GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο "όχι" από βουλευτή της ΝΔ (Σπύρο Γαληνό) στο νέο Μνημόνιο...

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εγκρίνω με την ψήφο μου την παράδοση και την κατοχή της χώρας μου στους δανειστές. Χανόμαστε στα πολλά μικρ...

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εγκρίνω με την ψήφο μου την παράδοση και την κατοχή της χώρας μου στους δανειστές. Χανόμαστε στα πολλά μικρά ναι, ενώ ήρθε η ώρα για το μεγάλο όχι” δήλωσε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο Βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ. Σπύρος Γαληνός.
Ο κ. Γαληνός απαντώντας σε ερώτημα για ενδεχόμενη χρεοκοπία απάντησε πως...
 «οφείλουμε να μην υποκύψουμε σε έναν τέτοιο εκβιασμό», γι’ αυτό και κάλεσε τους συναδέλφους του Βουλευτές να ψηφίσουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους και πέρα από κάθε κομματική εντολή. «Δυστυχώς», συνέχισε, «μία από τις αιτίες που μας έφεραν ως εδώ ήταν και η τακτική πολλών βουλευτών να υποκύπτουν και να μην ψηφίζουν κατά συνείδηση. Προσωπικά δε θα υποκύψω και είμαι έτοιμος να υποστώ τις όποιες συνέπειες. Καλώ σ αυτές τις δύσκολες ώρες όλους τους συμπολίτες μας να είναι μονιασμένοι και αλληλέγγυοι, ώστε να μην υπάρξει διχασμός, πράγμα που τόσο θέλουν οι δανειστές μας»συμπλήρωσε ο Βουλευτής Λέσβου.
Εντωμεταξύ στάση αναμονής κρατούν τόσο ο Βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος όσο και ο βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Κωστής Μουσουρούλης. Αμφότεροι δήλωσαν πως περιμένουν την κατάληξη των διαπραγματεύσεων προκειμένου αφού διαβάσουν το τελικό κείμενο να αποφασίσουν.
lesvosnews.net

9 σχόλια

  1. ποιος σε πιστευει ρε ψευτη..
    αυτα λεγανε και κατι ξεφτιλοι πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To neo Mnhmonio prepei na exei kai plhres anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn. Farmakopoioi, tarifes, ntalhkeria, symbolaiografoi kai polloi alloi synexizoyn to party...

    Eidika oi farmakopoioi apolambanoyn akomh kai shmera feoydarxikh krhnonomikothta kratikwn adeiwn leitoyrgias, mayro... kai paranomo emporio... kratikwn adeiwn leitoyrgias mesw metabibashs/systegashs kai antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria gia thn idrysh newn farmakeiwn apo neoys anergoys episthmones farmakopoioys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο 4.47 δειχνει οτι το μνημονιο εχει πολλους οπαδους..
    για να μην σας παραμυθιαζουνε οτι μας το επιβαλλουν οι γερμανοι..
    μανος και αδριανοπουλος ηταν βουλευτες επικρατειας του πασοκ..
    οι πασοκοι και ξερανε πριν τις εκλογες του 2009,και σχεδιασανε τη χρεωκοπια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ και όσο χρειαστεί μέσα στου ΜΑΞΙΜΟΥ , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    ΌΛΟΙ τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί από σήμερα το απόγευμα μετά την συμφωνία των σωτήρων με την τρόικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μου ζησεις ΟΧΙανθρωπε μου, ελπιζω να μας δωσεις κανενα κομματι ψωμι να φαμε μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ...ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ...ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΣΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για το βλογιοκομμένο ζωό του ΠΑΣΟΚ
    ---------------------------------
    πωω..πωω...χοο..χχοοο.
    απόλαυσε.

    Πρόβα απόδρασης από τον Παπακωνσταντίνου: Η Αστυνομία φυγάδευσε τη λούγκρα που ήταν κλειδωμένη στο γραφείο.

    Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στον έκτο όροφο του υπουργείου Περιβάλλοντος, όταν συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που πραγματοποιούν από το πρωί συμβολική κατάληψη στο κτίριο, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο γραφείο του υπουργού, Γ.Παπακωνσταντίνου.

    Στις 12 το μεσημέρι, πέντε συνδικαλιστές υπό τον πρόεδρό τους Ν.Φωτόπουλο συναντήθηκαν με τον υπουργό και του ζήτησαν να αποσυρθεί η κυβερνητική διάταξη από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο, το Δεκέμβριο του 2011, και έρχεται προς κύρωση στη Βουλή αύριο, Πέμπτη.

    Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ.Φωτόπουλος μετέβη στο χώρο, όπου βρίσκονται οι ανελκυστήρες, στον έκτο όροφο του κτιρίου και ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους συναδέλφους του.

    Εν τω μεταξύ η ενδιάμεση πόρτα που οδηγεί προς τους χώρους των γραφείων του υπουργού είχε «σφραγιστεί» για λόγους ασφαλείας και δεν μπορούσε να μπει κανένας.

    Αυτό φαίνεται πως πυροδότησε την οργή ορισμένων συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών του υπουργείου, επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα προκαλώντας ζημιές.

    Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό και όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι μια από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε επιφυλακή έξω από το κτίριο ανέβηκε στον έκτο όροφο και τους απώθησε.

    Ο υπουργός, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έφυγε από το κτίριο, συνοδεία αστυνομικών.


    = ΛΟΥΓΚΡΑ πασοκα ΧΑΧΑΧΑ
    μόνοι σας θα φαγωθήτε..ΚΛΑΙΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση