GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Anonymous κτύπησαν και την ιστοσελίδα του Βατικανού!...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Ακόμη και την επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού κτύπησαν και έκλεισαν οι Anonymous! Στην &q...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Ακόμη και την επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού κτύπησαν και έκλεισαν οι Anonymous!
Στην "ανάληψη ευθύνης" σημειώνουν:
«Σήμερα οι Anonymous αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στην ιστοσελίδα σας ως απάντηση στις θεωρίες σας, στις λειτουργίες σας και σε όλα τα απαράδεκτα και αναχρονιστικά που η οργάνωσή σας οργανώνει με σκοπό την προπαγάνδα και διάδοσή της σε ολόκληρο τον κόσμο».
Αναφερόμενοι στην ιταλική πολιτική κατάσταση με τον πρωθυπουργό Μόντι-Goldman Sachs (όπως Παπαδήμος-Goldman Sachs), επισημαίνουν μεταξύ άλλων:
«…ζητούν καθημερινές θυσίες από τον ιταλικό λαό με...
 τις γνωστές συνέπειες στην κοινωνική και πολιτική ζωή ενώ εσείς έχετε ακίνητη περιουσία και εμπορική περιουσία δισεκατομμυρίων ευρώ και φορολογικές ελαφρύνσεις».
Και οι χάκερς ολοκληρώνουν το μήνυμα τους: «Αυτή η επίθεση δεν στρέφεται εναντίον της Χριστιανικής θρησκείας ή εναντίον των πιστών σ’ολόκληρο τον κόσμο, αλλά εναντίον της διεφθαρμένης Αγίας Αποστολικής Εκκλησίας της Ρώμης σε όλες της τις εκφράσεις».

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση