GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας χαίρετε και ας καμαρώνει...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Βασική θέση της στήλης ήταν πάντοτε ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας ήταν στην ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Βασική θέση της στήλης ήταν πάντοτε ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας ήταν στην ουσία του και στην βάση του εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας. Σ’ αυτήν την αρχική θέση στηρίχτηκε και η πολιτική πρόταση της στήλης για Εθνική Συμφιλίωση και ίδρυση ενός Πατριωτικού Μετώπου που θα αγωνίζονταν για την ελευθερία και την πρόοδο της πατρίδας. Ένα Πατριωτικό Μέτωπο στο οποίο θα μπορούσαν να συμμετάσχουν πατριώτες από όλο το πολιτικό φάσμα. Τη θέση της αυτή η στήλη την έχει διακηρύξει σε πάρα πολλά άρθρα της με αφορμή εκάστοτε επίκαιρα γεγονότα.
Όμως, σήμερα ξεπεράστηκαν και τα...
τελευταία όρια. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στο Γαλλικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Europe 1 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση που αφορούσε την αυξημένη ευρωπαϊκή παρουσία και παρέμβαση στην Ελλάδα προκειμένου να εφαρμοσθούν όσα προβλέπονται από το μνημόνιο δήλωσε:
• «Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ την άποψή τους. Εγώ, όμως, είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του, πάντα ήμουν»
Εμείς δεν θα πούμε τίποτε. Αφήνουμε τους αναγνώστες να σκεφθούν…
Ο κ. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του κ. Λ. Παπαδήμου, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος είναι υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας προκειμένου η περιβόητη Τρόικα να κάνει την δουλειά της όσο καλύτερα μπορεί. Και ποια είναι η δουλειά της; Να μεταφέρει πόρους και χρηματικά διαθέσιμα από τις τσέπες του φτωχού λαού στις τσέπες των δανειστών.
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια την οποία άνθρωποι σαν τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο δεν την αποδέχονται και προτάσσουν ευφυολογήματα όπως το «Όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Απάντηση: Δεν καθόμασταν όμως στο ίδιο τραπέζι κ. Αντιπρόεδρε!
Ή το άλλο το ανεκδιήγητο που επαναλαμβάνει σε διάφορες παραλλαγές ο Γιώργος Παπανδρέου: «Η παρουσία των μνημονιακών είναι κυρίως τεχνική βοήθεια που την χρειαζόμαστε για να εκσυγχρονίσουμε το κράτος και να χτυπήσουμε την διαφθορά».
Απάντηση: Από τότε που ήρθαν στην πατρίδα μας όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο!
Και φυσικά εν ονόματι του ευφυολογήματος ότι η περιβόητη Τρόικα ήρθε και εργάζεται για να εκσυγχρονίσει το Κράτος και πατάξει την διαφθορά ή κάποιου άλλου παρόμοιας φιλοσοφίας και λογικής δεν πάει στα κομμάτια ας χάσουμε και ένα κομμάτι εθνικής ανεξαρτησίας!
Το να ασκήσεις πολιτική κριτική από πατριωτική σκοπιά και οπτική γωνία στην προαναφερόμενη θέση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου είναι απλά ματαιοπονία. Όσο και σκληρή και οξεία να είναι η κριτική, ουδείς από τους ανθρώπους που ενστερνίζονται την φιλοσοφία σκέψης του κ. Θεοδώρου Πάγκαλου δεν θα νοιώσει το παραμικρό. Είναι φεντεραλιστής Ευρωπαίος δήλωσε άλλωστε ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος στην ίδια εκπομπή.
Εμείς απλά θα δηλώσουμε: «Ας τα χαίρετε και ας τα καμαρώνει» ο κ. Λουκάς Παπαδήμος αυτά τα πολιτικά στελέχη και μαζί με αυτόν ας χαίρονται και ας είναι υπερήφανοι όσοι πρότειναν να αναλάβουν παρόμοιας λογικής πολιτικά στελέχη την Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης.
Τιμή και Δόξα στον Γιώργο Παπανδρέου που μας φόρτωσε αυτούς της Γ΄ ποιότητας και κατηγορίας “διεθνιστές”!

4 σχόλια

  1. Αντί όλα τά κανάλια και οί εφημερίδς να ασχολούνται για την
    Προδοτική έκφραση του Πάγκαλου πού είπε ότι είναι υπέρ
    Της απώλειας της εθνικής κυριαρχείας και να ζητούν την
    Καταδίκη του και αποστολή του στο ΓΟΥΔ Ι κάνουν ότι
    Δεν συνέβη τίποτᴨΗμαστε ή όχι, κατοπιν τούτου,
    Ραγιάδες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
    ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΨΕΜΑ

    ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ

    ΟΜΩΣ,
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ
    ΠΩΣ Η ΑΙΤΙΑ
    ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ
    ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΦΡΑΣΗ
    "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δαίδαλε η παθητική θέλει αλφα γιώτα: "Χαίρεται" ο γαπ για τις μαλακίες του.

    Χαίρετε τώρα κι εσεις και καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και περιμέναμε από τον Δούλο να υπερασπιστεί τα εθνικά δίκαια στα Ίμια? Αχ Ελλαδίτσα πότε θα ξεπλύνεις την ντροπή έτσι όπως εσύ ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση