GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ! Νέα δεινά κρύβει το 50σέλιδο νέο Μνημόνιο. Τι είπαν στο ΠΑΣΟΚ...

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:30 από το ΠαΣοΚ η σύσκεψη για την επεξεργασία του 50σέλιδου κειμένου του νέου μνημονίου. Το κείμενο περιέχει ...

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:30 από το ΠαΣοΚ η σύσκεψη για την επεξεργασία του 50σέλιδου κειμένου του νέου μνημονίου. Το κείμενο περιέχει και νέα στοιχεία όπως π.χ. την πρόβλεψη ότι το θέμα των συμβάσεων στον ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να αποτελέσει ξανά αντικείμενο διαπραγμάτευσης προκειμένου να φτάσουν στα επίπεδα των ανταγωνιστικών χωρών.  Κατά την εκτίμηση των στελεχών του ΠαΣοΚ το θέμα αυτό θα τροφοδοτεί πολιτικές εντάσεις όλο το 2012.
Σε ότι αφορά τις συντάξεις προτείνεται η μείωση...
 κατά 15% μεσοσταθμικά στις επικουρικές αλλά πιάνει και ορισμένες κύριες συντάξεις κυρίως στη ΔΕΗ και στον ΟΤΕ. Ο κατώτατος μισθός μειώνεται κατά 22%.
Επίσης, ζητείται άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ και 15.000 απολύσεις στον δημόσιο τομέα εντός του 2012. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα γίνει με κοινές μετοχές.
ΠαΣοΚ: δυσβάστακτα τα νέα μέτραΤο νέο μνημόνιο θεωρείται πιο δυσβάστακτο από κάθε προηγούμενη φορά από τα στελέχη που συμμετείχαν στη σύσκεψη (Μιχ. Καρχιμάκης, Χρ. Πρωτόπαπας, Π.Μπεγλίτης, Ν. Αθανασάκης) και τα οποία βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με τον κ. Γ. Παπανδρέου που παρέμεινε στην οικία του, έχοντας όμως ενεργό συμμετοχή στην επεξεργασία του κειμένου.
Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαντλήθηκε σε τεχνικές επισημάνσεις και σε πολιτικές παρατηρήσεις. Ουσιαστική πολιτική εκτίμηση των συνεπειών που θα επιφέρει η αποδοχή ενός ακόμα σκληρού πακέτου μέτρων στο εκλογικό σώμα του ΠαΣοΚ το οποίο συρρικνώνεται ταχέως δεν έγινε.
Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι προτίμησε να λάβει μόνος του τις τελικές αποφάσεις του. Θεωρείται όμως δύσκολο να κόψειτο οξυγόνο και να μην υποστηρίξει το πακέτο έπειτα από την προσπάθεια που έκανε για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.
Εφόσον υπάρξει το απόγευμα η συμφωνία των αρχηγών στο νέο μνημόνιο, η μάχη μεταφέρεται την Κυριακή στη Βουλή. Σε ψηφοφορία θα τεθεί το γενικό πλαίσιο της συμφωνίας και το PSI και όχι τα συγκεκριμένα μέτρα - σίγουρα θα εξαιρούνται τα εργασιακά και τα συνταξιοδοτικά τα οποία δεν είναι έτοιμα.
Με τον τρόπο αυτό θα γίνει προσπάθεια να περιοριστούν οι διαρροές στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Το ΠαΣοΚ δεν προτίθεται να επιβάλλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του. Όμως όπως επισημαίνουν κορυφαία στελέχη του όποιος βουλευτής θελήσει να κάνει πολιτική δήλωση αποστασιοποίησης από το μνημόνιο και το ΠαΣοΚ θα επιλέξει την ψηφοφορία της Κυριακής και όχι κάποια από τις επιμέρους επόμενες.
Πηγή: http://www.tovima.gr/f

30 σχόλια

  1. Προς όλους τους διορισμένους υπερασπιστές του ευρώ τους ευχόμαστε
    να ψοφήσουν μέσα σε αυτό..καθώς και
    σε όσους βολεύονται με τα 400 ευρώ
    που θα παίρνουν..ικανοποιημένοι γιατί
    δεν απολύθηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαθαμε και κατι καινουργιο. Οτι τα γουρουνια παθαίνουν και σοκ.
    Ο ανιατος μουροχαβλος βλαμμενος παθαίνει και αυτος σοκ; με κανενα σοκ δεν σωζεται ο πανηλιθιος και υπηκοοι του μονο με εκτελεση γλυτωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ !!!

    ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ;

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟ '60 ΜΟΥ'ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ "ΠΕΦΤΟΥΝ" ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ........ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΥΠΝΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Της ΔΕΗ και του ΟΤΕ οι συντάξεις έχουν πάρα πολλά περιθώρια περικοπών. Μιλάμε για 2500, 3000, 3500 και βάλε Ευρώ. Σκοπός είναι να μην πετσοκόψουν τις σχετικά χαμηλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ
    8 Φεβ 2012 1:55:0

    οσοι ειχαν μεγαλες συνταξεις, τις ειχαν διοτι εργαστηκαν σε κερδοφορες επιχειρησεις και πληρωσαν μεγαλες εισφορές.

    Οι μικροσυνταξιουχοι, είτε δεν πληρωσαν εισφορές ειτε δεν ειχαν πολλα χρόνια εργασιας, ειτε είναι με "αναπηρικες", καπου 200.000 αναπηροι!

    Αν η κυβερνηση ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ τις συνταξεις ξερεις τι θα γίνει;

    Δεν θα υπαρχει κανενα κινητρο ουτε για εργασια ουτε για εισφορά ενσήμων προς ΙΚΑ και ασφαλιστικους οργανισμους.
    Γιατι να δουλεψω, να παρουσιασω έσοδα και φορολογια;

    Αφου στο τελος ολοι τα ιδια θα παρουμε;

    Και αυτο ακριβως κανουν οι μεταναστες απο Αλβανια Βουλγαρια Ρουμανία, εργαζονται και 2 μεροκαματα την ημερα, δλδ 60 ημερομισθια το μηνα και ειναι ζήτημα αν πληρωνουν 8 ενσημα το μηνα στο ΙΚΑ.
    Το ιδιο κανουν και οι οδηγοι ταξι, φορτηγων, και χιλιαδες απασχολουμενοι.

    Γιναμε μια κοινωνια κουτοπονηρων μικρομισθων, μικροσυνταξιουχων, βοηθηματουχων.

    Ειναι δυνατον να προκοψει και να βγει απο την ύφεση η χώρα με εργαζόμενους πολιτες αυτής της νοοτροπιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. - μία ερώτηση για τους αγωνιστές του "φραγκοδίφραγκου" ή αλλιώς του πληκτρολογίου. Δεν ειναι το ΕΙΡΩΝΙΚΟ, για τα φραγκοδίφραγκα..
    -*----------------------------------------------------------------

    Όσοι κατηγορούν τώρα τον Σαμαρά
    θα τον στηρίξουν σε χρεοκοπία της χώρας αν δεν θα έχουν τα προς το ζήν αλλά είναι εθνικά ανεξάρτητοι;;

    Τα έχουμε πει εδώ πολλές φορές για την κυβέρνηση Παπαδήμου.
    Να μην τα επαναλαμβάνουμε. Ο κόσμος της παράταξης δέχθηκε με βαριά καρδιά την αναγκαιότητά της, αλλά στα βασικά πολιτικά ζητήματα η γνώμη μας είναι ότι η τακτική Σαμαρά δικαιώθηκε: Η σήψη του ΠΑΣΟΚ προχώρησε, αποτράπηκε η ψήφιση καταστροφικών για τον λαό και την πατρίδα νομοσχεδίων, άλλα βελτιώθηκαν υπέρ της κοινωνίας και το κυριότερο κατέρρευσαν τα διαπλεκόμενα σενάρια περί κυβερνήσεων συνεργασίας και περί τεχνοκρατών – σωτήρων.

    Από την άλλη πλευρά δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι ο εκβιασμός για την 6η δόση δεν θα ήταν ο τελευταίος και το ζούμε αυτές τις ώρες.
    Οι εκβιασμοί επαναλαμβάνονται, οι πιέσεις για ενυπόγραφες δεσμεύσεις είναι πάλι στο τραπέζι, η δαμόκλειος σπάθη βρίσκεται πάλι πάνω από το κεφάλι του Σαμαρά, το αδιέξοδο παραμένει το ίδιο και το μόνο που άλλαξε είναι ο Παπανδρέου σε Παπαδήμο.

    Είστε όμως σίγουροι ότι αυτοί που κατηγορούν τον Σαμαρά για την κυβέρνηση Παπαδήμου θα τον στήριζαν και στο ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας όπου δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και τα ΜΑΤ θα είχαν στρατοπεδεύσει έξω από τις τράπεζες;

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι κι αυτό το ερώτημα θα το απαντήσει η ιστορία, η οποία γνωρίζει επίσης ότι όποιος αγωνίζεται πότε κερδίζει και πότε χάνει. Όσοι δεν κάνουν τίποτα, είναι οι μόνοι που δεν κάνουν λάθος.

    Σε κάθε περίπτωση, αυτή η περίοδος βρίσκεται σήμερα στο τέλος της.
    Και τα μεγάλα ερωτήματα που τίθενται είναι δύο:
    _______
    Πρώτον: Μήπως οι απειλές περί χρεοκοπίας είναι άσφαιρες και στην πραγματικότητα αυτό που επιδιώκουν Τρόϊκα και δανειστές είναι, όπως γράφουμε και αλλού, η υπονόμευση και η διά βίου δέσμευση της κυβέρνησης Σαμαρά;

    Έχουμε γράψει κι άλλη φορά ότι αν ήθελαν να μας χρεοκοπήσουν θα το είχαν κάνει προ πολλού. Δεν το έχουν κάνει για τον απλούστατο λόγο ότι αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα το ντόμινο που θα προκαλέσει θα συμπαρασύρει την Ιταλία και την Ισπανία και τότε αντίο Ευρωζώνη. Μία εξέλιξη την οποία η Μέρκελ και ο Σαρκοζί προσπαθούν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι. Είναι προφανές ότι κύριος στόχος και των δύο είναι να επανεκλεγούν στις επερχόμενες εκλογές στις χώρες τους. Αλήθεια; Πως θα επανεκλεγούν όταν η Ευρωζώνη θα έχει διαλυθεί;

    Επίσης, ο απλούστερος λόγος που δεν θέλουν να χρεοκοπήσουμε είναι γιατί θα χάσουν όλα τους τα λεφτά.
    Άρα η απειλή για χρεοκοπία της χώρας μας μήπως είναι ένα παραμυθάκι για μικρά παιδιά;
    _________
    Δεύτερον: Ο Σαμαράς θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών.
    Πως όμως θα κυβερνήσει και πως θα αντιμετωπίσει την ύφεση αν η χώρα θα έχει εκ των προτέρων δεσμευθεί με υφεσιακά και αντιαναπτυξιακά μέτρα; Και όταν θα είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει αντιλαϊκά φορολογικά μέτρα από τον πρώτο μήνα;

    Το πρόβλημα δεν εξαντλείται στις επικουρικές και στο μισθολογικό κόστος. Με την τερατώδη σύμβαση που προσπαθούν να επιβάλλουν, ουσιαστικά θέλουν να καταστήσουν από τώρα την επόμενη κυβέρνηση όργανό τους, να την υπονομεύσουν από τώρα.
    Μπορεί λοιπόν το ρίσκο μιας ρήξης με τους “εταίρους” μας να είναι πράγματι μεγάλο, όμως η επερχόμενη δημοσιονομική κατάρρευση και η εξαθλίωση, πολιτική και οικονομική, με τα νέα μέτρα είναι μια βεβαιότητα.
    ____________________________________________
    Η μόνη ρεαλιστική διέξοδος είναι οι εκλογές.
    Για να ψηφίσει ο λαός ώστε να εκλεγεί μια νέα και ισχυρή κυβέρνηση η οποία και θα αναλάβει την ευθύνη και το κόστος της διαπραγμάτευσης.
    Κάθε άλλη λύση θα είναι υπό την αίρεση της λαϊκής νομιμοποίησης.
    Η σημερινή Βουλή δεν δικαιούται να δεσμεύσει και να υποθηκεύσει τον τόπο.


    ΥΓ: Ο πιο μεγάλος κίνδυνος γεννιέται τη στιγμή της νίκης, είχε πει ο Ναπολέων…

    ΟΠΩΣ Π.Χ. Τελείωσε...ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ο ηλιθιος του "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κυριε Καραμανλή" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ;;;;;;;
    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΠΥΛΑ ΜΕ ΤΑ "ΚΟΥΚΙΑ" ΤΗΣ, ΑΧ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδη δε θελουν να κοψουν,τις δαπανες των υπουργειων,βρηκαν παλι την ευκολη λυση.Να κοψουν για αλλη μια φορα τις συνταξεις,ξεχνωντας,οτι οι περισσοτεροι συνταξιουχοι,με τη μικρη τους συνταξη,συντηρουν και τα ανεργα παιδια τους.ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πω πω πω

    γέμισε επαναστάτες και μάγους η Ελλάδα... τι αποφασιστικότητα εναντίον όλου του υπόλοιπου κόσμου είναι αυτοί ρε παιδιά;;; Τι και γαμώ τις φυλές είμαστε!!! Είμαι ρε περήφανος που είμαι έλληνας ρε. Το γράφει η ... ιστορία μας. ΚΑι εμείς ... αντάξιοι της!!!!

    χαχααχαα, εδώ ρε δεν άνοιξε ο φάκελος της Κύπρου, εσείς ρε θα πείτε όχι στην πραγματικότητα; Ποιο μνημόνιο και άλλες κατοχικές δυνάμεις; Στην πραγματικότητα "αντιστεκόμαστε". την οποία δε θέλουμε να αντιληφθούμε.

    Φυσικά έχει και η "αντίσταση" το τίμημά της. ΌΧι κέρδος. Κανείς από αυτούς που γράφουν εύκολα σχόλια δεν αναφέρεται σε αυτό.

    Ρε αντιστασιακοί, μιλάτε για τη χώρα που οι μανάδες λιποθυμούσαν στην προκυμάια επειδή έφευγαν για βόλτα στον περσικο με τις φρεγάτες τους οι ένστολοι επαγγελματίες κανακάρηδές τους και που η στρατιωτική θητεία και η διάρκειά της θεωρείται ότι επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Ξυπνήστε όρνια. Βάλτε πλατη στο ΠΑΣΟΚ να ξεφύγουμε συντεταγμένα και με απώλειες από τη μαύρη μοιρα και κανετε επανάσταση μετα. Η δημοκρατία μέχρι και paintball έχει για να εκτονώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ πασοκο μου 4.07..
    με τετοιες πσσοκιες,
    δηθεν ωμες και ρεαλιστικες,
    φαλιρισατε την ελλαδα..
    επειδη εισαστε πολλοι,αγραμματοι,
    και ολοι ιδιοι..
    δεν καταλαβαινετε
    ποσο ανοητοι ειστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oi synta3eis D.E.H. kai O.T.E. prepei na tsekoyrw8oyn... Ayto ontws einai dikaio an ginei kai swsto. Oi mikroi den prepei na xasoyn... alla...
    H monimothta prepei na ar8ei, oxi mono se D.E.K.O., alla kai se olo to Dhmosio. Arketa... me toys tzampa... magkes... poy tsepwnan... lefta kai arazan...
    Apolyseis prepei na ginoyn, fysika. EP.OP., E.M.8. kai alloi karabanades prepei na paroyn... dromo...
    Epishs, gia oloys toys dhmosioys ypallhloys, prepei na isxyei to neo eniaio mis8ologio, xwris e3aireseis opws oi karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To neo Mnhmonio prepei na exei kai plhres anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn. Farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria, symbolaiografoi kai polloi alloi synexizoyn to party...

    Eidika oi farmakopoioi apolambanoyn akomh kai shmera feoydarxikh krhnonomikothta kratikw adeiwn leitoyrgias, mayro... kai paranomo emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias mesw metabibashs/systegashs kai antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria gia thn idrysh newn farmakeiwn apo neoys anergoys episthmones farmakopoioys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To neo Mnhmonio prepei na exei kai plhres anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn. Farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria, symbolaiografoi kai polloi alloi synexizoyn to party...

    Eidika oi farmakopoioi apolambanoyn akomh kai shmera feoydarxikh krhnonomikothta kratikwn adeiwn leitoyrgias, mayro... kai paranomo emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias mesw metabibashs/systegashs kai antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria gia thn idrysh newn farmakeiwn apo neoys anergoys episthmones farmakopoioys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το πασοκ πεθανε
    αλλα η πασοκια ειναι ανικητη..
    οσο πιστευεις το μεγκα-σκαι
    το πασοκ θα ζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φωνή λαού οργή θεού. Οι πολίτες επέλεξαν την διαπλοκή και την διαφθορά που έστησε ο
    αείμνηστος Ανδρέας, βασίστηκε στα δανεικά και τελικά κατέρρευσε. Και λέω την επέλεξε
    πρακτικά, στις κάλπες δηλαδή, τα μετέπειτα κλάματα, οι πορείες, οι απεργίες κλπ δεν έχουν
    καμία σημασία. Η μελλοντική πολιτική τάξη, για να επιβιώσει, δεν θα έχει καμία σχέση με
    την σημερινή. Και αυτή με έναν φωτισμένο ηγέτη πρέπει να πείσει την Ευρώπη από την
    αρχή ότι είμαστε άξιοι να γίνουμε μέλη της ξανά. Τότε θα αρχίσει ο επόμενος ανοδικός κύ-
    κλος της χώρας. Μέχρι τότε βολευτείτε με τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. απο τα σχολια μερικων καταλαβαινεις
    οτι το μνημονιο δεν το εγραψαν γερμανοι..

    η πασοκια δεν γιατρευεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;
    ΠΑΨΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μας ταπεινώσατε και συνεχίζετε;

    Μας ταπεινώσατε και συνεχίζετε;

    Μας ταπεινώσατε και συνεχίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε ηλιθιοι η ΝΔ θελει να γινει κυβερνηση αφενος να γινει ο αντωνακης προθυπουργος να του φυγει το κομπλεξ και αφετερου να φυγουν τα πασοκια απο κρατικες θεσεις και να τις παρει το νεοδημοκρατικο σκυλολοι που περιμενει πως και πως.
    Το οτι ενδιαφερονται δηθεν να σωσουν την ελλαδα ειναι μπουρδες μεγατονων
    Ξυπνειστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ'ΛΕΓΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΣΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. xoxoxoxooooxooooooo

    πολύ χρήσιμοι μας βγαίνουν οι αντιμνημονιακοί

    Τόσο καιρό πού έκρυβαν τη ... μαθηματική τους δεινότητα;;; Σε τίποτα υποκλίσεις στους ΠΑΣΟΚους που τώρα τους φτύονουν πηγαίνοντας με το ρεύμα εναντίον του ΠΑΣΟΚ, το ρεύμα το προδοτικό δηλαδή που θέλει την Ελλάδα πρόσχαρη με ξένα λεφτά.

    Σίγουρα το μνημόνιο είναι ατελές. Η φιλοσοφία νοικοκυρέματος και οργάνωσης όμως που το διαπνέει το κάνει άριστο. Αν το εφάρμοζαν συναινετικά όλοι απο νωρίς τώρα θα είχε κιόλας αποδώσει...

    Αλλά η αμορφωσιά και η πολιτική επαναστατική αλητεία της ανέξοδης ρητορείας και των απειλών για Γουδιά και ελικόπτερα απλά ιακνοποιεί τους οπαδούς του εγωισμού, του ξερολισμού και του προσωπικού τους ναυαγίου.

    Εντάξει, πέστε φταιει το ΠΑΣΟΚ εκεί εκεί κι εκεί. Προσωποποιήστε όμως και κάποιες άλλες ευθύνες π.χ. των ΔΕΗΤζήδων και ΟΤΕτζήδων και των συνδικαλισταράδων και των λαμογιοδεξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. xoxoxoxooooxooooooo

    πολύ χρήσιμοι μας βγαίνουν οι αντιμνημονιακοί

    Τόσο καιρό πού έκρυβαν τη ... μαθηματική τους δεινότητα;;; Σε τίποτα υποκλίσεις στους ΠΑΣΟΚους που τώρα τους φτύονουν πηγαίνοντας με το ρεύμα εναντίον του ΠΑΣΟΚ, το ρεύμα το προδοτικό δηλαδή που θέλει την Ελλάδα πρόσχαρη με ξένα λεφτά.

    Σίγουρα το μνημόνιο είναι ατελές. Η φιλοσοφία νοικοκυρέματος και οργάνωσης όμως που το διαπνέει το κάνει άριστο. Αν το εφάρμοζαν συναινετικά όλοι απο νωρίς τώρα θα είχε κιόλας αποδώσει...

    Αλλά η αμορφωσιά και η πολιτική επαναστατική αλητεία της ανέξοδης ρητορείας και των απειλών για Γουδιά και ελικόπτερα απλά ιακνοποιεί τους οπαδούς του εγωισμού, του ξερολισμού και του προσωπικού τους ναυαγίου.

    Εντάξει, πέστε φταιει το ΠΑΣΟΚ εκεί εκεί κι εκεί. Προσωποποιήστε όμως και κάποιες άλλες ευθύνες π.χ. των ΔΕΗΤζήδων και ΟΤΕτζήδων και των συνδικαλισταράδων και των λαμογιοδεξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. xoxoxoxooooxooooooo

    πολύ χρήσιμοι μας βγαίνουν οι αντιμνημονιακοί

    Τόσο καιρό πού έκρυβαν τη ... μαθηματική τους δεινότητα;;; Σε τίποτα υποκλίσεις στους ΠΑΣΟΚους που τώρα τους φτύονουν πηγαίνοντας με το ρεύμα εναντίον του ΠΑΣΟΚ, το ρεύμα το προδοτικό δηλαδή που θέλει την Ελλάδα πρόσχαρη με ξένα λεφτά.

    Σίγουρα το μνημόνιο είναι ατελές. Η φιλοσοφία νοικοκυρέματος και οργάνωσης όμως που το διαπνέει το κάνει άριστο. Αν το εφάρμοζαν συναινετικά όλοι απο νωρίς τώρα θα είχε κιόλας αποδώσει...

    Αλλά η αμορφωσιά και η πολιτική επαναστατική αλητεία της ανέξοδης ρητορείας και των απειλών για Γουδιά και ελικόπτερα απλά ιακνοποιεί τους οπαδούς του εγωισμού, του ξερολισμού και του προσωπικού τους ναυαγίου.

    Εντάξει, πέστε φταιει το ΠΑΣΟΚ εκεί εκεί κι εκεί. Προσωποποιήστε όμως και κάποιες άλλες ευθύνες π.χ. των ΔΕΗΤζήδων και ΟΤΕτζήδων και των συνδικαλισταράδων και των λαμογιοδεξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. xoxoxoxooooxooooooo

    πολύ χρήσιμοι μας βγαίνουν οι αντιμνημονιακοί

    Τόσο καιρό πού έκρυβαν τη ... μαθηματική τους δεινότητα;;; Σε τίποτα υποκλίσεις στους ΠΑΣΟΚους που τώρα τους φτύονουν πηγαίνοντας με το ρεύμα εναντίον του ΠΑΣΟΚ, το ρεύμα το προδοτικό δηλαδή που θέλει την Ελλάδα πρόσχαρη με ξένα λεφτά.

    Σίγουρα το μνημόνιο είναι ατελές. Η φιλοσοφία νοικοκυρέματος και οργάνωσης όμως που το διαπνέει το κάνει άριστο. Αν το εφάρμοζαν συναινετικά όλοι απο νωρίς τώρα θα είχε κιόλας αποδώσει...

    Αλλά η αμορφωσιά και η πολιτική επαναστατική αλητεία της ανέξοδης ρητορείας και των απειλών για Γουδιά και ελικόπτερα απλά ιακνοποιεί τους οπαδούς του εγωισμού, του ξερολισμού και του προσωπικού τους ναυαγίου.

    Εντάξει, πέστε φταιει το ΠΑΣΟΚ εκεί εκεί κι εκεί. Προσωποποιήστε όμως και κάποιες άλλες ευθύνες π.χ. των ΔΕΗΤζήδων και ΟΤΕτζήδων και των συνδικαλισταράδων και των λαμογιοδεξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πω πω δημοκρατία και καθαρό μυαλό από τους ελληναράδες και θιγμένους από το μνημόνιο.....

    πω πω σοβαροτητα

    φτου σας

    (να μη σας ματιάξουμε συνέλληνες...)

    ουστ κοπροσκυλάκια

    ουστ, θα πάθετε για να μάθετε;;; Όχι γιατί πριν πάθετε έχει φορτωθεί για λογαριασμό σας τις ευθύνες ο άγιος αυτός άνθρωπος ο ΠΑπανδρεου που παρόλες τις ατέλειες έσωσε προσωρινά τη χώρα και σας και όλους μας. Τι μαλάκας. Έπρεπε να μας αφήσει στον εσωστρεφή νεοελληνικό βούρκο μας...

    και να τα φόρτωνε στους προηγούμενους και να έφευγε για ντόλτσε βίτα στο εξωτερικό αλλά ο μαλάκας ήταν καλών προθέσεων και νόμισε ότι και οι άλλοι έλληνες έχουν μυαλό και φιλότιμο και αξιοσύνη. Αλλά τίποτα. Τεμπέληδες, ανίκανοι, ζήτουλες, μπαταχτσήδες πάντα. Α, ξέχασα, και μας χρωστά και πολεμικές αποζημιώσεις και η Γερμανία, αυτό που το βάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. για το βλογιοκομμένο ζωό του ΠΑΣΟΚ
    ---------------------------------
    πωω..πωω...χοο..χχοοο.
    απόλαυσε.

    Πρόβα απόδρασης από τον Παπακωνσταντίνου: Η Αστυνομία φυγάδευσε τη λούγκρα που ήταν κλειδωμένη στο γραφείο.

    Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στον έκτο όροφο του υπουργείου Περιβάλλοντος, όταν συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που πραγματοποιούν από το πρωί συμβολική κατάληψη στο κτίριο, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο γραφείο του υπουργού, Γ.Παπακωνσταντίνου.

    Στις 12 το μεσημέρι, πέντε συνδικαλιστές υπό τον πρόεδρό τους Ν.Φωτόπουλο συναντήθηκαν με τον υπουργό και του ζήτησαν να αποσυρθεί η κυβερνητική διάταξη από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο, το Δεκέμβριο του 2011, και έρχεται προς κύρωση στη Βουλή αύριο, Πέμπτη.

    Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ.Φωτόπουλος μετέβη στο χώρο, όπου βρίσκονται οι ανελκυστήρες, στον έκτο όροφο του κτιρίου και ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους συναδέλφους του.

    Εν τω μεταξύ η ενδιάμεση πόρτα που οδηγεί προς τους χώρους των γραφείων του υπουργού είχε «σφραγιστεί» για λόγους ασφαλείας και δεν μπορούσε να μπει κανένας.

    Αυτό φαίνεται πως πυροδότησε την οργή ορισμένων συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών του υπουργείου, επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα προκαλώντας ζημιές.

    Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό και όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι μια από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε επιφυλακή έξω από το κτίριο ανέβηκε στον έκτο όροφο και τους απώθησε.

    Ο υπουργός, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έφυγε από το κτίριο, συνοδεία αστυνομικών.


    = ΛΟΥΓΚΡΑ πασοκα ΧΑΧΑΧΑ
    μόνοι σας θα φαγωθήτε..ΚΛΑΙΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πασοκιτσες μου..
    σωσατε τη χωρα
    και δεν σας το
    αναγνωριζουν χρυσες μου
    οι αχαριστοι κωλοβλαχοι..
    φατε τα κλεμμενα για εκδικηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το μυαλο του πασοκομαλακα
    ειναι καμμενο απο
    καφετερια-μαγκια-αμορφωσια-μεγκα-κλαδικη-μπουζουκια-αυριανη-βημα-καθημερινη-
    υστερικη μαμα-πουτανα αδελφη
    λαμογιο πατερα-στριγγλα συζυγο-τυραννο αφεντικο-τσογλανια φιλους

    και ηταν και ακατοικητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση