GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Κίμων Κουλούρης κατηγορείται για τραυματισμό αστυνομικού...

Aστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης σε έλεγχο που του έγινε για τροχαί...

Aστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης σε έλεγχο που του έγινε για τροχαία παράβαση, χθες στις 11.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη ως εξής: Τα μέλη...
 ομάδας της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό μιας μαύρης «Μερσεντές» να σταματήσει, επειδή νωρίτερα είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη. Ο οδηγός όμως, ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν ο κ. Κουλούρης και συνοδευόταν από συγγενικό του πρόσωπο, δεν σταμάτησε αμέσως και έδειχνε εκνευρισμένος. Όταν τελικά υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο έλεγχος, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε απότομα και παρέσυρε έναν εξ αυτών, 25χρονο, που είχε μπει μπροστά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στα πόδια.
Ο αστυνομικός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ ο κ. Κουλούρης οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, που διενεργεί προανάκριση.
Μετά την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

10 σχόλια

  1. στη φυλακη
    μαζι με τον ψωμιαδη και τον μπεο
    να ζεσταινει τον παγκο
    για υψηλοτερους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALLA AUTOS EINAI FEUGATOS APO APO XRONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του έσπασε το πόδι .. αλλά εγώ ήθελα και να ήξερα αν το έκανε ένας απλός πολίτης να σπάσει πόδι αστυνομικού να βρίζει θα ήταν σήμερα σπίτι του η στα κρατητήρια ;;;;

    Ρε εκεί στη δικαιοσύνη τι παπά βαράτε; αλλά ο πρώην συγκεντρώσιαρχης
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ θα πήρε καμιά 20 συντρόφους φιλαράκια του ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ!!!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥΣ ΣΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρητε τον κουλουρη
    και ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΕ τον ΔΗΜΟΣΙΑ
    οπου και ναναι
    ΦΤΥΣΤΕ μετα στην μερια του
    και φυγετε

    πολυ απλο

    και αυτο να το κανουμε ΟΛΟΙ
    οχι ενας-δυο-τρεις

    καθε φορα που τον βλεπουμε
    χαστουκι
    και φτυσιμο



    αληταρια

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ κ ΚΟΥΛΟΥΡΗ !!!
    Οπως απαράδελτος ήταν και ο ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ που έκανε το ιδιο λάθος !!! οπως δημοσιεύθηκε τοτε http://www.eglimatikotita.gr/2010/11/blog-post_9718.html
    Που εισαστε λοιπόν τότε όλοι οσοι διαμαρτύρεσθε
    για τον πολιτικό ;;;; τότε που έκανε τα ιδια ο στρατιωτικός που ήσασταν ;;;
    Οι Αστυνομικοί δεν ανήκουν σε κανένα και κανείς δεν πρέπει να παίζει παιχνιδια μαζί τους ιδιαίτερα οι πατριδοκαπηλοχουντοδεξιοστρατοκαυλοθεομπαιχτοφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέν άντεξε πολύ ο άνθρωπος τόσα χρόνια εκτός πολιτικής και προκαλεί τον Γιωργάκη όσο είναι ακόμα αρχηγός να τον φέρει πίσω στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα να βλεπουν οι ψηφοφοροι του πασοκ και οι μπατσοι-ματατζηδες που δερνουν και πετανε χημικα λες και εμεις τους φταιμε !

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ!!!!!!!

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΕΜΗ Ο ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕGA.

    ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΕ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ............ ΑΝΗΜΕΡΑ.


    Στο τελος ο μπατσος θα παει κατηγορουμενος
    η στην καλυτερη... μεταθεση στην μεθοριο.
    Εκτος αν οι γονεις του μπατσου ειναι φραγκατοι
    και αποσυρουν το παιδι τους απο την αστυνομια της μπανανιας.


    (Τελικά πόσο τύφλα ήταν; Λίγο ή πολύ;)
    [Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι κάποιοι παραξενεύονται που αφέθηκε ελεύθερος ενώ θα έπρεπε να είναι φυλακή!!

    Που ζείτε ρεεε!!

    Στην Ελλάδα είμαστε... και οι Αστυνομικοί κόλλωσαν να κάνουν μήνυση, γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος... παρότι ήταν τύφλα στο μεθύσι].

    Τώρα θα αρπάξουν και μία δυσμενή
    απο τον ΑρχιΤραμπούκο τους
    και σύντροφο τόσα χρόνια
    στην ΣΥΜΜΟΡΙΑ - ΜΑΦΙΑ ΠΑΣΟΚ -Παπουτσή

    Να έχουν να χαίρονται...την ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλεπω στην τηλεοραση αυτον τον αλητη να δικαιολογητε για το χτυπημα του ειδικου φρουρου.Ο αλήτης που θα επρεπε να κρυβετε που ηταν αιτια και αυτος και καταντησαμε ετσι.Ο βρωμιαρης εχει το θαρρος και μιλαει και βγαινει και στο γυαλι.Ου να μου χαθει και αυτος και οι υπολοιποι.Ο Ελληνικος λαός εχει υπομονη αλλα μεχρι σε ενα σημειο.Στο Γουδι ρε Κουλουρη βιαστη της δημοκρατιας μαλακα.Αλλα αν σε φτυσουν απο το ενα μαγουλο θα γυρισεις και το αλλο σιχαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αλητης ο κουλούρης,που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του,ρωταει πως βγαζει το ψωμι του ο ειδικος φρουρος????Εσας και ολους αυτους που εχετε αυτη τη νοοτροπια πρεπει να σας στειλουν στο Γουδι.Εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες στα εξη μετρα.Για να ξεβρωμισει η χωρα.
    Ρεμαλια του κερατα.Γινατε αντιστασιακοι για να κονομησετε.Ο ακης??? ο μρουμελ της παρεας???Γιατι δεν μπαινει φυλακη???γιατι δεν του δημευετε η περιουσια???Γιαυτο ολοι μας πρεπει να ψηφισουμε στις εκλογες μικρα κόμματα.Να φυγουνε οι βρωμιαρηδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.Μπορειτε να σκεφτητε τι θα γινει αν δεν βγουνε αυτα τα δυο διευθαρμενα κόμματα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 9,04

    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ?

    ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΟΥ
    ΤΩΡΑ
    ΠΟΡΝΗ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση