GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8% παίρνει ο Καμμένος σε νέα δημοσκόπηση...

Εξαιρετικά υψηλό ποσοστό φαίνεται να εξασφαλίζει το κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος , « Ανεξάρτητοι Ελληνες », όπως προκύπτει από τη δεύτ...

Εξαιρετικά υψηλό ποσοστό φαίνεται να εξασφαλίζει το κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος, «Ανεξάρτητοι Ελληνες», όπως προκύπτει από τη δεύτερη δημοσκόπηση (Μάρτιος) που διενήργησε η alco για το newsbomb.gr. Συγκεκριμένα, το 8% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θα ψήφιζε το νέο κόμμα του Π. Καμμένου αν αυτή την Κυριακή είχαμε εκλογές. Το 70% τοποθετήθηκε αρνητικά, ενώ το 22% είπε «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Το συγκεκριμένο εύρημα έχει...
 ξεχωριστή αξία, αφενός διότι πρόκειται για μια από τις πρώτες δημοσκοπικές καταγραφές του νέου πολιτικού σχηματισμού. Αφετέρου, γιατί -ακόμη και αν δεν διατηρηθεί σε τόσο υψηλά ποσοστά στο δρόμο μέχρι την κάλπη- καταδεικνύει δομικές αλλαγές στο χώρο της ελληνικής κεντροδεξιάς.
Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια νέα κεντροδεξιά κίνηση καταγράφει υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά. Αρκεί να θυμηθεί κανείς το εγχείρημα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, που είχε φτάσει να καταγράφεται στις έρευνες με πρόθεση ψήφου μέχρι και 15%, για να αποτύχει παταγωδώς στη συνέχεια και ο εμπνευστής του να επιστρέψει -κακήν κακώς- στο μαντρί. Μεταξύ Αβραμόπουλου και Καμμένου, όμως, υπάρχουν διαφορές και, μάλιστα, δομικές. Η κίνηση Αβραμόπολου αποδείχθηκε καιροσκοπική. Είχε χαρακτήρα δημοσιοσχετίστικο και περισσότερο βασιζόταν σε μια εφήμερη δημοφιλία του επικεφαλής της, παρά στην ανάγκη ενός κοινωνικού ρεύματος να εκφραστεί. Στο σημείο αυτό ακριβώς έγκειται και η ειδοποιός διαφορά του Π. Καμμένου. Το υψηλό ποσοστό στήριξης -έστω και θεωρητικής, ακόμη- που καταγράφεται στη δημοσκόπηση της alco προκύπτει από ένα υπαρκτό ρεύμα της ελληνικής κοινωνίας, ένα σημαντικό κομμάτι της κεντροδεξιάς που έχει δυσαρεστηθεί από τις επιλογές της Ν.Δ. και του αρχηγού της Αντώνη Σαμαρά (κυρίως τη συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου και την υπερψήφιση του νέου μνημονίου) και βρίσκει έκφραση μέσα από τους «Ανεξάρτητους Ελληνες».
Με άλλα λόγια, ο Π. Καμμένος μοιάζει -βάσει αυτής, της πρώτης δημοσκοπικής του καταγραφής- ικανός να φέρει μόνιμες ανακατατάξεις στην κεντροδεξιά «πολυκατοικία». Παίρνει ένα 13% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. και ένα 28% των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ.
Ακόμη και αν τα ποσοστά του μειωθούν κατά τι καθώς θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές, δείχνει να βρίσκεται σε σαφή τροχιά εισόδου στη Βουλή. Αν αυτό συμβεί, είναι πολύ πιθανό να αφήσει εκτός Κοινοβουλίου τον Γιώργο Καρατζαφέρη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι στερεί την -όποια- ελπίδα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης από τη Χρυσή Αυγή.
Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» παίρνουν και ένα ποσοστό 5% -κεντρώων, προφανώς- ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Ας μην υποτιμήσουμε, μάλιστα, ότι αυτή η πρώτη καταγραφή του κόμματος του Π. Καμμένου γίνεται πριν καν αποκτήσει πιο σταθερά χαρακτηριστικά, πριν καν ανακοινώσει την υποστήριξη περισσότερων προσώπων, με την ενδεχόμενη προσχώρηση επιπλέον βουλευτών από τους διαγραφέντες της Ν.Δ. και άλλων προσωπικοτήτων που, αναμφισβήτητα, θα τονώσουν περαιτέρω τη δυναμική του.

30 σχόλια

  1. Ρε παιδιἀ, ἐνας που γενἠθηκε στα σπλἀχνα της ΝΔ, που πρωταγωνἰστησε μαζἰ με το ΠΑΣΟΚ στην καταλἠστευση του λαοὐ, θα μας σὠσει; και ΠΩΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λάθος ρε 18%...και μάλιστα συναγωνίζεται με τον Κουβέλη του οχυρού πασοκ
    Ποίος θα είναι και Αυτοδύναμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ !!!ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ !!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΑΜΕΝΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .

    Λόγος περί κώλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re malakies pou diaßazoume th malakies grafonte apo pou re alites perni o kamenos afta ta pososta enas bolemenos monostou ante xathite koproskila.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι να αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους το 4% της στημμένης δημοσκόπισης της Public Issue ήταν πολύ λίγο για έναν άνθρωπο που εκφράζει την ψυχή του Έλληνα.
    Απο πού και ως πού θέλετε να μας βγάλετε με το ζόρι τον ηλίθιο κωλοτούμπα τον Σαμαρά ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δαγκωτό Καμμένο
    Ο μόνος που είχε το ανάστημα να τα βάλει με την οικογένεια του Γιωργάκη και να αναδείξει το βρώμικο ρόλο του Νικολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανο με χιλια. Ο μονος που τα βαζει με το συστημα. Δε πα να λετε οτι θελετε παπαγαλακια. Ο Καμμενος θα σας καψει.
    Πανο γερα. ΝΔΠΑΣΟΚ δεν θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ἐνας που γενἠθηκε στα σπλἀχνα της ΝΔ, που πρωταγωνἰστησε μαζἰ με το ΠΑΣΟΚ στην καταλἠστευση του λαοὐ, θα μας σὠσει;

    ΠΩΣ;;;;

    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    ΑΡΣΕΝΗΣ

    ΣΑΜΑΡΑΣ (ΠΟΛΑΝ)

    και 100αδες αειμνηστοι πολιτικαντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαμαρας προς Μέρκελ "Να κάνουμε γρήγορα εκλογές επειδή όσο τις καθυστερούμε θα ανεβαίνουν τα κόμματα των άκρων" Με άλλα λόγια ο γυαλάκιας δήλωσε οτι τα πατριωτικά κόμματα όπως Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητοι Έλληνες τα θέλει εκτός βουλής.
    Βγάλτε τον πρωθυπουργό άν είστε λοιπόν μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TON KAMMENO ΓIATI TA KANALIA KRATOYN ΓΡΑΜΜΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοσκόπηση.

    To 74% των Ελλήνων θέλει να πάει φυλακή ο ΓΑΠ

    48% να πάει φυλακή ο Καραμανλής.

    Στη φυλακή θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων ( 3στους 4)τον Γιώργο Παπανδρέου για την Οικονομική κατάρευση της χώρας.

    Οι μισοί θέλουν.......στη φυλακή και τον Καραμανλή,
    ενώ λιγότεροι θέλουν τον Σημίτη πίσω από τα κάγκελα.

    Η δημοσκόπηση έγινε από την Alco για το newsbomb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ
    Ο ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΧΟΛΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ .ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΙΟΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΟΥ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΓΑΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ..ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΕΧΟΥΝ Η ΑΞΙΕΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
    ΕΞΩ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΤΗΝΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εγω ελεγα να ψηφησω Καμενο, αλλα αν ειναι αληθεια οτι θα παρει το Μανωλη (μεγα λαμογιο αρχισυνδικαΛΗΣΤΗΣ.Μονο στα ματια να τον κοιταξεις φτανει) ή τον αλλον το Μαρκοπουλο της Ευβοιας, που τον κυνηγανε ακομη οι εισαγγελεις για τα κατορθωματα του, ετσι θα κανει την ανατροπη?????? Μαζευοντας λαμογια απο τα κοματα ???? ΑΣΤΕΓΟ (πολιτικα) με βλεπω μεχρι στιγμης !!!
    Οψομεθα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

    ο οποιος με όραμα την ΕΛΠΙΔΑ (Ομπάμα)

    και στόχο να μην μειωθούν οι συνταξεις των ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    και οι μισθοι των ΜΙΚΡΟΜΙΣΘΩΝ

    εξαγγελει οτι μεχρι τωρα εκαναν οι

    ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΚΑΙ
    ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΙΣΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...

    ο οποιος με όραμα την ΕΛΠΙΔΑ (Ομπάμα)

    και στόχο να μην μειωθούν οι συνταξεις των ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    και οι μισθοι των ΜΙΚΡΟΜΙΣΘΩΝ

    εξαγγελει οτι μεχρι τωρα εκαναν οι

    ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΚΑΙ
    ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΙΣΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΝΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ?Η ΕΛΙΝΤΑ (ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ )ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ !!ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΕΛΙΝΤΑ-ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ=ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΡΘΑΝ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η .....SIEMENS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χθες τετάρτη, 4-3-2012.
    Αυτό για ενημέρωση.
    Το νέο κόμμα, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
    Είχε Συνέδριο στο ξενοδοχείο ΠΡΕΖΙΤΕΝΤ, λεωφόρος Κηφισίας.
    Ερωτώ τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα,είδε πουθενά στο χουντικό καθεστώς,{ένα σε δύο},Κυβέρνηση Μ.Μ.Αποβλάκωσης.
    Μία απλή,έστω αναφορά από κανάλια κ.λ.π.
    Αυτό δεν είναι είδηση!!!!.
    Απλά θα ρωτούσα εγώ αφελώς, γιατί.
    Θα θελα να σκεφτείς Έλληνα.
    Γιατί σε κάθε Σαλτιμπάγκο, που ονειρεύτηκε,και θέλει να κάνει κόμμα,αλλά και συμμετείχε στην ληστρική επιδρομή,ενεργά η απαθώς,κατά των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού.
    Άσχετα από τον κ. Καμένο.
    Τους βγάζουν κάθε μέρα στο γυαλί,όλους-ες συμμορίτες και συμμορίτισσες,και δίνουν ποσοστά ανάλογα με τι μίζα λέω γω.
    Εσύ Ορέ Έλληνα τι λες για την μη αναφορά της δημιουργίας του.
    Γιατί οι κοπρίτες της Παραπληροφόρησης,Καναλάρχες κ.λ.π.
    Εγκωμιάζουν τους ληστές,και αποκρύβουν επιμελώς,να αναδείξουν Έντιμους Άξιους Ικανούς αποδεδειγμένα, Έλληνες πολίτες που αποφάσισαν.
    Λόγω της σήψης-προδοσίας, να αναμειχθούν και να προσφέρουν, με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε η χώρα να απαλλαγεί από τους συμμορίτες της.
    Θα τους επιτρέψετε να συνεχίσουν να κατακρεουργούν τη χώρα ξαναψηφίζοντας τους κύριοι σκεπτόμενοι.
    Αν θέλουμε πρόοδο αυτή είναι η λύση.
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8% παίρνει ο Καμμένος σε νέα δημοσκόπηση...

    ΟΠΑ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός που φώναζε στο βήμα της βουλής κάθε φορά που είχε την ευκαιρία για τα σκάνδαλα της οικογένειας Παπανδρέου τα όποια τώρα βγαίνουν στη φόρα, ο μόνος που συγκρούστηκε μετωπικά και ουσιαστικά με την Ντόρα, και τον “κοινοπράκτη” Φλέσσα για τις μίζενς από την Siemens και όχι μόνον…

    Είναι από τους λίγους που στάθηκαν εξ’αρχής ενάντια στο μνημόνιο, ένα μνημόνιο που όλοι παραδέχονται σιγά σιγά πως ήταν ένα μοιραίο πολιτικό λάθος για τον τόπο.

    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ήρθε η ώρα της τελικής απόφασης για την καταψήφιση και οριστική καταδίκη της ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ, των Φουστιδων, των Φούφληδων και των Αρούληδων ...

    Πάνος Καμμένος : Προσωπικά τις επιλογές μου τις έκανα και σας διαβεβαιώνω ότι κοιτώ στα μάτια χωρίς να αλλάζω βλέμμα και τα παιδιά μου και τούς Έλληνες.
    Ο αγώνας τώρα αρχίζει…

    Πανό μόνο η ριζική αλλαγή του πολιτικού κατεστημένου θα επιφέρει λύσεις στα πολυετή και ποικιλώνυμα προβλήματα της χώρας.

    Έχεις καθήκον Εθνικό να προχωρήσεις μπροστά με νέα καθαρά και αδιαβλητα πρόσωπα.

    Ενδεχομένως δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι άνθρωποι θα σε ακολουθήσουν.

    Το θέμα της Ελλάδος αυτή τη στιγμή δεν είναι ιδεολογικό, είναι πρωτίστως πατριωτικό και κοινωνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άν ο Καμμένος υποστήριζε εθνικό νόμισμα,με κρατικοποίηση Τραπεζών,
    μονομερή διαγραφή χρέους προς τους τοκογλύφους-δανειστές,εθνικοποίηση των ΕΛΠΕ,αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας,άρση της ασυλίας βουλευτών,περικοπή του μισθού των πολιτικών,δημιουργία νέου Συντάγματος κτλ.τότε θα τον ψήφιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Καμμένος θα πάει πολύ καλά. Έχει κοντά του ανθρώπους που ψηφίζουν πρώτη φορά, πολλούς που απλά δεν ψήφιζαν απο αδιαφορία η αηδία, και πλέον έχει πολλούς ΝΔ σαν εμένα που μέχρι τα τελευταία γεγονότα σχετικά με το μνημόνιο θα ψηφιζαν ΝΔ. Εμένα στην ΝΔική οικογένεια μου δεν ψηφίσαμε 5 άτομα (από 7 σύνολο) την προηγούμενη φορά και αυτή τη φορά θα ψηφίσουμε Καμμένο. Μπορεί να είναι πάνω απο 10%. Ίσως και 15% σε τέτοια κατάσταση που είμαστε. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ δε μου φαίνεται ούτε για 7% ότι και να λένε. (από 8% πήγε 11% πρόσφατα σε πλρωμένη απο ΣΚΑΙ/Καθημερινή δημοσκόπηση?!?). Με μαζική επιστράτευση και συσπείρωση για το λεφτά υπάρχουν, δεν πήρε και πολλούς ψήφους. Εμείς φταίμε που δεν πήγαμε να ψηφίσουμε τότε. Ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει περισσότερα και η αποχή θα είναι ΠΟΛΥ μικρη αυτή τη φορά και το αποτέλεσμα πιο αντιπροσωπευτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση