GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε 4 βουλευτές (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) για τα νέα μέτρα....

Από τον Μάκη Μάκκα Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αθανάσιος Παπαδόπουλος και της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος και Δημήτρης ...


Από τον Μάκη Μάκκα

Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αθανάσιος Παπαδόπουλος και της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος και Δημήτρης Σταμάτης απαντούν σε ερωτήματα για το περιεχόμενο της διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και των κομμάτων για τη νέα δανειακή σύμβαση ενώ σχολιάζουν και τα επερχόμενα δημοσιονομικά μέτρα που...
 θα την συνοδεύουν.
Νίκος Νικολόπουλος ΝΔ
 Eίναι θανατικό το γιατρικό που μας προσφέρουν και δεν τον λέει μόνο ο Σαμαράς το λένε Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και ξένοι ηγέτες
Τι πρέπει να γίνει; Τι να σας πω εγώ δεν θα ήθελα να είμαι ούτε ψύλλος στον κόρφο του Αντώνη Σαμαρά, γιατί είμαι σίγουρος ότι από την μια γνωρίζει ότι τα υφεσιακά μέτρα θα φέρουν τον θάνατο στην Ελληνική κοινωνία αλλά από την άλλη υπαρχει η αναγκαιότητα να σταθεί η χώρα όρθια, να πάρει ανάσες και να κερδίσουμε χρόνο.
Γιατί πολλοί με ρωτούν, γιατί εσείς θα ψηφίσετε την δανειακή σύμβαση; γιατί πιστεύουμε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της πατρίδας, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ των ασθενών οικονομιών της Ευρώπης, γιατί ήδη τα τελευταία εικοσιτετράωρα όλοι και περισσότεροι συζητούν για μεγάλα αναπτυξιακά μέτρα όπου άμα μας βρουν ζωντανούς θα έχουν νόημα και για μας.
Ο Αντώνης Σαμαράς καταβάλει υπερβολική προσπάθεια για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, παραγνωρίζοντας τι είναι αυτό που τον ωφελεί κομματικά.
Εμείς στέλνουμε δύναμη και δεν αφήνουμε μόνο του τον Αντώνη τον Σαμαρά.
Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος ΠΑΣΟΚ
Η Χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση πρέπει γίνει κατανοητό και στην τρόικα ότι ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα
Πρέπει να βρεθούνε άλλες λύσεις ως εκ τούτο η διαπραγμάτευση θα είναι σκληρή και δύσκολη για την χώρα και βεβαίως θα μπει το δίλλημα η νέα μέτρα η χρεοκοπούμε. Κανένας από εμάς τους Βουλευτές δεν μπορεί να πάρει στις πλάτες του την χρεοκοπία της χώρας . Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσουμε μάχη έτσι ώστε να μην ληφθούν μέτρα επώδυνα για τον λαός μας.
Να βρούμε ισοδύναμα μέτρα και όχι μέτρα που αφαιρούν εισόδημα με το πρόσχημα του μισθολογικού κόστους
Αθανάσιος Παπαδόπουλος ΠΑΣΟΚ
Όλοι έχουμε δεχθεί στην προσπάθεια χώρα να μην χρεοκοπήσει να στηρίξουμε την Κυβέρνηση Παπαδήμου στα πλαίσια της ολοκλήρωσης αυτών που συμφωνήσαμε, να κλίσει το PSI και να συμφωνήσουμε για την δεύτερη δανειακή σύμβαση.
Δεν πρέπει αυτή την ώρα να παίζουμε, αυτή είναι η απόφαση μας, αυτή την Κυβέρνηση στηρίξαμε τα τρία κόμματα μια Κυβέρνηση συνεργασίας και πιστεύω ότι πρέπει να φθάσουμε στο στόχο. Πρέπει όλοι οι Βουλευτές σε ότι συμφωνήσαμε να είμαστε ειλικρινείς και τίμιοι.
Δημήτρης Σταμάτης ΝΔ
 Έχω ταχθεί κατά των μέτρων και του νέου μνημονίου και δεν πρόκειται να το ψηφίσω
Θέλω να πιστεύω ότι θα ψηφίσω το PSI γιατί είναι ένα βήμα σημαντικό για την πατρίδα μας και για το χρέος που έχει η χώρα.
Αρνούμαι να ψηφίσω όμως μέτρα για την κατάργηση 13 και 14 ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και την μείωση εισοδημάτων
Το Βίντεο http://youtu.be/QBtVbg4AQuk

4 σχόλια

  1. Κύριοι ηλίθιοι βουλευτές, να ψηφίσετε αμέσως τα μέτρα της τρόικας για να μην πτωχεύσει η χώρα και χάσουμε τις οικονομίες μας στις τράπεζες. Είμαστε βιοπαλαιστές, που μαζεύουμε πεντάρα-πεντάρα όλη μας τη ζωή για να βοηθήσουμε τα άνεργα παιδιά μας να ανοίξουν μια δουλίτσα. Στερηθήκαμε πολυτέλειες και ανέσεις για να κρατήσουμε αλώβητες τις οικογένειές μας. Δεν ζητήσαμε από κανέναν δανεικά για να μην χάσουμε την αξιοπρέπειά μας. Πάψτε να παριστάνετε τους αντιστασιακούς στην τρόικα. Είστε ξεβράκωτοι και ψεύτες, που παριστάνετε τους καμπόσους. Μην νομίζετε ότι έτσι θα βγείτε πάλι βουλευτές. Αδιαφορούμε για τις έδρες σας, γιατί σας σιχαινόμαστε και σας θεωρούμε σκουπίδια. Αν είχατε τη στοιχειώδη ντροπή θα φεύγατε από τη χώρα. Διορίζατε στρατιές χαραμοφάηδων στο δημόσιο επί δεκαετίες και κατασπαταλούσατε το δημόσιο χρήμα. Αν ακολουθούσατε την ίδια τακτική στις οικογένειές σας θα είχατε διαλύσει τα σπίτια σας. Δεν είστε νοικοκύρηδες, είστε άσωτοι και άχρηστοι. Ο κόσμος σας απεχθάνεται και σας περιγελά. Αυτό, όμως, είναι το λιγότερο. Αν χαθούν οι αιματηρές οικονομίες μας θα το πληρώσετε ακριβά. Δεν μπορείτε ούτε κατά διάνοια να φανταστείτε τι θα ξεσπάσει στο κούφιο κεφάλι σας αν οι Έλληνες οικογενειάρχες χάσουν τις οικονομίες τους. Εμπρός ηλίθιοι, τρέξτε να ψηφίσετε τα μέτρα στη βουλή, για να σώσετε τις οικονομίες και την αξιοπρέπεια του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΛΕ ΚΑΡΑΜΑΛΗ

    έφτασειιιιιιι

    Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή ,
    να έρθει να μας σώσει από την Εθνική - ολική καταστροφή που μας έφερε , το ΠΑΣΟΚ , ο Λουκάς Παπαδήμος και η υπόλοιποι της παρέας των εθνοσωτήρων , που όπως αποδεικνύετε πλέον με αποδείξεις ότι είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ , μπορούμε να βγούμε από την Εθνική - ολική καταστροφή ζωντανοί , με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 2.55.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΣΟΥΡΩΣΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ;;;;
    ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΑΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΗΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;;;
    ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ MEGA ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ;;;;;
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση