GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στημένα σκηνικά από τους ... εχθρούς του λαού!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Καταθέτω τις παρακάτω σκέψεις εξ αφορμής των θλιβερών γεγονότων της περασμένης Κ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Καταθέτω τις παρακάτω σκέψεις εξ αφορμής των θλιβερών γεγονότων της περασμένης Κυριακής που διέλυσαν την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκατοντάδων χιλιάδων Αθηναίων αλλά και αποπροσανατόλισαν την κοινή γνώμη στρέφοντας ...
αλλού την συζήτηση και όχι στο μέγεθος της μεγάλης προδοσίας και των συνεπειών αυτής με την ψήφιση του 2ου μνημονίου από τους 199 ξεπουλημένους Βο(υ)λευτάδες, καθώς και από τον ξυλοδαρμό των μαθητών την περασμένη Παρασκευή από τους άνδρες χωρίς "ανδρισμό" των ΜΑΤ.
Συμμετέχω τακτικά εδώ και 2 χρόνια σε όλες τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες του λαού μας ενάντια στα πολιτικά "τσογλάνια" που αφού επέτρεψαν ή και κατάκλεψαν οι ίδιοι τον δημόσιο κορβανά τώρα μας επιβάλλουν λύσεις προς τα συμφέροντα των έξωθεν πατρόνων και συνεταίρων τους!
Παρακολουθώντας λοιπόν προσεχτικά όλες αυτές τις διαμαρτυρίες είδα και κατανόησα όπως και πολλοί άλλοι, τα στημένα κόλπα των αλητήριων εξουσιαστών οι οποίοι κάθε φορά σε μεγάλες απεργίες και συγκεντρώσεις χρησιμοποιούν παρακρατικούς μηχανισμούς τους οποίους εμφανίζουν ως αριστεριστές ή αναρχικούς κουκουλοφόρους οι οποίοι τάχατε συγκρούονται με τα ΜΑνΤρόσκυλα τους!
Προσωπικά τον περασμένο Ιούνιο (πριν από τα γεγονότα της 28 και 29) είδα (από την περίβολο του νοσοκομείου Αγ. Σάββας) απέξω από την Γ.Α.Δ.Α αστυνομικούς με πολιτικά (χαρακτηριστικές αναρχόφατσες με ιδιαίτερο στυλ και σωματότυπο) να αλλάζουν βάρδια. Πολλά λοιπόν από αυτά τα τσογλάνια τα είδα να πρωτοστατούν τις επόμενες ημέρες στα γνωστά γεγονότα που δάρθηκαν αναίτια και βάναυσα (από τους Πραιτοριανούς του Παπουτσή) εκατοντάδες διαδηλωτές!
Κάθε φορά λοιπόν την "κατάλληλη" στιγμή στήνουν επεισόδια στα άκρα της πλατείας Συντάγματος προκαλώντας 1ον την αποκοπή της ροής χιλιάδων διαδηλωτών προς την πλατεία και 2ον την προβολή από τα τηλεοπτικά κανάλια (των εργολαβοκαναλαρχών φίλων τους και συνεταίρων τους) μια άδειας πλατείας ... που έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης!
Ο στόχος όλων αυτών των φασιστοειδών (κυβερνητικών αλλά και υπηρετούντων στις μονάδες καταστολής) είναι προφανής και έχει να κάνει με την μεθοδευμένη προσπάθεια να μας εκφοβίσουν, να μας τρομοκρατήσουν, να μας αποτρέψουν και τελικά να μας απαγορεύσουν ακόμα και να διαμαρτυρόμαστε για τις εις βάρος μας εξαθλιωτικές και προδοτικές αποφάσεις και ενέργειες τους!
Φίλες/οι το σκηνικό είναι στημένο και το σενάριο πολλές φορές περιλαμβάνει και κατεστραμμένες περιουσίες αλλά δυστυχώς και χαμένες ζωές (όπως στην περίπτωση των 4 συνανθρώπων μας στην τράπεζα της MARFIN.
Πρέπει λοιπόν να κατανοήσουμε ότι όλα αυτά τα "σκουλήκια" που στήνουν και συμμετέχουν σε αυτά τα σκηνικά δηλ. οι πολιτικές και αστυνομικές κεφαλές, οι χαφιέδες, οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι και οι "λοβοτομημένοι" Ματατζήδες είναι εχθροί του ΛΑΟΥ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πέρα από την αποστροφή και την αηδία μας προς αυτούς κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν σκληρά για όλα όσα έκαναν και κάνουν την περίοδο της μεγάλης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που διανύουμε!

8 σχόλια

  1. Χε χε χε, όσο βέβαια υπάρχει περιθώρειο γέλιου σε τέτοιες υποθέσεις, για το παρακράτος....
    http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc&ob=av2e


    Καπετάν Μακρύς. Ο Ιούδας αυτοκτόνησε, ο παρακρατικός σκέφτεται "περίεργα" όταν είναι μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαστε κι εμείς άμοιροι ευθυνών ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανριβώς δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών........υπάρχει μία μερίδα κομματικών αλλά και ιδεολογικών ηλιθίων που πρεσβεύουν την αναδιοργάνωση της χώρας σε στενή σχέση με τις μνημονιακές γερμανικές αντιλήψεις............τι να πει κανείς γι αυτούς τούς φωστήρες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα όσα αναφέρεις είναι απόλυτα σωστά.
    Οι ΜΑΤ ζήδες και οι ασφαλίτες πάνε μαζί. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό σε κάθε διαδήλωση, από τα αριστερά συγκεντρωνονται αρχίζουν βρίζουν οι μαιμούδες αναρχικοί ακολουθούν κάποιοι ορίτζιναλ (παιδάρια) των 15-20 χρόνων, και οι ακάθεκτοι ΜΑΤ ζήδες στρέφονται κατά ημών των αθώων διαμαρτυρομένων. Και έτσι διαλύεται η συγκέντρωση. Έτσι απλά είναι τα πάντα.Εξαντλούν δε όλη τους την αφιονισμένη μανία στον απλό διαμαρτυρόμενο λαό που σίγουρα θα συντρίψει όλους αυτούς που τον αδικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Υπουργέ Υγείας
    Κύριε Υπουργέ Υγείας.

    Είναι δυνατόν αυτές τις μέρες που τα Ταμεία Υγείας έχουν χάσει ένα τεράστιο μέρος από τα αποθεματικά τους και με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Κυβέρνησης , να εξακολουθείτε να δέχεστε και εσείς αλλά και ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ, και προπαντός εκείνοι όλοι που αγανακτούν για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης που συμμετέχετε, το γεγονός ότι το κέρδος των φαρμακοποιών να βρίσκετε στο 26/100 κατά αυτούς ή στο 36/100 όπως έχετε δηλώσει εσείς;
    Κύριε Υπουργέ.
    Αν αυτό το κέρδος δεν είναι μια αιμορραγία από το σώμα των πολλών με αποδέκτη το σώμα μιας οικονομικής ολιγαρχίας, τότε τι είναι;
    Και επί τέλους για να σταματήσει το παιχνίδι με τις καθυστερημένες ή όχι πληρωμές και επειδή είναι πλέον Εθνική υπόθεση το να εξοικονομούνται χρήματα ( ΑΕΡΑΣ ) σας προτείνω εφ’ όσον δεν είναι δυνατόν να εξευρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα το εξής.
    Να μετρηθεί τι οφείλουν στους φαρμακοποιούς τα Ταμεία, και το Κράτος, και να παρακρατηθεί από κάθε μισθό και σύνταξη αναλογικά, ΟΧΙ οριζόντια, ένα ποσό που στο σύνολο να είναι ίσο με τα οφειλόμενα προς αυτούς, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, 10/100.
    Κύριε Υπουργέ όταν μια ιδιωτική βιομηχανία δουλεύει με κέρδος 2/3/4/5/6/100, πρόσφατα έμαθα ότι μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, και με δική της παραγωγική βάση από τις καλύτερες στην χώρα μας εδώ και χρόνια δουλεύει με ποσοστό κέρδους κάτω από μισό τοις εκατό, πως είναι δυνατόν σε ιδιωτικά καταστήματα ( ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ) με εξασφαλισμένη πελατεία, και με την σύμφωνη γνώμη του Παραπαίοντος Οικονομικά Ελληνικού Κράτους και το οποίο Κράτος καταβάλει μέγα μέρος για την ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων τα οποία Ταμεία είναι εξ ανάγκης οι πελάτες αυτών των καταστημάτων να έχουν ποσοστά κέρδους κατά τους ιδιοκτήτες τους 26/100 κατά εσάς 36/100;
    Και βέβαια στα κέρδη των Φαρμακείων να μην έχουμε υπολογίσει την δαπάνη για όλα εκείνα τα φάρμακα που ο κάθε ένας από εμάς παίζοντας το γιατρός αγοράζει από αυτούς, ή ακόμη από καλλυντικά, και από τόσα άλλα παραϊατρικά και μη.
    Κύριε Υπουργέ αυτό το καθεστώς πρέπει να αλλάξει το συντομότερο, αλλιώς να το πάρουμε απόφαση ότι οι, Μηχανικοί, Δικηγόροι, Γιατροί, και λοιποί διαχρονικά Ευγενείς της Ελληνικής Βουλής αμυνόμενοι συναδέλφων και εαυτών, και αφού με τα καλά τους και τα κακά τους μας έριξαν στο λάκκο με τα σκατά, θα μας δώσουν και μια πατητή για να μην ξαναβγούμε από εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 17 ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΜΜΕΝΗ
    ΠΡΟΚΛΗΣΗ

    Ο κύριος(αμφιλεγόμενος ο χαρακτηρισμός)Παπουτσής, ο καλύτερος υπηρέτης του συστήματος (όλη η αστυνομία μπροστά στη Βουλή, κανένας στα μαγαζιά του κόσμου), μπορεί να μας απαντήσει για ποιο λόγο το....αδερφάκι του Γιώργου Παπανδρέου, ο κύριος Νίκος μας, έχει ζητήσει και έχει λάβει 17 αστυνομικούς για να προστατεύουν τον μαντρότοιχο της βίλας του στην Εκάλη;

    Κινδυνεύει από κάποιον ο μπίζνεσμαν της οικογένειας;

    Είστε απαράδεκτος κύριε Παπουτσή. Την ώρα που έχουν καεί 170 επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης εξαιτίας σας, συνεχίζετε να προκαλείτε.

    Δεν θα βγει σε καλό σας.
    Να μας το θυμηθείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ , ΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.
    ΤΙ ΗΠΙΕΣ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΗΠΙΕΣ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ;

    20 Φεβ 2012 11:55:00 μ.μ.

    Μπά καμμιά εκατοντάδα άτομα ήταν μαλακάκο, γι' αυτό βούλιαξε το κέντρο και έσφιξε το κωλαράκι σου. Άντε ρε γίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση