GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρντάσης ο Νικόλας...

Κατηγορούν τον Σαρκοζί ότι  είναι σαλονικιός και ΠΑΟΚ ! Την Τετάρτη 15 τρέχοντος ο Νικολά Σαρκοζί ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για συν...

Κατηγορούν τον Σαρκοζί ότι
 είναι σαλονικιός και ΠΑΟΚ !
Την Τετάρτη 15 τρέχοντος ο Νικολά Σαρκοζί ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για συνεχόμενη προεδρία και οι αντίπαλοί του επαναφέρουν τα  «κουσούρια»  του που είναι:
 1. Οι δύο αποτυχημένοι γάμοι του και ο τρίτος με μιά μοντέλα που αρέσκετο να δείχνει τα οπίσθιά της.
 2. Η ουγγροελληνική καταγωγή του (από πατέρα η πρώτη, από μητέρα η δεύτερη)
 3. Η άκρατη έπαρσή του σε διεθνές συνέδριο, όπου αγκάλιαζε τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, κομπάζοντας
 «καρντάση μου, εμείς οι δυό είμαστε από τη Σαλονίκη» !
Αυτός ο ενθουσιώδης εναγκαλισμός του με τον Καραμανλή (φωτο)  χρησιμοποιείται από τους αντιπάλους του με το περιπαιχτικό να πάει να βάλει υποψηφιότητα στην Ελλάδα... Άσε που τον κατηγορούν και γιά ένθερμο οπαδό του ΠΑΟΚ...
Δείτε περισσότερα

14 σχόλια

  1. Για νέο το έχετε; Η οικογένεια του Σαρκοζί, εβραικής καταγωγής, είχε μεταναστεύσει από την Ισπανία στη Θεσσαλονίκη πάπου προς πάπου και η μητέρα του Ελληνίδα 100 τα 100 και ο παπούς του παοκτζής. Θαυμαστής του Ζαγοράκη από το 2004. Όταν νευριάζει βρίζει σε ακατάληπτη γλώσσα για τους Γάλλους, ελληνικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πρόγονοί του Εβραίοι από την Ισπανία μετανάστευσαν πριν το 1800 στη Θεσσαλονίκη, που γεννήθηκε και η μητέρα του. Βρίζει στα ελληνικά και είναι παοκ και θαυμαστής του Ζαγοράκη από το 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι και ΠΑΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα μαλακας ειναι και μικροπουτσινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΟΚ και ξερώ ψωμί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ Καραμανλής γεννήθηκε στην Αττική, πήγε σχολείο, γυμνάσιο, λύκειο και πανεπιστήμιο στην Αττική και κάποια στιγμή μας τον "φύτεψαν" στη Σαλονίκη.
    Ο θείος του και ο πατέρας του ήταν από τις Σέρρε...
    Βουλευτής Θεσσαλονίκης, ΝΑΙ, αλλά Σαλονικιός και καρντάσι...ΟΧΙ!
    Όσο για τον Νικολά κάποιος πρό-πάπος του ήταν από την Σαλονίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο παππούς του χρυσοχόος στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα του γεννημένη στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος είχε ρθη στη Θεσσαλονίκη και είχε κανονίσει τα κληρονομικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εβραίος είναι με προγόνους στη Θεσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.37 εσύ πρέπει να είσαι μεγαλοπουτσίνης λόγω διαρκούς μαλακίας. πανηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Λίμπε.
    Εδώ η Ελλάδα χάνεται και οι μαλάκες αντί να κατεβούν στα συλλαλητήρια γεμίζουν τις εξέδρες του μπαοκ, του "θρύλλου", της βαζελοσύνης και των υπολοίπων ομαδουλών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε έχεις δίκιο. εγώ δεν πανηγύρισα, αν και ολυμπιακός, γιατί ζω από τη συνταξούλα της γιαγιάς μου. κι΄αν πεθάνει θα πεθάνω και εγώ καλύτερα να ησυχάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση