GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως τελικά συμφέρει καλύτερα να χρεοκοπήσουμε;

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Όπως έχουν αντιληφθεί οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης με τα τελευταία άρθ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Όπως έχουν αντιληφθεί οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης με τα τελευταία άρθρα της τοποθετείται κάθετα και κατηγορηματικά εναντίον της υπό κατάρτιση νέας δανειακής σύμβασης. Το σκεπτικό είναι εξαιρετικά απλό... Όλων των ειδών οι μέχρι σήμερα μνημονιακές συμβάσεις (Μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο) έριξαν την Ελληνική Οικονομία στο βάραθρο της ύφεσης, της μιζέριας και της εξαθλίωσης επειδή εφαρμόζουν μία άνευ ορίων σκληρή περιοριστική πολιτική λιτότητας. Η υπό κατάρτιση νέα δανειακή σύμβαση επειδή...
ακριβώς εφαρμόζει με ακόμη πιο δραματικό και σκληρό τρόπο την άνευ ορίων σκληρή περιοριστική πολιτική λιτότητας, είναι βέβαιο ότι θα έχει σαν αποτέλεσμα πιο μεγάλη ύφεση, ακόμη πιο επώδυνη μιζέρια και εξαθλίωση.
Μας ρωτούν τακτικοί αναγνώστες της στήλης:
• «Μα είναι δυνατόν να είστε εναντίον της νέας δανειακής σύμβασης; Έχετε δίκιο, θα φέρει στην Χώρα και την Εθνική Οικονομία πάρα πολλά δεινά, αλλά αν δεν συμφωνήσει η Κυβέρνηση και η Βουλή τότε θα χρεοκοπήσουμε. Άρα είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσουμε»
Τις απαντήσεις σε αυτό το συλλογισμό τη δίνουν τα πραγματικά γεγονότα, δηλαδή η ίδια η ζωή:
1. Στην Ελληνική Οικονομία δεν πρόκειται να πάει ούτε ένα ευρώ από την νέα δανειακή σύμβαση. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τα δάνεια που προβλέπονται να πάρει η χώρα μας από την νέα δανειακή σύμβαση θα διατεθούν αποκλειστικά για την αποπληρωμή των τόκων του Δημόσιου Χρέους της χώρας. Δηλαδή οι χώρες του Eurogroup θα δανείσουν την Ελλάδα για να αποπληρωθούν οι τόκοι από τα παλαιά δάνεια, τα οποία η χώρα κατά πλειοψηφία έχει πάρει από ευρωπαϊκές τράπεζες. Εάν λοιπόν η χώρα κηρύξει χρεοκοπία ποιος θα υποφέρει εκτός από τον Ελληνικό λαό που ήδη οδεύει τον Γολγοθά της φτώχειας; Μάλλον οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες.
2. Η νέα δανειακή σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο. Τι σημαίνει αυτό σε απλά Ελληνικά; Ότι τα νέα ομόλογα που θα αντικαταστήσουν μέσω της διαδικασίας PSI+ θα διέπονται από το Αγγλικό Δίκαιο, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε όλα τα παλαιά ομόλογα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Όσοι διαφωνούν με την έκδοση μέσω της νέας δανειακής σύμβασης ομολόγων υπό το Αγγλικό Δίκαιο μάλλον κάνουν λάθος. Τα νέα ομόλογα που μέσω του μνημονίου αντικατέστησαν τα παλαιά ομόλογα έχουν ήδη εκδοθεί υπό το Αγγλικό Δίκαιο. Απλά, ενώ με το μνημόνιο είχαν εκδοθεί υπό το αγγλικό δίκαιο Ελληνικά Κρατικά ομόλογα ονομαστικής αξίας περίπου 100 δις ευρώ, τώρα με την νέα μνημονιακή σύμβαση θα εκδοθούν άλλα περίπου 130 δις ευρώ Ελληνικά Κρατικά ομόλογα υπό το Αγγλικό Δίκαιο. Συνολικά δηλαδή 240 δις ευρώ Ελληνικά Κρατικά ομόλογα θα υπόκεινται πλέον στο Αγγλικό Δίκαιο. Εάν η χώρα κηρύξει χρεοκοπία και παραμείνουν κάτω από το Αγγλικό Δίκαιο μόνον 100 δις ευρώ Ελληνικά Κρατικά ομόλογα ποιος θα είναι ο χαμένος; Μα φυσικά οι Ευρωπαϊκές τράπεζες που θα χάσουν 130 δις ευρώ και αυξημένης (λόγω Αγγλικού Δικαίου) εγγύησης Ελληνικά Κρατικά ομόλογα.
3. Υπάρχει ένα βασικό ερώτημα που δεν απαντιέται από καμία δανειακή σύμβαση. Αφού η χώρα θα αντιμετωπίζει ύφεση για πολλά χρόνια, δηλαδή τα έσοδα θα είναι λιγότερα από τα έξοδα, πως θα εξοφληθούν τα μνημονιακά δάνεια; Ουσιαστικά δεν θα τα πληρώσουμε. Απλά οι ξένοι δανειστές, δηλαδή στην προκείμενη περίπτωση οι χώρες του Eurogroup θα εξοφληθούν σε είδος. Ήτοι θα εκμεταλλευθούν σε εξευτελιστικές τιμές τις πλουτοπαραγωγικές δομές και υποδομές της χώρας. Εάν η χώρα χρεοκοπήσει ακριβώς το ίδιο θα συμβεί. Οι ξένοι δανειστές θα έρθουν και θα πάρουν όσο-όσο ότι αξίζει από τις πλουτοπαραγωγικές δομές και υποδομές της χώρας.
Στα τρία προαναφερόμενα παραδείγματα το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ένα: τελικά συμφέρει καλύτερα να χρεοκοπήσουμε.

11 σχόλια

  1. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, με τις κλεψιές τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαυές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ




    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ;


    ΑΠ.
    ΕΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Κι εμείς που δεν βγάλαμε ούτε δεκάρα τσακιστή σε τράπεζες του εξωτερικού τί θα απογίνουμε;
    -Μπορείτε να μας περιγράψετε τί θα πεί δελτίο στα καύσιμα και τρόφιμα;
    Εξ άλλου καλύτερα πένης παρά φτωχός. Δες και Ι. Τζέτζη (1110-1180μ.Χ.) στα σχόλια του "Πλούτωνα" του Αριστοφάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ.. ΚΑΙ ΘΕΙΕ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ..ΣΑΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΣΑΣ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.. ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kalimera sto "Bourdello Republic of Greece". There is red light at the end of the tunnel. No hope what so ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΗΜΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΧΕΣΤΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της Ελλαδας. Θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων. Τελία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ .
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΕΥΘΙΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΙΝΗ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ, ΝΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ???

    Ο ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΥΠΟΣΤΥΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!!
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣ ΣΤΗ ΦΤΟΧΙΑ.

    ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΤΩΝ 2,5 ΤΩΝ 3,5 ΤΩΝ 4,5 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .
    ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ !!! ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
    ΔΥΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση