικογένειάς του για αρκετές ημέρες πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Porsche Carrera που εμφανίζεται να ανήκει σε εταιρεία χρονομίσθωσης;
    Συντηρεί οικιακή βοηθό και πληρώνει δίδακτρα σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία; Και τι δουλειά έχει πρωί – πρωί με την Porsche; Ποιόν πηγαίνει που;
    Εχει χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο χωρίς να κατέχει δημόσια θέση σε κυβερνητικό ταξίδι;

    Εκθέτει ή όχι τον αδελφό του και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με την πολυτελή διαβίωσή τιου εν μέσω χρεοκοπίας και έχει αποκαλέσει τους υπουργούς των κυβ ερνήσεων του πρώην πρωθυπουργού «ραγιάδες»;
    Γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ νόμιμου και ηθικού;
    Απασχολεί ή όχι αστυνομικούς που πληρώνονται από το Δημόσιο;

    Απασχολούνται μήπως και σε άλλες... οικιακές δουλειές και μεταφορές;
    Αντιλαμβάνεται ότι η τιμή και η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζονται ούτε εκβιάζονται, αλλά αποδίδονται;
    Προφανώς και δεν αναμένουμε δικαιολογίες μέσω διαρροών που κάνουν λόγο ότι «το σπίτι το πληρώνει η πεθερά μου έναντι 3.000 ευρώ μηνιαίως».
    Δεν αρκούμαστε στο ισχυρισμό ότι «η Porsche ανήκει σε επισκέπτη που πάρκαρε στο γκαράζ μου για ένα βράδυ». Ούτε, φυσικά, περιμένουμε από τον ίδιο να παραδώσει μαθήματα δημοσιογραφίας».

    Μετακομίζει από την Εκάλη;

    Εξάλλου, σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «κυριακάτικη δημοκρατία» επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Νίκος Παπανδρέου «σκέπτεται να εγκαταλείψει το ανάκτορο της οδού Κουμαριάς και να αναζητήσει μονοκατοικία σε ήσυχη περιοχή κοντά στο Διόνυσο».

    Παράλληλα, στην ίδια εφημερίδα σημειώνεται ότι από την περασμένη Δευτέρα έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα προστασίας της οικίας του κ. Νίκου Παπανδρέου» και ότι «οι αστυνομικοί αναφέρουν γραπτώς κάθε πρωί στις 7 οτιδήποτε περιέρχεται στην αντίληψή τους».

    Τέλος, σημειώνεται ότι το σπίτι στο οποίο κατοικεί σήμερα ο κ. Νίκος Παπανδρέου ανήκει στον επιχειρηματία κ. Ηρακλή (Αλκη) Πέττα ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Olympic Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις υπό τον διακριτικό τίτλο Avis η οποία εκτός των άλλων ασχολείται με το leasing.

    Αναφέρεται δε και στην υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο κ. Δημήτρης Ρέππας υπό την ιδιότητα του υπουργού Μεταφορών στις 16 Ιουνίου 2011 σύμφωνα με την οποία ικανοποιώντας ένα αίτημα 25 ετών επιτρέπει σε εταιρείες leasing να μισθώνουν πλέον εκτός από Ι.Χ. Και φορτηγά ιδιωτικής χρήσης έως 3,5 τόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ…

    ΟΣΟ ΓΡΗΓOΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΟΙ KAΦΡΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝΕ ΣΑΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ (OYTE KAN ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ) ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ UΑΕ (ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ).

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. MAKAΡI NA ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ!!!

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ!!!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ…

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχει δικιο ο Νικολαος .Η PORSCHE ανηκει στην πουτανα τη Φιλιπινεζα την υπηρετρια που τον εξεθεσε ανεπανορθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.38 Η μανα σου σε ποιο μπουρδελο την εστειλες και δουλευει; στο λευκο "οικο";;;;;;;; Μαλακα πειναλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    29 Ιαν 2012 10:38:00 μ.
    ==
    Πρεπει ναχεις πλυνει πολλα πιατα εσυ ρε μαλακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καὶ μοῦ ἦρθε στὸ νοῦ μου, περσότερο ἀπὸ ὅλους αὐτούς, ἡ γυναίκα τῆς Ζάκυνθος, ἡ ὁποία πολεμάει νὰ βλάφτει τοὺς ἄλλους μὲ τὴ γλώσσα καὶ μὲ τὰ ἔργατα, καὶ ἦταν ἔχθρισσα θανάσιμη τοῦ ἔθνους.

    Αὔριο πέφτει τὸ Μισολόγγι, βάνουνε σὲ τάξη τὴν Ἑλλάδα τὴ ζουρλὴ οἱ βασιλιάδες, εἰς τοὺς ὁποίους ἔχω ὅλες μου τὲς ἐλπίδες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαν Ελληνας Μαλάκας κατά παγκαλόμορφη λογική, απαιτώ εδώ και τώρα...

    Να κλείσει η βουλή να απολυθούν όλοι οι πολιτικοί, να πάνε στον ΟΑΕΔ και αυτοί, να έρθουν γρήγορα οι ΓερμανόΓάλλοΦιλανδοι να μας κυβερνήσουν..

    Κανένας Ελληνας σε αξίωμα ούτε δημοτικός σύμβουλος, κανένας Ελλήνας δικαστής, κανένας Ελληνας στην αστυνομία κ.τ.λ..

    Έτσι μόνο θα σωθούμε, όταν μείνουν άνεργοι όλοι αυτοί οι Κολοτουμπες ,ΘΑ ΜΆΘΟΜΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΆ οι ξένοι μόνο λένε λένε αλήθειες, μισθό 300 ευρώ, δεν σου αρέσει; στην Ινδία ρεεε.. είσαι άνεργος εε ας γίνεις και άστεγος, είσαι άρρωστος γιατί να ταλαιπώρησε; υπάρχει και η άλλη ζωή! τη στεναχωριέσαι;

    Δεν πάει καλά η ομάδα σου; γίνε Ρεαλ η Μπαρτσελονα, δεν σου αρέσει πρόεδρος ο ΤΣΑΚΑΣ; βρες ένα κελεμπία..

    Είμαστε η δεν είμαστε ελεύθερη αγορά; είμαστε η δεν είμαστε ελευθέρων ηθών;

    ΦΈΡΕΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ..

    ΖΉΤΩ ΤΑ ΠΡΆΣΙΝΑ ΆΛΟΓΑ, ΖΗΤΩ Η ΛΑΊΔΗ ΓΚΑΓΚΑ, ΖΗΤΩ Η ΜΑΝΤΌΝΑ , ΖΗΤΩ Η ΚΟΚΑ κολα,
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ...

    Μπουτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ

    ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΔΤ,
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ, ΛΑΓΟΣ, ΔΥ.ΔΗ,,,ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

    Δεν σταματούν να… δουλεύουν οι δύο συντηρητικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου!

    Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Καρατζαφέρη που εδώ και πολύ ώρα κάνουν γύρο τηλεφωνημάτων σε διευθυντές εφημερίδων και ηλεκτρονικών Μέσων δίνοντας ρεπορτάζ, ενώ την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός – ανυποψίαστος, (πετάει»)για Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στις πιο σκληρές διαπραγματεύσεις της τελευταίας 2ετίας!
    nonews-News

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άλλη μια ΠΑΣΟΚική διαπραγμάτευση -Κουκιάδης στο Spiegel: Στην τύχη καθορίστηκαν τα αρχικά ποσά των «50 δις αποκρατικοποιήσεων».

    Σε αθέτηση της ελληνικής υπόσχεσης για άντληση εσόδων ύψους 50 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις αναφέρεται σε δημοσίευμα της Δευτέρας το γερμανικό Spiegel.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται δηλώσεις του πρόεδρου του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Γιάννη Κουκιάδη, τα αρχικά ποσά για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έχουν καθοριστεί στην τύχη.


    Όπως τονίζεται, δεν υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για την ιδιοκτησία του Δημοσίου, με αποτέλεσμα οι όποιοι στόχοι για τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις να πρέπει να αναθεωρηθούν.

    Σύμφωνα με τον κ. Κουκιάδη κατά τη διάρκεια του 2012 θα αντληθούν περί τα 4,7 δισ. ευρώ έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις, όταν αρχικώς αναμένονταν εισπράξεις 9,3 δισ. ευρώ.

    Σημειώνεται πως με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας Δημοσίου χαρακτήρισε εμπειρική την εκτίμηση της κυβέρνησης το 2010 για έσοδα 50 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις, τονίζοντας πως η τρόικα έχει κατανοήσει πως ο στόχος αυτός δεν είναι επιτεύξιμος, καθώς οι συνθήκες στην αγορά είναι πολύ δυσμενέστερες από ότι ήταν προ δύο ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο 10 38 εφαγε τοσο γαμησι στο αμερικα που το μυαλο του εγινε σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση