GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικολόγοι: "Η Ελλάδα να λάβει ξεκάθαρες αποστάσεις από το καθεστώς Άσαντ"...

Από το  ecogreens-gr.org Έντεκα μήνες μετά την έναρξη της εξέγερσης του λαού της Συρίας για ελευθερία και δημοκρατία, το εγκληματικό καθεστώ...

Από το ecogreens-gr.org
Έντεκα μήνες μετά την έναρξη της εξέγερσης του λαού της Συρίας για ελευθερία και δημοκρατία, το εγκληματικό καθεστώς του Μπάσερ Αλ Άσαντ συνεχίζει να δολοφονεί αδιακρίτως ενήλικες και παιδιά στη Χόμς και άλλες πόλεις της χώρας. Τη στιγμή που παραμένει αδύνατο να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των δολοφονημένων, κρατουμένων, βασανισμένων και αγνοουμένων πολιτών, καθίσταται πλέον σαφές από τις διαπιστώσεις διεθνών οργανισμών και ανεξάρτητων παρατηρητών ότι...
στη Συρία συντελούνται καθημερινά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι, έχοντας από τις πρώτες μέρες της εξέγερσης εκφράσει την αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο Συριακό λαό:
- Καταγγέλουμε τις κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Κίνας που εξακολουθούν να μπλοκάρουν με βέτο κάθε απόπειρα καταδίκης των εγκλημάτων από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε.
- Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να καταδικάσει ανοιχτά το εγκληματικό καθεστώς του Άσαντ προχωρόντας άμεσα σε ανάκληση της ελληνίδας πρέσβη από τη Δαμασκό, διατηρώντας παράλληλα ανοιχτή την ελληνική πρεσβεία για να βοηθήσει όσους έλληνες πολίτες βρίσκονται εκεί, κάτι που έχουν ήδη πράξει πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να εξαντλήσει κάθε περιθώριο πολιτικής και οικονομικής πίεσης προς το δικτατορικό καθεστώς της Συρίας για την ανατροπή του Άσαντ και την παραπομπή του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

6 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΤΟΑΥΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ.
    ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edo o kosmos kaigetai kai to m... xyrizetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 Φεβ 2012 3:05:00 μ.μ.ise lathos,tha erthoun meta apo afton.oi islamistes kai tha dis petreleo meta 20 xponia,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΥΤΕΥΕΙ ΔΕΝΤΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟΙ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ.
    +++++++++++++++++++++++++++++

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΑΘ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
    Ο ΣΑΠΙΟΣ
    ΑΝΤΕΦΡΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση