GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΡΟΜΠΕΣ», ΔΝΤ & ΤΡΟΙΚΑ!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Διπλό «κατηγορώ» από ένα νομπελίστα και αυστριακούς για το ΟΛΕΘΡΙΟ λάθος των «χει...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

Διπλό «κατηγορώ» από ένα νομπελίστα και αυστριακούς
για το ΟΛΕΘΡΙΟ λάθος των «χειρουργείων λιτότητας»…
Ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ  πετάει στα σκουπίδια
τους λάθος αριθμούς ΔΝΤ – Τροικας και τους αποδεικνύει με δικά του (συντριπτικά) στοιχεία  ότι :
H αδιανόητη λιτότητα που επιβάλλουν στην Ελλάδα σκοτώνει στην οικονομία της ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να πληρώνονται οι τόκοι των δανειστών ! . .    
Την ίδια ώρα το έγκυρο αυστριακό περιοδικό “Profil” εξαπολύει...
 δριμύτατη επίθεση κατά των σκιτζίδων ειδικών (όπως τους αποκαλεί) της Τρόικας, που βλέπουν την Ελλάδα ως πεδίο πειραματισμών για ακραία χειρουργεία λιτότητας
ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ! . .
Το αδιανόητο του προγράμματος λιτότητας που εφαρμόζει η τρόικα στην Ελλάδα, αποδεικνύει χρησιμοποιώντας την έκθεση του… ΔΝΤ, ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν.
Σε άρθρο του με τίτλο η «ελληνική μέγγενη», ο Πολ Κρούγκμαν αναρωτιέται «πόσα ζητάει η τρόικα από την Ελλάδα; Πόσο μεγάλη είναι η πίεση». Συνέχεια εδω.

14 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ και όσο χρειαστεί μέσα στου ΜΑΞΙΜΟΥ , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    ΌΛΟΙ τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί από σήμερα το απόγευμα μετά την συμφωνία των σωτήρων με την τρόικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λε ρε παιδι μου..
    αληθεια ε;
    πω πωωω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαναστατήστε ρε έλληνες τι περιμένετε ;;;;
    Μήπως είστε πουστράκια όπως οι αρχηγοί σας και σας αρέσει να σας γαμάνε τον κώλο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσαγκανέλη,

    ολοι μας κοροιδευετε.

    Και εσύ, και ο Κρούγκμαν και το ΔΝΤ και η Τροικα και κυριως,

    οι πολιτικοι!

    Αν δεν μας κοροιδευατε,

    θα λεγατε και θα εκαναν μιση σωστή δουλειά.

    1. Σε ποια χωρα εχουν οι πολιτικοι τους μισθους και τα προνομια των δικων μας.

    2. Σε ποια χωρα υπαρχουν και ζουν με μυστικα κρατικα κονδυλια τοσες χιλιαδες δημοσιογραφοι τηλεορασεις περιοδικα εφημεριδες ραδιοφωνα;

    3. Σε ποια χωρα, μισθοδοτουνται απο το κρατος 1.000.000 υπαλληλοι για να υποστηριζουν και να προστατευουν ενα διευθαρμενο "κοινοβουλευτικο" καθεστώς;

    4. Σε ποια χωρα, μισθοδοτουνται απο το κρατος 80.000 ιερεις για την αποβλακωση του ποιμνιου;

    Βρές μου μια Τσαγκανέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΒΑΒΟΥΪΝΟΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΟΜΩΣ,ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΙΘΗΚΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΑΤΙΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΩΤΗΡΑ" ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΜΑ ΚΙ'Ο ΠΟΙΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε ΟΛΕΣ τις χωρες 5.58..
    η πασοκια σουκαψε το μυαλο..
    που δεν σου περισευε κιολας..
    αι σιχτιρ πια μαλακες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.11
    εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο
    εξω οι βασεις του θανατου
    αυριανισμος
    ολυμπιακοι
    ευρω
    τραπεζες
    καταργηση τεκμηριων
    συστηματικη καταστροφη του δημοσιου
    λεφτα υπαρχουν
    μαζι τα φαγαμε
    αυριανισμος-μεγκα-σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, με τις κλεψιές τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαυές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το μυαλο του πασοκομαλακα
    ειναι καμμενο απο
    καφετερια-μαγκια-αμορφωσια-μεγκα-κλαδικη-μπουζουκια-αυριανη-βημα-καθημερινη-
    υστερικη μαμα-πουτανα αδελφη
    λαμογιο πατερα-στριγγλα συζυγο-τυραννο αφεντικο-τσογλανια φιλους

    και ηταν και ακατοικητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ

    8 Φεβ 2012 11:02:00

    ΟΡΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σας εξαπατησαν πασοκια μου;
    αχ τι κριμααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση