GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες (κύριες και επικουρικές) συντάξεις πετσοκόβουν...

Προς συμφωνία οδεύουν κυβέρνηση και τρόικα για τις μειώσεις στα επικουρικά ταμεία μετά από μαραθώνια σύσκεψη του τεχνικού κλιμακίου των δαν...

Προς συμφωνία οδεύουν κυβέρνηση και τρόικα για τις μειώσεις στα επικουρικά ταμεία μετά από μαραθώνια σύσκεψη του τεχνικού κλιμακίου των δανειστών και της γενικής γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Αθηνάς Δρέττα.
Κυβέρνηση και τρόικα αναζητούν 300 εκατομμύρια ευρώ και φαίνεται να καταλήγουν στην διασφάλιση 100 εκατομμυρίων ευρώ από...
 την μείωση κύριων συντάξεων του ΝΑΤ και των «ευγενών ταμείων» ΔΕΚΟ και τραπεζών
Η μείωση των συντάξεων των ναυτικών φθάνει το 7% και εφαρμόζεται από τον πρώτο ευρώ της σύνταξης, ενώ των υπολοίπων ταμείων είναι 20% και εφαρμόζεται για το τμήμα της σύνταξης από 1.300 και άνω.
Τα 200 εκατομμύρια θα περικοπούν από τις επικουρικές συντάξεις για τις οποίες η Νέα Δημοκρατία έχει διατυπώσει σοβαρές ενστάσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι η περικοπή των επικουρικών συντάξεων κατά 15% από 200 έως 300 ευρώ και κατά 20% από 300 ευρώ και πάνω. 

7 σχόλια

  1. Φωτια και μπουρμπερη
    ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ σκυλολοι του κερατα.Εκτελεση στα 3 μετρα βρωμιαρηδες στο Γουδι πριν χαραξει
    ο ηλιος πουτανας γιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΨΟΦΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ. ΖΩΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 1000ΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ.ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΧΗΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΩΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ? ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΠΑΧΗΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ.ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ?Π.Χ.ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Κ.Λ.Π.ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ?ΣΤΗΝ ΚΕΔΚΕ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...? ΟΧΙ κ.ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KOBOYN... SYNTA3EIS, ALLA TOYS KLEISTOEPAGGELMATIES... FARMAKOPOIOYS, TARIFES, NTALHKERIA, SYMBOLAIOGRAFOYS KAI POLLOYS ALLOYS TWN SYNTEXNIWN, DEN TOYS AGGIZOYN...

    EWS KAI 400.000 EYRW POYLANE... MAYRA... TIS KRATIKES TOYS ADEIES LEITOYRGIAS OI FARMAKOPOIOI KAI KANENAS DEN 8ELEI... NA ANOI3OYN... TA KLEISTA... EPAGGELMATA.

    KLHRONOMOYN ME METABIBASH-SYSTEGASH TIS KRATIKES ADEIES LEITOYRGIAS, ENW XILIADES ALLOI MENOYN ANERGOI.

    KAI META APO AYTA.., TOYS FTAINE... OI SYNTA3EIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μονολογος του παππου . . .
    Προσοχή σε αυτά που λένε οι Δάσκαλοι.

    Είπε μονολογώντας ο παππούς, καθισμένος στην πολυθρόνα του μπροστά στη τηλεόραση,
    που ανακοίνωνε και νέες μειώσεις στις συντάξεις:
    Όταν ήμουν μαθητής, άκουγα κάθε τόσο τη δασκάλα μου να λέει:
    «Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει τελείως τη σύνταξη!»
    Έπρεπε να περάσουν… εξήντα χρόνια για να καταλάβω… τι εννοούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gia na doyme.., 8a anoi3oyn... oysiastika ola kai plhrws ta (8eo)kleista... epaggelmata opws anaferei to neo mhnomio poy egine nomos toy kratoys 'h 8a mas koro'i'deyoyn... pali..? Katarghsh klhronomikoothas kratikwn adeiwn leitoyrgias (farmakeiwn, taxi kai forthgwn) 8a ginei? Katarghsh toy mayroy... emporioy... aytwn twn kratikwn adeiwn (mesw metabibashs), 8a ginei? Ta antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria 8a ar8oyn? Thn wra poy o aplos laos stenazei.., 8a afhsoyn tis syntexnies (farmakopoiwn (prwtoi... kai kalyteroi... me 400.000 eyrw mayrh... agora... kratikwn adeiwn leitoyrgias), taxi, forthgwn, symbolaiografwn, mhxanikwn kai allwn) na kanoyn oti 8eloyn..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση