GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Κούβελος να τ᾽αφήσει στο Λονδίνο;;..

3 σχόλια

  1. "ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ".....
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΝΤΟΡΑ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

    ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΠΤΩΧΗ και ΤΙΜΙΑ Η ΝΤΟΡΑ -
    και ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ..ΣΑΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

    Οί εκατομμυριούχοι της Βουλής, πού το "παίζουν" παιδιά του λαού και μόνο πού δεν δάκρυσαν, αναφερόμενοι στις δυσκολίες πού αντιμετώπισαν στα πρώτα βήματα της... ζωής τους...!!!

    Καλά ο Βενιζέλος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου-Δικηγόρος με πλούσια γυναίκα και έχει την δυνατότητα να εξηγήσει τα εκατομμυριά του.

    Η Ντόρα πάλι ως κόρη Μητσοτάκη μιά και έχουν παραγραφεί καί ξεπλυθεί όσα εισέπρατε ο μπαμπάς κατα την άσκηση των Κυβερνητικών του καθηκόντων, ομοίως....!!!

    Ρε παιδιά με ποιά συνταγή (Θεέ μου) ο Καρατζαφέρης έκανε εκατομμύρια πούλώντας γάλα καί σανό;;;

    Μήπως τα έκανε αργότερα από έσοδα των διαφημίσεων πού "κατέκλυζαν" και... "κατακλύζουν" το Τηλεαστυ;;;

    Εδώ δεν υπάρχει "δυσαρμονία" μεταξύ εσόδων από την "δουλειά σου" και απόκτησης ιδιοκτησίας εκατομμυρίων;;;

    Εκτός και άν έκανε και άλλες... "δουλειές"...!!!
    ΜΗΠΩΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΣ..ΠΟΥΜΕ κρυφοΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!!!


    Ντόρα: Δεν επιτρέπω σε κανένα να σπιλώνει το ήθος μου...
    --------------------------------------------------------
    Όταν κάνεις το ΥΠΕΞ προσωπικό σου εκλογικό κέντρο και υπηρετείς καλύτερα τα συμφέροντα τα προσωπικά και άλλες εξ εσπερίας ως φαίνεται δυνάμεως ε τότε Ντόρα μου δεν ξέρω για πιο ήθος μιλάς, μακάρι να κάνω λάθος..
    χιχιχιχ......

    Δεν πειράζει Ντόρα μου... αυτούς ταίζατε σαν κυβέρνηση, αυτοί θα σας ξεσκίσουν.


    Υ.Γ.
    ( Ντόρα όταν παντρεύτηκες τον Ισι-Δώρα πόσα πλοία είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του ;;; )

    Βέβαια Ντόρα μου με ένα εκατομμύριο ευρώ όχι πλοίο αλλά ούτε βάρκα δεν αγοράζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στο Λονδίνο ή στην Ελλάδα ή στις ΗΠΑ ή στο Ισραήλ ή στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ της Κύπρου, ο ίδιος τραπεζίτης θα τα εποφεληθεί και 10 φορές θα τα δανείσει!

    Πότε θα ξεσηκωθούν οι Έλληνες να στουπώσουν την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ της τράπεζας της Ελλάδας?

    Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθεί κανείς ότι είμαστε η Αχχίλειος πτέρνα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ χρηματοοικονομικού συστήματος των ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ, από τότε που για πάρτυ τους μας βάλανε να διαλύσουμε την Οθωμανική αυτοκρατορία ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ κι από πάνω, ΠΑΡ΄ΟΤΙ κι από πάνω συνδράμαμε ΚΑΙ στη συνέχεια να κάνουν το ΑΤΟΜΙΚΟ τους φρούριο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ στη Παλαιστίνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΠΙΒΗΤΩΡΑΣ ΜΙΑΣ ΑΛΟΓΑΣ... ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ…

    Ο νυν σύζυγος της Ντόρας ο Ισίδωρος (ο “πλοιοκτήτης”) ξαφνικά τωρα στα γεράματα μετά τον γάμο του μαζί της αυξάνει με ανεξήγητη γεωμετρική πρόοδο τα ετήσια έσοδα του από πολυποίκιλες επιχειρήσεις…( αθλητικές, εμπορικές, ναυτιλιακές, συζυγικές, οικογενειακές … κτλ …)

    Aπο το επίσημο «πόθεν… έσχες» της Ντόρας Μπακογιάννη...
    ... Ο σύζυγος της κας Μπακογιάννη, απέκτησε το 2009 10.000 μετοχές σε ξένο νόμισμα στην Εθνική Τράπεζα, 2000 στην Automatic Data, 9000 στην Paycex Inc., 2500 στην Altria Group Inc, 4070 στην AT&TINC, 5000 στην Duke Energy Corp., 2000 στην Eli Lilly &Co, 29500 στην Ford Motor Co, 2500 στην Johnson &Johnson, 5000 στην Kraft Foods Inc, 2500 στην Mc Donald's Corp, 38800 στην Navios Maritime, 5000 στην Pfizer Inc, και 4370 στην Verizon Communication, συνολικής αξίας κτήσης 2.007.088,12 δολαρίων. Ο ίδιος επίσης συμμετέχει σε σε έξι συνολικά επιχειρήσεις.

    Σε επίπεδο ακινήτων η κα Μπακογιάννη απέκτησε από γονική παροχή οικία 196 τ.μ. στην Γλυφάδα, ενώ διατήρησε δύο διαμερίσματα 88 και 248 τ.μ. στην Αραβαντινού, οικία 385 τ.μ. σε στρέμμα τεσσάρων στρεμμάτων στους Γοργιανάδες Καρπενησίου , ένα γραφείο 200 τ.μ. στην Αρεοπαγίτου και έξι αγροτεμάχια εκ των οποίων τα δύο 61 και 13 στρεμμάτων, στην Γαλλία...

    Ντόρα τα αγροτεμάχια 74 000 τμ στην Σαβοΐα της Γαλλίας τα απέκτησες πότε… και πως …και με τι αντάλλαγμα...(με δραχμές η με ευρώ, με γονική παροχή η με χορηγία , με αποδοχές από την επαγγελματική σου καριέρα η απο την πολιτική σου διαδροή) ;;;.

    Το φαινόμενο "Μητσοτακέικο –Μπακογιανέικο-Κουβελέικο" είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα υπερχρεωμένα ταμεία της Ελληνικής Δημοκρατίας…

    ΣΩΣΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΟ- ΚΟΡΗ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση