GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»;..

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Η εμμονή-ψύχωση του Θ. Πάγκαλου να πυροδοτεί σάλο (κάθε φορά) με τις δηλώσεις του… ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη

Η εμμονή-ψύχωση του Θ. Πάγκαλου να πυροδοτεί σάλο (κάθε φορά) με τις δηλώσεις του…
Δεν είναι δικό μου θέμα.
Υπάρχει ειδική επιστήμη!
Θα ήταν όλα, πάντως, μία χαρά αν μπορούσες να δεις με χιούμορ και να προσπεράσεις τις προκλήσεις του. Όσο εξωφρενικές-εξωγήινες και αν είναι…
Αλλά, ο άνθρωπος που ξεστόμισε τη φράση που...
 ρίχνει τσιμέντα στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1:
«Είμαι υπέρ του να χάνει κανείς (δηλαδή, ο Έλληνας) την εθνική του κυριαρχία εντός της Ε.Ε.»…
Δεν είναι όποιος και όποιος.
Είναι ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Εδώ, δεν έχουμε, απλώς, μία ακόμη ρητορική υποτέλειας, που ο κύριος μας έχει συνηθίσει…
Έχουμε, Θεέ και Κύριε, από τον «αντιπρωθυπουργό» μας…
Ξεδιάντροπη παράδοση της κυριαρχίας της χώρας στους δανειστές.
Και βεβαίως, οι Γερμανοί που μανιωδώς μας την απαιτούν (νυχθημερόν) θα πανηγύρισαν. Ίσως, του κάνουν και άγαλμα!..
Ο κύριος αυτός, αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο. Ακόμη και τον εαυτό του… Συνέχεια εδώ.

20 σχόλια

  1. Όχι πάλι αυτόν τον πούστη τον Πάγκαλο
    σε φωτογραφεία!!!

    ο ΒΕΛΙΖΕΛΟΣ λυπάται λέει για τον τόπο του, αυτά έλεγε στο θέατρο του
    ΔΕΝΔΙΑ μέσα στο κωλοχανείο της Βουλής..Και καπάκι ο ανθυπασπιστή του ΛΟΒΕΡΔΟΣ λέει να τον κάνει αντιπρόεδρο ο Σαμαράς ώστε να μην σπάσει η συγκυβερνή σας ::: ΕΣΎ ΠΑΓΚΑΛΕ ΛΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΏΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    Ακου ρε γιέ της καλογριάς ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς , ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς και το δεξί σου χέρι και εκείνος που καλύτερα απ’ολουνούς σε ξέρει...

    Λένε πως παίζεις με χανουμάκια με τουρκοπούλες καλογριές και σ’ αραδιάζουνε βρισιές, πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες με δερβισάδες στήνεις χορό και με ρωτάν και τι να πώ; Λένε πως έχεις αλισβερίσι με αλί πασάδες κάνεις χωριό, και σε ρωτάω τι να τους πώ;

    --- Πες τους ρε φίλε Πανουργιά έχω είς τον ΠΟΥΤΣΟΝ μου βιολιά, έχω είς τον ΠΟΥΤΣΟΝ μου βιολιά έχω και τουμπερλέκια κι όπως γουστάρω τα βαρώ και σπάω τα ζεμπερέκια, ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΔΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ, όπως στα λέω να τους τα γράψεις ,όπως τα λέω να τους τα πείς Καραϊσκάκης σεβνταλής , Καραϊσκάκης μπεσαλής ..

    Καραϊσκάκη, γειά χαρά ,γειά σου ρε Γέρο του Μοριά και γεια ΄που σ΄αγαπάνε κι αυτούς δεν λυγίζουνε και που δεν προσκυνάνε .Λένε για μένα τα καρακόλια ακου τι λένε να μην γαμη…Μίλα και εσύ ρε Θοδωρή.. Όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Καραϊσκάκης , Θοδωρής όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Κολοκοτρώνης και Γιωργής, Καραϊσκάκης, Θοδωρής .

    Γεία σου ρε Ανδρούτσο γεία χαρά. Γεία σας παιδιά μου αητόπουλα, που έχετε αητό πατέρα, κι όποιος δε το κατάλαβε τότε ας μας τα κάνει ΑΕΡΑ.. Όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Ανδρούτσος, Γιώργης , Θοδωρής.

    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ έτσι μου είπαν λόγω τιμής
    ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ,ΓΙΩΡΓΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ

    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ έτσι μου είπαν λόγω τιμής, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ..



    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ηγεσίες των δύο κυβερνητικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και η προβοκατόρικη τσόντα τους (ΛΑ.Ο.Σ), θα καταγραφούν στην ελληνική ιστορία με τα πιο μελανά στίγματα του δωσιλογισμού και της προδοσίας.

    Θα καταγραφούν στην ιστορία σαν τα κόμματα-ανδρείκελα που παρέδωσαν την Ελλάδα στους μαφιόζους του χρήματος, που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην ολοκληρωτική καταστροφή και ΠΤΩΧΕΥΣΗ, που μετέτρεψαν την ελληνική κοινωνία σε οικονομική ΑΠΟΙΚΙΑ του διεθνούς ιμπεριαλισμού και των τοκογλύφων και σε πολιτικό ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ του 4ου Ράιχ…

    Ιδιαίτερα οι σημερινοί ηγέτες αυτών των κομμάτων (Παπανδρέου, Σαμαράς και ο «λαγός» Καρατζαφέρης), καθώς και ο τωρινός πρωθυπουργός των τραπεζιτών (Παπαδήμος), αλλά και τα «επίλεκτα» στελέχη της δωσίλογης μοχθηρίας, όπως ο Βενιζέλος (ο θηριώδης φαφλατάς του δωσιλογισμού), ο Πάγκαλος (η φρενοβλαβής αναίδεια του δωσιλογισμού) και πολλά άλλα ΔΕΝ θα καταγραφούν απλώς στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, άλλα, πολύ σύντομα, θα τρέχουν...
    να κρυφτούν και να λιποτακτήσουν, αν προλάβουν, από τη χώρα…

    Είναι δυνατόν να θριαμβολογούν τα ανδρείκελα για τη συμφωνία του «Γιούρογκρουπ»;



    ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ, ακόμα και για το «Ειδικό Ταμείο» το οποίο θα διαχειρίζεται η τρόικα και θα έχει ως ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, έναντι ΟΛΩΝ των άλλων υποχρεώσεων του ελληνικού κράτους, την αποπληρωμή του χρέους…

    ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ για τον πιο ασφυκτικό και δικτατορικό έλεγχο της τρόικας η οποία θα επιτηρεί πλέον και κάθε υπουργείο για τη συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων στο «Ειδικό Ταμείο»…

    ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ για τα νέα νομικά δεσμά τα οποία θα κατοχυρώνουν την αποπληρωμή του χρέους στους διεθνείς τοκογλύφους…

    ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ και για τη συνταγματική αναθεώρηση που πρέπει να προωθηθεί για να θεσμοθετηθεί και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ η δικτατορική ολιγαρχία του χρήματος και του 4ου Ράιχ…

    Με δύο λόγια ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ για τη μετατροπή της Ελλάδας σε δουκάτο των τοκογλύφων και προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ…

    Τόσο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ και φρενοβλαβείς δωσίλογοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σύνταγμα ΔΕΝ αναθεωρείται..

    Ο λαός έχει την εσφαλμένη εντύπωση ότι προκειμένου να ισχύσουν όσα προβλέπονται στη σύμβαση του PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση και κυρίως αυτά που αναφέρονται στο Αγγλικό Δίκαιο, στον «Ειδικό Λογαριασμό», στους «γκαουλάϊτερ των υπουργείων», καθώς και οι δεσμεύσεις για τους πλεονασματικούς προϋπολογισμούς και την κατά προτεραιότητα εξόφληση των δανειστών, έστω και αν εξαθλιώνεται ο λαός, θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος, σύμφωνα...

    Με τις διατάξεις που προβλέπει το ίδιο το Σύνταγμα. Οπότε ο κόσμος ΝΑ ΜΗΝ μείνει ήσυχος, γιατί πιστεύει ότι με την ψήφο του θα δυσκολέψει τέτοιες εξελίξεις. Όμως δυστυχώς κανείς δεν του λέει την αλήθεια. Ούτε τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ούτε οι κρατικοδίαιτοι πανεπιστημιακοί.

    Η αλήθεια είναι ότι το ελληνικό Σύνταγμα αναθεωρείται αυτή τη στιγμή de facto και δεν υπάρχει ούτε καν λόγος για τυπική αναθεώρηση. Ειδικότερα, η Κερκόπορτα που έχει κάνει το ελληνικό Σύνταγμα σουρωτήρι, είναι το άρθρο 28 και ειδικότερα η παράγραφος 2.

    Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη διάταξη, υπερισχύουν του ελληνικού Συντάγματος συμφωνίες με ξένα όργανα, εφόσον ψηφιστούν στη Βουλή από 180 βουλευτές. Αυτή η Κερκόπορτα σπανίως συναντάται σε άλλα Συντάγματα.

    Συνήθως συνθήκες τέτοιας σπουδαιότητας, που υπερισχύουν των Συνταγμάτων των διαφόρων χωρών, νομιμοποιούνται με δημοψηφίσματα. Δυστυχώς σε μας, αποκλειστικά αρμόδιο είναι το πολιτικό σύστημα. Η συμφωνία των κομματικών αρχηγών.

    Επομένως δεν απαιτείται καμία τυπική αναθεώρηση. Η αναθεώρηση του Συντάγματος Έγινε με την υπερψήφιση των ανωτέρω συμβάσεων από 180 βουλευτές.

    Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά με την τωρινή ψήφο 199 βουλευτών, νομιμοποιείται και το πρώτο μνημόνιο και η πρώτη δανειακή σύμβαση και έτσι νομιμοποιούνται και τα μέχρι τώρα δοθέντα χρήματα από την τρόϊκα που ήταν στον αέρα.

    Τις ενέργειες αυτές τις κάνουν τρεις βασικοί πολιτικοί (Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος) και 199 "εκβιαζόμενοι" βουλευτές.

    Να τους θυμάστε όλους αυτούς, με τα ονόματά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Προς : Αντιπρόεδρο (μΠάχαλο)
    Κοιν : ΓΑΠ-ΒΒ

    Τομάρια που προθύμως ανταλλάσσουν την ελευθερία τους για μια προσωρινή ασφάλεια δεν αξίζουν κανένα απο τα δυο.


    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο "ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ" ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Η αλήθεια για το χρέος!»
    "Μόλις" κατά 7 δισ. ευρώ επιβάρυναν οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή το χρέος,
    από τα 125 δισ. ευρώ που δανείστηκαν οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, τα 45 δισ. αφορούσαν στην αναχρηματοδότηση παλαιότερου χρέους. Από τα υπόλοιπα 80 δισ. ευρώ, τα 50 πήγαν στην πληρωμή τόκων προηγούμενων ετών, 10 δισ. στις πληρωμές όπλων που είχαν παραγγείλει προηγούμενες κυβερνήσεις, 7,2 δισ. ευρώ σε πληρωμές σε πληρωμές κοινωνικής Ασφάλισης, στα Ταμεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του ΙΚΑ, 2,6 δισ. ευρώ για την πληρωμή χρεών των νοσοκομείων και 3,2 δισ. ευρώ σε "λοιπές χρεώσεις" που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
    Πασοκοσυμμμμμμμορία….τα έργα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάλεσμα προς τον Κωστα Καραμανλή,

    να επιστρέψει με ένα νέο κόμμα χωρίς τα βαρίδια της ΝΔ που είναι τα ίδια με του Πασοκ, και να ξαναφέρει την ελληνική διακυβέρνηση της χώρας μας που χάθηκε.
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009.
    Επί Κώστα Καραμανλή:
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου - Παπαδήμο - Σαμαρά - Καρατζαφέρη , είναι : 3300 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε, 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Κώστας Καραμανλής ο «γνήσιος πατριώτης»

    Αν ο Κώστας Καραμανλής ήταν στην εξουσία δε θα είχαμε τα σημερινά χάλια γιατί ο Κώστας αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες και δε θα υπέκυπτε στις ορέξεις και τις εντολές των ξένων εχθρικών δυνάμεων , των δήθεν φίλων μας και των δούρειων ίππων.
    Ο Γιωργάκης με την Πασοκοσυμμορία του λεηλάτησαν και συνεχίζουν να κατσπαράζουν τα σωθικά της Ελλάδας.....
    Κάποιοι από εμάς ξεγελάστηκαν και τον έφεραν στην εξουσία….
    Κάποιοι από εμάς θα πρέπει να επωμιστούν και τον Δήμιο για τον αποκεφαλισμό του.

    Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπλιάχ....
    Υ.Γ. Ποιός να τη γαμάει την άλληνε ρε πούστη μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όποτε ο εν λόγω κύριος πετάει μια τέτοια μ@λ@κία με το αζημίωτο φυσικά, ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ περνάει στα "ψιλά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαξιώνουν την χώρα και όχι τυχαία.
    Κάτι μας διαφεύγει!
    Οι εκδοχές είναι 3, οι εξής 2.
    1) Τα πετρέλαια. (πιστεύω ότι ποτέ δεν θα τα ακουμπούσαμε – βλ. σχέδιο cooper κλπ)
    2) Η Μοσάντο αγοράζει τσάμπα όλη την αγροτική επικράτεια και καλλιεργεί ότι θέλει! (βλ. μεταλλαγμένα…)
    3) Ότι απομείνει το γεμίζουν με φωτοβολταϊκά.

    Το 1) το θεωρώ δεδομένο, οπότε ο συνδυασμός του 2) και του 3) είναι αυτό που μας κρύβουν εντέχνως.
    Βλέπε την πράσινη ανάπτυξη και τα πράσινα άλογα και τις πιέσεις που δέχεται ο μ@λ. χρυσοχοίδης από τον κορεάτη? Γερμανό ομόλογο του…
    Θα αποδειχτεί ότι αυτά τα δάνεια βοήθειας που μας δίνονται δεν είναι δάνεια, αλλά επιδοτήσεις για συγκεκριμένο λόγο.
    Το ξέρω ότι ρίχνω πολύ συνομωσία στο τραπέζι, αλλά κάτι δεν μου κολλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χρεωκοπια
    δραχμη
    δημευσεις περιουσιων
    φορολογια των φραγκατων
    ποτε πια νδ-πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ετσι σκεφτονται οι νοικοκυραιοι νουδουπασοκοι..
    τη γερμανικη προστασια θελουν,γιατι ξερουν οτι τα εισοδηματα τους ξεπερνουν την συνεισφορα τους..
    τις δουλειες που κανει η ελληνικη νομενκλατουρα/επιχειρηματικοτητα και θησαυριζει,μπορει να τις κανει πακιστανος καλυτερα και φτηνοτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ; ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ;
    Ο ΑΔΩΝΗΣ ΘΑ ΣΕ "ΦΤΙΑΞΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάλεσμα προς τον Κωστα Καραμανλή,

    Φέρτε πίσω το σούργελο να κάνουμε γέλιο.Ζαχόπουλος Βουλγαράκης και λοιπά φυντάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάλεσμα προς τον Κωστα Καραμανλή,

    Φέρτε πίσω το σούργελο να κάνουμε γέλιο.Ζαχόπουλος Βουλγαράκης και λοιπά φυντάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα σχόλια σας μου θυμίζουν αφοδευτηριο.
    Αφοδευετε και ανακουφιζοσαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ

    Η ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ

    ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

    ΑΦΟΔΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

    ΙΣΩΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ-ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάλεσμα προς τον Κωστα Καραμανλή,

    Γύρνα πίσω νούμεροοο. Μύγδαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση