GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταγραφή - βόμβα από τον Καρατζαφέρη...

Κατεβαίνει υποψήφια με τον ΛΑΟΣ η πρώην γραμματέας του Μιχ. Χριστοφοράκου, της Siemens, Αικατερίνη Τσακάλου Την πρώην γραμματέα του άλλοτε ...

Κατεβαίνει υποψήφια με τον ΛΑΟΣ η πρώην γραμματέας του Μιχ. Χριστοφοράκου, της Siemens, Αικατερίνη Τσακάλου
Την πρώην γραμματέα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens στην Ελλάδα, του Μιχ. Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου, υποδέχθηκε στις τάξεις του ΛΑΟΣ ο  Γ. Καρατζαφέρης. Είναι μια κίνηση - βόμβα αφού η κ.  Τσακάλου, πρόσωπο που γνώριζε πολλά για τις επαφές της Siemens στη χώρα μας, θα είναι υποψήφια με το ΛΑΟΣ στις προσεχείς εκλογές.
Ο  κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με την κ. Τσακάλου νωρίς το μεσημέρι, φωτογραφήθηκε και καλωσορίζοντάς τη, την προσφώνησε ως...
«Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό». Επίσης έκανε μνεία στις περιπέτειες που πέρασε, λέγοντας: «Δοκιμάστηκε και έμεινε όρθια. Σήκωσε το ανάστημά της, ενώ πάρα πολλοί περίμεναν ότι δεν θα έχει τη δύναμη και το θάρρος να το κάνει.
Από την πλευρά της η Αικ. Τσακάλου, η «frau Τσακάλου», όπως την αποκαλούν, είναι η γυναίκα που γνώριζε πολλά για τον βίο και την πολιτεία του κ. Χριστοφοράκου αλλά και το ποιος έμπαινε και έβγαινε στο γραφείο του ή με ποιους είχε πάρε-δώσε και σε ποιους έστελνε δώρα. Χθες ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη και είπε πως είναι μεγάλη τιμή να βοηθήσει το ΛΑΟΣ και υποσχέθηκε να λειτουργήσει προς όφελος της πατρίδας.
Εκτός από το ημερολόγιο που τηρούσε επιμελώς  και την επαναπρόσληψή της στη Siemens που ζήτησε πέρυσι το Μάιο, μείζον θέμα δημιουργήθηκε με το βιβλίο της με τίτλο «Μια ιστορία από μέσα» που έντεχνα και γλαφυρά, όπου «φωτογραφίζει» τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

9 σχόλια

  1. RIA Novosti, 30.11.2011, 16:33
    Η γερμανική εταιρεία Continental θα επενδύσει περίπου 240 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή εργοστασίου λάστιχων στην περιοχή Καλούγκα (νοτιο-δυτικά της Μόσχας).
    Η αντίστοιχη Συμφωνία υπογράφτηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής Ανατόλι Αρταμόνοφ και τον Νικολάι Ζέτσερ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Continental AG.

    Στο εργοστάσιο, που προβλέπεται να τεθεί σε λειτουργία τον Οκτώβριο του 2013 θα εργάζονται 800 εργάτες, που θα κατασκευάζουν καλοκαιρινά και χειμερινά λάστιχα αυτοκινήτων με τις μάρκες Continental, Gislaved, Barum и Matador. Η ισχύ της επιχείρησης ως το 2016 προβλέπεται να φτάσει τα 8 εκατομμύρια περίπου λάστιχα το χρόνο.

    ΠΡΟΤΑΣΗ : Νά φορέση η Αλέκα επιγονατίδες (όπως στήν Παναγία τής Τήνου), καί νά μεταβή γονυπετής στό Αννόβερο, νά εκλιπαρήση τόν Νικολάι Ζέτσερ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Continental AG, νά κατασκευάσουν τό εργοστάσιο στήν Πάτρα.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den ειχε παρει τιποτε χαμπαρι ηFrau.Σφυριζανε οι μιζες κι αυτη καψουρα με τις ικανοτητες του Μιχαλη.Τελος εγραψε και βιβλιο και λεει διαφορα εντεχνα ασαφως για προσωπα..Και δε βρεθηκε ακομα (?)ενας εισαγγελεας να τη ρωτησει ποτε ελεγε αληθεια.<στην ανακριση η στο βιβλιο?Ειναι ισως περιπτωση Εφης Θωδη..Αλλα εντυπωσιαζει πια ο Καρατζαφερης που θυμιζει Παρατραγουδα οπως καταντησε το ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπάρια μεταγραφή βόμβα. Ο Καρατζαφέρης είναι τελειωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΡΕΙΠΙΑ" ΤΟ... ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ...!!!

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΝΟΥ ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!!!

    Στό πίνακα περιεχομένων από το καταιγισμό των αποσκιρτήσεων από το ΛΑΟΣ, προστίθενται καθημερινά νέα πρόσωπα.
    Στό τελειωμό πού δεν έχει,
    και ο Μανώλης Γιαλούρης,

    ό οποίος μας λέει τα εξής:
    Με την παρούσα ανακοινώνω την παραίτησή μου απότον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τις θέσεις, τις οποίες κατείχα.

    Για τους εξής λόγους:
    1. Θεωρώ ότι ένας κομματικός σχηματισμός θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τηρεί τις δεσμεύσεις του και να εργάζεται για το κοινωνικό σύνολο (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1) και τώρα πάρτε όπλα για να σωθείτε...
    2. Η λογική «Έναςαπόλυτος άρχοντας κι από ‘κει και πέρα… το χάος» οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια, που κανείς δε θέλει να σκέφτεται.
    3. Η απαξίωση λόγου και θέσεων στελεχών τουΚόμματος οδήγησε επανειλημμένως σε λάθος αποφάσεις, με συνέπεια, σήμερα το Κόμμα να απαξιώνεται και να μην έχει ξεφύγει (ακόμα) από τη λογική του«One-man-Show».
    Το παλάτι δε με αντιπροσώπευε ποτέ, πόσο μάλλον η αυλή του.

    Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση, να αποχωρήσω από το ΛΑ.Ο.Σ., μετά από αγώνες πολλών ετών για την Πατρίδα και την ΕθνικήΑνεξαρτησία, μένοντας πιστός στις αρχές μου για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μανώλης Γιαλούρης
    Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
    1ο Αναπλ. Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας
    Επικεφαλής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλ.Διακυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία επιλογή.
    Ενεργή πράκτορας της ΣΙΑ η οποία την εβαλε στο πρώτα κοντά στον Χριστοφοράκο και μετα στο ΛΑΟΣ για να γνωρίζει απο πρωτο χέρι τι συμβαίνει στο Ελλαδιστάν
    Δεν θυμάμαι μήπως ηταν και στον Κοκκαλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπά δεν είναι της ΣΙΑ αλλα ξέρει ποιος πήρε πόσα και μάλλον αν είναι έξυπνη θα κράταγε και κατάλογο με τους αριθμούς λογαριασμών.
    Προφανώς χρειάζεται προστασία τώρα.
    Εδώ ολόκληρη ανεξάρτητη και τίμια Ελληνική δικαιοσύνη αφησε τον
    Χριστοφοράκο να φύγει ενώ έπρεπε να είναι βαθιά μέσα στην φυλακή και να τραγουδάει
    νουμερα και ονόματα.
    Παρεμπιπτόντως Το συντομόυερο ανέκδοτο
    ειναι "Ελληνική δικαιοσύνη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ , ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DEUTSCHE BANK ΚΑΙ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ RIT CAPITAL ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ , ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση