GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Λιάνα Κανέλλη στο CNN...

Την ανάγκη για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ επισήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη,μιλώντας  στο αμερικανικό δίκτυο CNN. Τόνισε ότι...


Την ανάγκη για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ επισήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη,μιλώντας  στο αμερικανικό δίκτυο CNN. Τόνισε ότι ήταν καταστροφή...
 η είσοδος της στην Ευρωζώνη και θα είναι καταστροφή η παραμονή της: "Εγώ και πολλοί άλλοι θέλουμε μια ωραία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Θέλουμε τη ζωή μας πίσω", είπε, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα "παράπλευρη απώλεια του δυτικού καπιταλισμού". Η Λιάνα Κανέλλη ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών: "Αυτό που χρειαζόμαστε είναι εκλογές τώρα. Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για να υπογράψουμε το μέλλον δύο-τριών γενεών. Κανείς δεν εξέλεξε τον Λουκά Παπαδήμο. Επιλέχθηκε", ανέφερε. "Θα αντισταθούμε μέχρι την τελευταία μας πνοή". Πρόσθεσε μάλιστα ότι για το χρέος της χώρας δεν ευθύνονται οι Έλληνες πολίτες: "Δανείσατε χρήματα με την ελπίδα να τα πάρετε πίσω, όχι με το να πάρετε τη ζωή των Ελλήνων πίσω, ως τιμωρία. Το χρέος δεν είναι των Ελλήνων πολιτών, δεν πήραν οι Έλληνες πολίτες τα χρήματα", υπογράμμισε.
Πηγή: newspiper

12 σχόλια

  1. Λιάνα Κανέλλη αιδη και γαμήσου μορε πουττανα, μετά που καστρεπσατε την χώρα τώρα η ευρώπη φτει μορε μαλακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "δεν πήραν οι Έλληνες πολίτες τα χρήματα;"


    Η Κανέλλη είναι δικηγόρος αλλά σαν πονηρη γυναικα δικηγόρος που είναι ξεκινησε το επαγγελμα της δημοσιογραφου απο την κρατική ΕΡΤ.
    Τοτε δεν το ηξερε το ΚΚΕ, ηταν μικρή!

    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκδίδονται καθημερινα 23 εφημερίδες πολιτικου περιεχομένου, χώρια οι αθλητικές. Καθε εφημεριδα απασχολεί συντακτες δημοσιογραφους υπαλληλους κλπ, αλλα το αξιοπεριεργο είναι,
    τι γραφουν καθε μερα αυτές οι εφημερίδες, ποιος τις αγοράζει και τελικα,

    πώς επιβιώνουν αυτές οι εφημερίδες;

    Σε καθε επαρχιακή πόλη, εκδίδονται τουλαχιστον 2 εφημερίδες,
    μια για τους Δεξιους αναγνωστες !
    και μια για τους αριστερούς!
    Σύνολον καμια 100ή εφημερίδες σε 50 νομους.

    Καθε νομός εχει τουλάχιστον 2 ιδιωτικους ραδιοσταθμούς, και μαζί με τους κρατικους και εθνικής εμβελειας,

    Θα πρέπει να εχουμε πάνω απο 500 ραδιο-τηλεοπτικους σταθμους σε ολη τη χώρα.

    ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ;

    ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ;

    ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΔΩΡΑ;

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

    Υ.Γ.
    Αν δεν υπηρχε η γκλαμουρια και η αυταπάτη της "δημοσιογραφίας"
    ολα αυτα τα παιδια, αλλα και οι ηλικιωμενοι, που κοπτονται για την ενημερωσή μας, ισως διαλεγαν ενα πιο παραγωγικο και τίμιο επαγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12 Φεβ 2012 10:25:00 π.μ.
    σωστος μεγαλε, αλλα και απο το κκ θα περιμανα μια αυτοκριτικη. Αλλα απο το κομα τουτο που πιρε την Κανελι γαι να μπορει να εχει μια παρουσια μη περιμενεται και πολλα. Το γελιο του πραγματος ειναι οτι η αρχηγος λεει να βγουμε απο ΕΕ και να συνεχισουμε με το ευρω!
    Μα τι πινει και δε μας δινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναί βλέπεις,

    εκαναν οι αλλοι την αυτοκριτική τους,
    και δεν εκανε το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ Δεν ντρέπεστε, δεν έχετε τσίπα τα ταμεία να μην έχουν να πληρώσουν συντάξεις και οι φαρμακοποιοί να κερδίζουν από 26 έως 36/100;
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΟ Φ.Π.Α. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ Η ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΕΛ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΖΑΠΑ...
    Ο ΤΖΑΠΑΤΖΗΣ ΤΕΛΑΙΩΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οννεδ->νδ->κοδησο->πασοκ->δεφτέρια Μιμής->PR ΠΑΟ-> πασσιονάρια κκε->?
    Ψηφίστε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ/ΚΟΡΟΙΔΑ την υστέρω.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με συγχωρείτε ξέχασα, και φίλη του Αγαπούλα, σύμφωνα με παλαιότερη τηλεοπτική της δήλωση.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά τη Λιάνα Κανέλη θα μιλήσει στο CNN και η Αννα Παναγιωταρέα είχαν μαζί εκπομπή στην ΕΡΤ αν θυμάστε και μάλωναν ποιάς θα μπει πρώτο το όνομα. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτους θελει ο λαος..
    κανελη
    κουντουρα
    διαμαντω
    μπουμπουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε σκιαχτρο δεν σε καθηλωσε το τσιγαρο ακομα;
    Αλλοι αθωοι την πληρωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση