GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία (επανένταξης); Πρόβλημά τους!..

Του Θανάση Νικολαΐδη ΜΕ χαμένο το παιχνίδι οι «απολυμένοι» πασόκοι βουλευτές κατέθεσαν τα όπλα και δεν αγωνιούν (φανερά) για την επανέντ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΕ χαμένο το παιχνίδι οι «απολυμένοι» πασόκοι βουλευτές κατέθεσαν τα όπλα και δεν αγωνιούν (φανερά) για την επανένταξη. Θα περιμένουν να κάνει ξαστεριά, θα μας έρθουν(;) δριμύτεροι και ξανά «δόξα» και χρήμα, προνόμια. Εκείνοι που δίνουν αγώνα…συγκινητικό για ν’ ανοίξει την αγκάλη του το Κόμμα είναι οι διαγραμμένοι Νεοδημοκράτες. Μετά το σοκ της «απόλυσης» κοιτάχτηκαν...
μεταξύ τους, οργανώθηκαν, χτύπησαν πόρτες κρυφά, το’ παιξαν ιδεολόγοι φανερά και περιμένουν. Τον αρχηγό να «ενδώσει» μόλις οι εντυπώσεις ξεθωριάσουν με τις μέρες και των ψηφοφόρων η φωνή φτάσει στ’ αυτιά του κ. Σαμαρά.
ΣΕ μέρες, μήνες και χρόνια ομαλού κοινοβουλευτικού βίου, δεν είχαν έγνοιες και φόβους-όλα τα’ χαν κανονισμένα. Ομαδικά, συνολικά και συντεχνιακά. Από μισθό μέχρι…σάουνα, από σύνταξη μέχρι γλυκιά προσδοκία των αναδρομικών κι ό,τι περίσσευε από χρόνο και διάθεση το διέθεταν για τον…λαό. Σε καφενεία και στέκια οπαδών για να τους κάνουν ψηφοφόρους.
ΟΛΑ έτρεχαν φυσικά, φυσιολογικά και…ελληνικά, μέχρι που ξέσπασε μπόρα και βρέθηκαν σε σταυροδρόμι. «Ναι» (στα μέτρα) ή το «όχι» στο Κόμμα; «Θα αστειεύεται με τις απειλές του αρχηγός-είμαστε πολλοί. Θα φανεί πως είμαστε με τον ψηφοφόρο-αυτός μας χρειάζεται. Στην Ελλάδα ζούμε-όλα συγχωρούνται και ξεχνιούνται». Μ’ αυτές τις σκέψεις, το’ παιξαν (τζάμπα) μάγκες την ώρα του «όχι», κι έτρεχε απ’ τα μπατζάκια η μαγκιά.
ΚΙ ύστερα, σήμερα, τώρα; Εκτός παιδειάς και νιώθουν άσχημα. Άστεγοι και η θητεία τελειώνει. Κι άρχισε ο «αγώνας» της κωλοτούμπας και των ικεσιών, τώρα που θα’ πρεπε να τρέχουν και να αγωνιούν για την Ελλάδα. Έχουν το πρόβλημά τους κι ακόμα να το καταλάβουν πως δεν είναι πρόβλημά μας. Αγωνιούν για επανεγγραφή και για την επανεκλογή τους, τα κομματικά και η καριέρα τους και δεν(;) το υποψιάζονται πως δεν είναι πρόβλημά μας.
ΔΕΝ κερδίζεις μόνο όταν κερδίσεις τις εκλογές. Θα βγει ωφελημένος ο κ. Σαμαράς αν κρατήσει τον λόγο του επιμένοντας στην απόφασή του. Ουδείς αναντικατάστατος και δεν είναι απαραίτητο να’ σαι «διάσημος» για να ξεκινήσεις καριέρα πολιτική. Όσο νεότερος και «άπειρος», τόσο πιο αθώος και κατάλληλος και η λίστα περιμένει. Ευκαιρία για ανανέωση-οι καινούριοι δεν είναι αναμάρτητοι, μιας και δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να αμαρτήσουν στην πλανεύτρα (πολιτική) που φθείρει και διαφθείρει. Οι «φίρμες» πια δεν έχουν πέραση σε Κόμματα χρεοκοπημένα κι ούτε κάτι να προσφέρουν στη βουλή, που τη «θέλει ο κόσμος να καεί».

8 σχόλια

  1. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ και ΤΟ "ΤΑΚΙΜΙ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!
    ______________________________
    "ΧΑΟΣ και ΑΛΛΑΛΟΥΜ" ΣΤΟ ΛΑγΟΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ--ΑΔΩΝΙ...!!!

    Ο άξεστος Ελ-λαδέμπορας της Ελληνικής Ιστορίας και πρώτο "τακίμι" του Αρχηγού τού υποκόσμου, των εκβιαστών-- τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης, Κ.Βελόπουλος εξαργυρώνει την στήριξη πού είχε από τον Καρατζαφέρη στην υπόθεση Καραμπέρη (Άλλωστε, ένοχος ένοχον... ού ποιεί)καί αφού κρυβόταν με τις αποκαλύψεις γιά τις σχέσεις του με τον Καραμπέρη, βγήκε από τον τάφο της σιωπής του και παριστάνει τον Ηρακλή του Καρατζαφέρη παραδίνοντας μαθήματα...ηθικής και δημοκρατίας.

    Ξέχασε ο "άξεστος" Βελόπουλος ότι γιά λόγους "ηθικής αναξιότητος" μετά από Εφετειακές καταδίκες του γιά υπεξαίρεση, είχε εκδιωχθεί από το ΛΑΟΣ και επιπροσθέτως του είχε απαγορευθεί και η εκπομπή των τηλεπωλήσεων στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ επί δύο χρόνια καί ως άστεγος περιφερόταν στην Θεσσαλονίκη και οσάκις ανέβαινε ο Καρατζαφέρης έτρεχε και έσπρωχνε να βγεί φωτο μαζί του, γιά να δείξει ότι δεν είναι διωγμένος...

    Αυτός λοιπόν ό "άξεστος" με το παλιό και πρόσφατο παρελθόν, επιτέθηκε ακόμη και στον συναδελφό του στο ίδιο κόμμα βουλευτή Θ.Πλεύρη, γιά να στηρίξει τον Καρατζαφέρη καί του δώσει κανένα κομματικό τίτλο, τωρα πού αποχώρησαν Βορίδης-Άδωνις...

    Ο Πλεύρης στο Βήμα 99,5 επιτέθηκε εναντίον των βουλευτών του ΛΑΟΣ που κατηγορούν τους Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη για την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας:
    «Δεν μπορούν να τους κατηγορούν αυτοί που ήρθαν στο κόμμα αργότερα μόνον για να γίνουν βουλευτές». .

    Πήρε λοιπόν τη σκυτάλη από το τάφο του ο "άξεστος" Βελόπουλος και απάντησε:
    "Ο Θάνος έχει μπερδέψει τους ενοίκους και τους φιλοξενούμενους με τον Καρατζαφέρη που έχει ιδρύσει το κόμμα...δυστυχώς για τον Θάνο ο Καρατζαφέρης αποφασίζει...'Αλλωστε η πλειοψηφία των βουλευτών μας δεν μεταλλάχθηκε, έμεινε εδώ και απ'ότι θυμάμαι, οι πλειοψηφίες αποφασίζουν, τουλάχιστον στις δημοκρατίες".
    (λόγια...κουτρουβάλα)...

    Βέβαια αυτά είναι χαρακτηριστικά του χάους και του αλλαλούμ πού επικρατεί στο ΛΑΟΣ, το οποίον όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής...!!!

    Υ.Γ.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βελόπουλος άν δεν είχε "εμπλοκή" στην υπόθεση Καραμπέρη σήμερα θα είχε γίνει δεκτός και θα είχε προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ...

    Τόσο... συνεπής Καρατζαφερικός...είναι...!!!
    /////////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΣΥΧΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ EUROGROUP ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ "ΑΓΑΠΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ. ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΤΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ" Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ. ΟΠΟΙΑ ΑΤΙΜΙΑ ΑΘΛΙΟΙ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΗΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ 7.56 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ 8%+3,5%=11% ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο... Αποκριάτικος "μπουρλοτιέρης" Καρατζαφέρης! Στάχτη και μπούρμπερη!

    TA ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!

    Επειδή ζούμε σε καιρούς χαλεπούς κι έχει σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη των Ελλήνων, αλλά και λόγω του ότι έχει ανοίξει το τριώδιο, αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν, για να.....
    γελάσουμε λιγάκι. Το παρακάτω… ηρωϊκό και… αποκριάτικο συνάμα δημοσίευμα το αλιεύσαμε από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος ΛάΟΣ και σας το προσφέρουμε προς τέρψιν σας. Ασχολίαστο βεβαίως. Καλή διασκέδαση:

    “Σύγχρονος “μπουρλοτιέρης” ο Γιώργος Καρατζαφέρης όπου με τις επιστολές του στo Ευρωκοινοβούλιο “τινάζει στον αέρα” τα σχέδια της… Μερκελοπαρέας εκτός και… εντός συνόρων!

    Γυρίσαν την πλάτη στη Μέρκελ και φωνάζουν υπέρ της Ελλάδας. Χαμός και στη Γερμανία, στη Γαλλία, την Ολλανδία ακόμα και στην Αμερική με συγκεντρώσεις αλληλεγγύης. Συγκέντρωση στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής κίνησης «Είμαστε όλοι Έλληνες» πραγματοποιήθηκε σήμερα και στο Βερολίνο. Δεκάδες Έλληνες και Γερμανοί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Wittenberg, έξω από το ελληνικό Προξενείο, προκειμένου να διακηρύξουν τη συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό που πλήττεται από τα μέτρα λιτότητας. Ανάλογες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στη Λειψία και την Κολονία.

    Η κίνηση του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη να θέσει το θέμα στο ευρωκοινοβούλιο αλλά και να προβληματίσει τα λοιπά ευρωπαϊκά κράτη ως επόμενα θύματα του νεοφιλευθερισενομερκελισμού άναψε το φυτίλι της ευρωπαϊκής οργής προκαλώντας παγκόσμια έκρηξη διαμαρτυρίας.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ!

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓIΝΕΙ… ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε ζώα του ΜΕΚΑ του ΣΚΑΙ του ΣΤΑΡ και όλων τον ΜΜΕ αλλά ιδικά ΜΕΚΑ και ΣΚΑΙ... ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ στο Παπαδήμο και στους μαλάκες που τον στηρίζουν!!! ( ΠΗΓΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΟΥΠ) ΠΩ ΠΩ κατόρθωμα!!!

    ΑΦΟΎ ΒΡΕ ΖΏΑ Ο ΙΠΠΟΠΌΤΑΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΧΏΡΗΣΉ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ωστε οι μαλακες ψηφοφόροι να ξεχάσουν τον ΙΠΠΟΠΌΤΑΜΟ ΒΕΝΙΖΈΛΟ!!!

    ΡΕ ΓΙΑ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΚΌΜΑ !!!!!!!

    Διέγραψε τους, γαμώ την κούνια τους..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε πλήρη κατάρρευση το τηλεκόμμα.
    Περαστικά σας!

    Με το Θεμη Καλαποθαρακο, το νονο της νυχτας που δολοφονηθηκε το 2000, τι σχεση εχει το ενα διαμαντι;
    ΚΑΙ...Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ..ΤΩΡΑ !
    Καλαποθαρακος του εξωτικου Λαος,
    τι σχεση εχει με αυτη την οικογενεια;

    Απάντηση: ...AΔΕΛΦΟΣ !!!!


    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑ..Φυρερ
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
    ΤΟ'ΠΑΙΖΕΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ - ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ !!!

    ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΑΡΣΗ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ
    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕΣ

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ
    χέρι-πόδι με τις ΜΑΦΙΕΣ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Καραμπέεεεεερηηηη ...μουυυυυυσχάριιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΟΣ20 Φεβ 2012, 10:20:00 μ.μ.

    Νικολαιδη: γραψε κατι για αυτο:
    -------------

    ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: ΞΕΝΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!…ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;…ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!




    Δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία! Στο βιογραφικό του δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για στρατιωτική θητεία Παπαδήμου και βεβαίως ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει σε σχετικές επίμονες ερωτήσεις..
    Τι θυμίζει ο Παπαδήμος; Περίπτωση σαν αυτές του Τσοχατζόπουλου, Σαμαρά και άλλων πολιτικών ταγών, που δεν υπηρέτησαν στον στρατό! Και αν σε αυτούς προσθέσουμε τον Παπανδρέου (αυτός υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό), τότε καταλαβαίνουμε πώς και γιατί έχει φτάσει σε αυτά τα χάλια η Ελλάδα!..
    Όποιος πει ότι ο Σαμαράς “υπηρέτησε στον στρατό”, θα πει βλακεία. Ο Σαμαράς κατετάγη στο ναυτικό τον Ιούλιο του 1976 και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους εξαγόρασε την θητεία του με 21.000 δρχ.!!! Σε ηλικία 26 ετών παρακαλώ και εν καιρώ επιστρατεύσεως λόγω των γεγονότων της Κύπρου, ο Α. Σαμαράς, βρήκε τον τρόπο (!) να εξαγοράσει τη θητεία του (βουτυρομπεμπές)! Το 1977 υπηρέτησε 3 ακόμη μήνες από το “υπόλοιπο” της θητείας του! Κολαγιόπαις ήταν, ως κολέγιο και λούφα εξέλαβε το στρατό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,
    Η ΝΔ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΜΑ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΚΕΠ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΓΡΑΦΙΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ (19% ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ...),Η ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΜΑΝΤΙΛΙ,ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΝΔ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΦΑ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,Η ΝΔ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 10%.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.
    ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΝΔ ΤΟ 2009 ΕΛΑΒΕ 33%.
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση