GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γύρισε πίσω ο Παναγιωτακόπουλος...

Ανακάλεσε την παραίτηση του από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παναγιωτακόπουλος. Οπως ανακοινώθηκε ο Ευ. Βενιζέλος του ζήτη...

Ανακάλεσε την παραίτηση του από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παναγιωτακόπουλος. Οπως ανακοινώθηκε ο Ευ. Βενιζέλος του ζήτησε  να ανακαλέσει την παραίτησή του που είχε υποβάλει προ μηνός από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος δέχτηκε και προφανώς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, ως...
μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο ίδιος κ. Παναγιωτακόπουλος, δήλωσε ότι τον κάλεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος του είπε ότι ούτε ο  Γ. Παπανδρέου είχε κάνει αποδεκτή την παραίτησή του, ούτε ο ίδιος την κάνει αποδεκτή. Ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας είχε παραιτηθεί από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, επειδή, όπως σημείωσε στην επιστολή του, διαφωνούσε με την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης:. «Και τώρα διαφωνώ, αλλά στρατεύομαι στο κάλεσμα για πανστρατιά ενόψει εκλογών», λέει ότι είπε στον κ. Βενιζέλο.

8 σχόλια

  1. τα πασοκοσκυλα μυριστηκαν ζεστο κρατικο χρημα και γυριζουν για να ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕ,εστω και μισο-μισο με τις νουδουκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπα και εγώ !!!! έφυγε ο Πάγκαλος θα φύγει και αυτός; Τι θα γίνει τούτος εδώ ΤΌΠΟΣ!!! Τώρα που σκέφτηκα εγώ να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ!! πάνε ρε πούστη μου να διαλύσουν το προοδευτικό κόμμα του τόπου;

    Ακούστε όλοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ όταν θα κατανοήσετε τι έχει προσφέρει αυτή η δημοκρατική παράταξη στον τόπο θα είναι αργά..

    Θυμηθείτε ρε παλικαριά που πεθάναν στην ψάθα για εσάς ,Τσοχατζόπουλος, Πάχτας, Βερελής, Μαντέλης, Τσουκάτος, Πάγκαλος, Πιρπίλη , Δημητρα Λιανη, Κώστας Λαλιώτης, Νταλάρας Αννα και Γεώργιος, Κουστογιωρας, Σαλαγιάννης , Παπαντωνίου , Σημίτης, Βρετζος πρωιν βασανιστης ΕΑΤ ΕΣΑ ,δεν θέλω να συνεχίσω ..

    ΑΛΛΑ όταν θα έλθει η δεξιά και θα σας κλήση τα σχολεία , της επιχείρησης , τα νοσοκομεία , θα σας φέρει γενοσημα φάρμακα, θα σας κόψει μισθούς και συντάξεις , θα σας βάζει φόρους από το πρωί μέχρι το βραδύ θα θυμηθείτε το ΠΑΣΟΚ η δεξιά θα σας πούληση και την ακρόπολη θα άνοιξη τα ξερονήσια, θα κάνετε παρέλασης με αστυνομικούς..

    Το μνημόνιο είναι ευλογία , είναι η τελευταία μας ευκαιρία να φτιάξουμε την Ελλάδα του 2050 .. μια ΝΈΑ ΕΛΛΆΔΑ που θα όσοι θα ζήσουν να πάρουν σύνταξη τότε θα παίρνουν πάνω από 60.000 ευρώ τον μήνα ..

    Εμείς το ΠΑΣΟΚ είμαστε εδώ με την συντροφησα Γεννηματά τον σύντροφο Λοβερδο, τον σύντροφο Αδωνη, τον σύντροφο Σαμαρά, τον σύντροφο Βοριδη , τον σύντροφο Τσε Γκεβαρα, την συντροφησα Ντόρα, τον σύντροφο Βουλγαρακη... ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΏ

    ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γύρισε πίσω ο Παναγιωτακόπουλος...
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορρίφθηκε η αίτηση χρηματοδότησης του Πνευματικού Ιδρύματος Γεώργιος Παπανδρέουαπό το υπουργείο Ανάπτυξης.

    Η αίτηση αφορούσε την πράξη "Πνευματικό Ίδρυμα Γεώργιος Παπανδρέου: «Ψηφιακές υπηρεσίες παιδείας - πολιτισμού» Ελληνικής Ιστορίας" δημόσιας δαπάνης 1.648.497.9 ευρώ, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. 154.940/ΨΣ5206-Α2 / 18-10-2011 Πρόσκλησης "Πρόσκληση Πολιτισμού".

    Η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο στάδιο ελέγχου της πληρότητας των στοιχείων της αίτησης χρηματοδότησης διότι, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, δεν προσκομίζεται υπογεγραμμένο Πλαίσιο Συνεργασίας με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), σύμφωνα με το πρότυπο που επισυνάπτεται στην πρόσκληση, για την απόθεση του ψηφιοποιημένου υλικού της προτεινόμενης πράξης. Η προσκομισθείσα Προγραμματική Συμφωνία με την ΚτΠ Α.Ε. είναι υπογεγραμμένη από τον Ιούνιο του 2009, το δε αντικείμενό της αφορά σε άλλη πρόταση του δικαιούχου που είχε υποβληθεί στα πλαίσια της Πρόσκλησης 04_2.1 για λογαριασμό του φορέα Πρότασης.

    Επίσης αναφέρεται ότι δεν προσκομίζεται απόφαση ή άλλη διοικητική πράξη αρμόδιου συλλογικού οργάνου του Ιδρύματος για την υποβολή της πρότασης, σύμφωνα με τα νομιμοποιητικά έγγραφα του.

    ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!

    Χωρίς να ρωτήσουν τις διοικήσεις τους κι ενώ ήταν θέμα ωρών το κούρεμα των ομολόγων αγόρασαν ομόλογα από ιδιώτες φιλαράκια τους στο 100% της ονομαστικής τους αξίας με τις καταθέσεις των ταμείων και στη συνέχεια τα κούρεψαν. Δε φτάνει που θα τους κούρευαν τα ομόλογα που ήδη είχαν αλλά έκαναν και τις καταθέσεις τους ομόλογα για να τα κουρέψουν κι αυτά.

    ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΕΧΕΙ ΦΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΟΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ!!!!
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!!
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΠΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΕ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ;

    ΜΠΑ......

    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
    ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑ-ΛΕΡΟΣ
    ήταν πάντα εδω
    Με τον νόμο αθώωσης των Λαμογιών του πα$$οκ.

    απλώς τώρα τελευταία..
    με τα 2 ευρα γέρων με Αλτσχάϊμερ
    και μαϊμου ψηφοφόρων φάντασμα
    έγινε και
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΠΑ$$ΟΚ.


    >>>>>>>>> απο χθες
    Η Ελλάδα απογειώθηκε
    μετά από μόλις 1 βδομάδα Μπένυ!!
    Προχωράμε 1 ώρα στο μέλλον!!!
    και 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ >>>>>>>>>>>>>>


    ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ τερατώδους..ΦΩΦΩΣ
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;
    _____________________________________
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ...(3,1 ). ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

    Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!!

    Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν.

    Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390.
    Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

    Έτσι η κατάχρηση των ΠΑΣΟΚ ΚΛΕΜΕΝΩΝ δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!!

    Τα ακούτε ;;

    Πλημμέλημα η κατάχρηση των ..(3,1 Δις Ευρώ)..!!

    Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!!

    Όταν βλέπω αυτή την "γυναίκα"-σίχαμα θυμάμαι...
    AΠΕΙΡΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    απο το Κτηματολόγιο

    ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...
    - ΕΣΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση