GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργισμένη επιστολή Ψωμιάδη (που είναι με το ένα πόδι εκτός ΝΔ) προς Σαμαρά...

Από το http://www.kentrinews.gr/ Με το ένα πόδι εκτός Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το τελευταίο επεισόδιο στη μακρά ...

Από το http://www.kentrinews.gr/

Με το ένα πόδι εκτός Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το τελευταίο επεισόδιο στη μακρά διαδρομή του προς την έξοδο σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν ο εν αργία περιφερειάρχης…
με μία ιδιαίτερης οξύτητας επιστολή του προς τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης τού δηλώνει απερίφραστα ότι στο εξής το κόμμα δεν πρέπει να τον υπολογίζει.«Στο εξής δεν έχω θέση στις συνεδριάσεις και τις λοιπές δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής», τονίζει και μάλιστα με δική του υπογράμμιση στην επιστολή του.
Εκτός από τον πρόεδρο της Διοικούσας Δημήτρη Τσάμη η επιστολή κοινοποιήθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Αντώνη Οικονόμου.
Παράλληλα απεστάλη και προς τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας.
Ως δικαιολογία για αυτήν την ενέργειά του ο κ. Ψωμιάδης προφασίζεται ένα δημοσίευμα της «Μακεδονίας» της περασμένης Κυριακής, το οποίο τον αφορούσε και στην επιστολή του το χαρακτηρίζει «κατάπτυστο».
Ειδικότερα ο εν αργία περιφερειάρχης ενοχλήθηκε σφόδρα από την πρωτοβουλία της Διοικούσας να αναρτήσει στο site του κόμματος το πρωτοσέλιδο της «Μ», στο οποίο υπήρχε αναφορά και στο επίμαχο ρεπορτάζ.
Σε αυτό παρουσιάζονταν οι στενές προσωπικές ή και επαγγελματικές σχέσεις του κ. Ψωμιάδη με σειρά προσώπων που κατά καιρούς έχουν εμπλακεί σε αξιόποινες πράξεις και κορυφαία σκάνδαλα.
Για όλα αυτά, όπως και για το «πέρασμά» του και από την τελευταία υπόθεση της τοκογλυφίας, όπου εμφανίζεται να συνομιλεί με έναν εκ των επικεφαλής της συμμορίας, ο εν αργία περιφερειάρχης δεν έχει πει το παραμικρό.
Η επιστολή του Π. Ψωμιάδη
Θεσσαλονίκη: 1 Φεβρουαρίου 2012
Προς
κ. Δημήτρη Τσάμη,
πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης
Κοινοποίηση
κ. Αντώνη Σαμαρά,
πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας
κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο,
γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
κ. Αντώνη Οικονόμου,
αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Νέας Δημοκρατίας
Αξιότιμε κ. πρόεδρε,
Έφτασε χθες (31/1/2012) στο email μου το ενημερωτικό newsletter της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ. Έκπληκτος διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο δελτίο, το οποίο αποστέλλεται σε όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αναπαρήγαγε το κατάπτυστο, όσον αφορά το πρόσωπό μου, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακεδονία» της Κυριακής 29/1/2012.
Δεν είναι δυνατόν η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής μας να προωθεί ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να έχει καταγγελθεί από τη Διοικούσα Επιτροπή!
Το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός έρχεται να προστεθεί σε σειρά παλιότερων ενεργειών ή παραλείψεων της Διοικούσας Επιτροπής, που θα έκαναν οποιοδήποτε στέλεχος της παράταξής μας να νιώθει ανεπιθύμητο από τον τοπικό μηχανισμό της ΝΔ.
Είναι προφανές πως η επίδειξη καλής θέλησης από μέρους μου είναι πλέον άνευ αντικειμένου.
Θεωρώ λοιπόν ότι στο εξής δεν έχω θέση στις συνεδριάσεις και τις λοιπές δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής.
Η στάση μου αυτή υπαγορεύεται πλέον από λόγους αξιοπρέπειας και τιμής απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη μας που με τίμησαν και με τιμούν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους εδώ και τριάντα χρόνια.
Απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της ΝΔ που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εσωκομματικές προεδρικές εκλογές της παράταξής μας.
Υπάρχουν και όρια, τα οποία προφανώς κάποιοι έχουν ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό.
Με τιμή
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

18 σχόλια

  1. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κρίσιμη ώρα...
    που παίζετε το μέλλον της χώρας και όλων μας, δήλωσε ο πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης, προσερχόμενος στο.....Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

    Στην κρίσιμη ώρα...που παίζετε το μέλλον της χώρας και όλων μας ....
    _____________________________
    Πίπ@ κώλ@ τον πάνε το Λάκη οι άθλιοι... αλλά δεν τον χαλάει.

    Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ξανά ο Λάκης Γαβαλάς ώστε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος». Σε πόρισμα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες διαπιστώνει ότι η ακίνητη περιουσία που απέκτησε ο επιχειρηματίας είναι προϊόν εγκληματικής οργάνωσης.

    Ο ήδη προφυλακισμένος επιχειρηματίας κατηγορείται, ότι την ίδια ώρα που χρωστούσε στο ελληνικό δημόσιο πολλά χιλιάδες ευρώ, απέκτησε ακίνητα μεγάλης αξίας σε περιοχές κυρίως της Αθήνας και της Μυκόνου.

    Με βάση τα αναφερόμενα στο πόρισμα της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και του Ελέγχου των Δηλώσεων Περουσιακής κατάστασης, δεσμεύονται τα 16 ακίνητα του 60χρονου επιχειρηματία αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε Μύκονο, Κηφισιά και Παιανία καθώς και τέσσερις λογαριασμοί σε ελληνικές τράπεζες με ποσά 134.685 ευρώ.

    Και όλα αυτά προκειμένου να εξασφαλίσει το ελληνικό δημόσιο τις απαιτήσεις του από τις φοροοφειλές του επιχειρηματία, οι οποίες ανέρχονται περίπου στα 12 εκ. ευρώ.
    Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά, σε χρονικό διάστημα δύο μηνών, που ο Λάκης Γαβαλάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, για υποθέσεις οφειλών του προς το δημόσιο.
    Ήδη ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν δεν με απατά η μνήμη μου ο κ Ψωμιάδης έκανε τις εμφανίσεις του ως τραγουδιστής στα "μαγαζιά" του κ Καραμπέρη (ναι του μέλους της σπείρας τοκογλύφων όπως λέει το ρεπορτάζ και του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο του κ Βελόπουλου ΛΑΟΣ)...
    Εάν δεν με απαγτά η μνήμη μου στις εσωκομματικές της ΝΔ (όπου άλλοι λένε ότι ψήφισαν 700 και άλλοι 400 χιλιάδες) ο κ Ψωμιάδης πήρε περίπου 10%!!!
    Για εκατοντάδες χιλιάδες μπορεί να μιλά ο κ Σαμαράς και η κ Μητσοτάκη-Κούβελου αλλά όχι ο κ Ψωμιάδης..
    Ε, καί... θα πει κάποιος...
    Σωστά, στην Ελλάδα ΟΛΑ εκεί καταλήγουν μετά από την πτώση μας από τα σύννεφα...
    Στο, "Έ, καί;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή ,
    να έρθει να μας σώσει από την Εθνική - ολική καταστροφή που μας έφερε , το ΠΑΣΟΚ , ο Λουκάς Παπαδήμος και η υπόλοιποι της παρέας των εθνοσωτήρων , που όπως αποδεικνύετε πλέον με αποδείξεις ότι είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ , μπορούμε να βγούμε από την Εθνική - ολική καταστροφή ζωντανοί , με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ////////////////////////////////

    Σαμαράς "Οχι στις προτάσεις της Τρόικας"

    Μόλις τώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε. "Μας ζητούν περισσότερη ύφεση στη χώρα μας. Προσπαθώ να το αποτρέψω."


    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΧΟΥΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

    ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ
    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ

    ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΛΟΥ.


    ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ
    πορωμένα ΚΤΗΝΗ. Π.Χ. shmotikosoyfradi-kentri
    ΕΚΕΙ...
    ΠΑΣΟΚ-ΛΑγΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$


    ΦΥΓΕ...
    ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ...ΤΩΡΑ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
    ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα που θα παρει τον πουλο απο την ΝΔ θα βρει στεγη στο υπο υδριση αποκομα του μεγαλου πατριωτη ΜΙΚΥ κωλοτουμπα λαμο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ για να συμβαλει και αυτος μαζι με ολους τους ετεροκλητους με ολες του τις δυναμεις για το σωσιμο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΤΑΞΙ ΑΝ ΦΟΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑΣ 9 ΚΑΙ 24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Εκτακτο πολιτικό Συμβούλιο στο ΠαΣοΚ απόψε"
    SORY...ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΑΤΩΝ.


    χαχα...χαχα..αχχχχχχχ

    θα τους βάλει να ψάχνουν όλη την νύχτα
    Ποιος ΠΟΥΣΤΗΣ..μας έβαλε στο ΔΝΤ.

    Και ποιοι κολάνθρωποι
    Δόποδα ζώα ήταν αυτοί του ΠΑΣΟΚ
    του Καρατζαφέρη και εκείνη η ΚαμηλοΝτόρα, που το ψήφισαν
    πανηγυρικά.

    Καθότι "" Το Μνημόνιο ήταν Ευτυχία".


    Κρίμα που πέθανε ο Αγγελόπουλος
    θα είχαμε ΕΚΑΤΟΝ ΤΟΣΕΣ
    νεκρολογίες της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.

    ΚΑΙ μία Επική ταινία, με τον βραβευμένο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Τέθριππον
    της ΒΕΡΜΑΧΤ -ss-... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ASE MAS RE DIAPLEKOMENE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λαγος ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ
    ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ πασοκ

    ΦΕΡΕΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΤΑΜΙΑΣ ΕΡΤ 3

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΜΕΡ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ
    ΤΩΡΑ..ΛΑΚΗ 9,50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψωμιαδη σε πιστεψαμε. ΑΛΛΑ δευτερο καρατζαφυρερ δεν θελουμε.
    Εισαι λαικιστης και ΜΕΓΑΣ μαλακας.
    Ξεκουμπισου και πανε στο holywood να κανεις τον ζορο.
    Αρκετα μας τα ζαλισες και ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ. Δεν εχεις τσιμπα. Πανε στον αυτια στο σκαι. Οπως και να εχει κανα χιλιαρικο τον μηνα με τις μαλακιες που λες θα το κονομησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. + + + + + + + + + + + + + + + +

    Στις 5 Φεβρουαρίου 1919 γεννήθηκε
    ο Ανδρέας Παπανδρέου.
    Σαν σήμερα..... !!!

    Πολλές φορές μερικές συμπτώσεις ξεπερνάν κάθε φαντασία.

    Σήμερα όλοι τρέχουν να.......
    σώσουν την Ελλάδα από εκεί που την έφτασε ο γυιός του.....


    "Εκτακτο πολιτικό Συμβούλιο στο ΠαΣοΚ απόψε"
    SORY...ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΑΤΩΝ.

    χαχα...χαχα..αχχχχχχχ
    _______________________________

    θα τους βάλει να ψάχνουν όλη την νύχτα
    Ποιος ΠΟΥΣΤΗΣ..μας έβαλε στο ΔΝΤ.

    Και ποιοι κολάνθρωποι
    Δόποδα ζώα ήταν αυτοί του ΠΑΣΟΚ
    του Καρατζαφέρη και εκείνη η ΚαμηλοΝτόρα, που το ψήφισαν
    πανηγυρικά.

    Καθότι "" Το Μνημόνιο ήταν Ευτυχία".

    Κρίμα που πέθανε ο Αγγελόπουλος
    θα είχαμε ΕΚΑΤΟΝ ΤΟΣΕΣ
    νεκρολογίες της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.


    ΚΑΙ μία Επική ταινία, με τον βραβευμένο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Τέθριππον
    της ΒΕΡΜΑΧΤ -ss-... !!!!



    ΑΣΕ ΠΟΥ..
    και ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ξεκολιασμενου συντρόφου-αδελφού
    ΚΑΝΤΑΦΙ... άραξε ΕΔΩ

    + + + + + +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    το κωλομάχαιρο θα περιλάβει και τα έμμισθα
    εθνικοσοσιαληστικα Ζώωωωωωωωωαααααααααααααααα
    τοου ΠΑSSOK.

    για αυτό αυτά ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ και πιο πολυυυυυυυ + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσο πιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμ-ΑΛΗ να δώσει τα λεφτά που ΈΔΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΊ στην Ηλεία ΘΑ ΣΏΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΉΔΗ ΈΧΟΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ...

    Ακούς ΛΑΚΑΜΑ εσύ με τον Καραμ-ΑΛΗ, ΑΛΛΆ θα είσαι από αυτούς που πέρασε και πήρες το 5000 δραχμές τότες που έδιναν για σπέκουλα ΛΑΚΑΜΑ ..

    Στημένο είναι το μάτς ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ, ΣΤΗ-ΜΕ-ΝΟ..

    Δεν μου λέτε αν πέσουν οι μισθοί στα 300 ευρώ θα γίνομε πιο ανταγωνιστικοί ως χώρα; ΕΓΏ λέω ότι κάποια αρπαχτικά εργοδότες θα εκμεταλλευτούν κάποιους ηλίθιους που θα εργάζονται για αυτούς και σε ένα δυο χρόνια ότι έχουν μαζέψει θα το έχουν βγάλει από την χώρα:::
    ΑΝ ΑΥΤΌ ΛΈΓΕΤΕ ΑΝΆΠΤΥΞΉ, τότε εγώ είμαι αστροναύτης..είδατε της εταιρίες ρεύματος τα έστειλαν έξω τα λεφτά ΡΕ ο ανταγωνισμός θέλει ΚΑΝΟΝΕΣ, 155.000 Χιλιάδες νόμους έχει το ελληνικό κράτος ,να το ξαναγράψω 155.000 χιλιάδες νόμους για της τροπολογίες πάνω από δις...
    Αν αυτό λέγετε δημοκρατία ΝΑ ΤΗΝ ΧΈΣΩ, ΣΥΝΤΕΧΝΊΑ ΝΑΙ ΛΈΓΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής

    ΄Εξυπνες; Ο Καραμανλης; Πλάκα έχεις ρε καλλιτέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση