GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΡΤ οδήγησε στην ανεργία πάνω από 100 δημοσιογράφους...

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» Η ΕΡΤ οδήγησε στην ανεργία πάνω από 100 δημοσιογράφους με τη σύμφωνη γνώμη της Κυβέρνησης!!! Χρησιμοπο...

«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»
Η ΕΡΤ οδήγησε στην ανεργία πάνω από 100 δημοσιογράφους με τη σύμφωνη γνώμη της Κυβέρνησης!!! Χρησιμοποιώντας κριτήρια κατά το δοκούν «πέταξε» στο δρόμο άξιους και με πολυετή προϋπηρεσία στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, συναδέλφους, καίτοι πληρούσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την επαναπρόσληψή τους! Αποκλείστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες…
Έτσι, η ΕΡΤ, στερούμενη...
των πολύτιμων υπηρεσιών έμπειρων δημοσιογράφων στο Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση, καθιστά με δική της υπαιτιότητα προβληματική, πλέον, την ενημέρωση της κοινής γνώμης, αφού συνειδητά συνετέλεσε στην αποψίλωση της Ραδιοτηλεόρασης από ικανά στελέχη της, αποδυναμώνοντας, ταυτόχρονα, τα δελτία ειδήσεων και της ενημερωτικές εκπομπές.
Ο Συνδυασμός στην ΕΣΗΕΑ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» καλεί την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση της ΕΡΤ:
Να ανανεώσουν τις συμβάσεις και των υπολοίπων συμβασιούχων (πάνω από 100), που απολύθηκαν προ ημερών, δεδομένου ότι υπάρχει σχετική πρόβλεψη.
Να αποκαταστήσουν με πρόσθετη διαδικασία όλους όσους παράνομα και καταχρηστικά απολύθηκαν στο παρελθόν και οι οποίοι διατηρούν αναφαίρετο το δικαίωμά τους για εργασία στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
ΟΙ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη στο θέμα αυτό και να επιστρέψουν όλοι οι διωχθέντες στην ΕΡΤ, που παράνομα και καταχρηστικά απολύθηκαν.

6 σχόλια

  1. 100 δημοσιογράφοι τι κάνατε εκεί στην ΕΡΤ?
    Είχατε πολύ δουλειά?
    Σας πλήρωνε ο Ελληνικός Λαός από το χαράτσι τησ ΔΕΗ?
    Ποιά ήταν η ακροαματικότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΣ?δεν υπαρχει ελληνασ που να μη βλεπει ερτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:23...στην ΕΡΤ δουλεύεις;;

    Μόνο 100 πέταξανε έξω;;
    Από όλο το κηφηναρίο;;
    Πάνω από 3000 χιλ. άτομα απασχολούνται στην ΕΡΤ (που την πληρώνω-ουμε χωρις να θέλω-ουμε...)...ενώ στο "ασήμαντο" BBC, εργάζονται μόνο 1800 άτομα παγκοσμίως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κρατικα μαγαζια δεν ειναι για επαγγελματιες δημοσιογραφους!.Παρα μονα για κομματοσκυλα καθε αποχρωσης..
    Κι εσεις ρε καραγκιοζηδες "Δημοσιογραφοι για την δημοσιογραφια",δεν πετατε τις κουκουλες για να δουμε τι καπνο φουμαρετε στ αληθεια!
    Μη μου κοπτεστε τωρα παλιορεταλια για την δημοσιογραφια γιατιιστε τενεκεδες και αγραμματα κουμασα της αριστερης οχθης του ποταμου βαν- που-τσουμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κομματόσκυλα-δημοσιογράφοι της ερτ έχουν έναν ή περισσότερους πολιτικούς-χορηγούς, που τους έχει διορίσει εκτός από την ερτ και σε διάφορα γραφεία Τύπου κρατικών υπηρεσιών, υπουργείων, δεκο κλπ. οπότε δεν θα πεινάσουν.
    Κι εσύ μαλάκα έλληνα, πλήρωνε κάθε 6 μήνες αύξηση στη δεή για να τα τρώνε οι βολεμένοι, προστατευόμενοι αυτών που εσύ ψηφίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 100 δημοσιογράφοι σε σύνολο πόσων;

    ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;

    ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση