GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα και η Πόρσε...

Όπως ένας φτωχός δε μπορεί να έχει στη κατοχή του μία Πόρσε διότι όλα του τα εισοδήματα θα τα έδινε για τη συντήρηση της και ο ίδιος θα πέθ...

Όπως ένας φτωχός δε μπορεί να έχει στη κατοχή του μία Πόρσε διότι όλα του τα εισοδήματα θα τα έδινε για τη συντήρηση της και ο ίδιος θα πέθαινε από την πείνα, έτσι και η Ελλάδα σα φτωχός συγγενής της Ευρώπης δε μπορεί να έχει ...
ισχυρότερο νόμισμα από τις ΗΠΑ. Αργά – αργά η οικονομία της οδηγείτε στη χρεοκοπία. Πρέπει να εγκαταλείψει το σκληρό νόμισμα ( το λένε επιφανείς οικονομολόγοι ) και τότε μόνο θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη. Όσοι λοιπόν πολιτικοί μας επιμένουν στο ευρώ τα λένε λόγω άγνοιας ή εκ του πονηρού και αυτά εγώ τα ακούω βερεσέ…
Διονύσης

6 σχόλια

  1. Για Πόρσε μιλάς και Φερράρι δείχνεις;

    Τί λαλάκας είσαι βρε Διονύση;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διονύση έχεις μπερδέψει τους υδατάνθρακες , με τους υδρογονάνθρακες , για να μη σου πω τη βούρτσα με τη @@@@@.
    Τις Πόρσε τις είχαν και Ελληνες όταν είχαμε τη δραχμή.Ο κάθε φωστήρας οικονομολόγος μπορεί να λέει ότι θέλει. Με μαθηματική ακρίβεια , και μάλιστα όταν είναι ανώνυμα και αόριστα. Από τη 10ετία του 80 που αρχίσαμε να δανειζόμαστε υπέρογκα ,χωρις να ξεπληρώνουμε τα παλιά δάνεια , αλλά να τα αναχρηματοδοτούμε , για την δημιουργία ενός υπέρογκου και σπάταλου κράτους και τη δημιουργία κομματικών στρατών , όταν σταματήσαμε να παράγουμε ακόμη και αυτά που τρ΄με ήταν σίγουρο ότι θα φτάναμε στη κατάντια αυτή.
    Τώρα λήγουν τα 30ετή ομόλογα της 10ετίας του 80 της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Και ο πατέρας του ΓΑΠ , ο μακαρίτης Ανδρέας καθηγητής πανεπιστημίου οικονομολόγος ήταν.
    Κοινή λογική . Δεν μπορείς να ζεις συνέχεια με δανεικά. Και στο παρελθόν που είχαμε τη δραχμή , είχαμε φτωχεύσει , αλλά μυαλό δεν βάλαμε. Και άλλα κράτη , με εθνικό νόμισμα έχουν κυρήξει φτώχευση και πάντα την πληρώνει ο απλός κοσμάκης. Και τώρα , αν δεν είμαστε στη Ευρωζώνη , τα πράγματα θα ήταν χειρότερα με τη δραχμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να καταλάβεις τι συμβαίνει, αρκει να βγεις απο την τύφλα της προπαγάνδας και του φανατισμού που σου έχουν εμπεδώσει κάποιοι χαζοιθύνοντες ΕλληνοΕυρωπαίοι.

    Το νόμισμα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης είναι ισχυρότερο*** απο των ΗΠΑ και άλλων, αλλά βασικά σε μία περίπτωση και μόνο.
    Αν το χρησιμοποιείς να αγοράζεις αγαθά απο τις ΗΠΑ ή άλλων, αξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα, τις πωλήσεις και τις εξαγωγές κάποιου άλλου, δημιουργόντας ταυτοχρόνως το αντίθετο στον εαυτό σου.

    Και αν ακόμη αποφασίσεις και πεις "να πανε να γ- - - θούν οι Αμερικάνοι, πάλι δεν κατορθώνεις τίποτα διότι ο υπόλοιπος κόσμος (σύν τους μαλάκες τους αμερικανους) θα εξακολουθεί να αγοράζει απ' αυτούς και όχι απο σένα διότι οι τιμές σου όπως ισχυρίζεσαι και καμαρώνεις είναι πιό ακριβές. Γειασάν!

    ***Ισχυρό
    θεωρείται ενα νόμισμα του οποίου η αγοραστική ικανότητα γαμεί και δέρνει και στο εξωτερικό αλλά και στην μαρκέτα της γειτονιάς.
    Αν όχι και τα δυο, προτιμώτερο το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν οι οικονομολογοι ΚΑΘΗΚΗΤΕΣ ελεγαν ΝΑΙ στο Ευρω
    ειχαν ΑΔΙΚΟ;

    ΤΩΡΑ καταλαβαν το ΛΑΘΟΣ τους και λενε ΟΧΙ στο Ευρω;

    Μου το ζαλισαν με τις μαλακιες τους
    καλα το διαβασμα τους εχεικανει τοσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ;
    Τελικα Π Ο Τ Ε ειχαν δικηο: ΤΟΤΕ ή ΤΩΡΑ;

    Δεν κανουν κανενα γλυψιματακι να ξελαμπικαρουν;
    Τα ΖΩΑ
    που εχουν και γνωμη!
    Ετσι βρε μαλακες και δωσετε πλειοψηφια σε ΝΔ η ΠΑΣΟΚ
    ειστε αξιοι της τυχης σας


    ΖΩΑ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tamara
    Μην ακούς τι λένε οι άλλοι
    μη μου λές "αφού έτσι λένε όλοι"
    μη διερωτάσαι τι συμβαίνει
    μη μπερδεύεσαι χωρίς αιτία

    Μάθε να σκέπτεσαι για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:18 εγραψες καλά.
    Μόνο κάποιο κομματογαβγάβ δεν σου
    το αναγνωρίζει.
    Για ευνόητους λόγους.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση