GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στροφή Καρατζαφέρη: "Δεν ψηφίζω τα μέτρα..."

" Εάν ο πρωθυπουργός της χώρας, τον οποίο προσωπικά εξακολουθώ να στηρίζω, θέλει τους υπουργούς μου, δεν θα τους αποσύρω", είπε ο...

"Εάν ο πρωθυπουργός της χώρας, τον οποίο προσωπικά εξακολουθώ να στηρίζω, θέλει τους υπουργούς μου, δεν θα τους αποσύρω", είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ξεκαθαρίζοντας ότι «σε αυτό το πλαίσιο» δεν μπορεί να στηρίξει τα μέτρα. Ο ίδιος ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου με επίθεση κατά των αρχηγών των μεγάλων κομμάτων για τον τρόπο που...
κινήθηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη. Ξεκαθάρισε ότι δεν ανέχεται την ταπείνωση της Ελλάδας, «ακόμα και αν πεινάω». Έσπευσε όμως να τονίσει ότι η χώρα δεν μπορεί να ζήσει εκτός ΕΕ, αλλά μπορεί να ζήσει «εκτός γερμανικής μπότας».
Ασκησε δριμύτατη στο Βερολίνο, λέγοντας ότι το ίδιο (με τις χώρες-δορυφόρους του) έχει αντικαταστήσει τους θεσμούς και τις λειτουργίες της Ένωσης. Ακόμα και ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, έχει περάσει στο άρμα του Βερολίνου σχολίασε.
Στη συνέχεια επανέλαβε ότι ζητά τις ρητές διαβεβαιώσεις από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το Ελεγκτικό Συνέδριο και την ΤτΕ για το κατά πόσο το Μνημόνιο θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και είναι σύννομα.
«Μου είπαν ότι χρειάζονται εβδομάδες για όλα αυτά. Οι φορείς θέλουν εβδομάδες και εμένα μου ζητούσαν να απαντήσω σε μία ώρα» συνέχισε.
Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ακόμα ότι απευθύνθηκε και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με επιστολές στους αρχηγούς των διαφόρων πολιτικών ομάδων, ενώ ήδη υπήρξε ανταπόκριση από τον επικεφαλής των Σοσιαλιστών.
«Ζήτησα να πάει το θέμα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, ώστε να ενημερωθεί όλη η ΕΕ για το συμβαίνει» εξήγησε.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το πώς έκλεισε η λεγόμενη συμφωνία με τους εταίρους, δηλαδή την απόφαση να κοπούν δαπάνες από την άμυνα και τις δημόσιες επενδύσεις.
«Δεν υφίσταται θέμα χρεοκοπίας. Αν πέσει η Ελλάδα, θα πέσει όλη η Ευρώπη» συνέχισε εξηγώντας ότι δεν θα μπορούσε να πτωχεύσει η Ελλάδα ενώ -επίκεινται εκλογές σε Γαλλία και ΗΠΑ.
«Ο δρόμος που μας προτείνουν δεν είναι σωστός. Εμείς θέλουμε και προτείνουμε πέντε χρόνια περίοδο χάριτος με ετήσιες δόσεις με επιτόκιο όσο της ΕΚΤ. Θα δουλέψει το φιλότιμο και το φρόνημα του Έλληνα και της πατρίδας.»
Συνέχισε λέγοντας ότι δεν μπορεί «σε αυτό το πλαίσιο» να στηρίξει τα μέτρα, αλλά εξακολουθεί να στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο.
«Εάν εκείνος θέλει τους υπουργούς μου, θα τους κρατήσει. Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω αυτή τη σύμβαση» υπογράμμισε.
Επανέλαβε την ανάγκη ανασχηματισμού της κυβέρνησης και ακόμα καλύτερα του σχηματισμού κυβέρνησης τεχνοκρατών.
Τέλος, είπε ότι η απόφαση που ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ελήφθη ομόφωνα, μετά την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΛΑΟΣ.

26 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΩ !!!!
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ !!!
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΛΕΝΕ ????
    ΤΟΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ????
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ????
    ΚΑΜΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΩΧΙΝΑΜΕ ΑΣ ΦΤΩΣΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ (Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΔΟΤΗΣ)ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ;
    Ή ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kalimera sto "Bourdello Republic of Greece". There is red light at the end of the tunnel. No hope what so ever. Η Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της Ελλαδας. Θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων. Τελία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mπράβο Γιώργο Καρατζαφέρη!
    Απέδειξες οτι είσαι μεγάλος Έλληνας και πατριώτης, η ψήφος μας σε σένα δέν πήγε καθόλου χαμένη στις εκλογές θα έχεις σίγουρα διψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΠΑΛΙ.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΒΑΦΗ ΚΑΙ .BEATLES.ΠΡΩΤΑ ΜΠΗΚΑΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΡΕ ΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καρατζαφέρης με τόση περιουσία δεν πρόκειται να πεινάσει ΜΑΛΑΚΕΣ...εσείς θα πεινάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ
    ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?(Λ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Se parakalw Giorgaki Karatzafyrer, mhn fygeis apo thn sygkybernhsh, pws 8a zhsoyme xwris esena? Poios 8a prostatepsei toys kleistoepaggelmaties... tarifes apo to anoigma... toy kleistoy... toys epaggelmatos? Mhn to kaneis gia mena Proedre, kan' to gia ton Lymperopoula, mhn feygeis, se parakalw... Se xreiazomaste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καρατζαφυρερ δεν γλυτώνεις την κρεμάλα και την αποτέφρωση

    όλοι οι προδότες αυτή την τιμωρία θα έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΙ ΕΤΣΙ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ!!!

    Ο"ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ
    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ)ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
    ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤIΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ....! ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ;
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
    ΡΙΧΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!
    ΤΟ Κ(Α)ΛΟΠΑΙΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΦΑΝΗΚΕ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ, Ο ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΜΕ 17,- ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ,ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!
    ΑΦΟΥ Η ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ
    ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΥΨΟΥΝ ΣΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ, ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘHΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ)ΠΟΥ "ΠΕΤΥΧΕ" Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ-ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ -ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ-ΘΑ ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ΟΧΙ!ΟΧΙ! ΟΧΙ!(ΚΑΙ ΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!) ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΣΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ:ΧΩΡΙΣ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ" ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί εγώ δεν εμπιστεύομαι την Κομανέτση!!!...

    ( Δεν ψηφίζω τα μέτρα )

    ( Στηρίζω τον Παπάδημο )

    (Αν θέλει ας κρατήσει τους υπουργούς μου).. Υπουργός να μην ψηφίζει την κυβέρνηση που τον έχει υπουργό , μόνο η ΠΥΘΊΑ θα έλεγε τέτοιο χρησμό...

    ( Προτείνω όμως ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ)

    Μήπως θέλει να πει ο χρησμός ότι πάμε να φάνε όλη την τετραετία αλλά και τα μπινελίκια κάποιοι καλό καλοπληρωμένοι ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ!!

    Πω πω τι είπε πάλι ο ποιητής , άντε τώρα να καταλάβω εγώ ο άφραγκος αγράμματος...

    ΈΧΟΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΑΡΓΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΎΘΙΑ..

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΩ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ...ΕΕΕΜ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΤΩΡΑ ΟΎΤΕ ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ ΓΑΙΤΙ;;;;;;;;

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ .. ΨΉΦΟ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟΣ ΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΑΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ' ΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!!!!! ΛΙΓΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 2%.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ (ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ)ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΠΟΙΟΣ; Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΤΑΣ Ο ΚΩΛΟ-ΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΧΟΥΝΤΟΛΑΤΡΗΣ Ο ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΑΚΟΜΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΖΟΥΣΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΕ. ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΑΣΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τετοιος κολολαός είστε τετοιοι σκατοπολιτικοι σας αξιζουν.

    Μακαρι να μπει γερμανος επίτροπος να σας γαμησει κοπρόσκυλα του δημοσίου, γαμώ τους βουλευτες που σας διορισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καρατζαφέρη.
    Μπράβο σου που δεν θα ψηφίσεις αυτά τα μέτρα. Βέβαια ή πτωχεύετε και άλλο για να μείνουν λεφτά για να πάρουμε πίσω αυτά που σας δώσαμε, ή δεν σας δίνουμε τίποτα. Έτσι εκβιαστικα.
    Έχει πει εκείνος ο μυαλωμένος ο Βαρουφάκης ότι δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο τους Τροϊκανους παρα να μην σκάσει η πτώχευση της Ελλάδας τώρα, με άλλα λόγια και εάν τον ερμηνεύω σωστα παίζουν τα παιχνίδια τους και παρατείνουν την πτώχευση της Ελλάδας.
    Καρατζαφέρη θα ήθελα να ακουσθεί κάποτε από εσένα που πράγματι δεν είσαι φασίστας αλλά και από τα κόμματα εξουσίας κατ΄άλλα έντιμους δημοκράτες, να γυρίσουν τα κλεμμένα πίσω που άρπαξαν οι κλέφτες για μια τριακονταετία , να τους κατασχεθεί ότι έστησαν με τα κλεμμένα, να γυρίσουν τις συντάξεις πάνω απ΄όλα αυτοί που με μια τετραετία βολευτές παίρνουν της πουτάς τους το μουνί και επειδή μιλάμε για πούστηδες απαιτούν και αναδρομικά. Και αυτοί κατ΄ επάγγελμα βουλευτές που δεν έδωσαν οι πρόστυχοι εισφορές για τριακοπενταετία, χρόνια θητείας τους, αυτές που ζητούν με νομό τους από τον ταλαίπωρο εργαζόμενο. Και κάτι άλλο, είμαι συνταξιούχος με τρία παιδιά στις σπουδες, δούλεψα 41 χρόνια βέβαια με εισφορές παίρνω 790 και να παίρνει και δεν είναι ο μόνος ο Μικρούτσικος που τον έφτιαξε ο χαζομούνης ο Ανδρέας υπουργο σύνταξη για 4 χρόνια και θέλει και αναδρομικά ; Γαμηθείτε ρε πούστηδες πολιτικάντηδες .
    ΄Ερχομαι σε αυτό που είπες το μεσημέρι πρόεδρε Καρατζαφέρη. Να μην έρθει ο κουμμουνισμός και προφανώς υπονοούσες θα φέρει την καταστροφή της Ελλάδας.
    Μα πιός λεηλάτησε τον τόπο μας, πιός υποθήκευσε το μέλλον ακόμη και τον αγέννητων δύστυχων Ελληνόπουλων που με το καλό να μας διαδεχθούν ; Είπα, είμαι με άσπρα μαλλιά θα τον θυμάσαι τον αείμνηστο Χαρίλαο που το είπε καρατζαφέρη στην βουλή το 77 «ότι έπαιρναν τα αποθεματικά του ΙΚΑ οι πρόστυχοι με επιτόκιο μικρότερο του πληθωρισμού , δεν σε άκουσα εσένα γί αυτό θα το θυμώνουν .
    Γι΄αυτό αγαπητέ που τώρα με υστεροβουλία – ‘επεσαν τα ποσοστά προτίμησης στο κόμμα σου – νοιάζεσαι για την προκοπή του τόπου, σεβάσου τους αριστερούς που τα έλεγαν νωρίτερα και εσύ το ξέρεις καλύτερα σιωπούσες, για ιδιοτέλεια βέβαια. Τι να έλεγαν στα μεταγενέστερα ; Το είπε η Αλέκα όταν ρωτήθηκε για την ΕΔΕ μετά την πτώση που κ.κ. Ζαχόπουλο, «μην περιμένετε να φανεί και τίποτα, όλα διακινήθηκαν με παραστατικά» και μιλαμε για 2,4 δις. Δεν είχε άδικο διότι ένα από αυτά ο κ. Χαρδαβέλας το εμφάνισε, ότι τάχα δόθηκαν για αιμοληψία του προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού σε νοσοκομείο 75.000 ευρώ. Ρώτησε το συγκεκριμένο νοσοκομείο και απάντησε δεν πήρε ευρώ.. ΔΕΝ σε άκουσα εσένα πρόεδρε Καρατζαφέρη να τοποθετήσε για ……. !!!!
    Γι΄αυτό σεβασμό στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καρατζαφέρη.
    Μπράβο σου που δεν θα ψηφίσεις αυτά τα μέτρα. Βέβαια ή πτωχεύετε και άλλο για να μείνουν λεφτά για να πάρουμε πίσω αυτά που σας δώσαμε, ή δεν σας δίνουμε τίποτα. Έτσι εκβιαστικα.
    Έχει πει εκείνος ο μυαλωμένος ο Βαρουφάκης ότι δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο τους Τροϊκανους παρα να μην σκάσει η πτώχευση της Ελλάδας τώρα, με άλλα λόγια και εάν τον ερμηνεύω σωστα παίζουν τα παιχνίδια τους και παρατείνουν την πτώχευση της Ελλάδας.
    Καρατζαφέρη θα ήθελα να ακουσθεί κάποτε από εσένα που πράγματι δεν είσαι φασίστας αλλά και από τα κόμματα εξουσίας κατ΄άλλα έντιμους δημοκράτες, να γυρίσουν τα κλεμμένα πίσω που άρπαξαν οι κλέφτες για μια τριακονταετία , να τους κατασχεθεί ότι έστησαν με τα κλεμμένα, να γυρίσουν τις συντάξεις πάνω απ΄όλα αυτοί που με μια τετραετία βολευτές παίρνουν της πουτάς τους το μουνί και επειδή μιλάμε για πούστηδες απαιτούν και αναδρομικά. Και αυτοί κατ΄ επάγγελμα βουλευτές που δεν έδωσαν οι πρόστυχοι εισφορές για τριακοπενταετία, χρόνια θητείας τους, αυτές που ζητούν με νομό τους από τον ταλαίπωρο εργαζόμενο. Και κάτι άλλο, είμαι συνταξιούχος με τρία παιδιά στις σπουδες, δούλεψα 41 χρόνια βέβαια με εισφορές παίρνω 790 και να παίρνει και δεν είναι ο μόνος ο Μικρούτσικος που τον έφτιαξε ο χαζομούνης ο Ανδρέας υπουργο σύνταξη για 4 χρόνια και θέλει και αναδρομικά ; Γαμηθείτε ρε πούστηδες πολιτικάντηδες .
    ΄Ερχομαι σε αυτό που είπες το μεσημέρι πρόεδρε Καρατζαφέρη. Να μην έρθει ο κουμμουνισμός και προφανώς υπονοούσες θα φέρει την καταστροφή της Ελλάδας.
    Μα πιός λεηλάτησε τον τόπο μας, πιός υποθήκευσε το μέλλον ακόμη και τον αγέννητων δύστυχων Ελληνόπουλων που με το καλό να μας διαδεχθούν ; Είπα, είμαι με άσπρα μαλλιά θα τον θυμάσαι τον αείμνηστο Χαρίλαο που το είπε καρατζαφέρη στην βουλή το 77 «ότι έπαιρναν τα αποθεματικά του ΙΚΑ οι πρόστυχοι με επιτόκιο μικρότερο του πληθωρισμού , δεν σε άκουσα εσένα, θα το θυμώνουν .
    Γι΄αυτό αγαπητέ που τώρα με υστεροβουλία – έπεσαν τα ποσοστά προτίμησης στο κόμμα σου – νοιάζεσαι για την προκοπή του τόπου, σεβάσου τους αριστερούς που τα έλεγαν νωρίτερα και εσύ το ξέρεις καλύτερα σιωπούσες, για ιδιοτέλεια βέβαια. Τι να έλεγαν στα μεταγενέστερα ; Το είπε η Αλέκα όταν ρωτήθηκε για την ΕΔΕ μετά την πτώση που κ.κ. Ζαχόπουλο, «μην περιμένετε να φανεί και τίποτα, όλα διακινήθηκαν με παραστατικά» και μιλαμε για 2,4 δις. Δεν είχε άδικο διότι ένα από αυτά ο κ. Χαρδαβέλας το εμφάνισε, ότι τάχα δόθηκαν για αιμοληψία του προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού σε νοσοκομείο 75.000 ευρώ. Ρώτησε το συγκεκριμένο νοσοκομείο και απάντησε δεν πήρε ευρώ.. ΔΕΝ σε άκουσα εσένα πρόεδρε Καρατζαφέρη να τοποθετήσε για ……. !!!!
    Γι΄αυτό σεβασμό στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΩΛΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ ΛΕΒΕΝΤΗ

    ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑΠΟ ΤΗ Χ.Α. ΘΑ ΤΟΒΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στρίβειν δια του αρραβώνος.
    Η σκέψη του είναι το 5% να γίνει
    6% και εσωκομματικά να ησυχάσει.
    Όλα μα όοοολα γίνονται για το
    ΠΑΠΛΩΜΑ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τζαμπα μαγκας ο καρατζαφερης..
    τα ψηφιζε ολα μεχρι σημερα..
    ειναι σιγουρος οτι θα το ψηφισουν οι αλλοι..
    αλλα πονταρει στην αμνησια του μαλακα ελληνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΙΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΙΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑ ΔΕΙΛΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ'ΧΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ.
    ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .


    ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση