GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αθηναίοι... αγρότες

Από το  aftodioikisi.gr Τις προηγούμενες δεκαετίες λέγαμε για αστυφιλία και ψάχναμε τρόπους να τη σταματήσουμε. Τελικά, η κρίση έφερε τη λ...

Από το aftodioikisi.gr
Τις προηγούμενες δεκαετίες λέγαμε για αστυφιλία και ψάχναμε τρόπους να τη σταματήσουμε. Τελικά, η κρίση έφερε τη λύση: αποκέντρωση.
Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των Γρεβενών, όπου -όπως λέει ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δαμαστάνης- οι πιθανοί δικαιούχοι για την εκμίσθωση αγροτικών εκτάσεων στην...
 περιφερειακή ενότητά του, σύμφωνα και με τη Διεύθυνση Ανάπτυξη, είναι κάτοικοι... Αττικής!!!
Όπως λέει ο αντιπεριφερειάρχης, τα νέα παιδιά από τα Γρεβενά που επιθυμούν να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή αποτελούν μια ελάχιστη μειονότητα στους πιθανούς δικαιούχους, καθώς δεν έχουν τα απαραίτητα πτυχία, ούτε πρόσβαση στο Διαδίκτυο με αποτέλεσμα να μην κάνουν καν αίτηση στη σχετική διαδικασία...
Και για αυτό, ζητεί -κατόπιν αποφάσεως του περιφερειακού συμβουλίου- από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη να δοθεί παράταση υποβολής των αιτήσεων μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και να ληφθεί σοβαρά υπόψη και η εντοπιότητα.

5 σχόλια

  1. Κώστας Καραμανλής...η επιστροφή

    Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

    Όλοι οι υπόλοιποι άλλοι που παριστάνουν τους σωτήρες είναι προδότες αποδεδειγμένα πλέον τώρα.
    Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής στην διακυβέρνηση της Ελλάδος υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Είναι λοιπόν στα χεριά μας να ζητήσουμε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή για να σωθεί η Ελλάδα μαζί με τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι.. όπως την έσωσε πριν από 5 χρόνια... Μόνο τους δικούς του έσωσε, αφού έκανε εκλογές για να κλείσει η βουλή και να παραγραφούν τα αδικήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε καθυστερημένε
    Ρε κόπανε, ρε άρρωστε που καλείς τον Καραμανλή κάθε τόσο και γελάει μαζί σου μια Ελλάδα χαζέ, ρε βλάκα πήρε το 2004 και το υπουργείο Πολιτισμού και δεν πάτησε ποτέ του στο υπουργείο. Εβαλε τον παρατρεχάμενό του τον Ζαχόπουλο να μοιράζει τα δις όπου αυτός διέταζε, τον υφυπουργό τον Τατούλη τον είχε παροπλισμένο και έβγαλαν φτερά 2,4 δις ευρώπουλα σε 3,5 χρόνια. Ο κ. Χαρδαβέλας παρουσίασε ένα από τα τόσα παραστατικά που υπάρχουν για τα κλεμμένα αυτά, ότι δόθηκαν τάχα για την αιμοληψία του προσωπικού του Υπουργείου 75.000 ευρώ σε κάποιο νοσοκομείο. Ρωτήθηκε γι΄αυτό το νοσοκομείο και απάντησε ότι δεν πήρε ευρώ.
    Ψίχουλα βέβαια είναι τα 75.000 ευρώ στα δις αλλά δείχνει πια καθαρά χέρια διακίνησαν τα δις. Και έρχεσαι χαζέ να τον εμφανίσεις ηγέτη βλάκα, ντενεκέ.
    ΑΡΡΩΣΤΕ , ΑΡΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΒΛΑΚΑ, ΝΤΕΝΕΚΕ. –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε καλόπαιδο πάλι λάθος χάπια πήρες και βγήκες σκαστός από το Δαφνί να πεις για τον Καραμαλέγκο.
    Μην τον παρεξηγείται μας έφυγε από το Θεραπευτήριο ψυχοπαθών.
    Ο ψυχίατρος που τον παρακολουθεί . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!
    Aφηστε τον ανθρωπο να εκφραστει!
    ρε που θα βρειτε καλητερο για να γελαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση