GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάς, Ελλήνων Γερμανών στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 καθώς θα ακολουθήσει και τρίτο με τις πολιτικές του παρενέργειες καταγράφει ο Κυριακάτικος Τ...

Από το http://www.greekmme.gr/
@ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 καθώς θα ακολουθήσει και τρίτο με τις πολιτικές του παρενέργειες καταγράφει ο Κυριακάτικος Τύπος σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ με ενδιαφέροντα στοιχεία για το οικονομικό μας μέλλον. Πιο αναλυτικά η 'Real News' περιγράφει στο κεντρικό της θέμα ότι "Το δεύτερο μνημόνιο φέρνει νέα πτώση ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.-Τους διαγράφουν οι πολίτες-9 κόμματα στη νέα Βουλή με το 95,1% των ερωτηθέντων να εμφανίζεται απαισιόδοξο για το μέλλον της χώρας με αρνητικές εξελίξεις". Το 'Βήμα της Κυριακής' υπογράφει ότι "Τα προαπαιτούμενα της τρόικας για το νέο δάνειο-79 μέτρα σε 10 ημέρες-Βίαιη αλλαγή του οικονομικού μοντέλου, κόμματα σε μετάλλαξη, προς...
 συμφωνία μετά την συμφωνία Παπαδήμου- Μόντι"...
@Το 'Παρασκήνιο' αναλύει ότι "Συνέντευξη Αβραμόπουλου προς Σαρκοζί που λέει Μην φοβάστε εκλογές στην Ελλάδα". Ο 'Ελέυθερος Τύπος' προσθέτει ότι "Ο Ελεύθερος τύπος φωτίζει τις πολιτικές εξελίξεις-Το νέο τοπίο στην κεντροδεξιά ενόψει των εκλογών του Απριλίου-Το σχέδιο Σαμαρά για επανένωση της παράταξης και οι ζυμώσεις εντός και εκτός Ν.Δ.- Η θέση Καραμανλή για εκλογές άμεσα προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα". Το 'Παρόν της Κυριακής' συμπληρώνει ότι "Τα παίρνουν όλα στα χέρια τους οι κατακτητές-Γερμανός αφεντικό στις τράπεζες- Και μπάστακες στα υπουργεία, αναλαμβάνει σύμβουλος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικές σταθερότητας ενώ εγκαθίσταται στις εφορίες Γάλλοι και Γερμανοί".
@Το 'Πρώτο Θέμα' υπογραμμίζει ότι "Γκάλοπ έκπληξη ανάβει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό- Δεύτερο κόμμα με 20% ο Παπαδήμος με τους πολίτες να απαντούν στο ερώτημα αν θα στηρίζατε κόμμα υπό τον Πρωθυπουργό; -Μόνο με συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ισχυρή κυβέρνηση την επόμενη μέρα". Το 'Αρθρο' καυτηριάζει ότι "Εθνική στάση, διαγραφές και άδειασμα Καρατζαφέρη συσπειρώνουν την Ν.Δ.-Σκληρές επιλογές ευθύνης από τον Σαμαρά-Τέλος στις μικροπολιτικές προσεγγίσεις βάζει ο Πρόεδρος της Ν.Δ.".
@Η 'Καθημερινή' προβλέπει με την σειρά της ότι "Τελευταίος γύρος για συμφωνία-Τρία θέματα αιχμής πρέπει να κλείσουν το μεσημέρι της Δευτέρας ενόψει την Συνόδου". Η 'Κυιριακάτικη Δημοκρατία' επισημαίνει ότι "Δρόμος χωρίς γυρισμό με σχέδιο χρεοκοπίας εντός του ευρώ με μέτρα 10 δις και μειώσεις τον Ιούνιο-Εθνική ντροπή καθώς χαρίζουν τώρα τις Γερμανικές αποζημιώσεις-Εγκαταλείπεται με το μνημόνιο ο συμψηφισμός με τον Χίτλερ να αφήνει τα κλειδιά για την διεκδίκηση των δισεκατομμυρίων που οφείλει η Γερμανία".
@Το 'Εθνος της Κυριακής' τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα ότι "Κούρεμα και νέο δάνειο κλειδώνουν αύριο στην σύνοδο- Κέρβεροι επίτροποι σε όλα τα υπουργεία με συμφωνία μέσω δακρύων και αίματος-Η εκταμίευση της βοήθειας θα γίνεται με μηναία δόση, εκθέσεις προόδου κάθε μήνα και αποκρατικοποιήσεις στα χέρια των δανειστών μαζί με την φοροδιαφυγή". Ο 'Ριζοσπάστης' καταλήγει ότι "Ο Λαός να εμποδίσει τα χειρότερα παλεύοντας τώρα για λαική εξουσία"...

4 σχόλια

  1. Προς κύριον Κωλοτούμπαν Σαχλαμαρά,

    Αντωνάκη, τώρα που συμμάζεψες στην μεγάλη, δεξιά, ταγματασφαλίτικη, θαλπωρή,

    τους άσωτους φασίστες «Άδωνι Μπουμπούκο» και «Μάϊκ Τσεκουροβγάλτη»...

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΥ !!!

    Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι γελοίοι τύποι, που περιμάζεψες...

    Το πρόβλημα είσαι ΕΣΥ, που ηγείσαι της… υποτίθεται ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ στην Ελλάδα και τους περιμάζεψες!!!!

    Αντωνάκη, αύριο και η «Χρυσή Αυγή» θα μπει στο Κοινοβούλιο, λόγω της εγκληματικής ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 60 χρόνων μετά την Κατοχή!!! Εάν κι ο Μιχαλιολάκος αλλάξει γνώμη και δηλώσει «ΑΝΑΝΗΨΑΣ», θα τον δεχτείς κι αυτόν στην κακόμοιρη ΝΟΥΔΟΥΛΑ?????

    Εδώ πήρες τον τσεκουροβγάλτη, κουμπάρο του Λεπέν και ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στον Μιχαλιολάκο της «Χρυσής Αυγής» θα κολλήσεις???

    Βρε, αει στα τσακίδια ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anoigma... (8eo)kleistwn... epaggelmatwn den blepw... Olo oi synta3ioyxoi thn trwne... Ews kai 400.000 eyrw poylane... tis kratikes adeies leitoyrgias oi farmakopoioi, ews 200.000 eyrw oi tarifes kai ews 150.000 eyrw ta ntalhkeria. Ayta omws den ta blepoyn... ta moynopana ths dh8en sygkybernhshs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις γερμανοί δώστε μιά άδεια στο παληκάρι.....όταν υπουργοποιήσατε τα βλήματα του Καρατζαφέρη ο Καρατζαφέρης το βούλωσε......δώστε του μιά άδεια γαμημένοι Ούννοι να ηρεμήσει κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Na 3ereis file oti otan oi alloi den einai kala.., kapoia stigmh den 8a eisai kai esy kala... Elpizw na katalabes ti ennow. Einai kanonas ths oikonomias aytos.

    Mporei twra na eirwneyesai... giati profanws eisai kala... 'h/kai bolemenos... apo kapoia syntexnia, alla oxi gia poly akomh. Krima pantws gia thn xwra moy, otan akomh kai twra yparxoyn myala... poy menoyn sto pleyro... twn isxyrwn syntexniwn, ths feoydarxias.., ths xoyntas (taxi), twn aylwn.., twn tsiflikiwn.., twn paralogwn pronomiwn ths klhronomikhs ergasias (tekna farmakopoiwn) mesw klhronomikothtas (metabibash-systegash) kratikwn adeiwn leitoyrgias kai kratikhs perioysias kai olwn aytwn... twn mayrwn shmeiwn... ths oikonomias mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση