GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ.Παπανδρέου...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη Λακωνικοτατα : Ο Γιωργος Παπανδρεου δεν ειναι αμερικανοδουλος, ουτε ευρωατλαντιστης. Την Καθαρα Δευτέρα 15 Φλεβαρη...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη

Λακωνικοτατα: Ο Γιωργος Παπανδρεου δεν ειναι αμερικανοδουλος, ουτε ευρωατλαντιστης. Την Καθαρα Δευτέρα 15 Φλεβαρη 2010,που  επισκεφτηκε τη Μοσχα, ο Ρωσος Προεδρος τού συνεστησε, δημόσια, να ζητησει...
 βοηθεια απο το ΔΝΤ και την ΠΤ ...
Δειτε τη σχετικη ειδηση απο φυλλο εφημεριδας της επόμενης :
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4560794

45 σχόλια

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανείτε σήμερα 25 Μαρτίου ημέρα απελευθέρωσης , άξιοι όπως Γ. Καραϊσκάκης
    ο Θ .Κολοκοτρώνης και τους άλλους άξιους αγωνιστές μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗ ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕ
    ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ
    ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ :

    http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_5419.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΓΚΑΘΕΤΕ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ" ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΤΟΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΥΣ

    Μετά την απόφαση για την καθιέρωση της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία ( Γυμνάσια ) με Νόμο της Νέας Δημοκρατίας, Εφημερίς της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας Αθήνα 20 Ιουνίου 2006, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006, και με την ισχύ του να ξεκινά από το σχολικό έτος
    2006 − 2007, με την υπογραφή του Γεωργίου Καλού Υφυπουργού Παιδείας, και που βέβαια δεν εφαρμόστηκε γενικώς για να μην κινδυνέψει με κατάργηση από μαζικές αντιδράσεις, καθώς φαντάζεστε τι θα γινόταν να πετούν τα Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Λήμνο και αποκάτω στο σχολείο να μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, το φριχτότερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα καθώς ο σκοπός δεν είναι η μάθηση αλλά η μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει ποτέ σε μαζική κλίμακα σε βάρος του Ελληνισμού από την Τουρκία, ο εκτουρκισμός των Ελληνόπουλων καθώς οι λεπτομέρειες που περιγράφονται για την διδαχή της αποτελούν μνημείο πλύσης εγκεφάλου, αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής διπλωματίας εις βάρος της Ελλάδας μας, γιατί αυτή η διπλωματία υποχρέωσε την κυβέρνηση Καραμανλή να το κάνει, ποιος ξέρει με ποιους εκβιασμούς από τους Τούρκους που ασφαλώς ξέρουν και τα άπλυτα και τα πλυμένα και κυβερνώντων και μη κυβερνώντων στην Ελλάδα για να προωθούν ευκολότερα τους σκοπούς τους εις βάρος μας, ( δέστε τι έγινε με την Ελληνοαλβανική ΑΟΖ που είχαμε συμφωνήσει με τους Αλβανούς αλλά με επέμβαση της Τουρκίας η Αλβανία υπαναχώρησε και οι πολιτικοί μας την κάνανε γαργάρα) ( πως και γιατί ; ) και την εν συνεχεία ανθελληνική στάση όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κομμάτων καθώς ναι μεν έγινε η καθιέρωση της γλώσσας αλλά εν συνεχεία δεν κινήθηκαν για να αποσυρθεί ο νόμος.
    Μετά την είσοδο στα Ελληνικά; Κανάλια τηλεόρασης των Τουρκικών τηλεοπτικών σειρών με αυτούς τους γλυκανάλατους, ευγενικούς, τίμιους, Ελληνοπρεπείς ως ένα σημείο Τούρκους ηθοποιούς, τους καλούς
    και αγαθούς οικογενειάρχες, τους καλοντυμένους, με τα ωραία σπίτια και τοποθεσίες, τους καθημερινούς ανθρώπους που αναζητούμε σε αυτήν την εποχή να μας συνδράμουν που δεν τους βρίσκουμε, αλλά τους βρήκαμε στην Τουρκία μέσω αυτών των τηλεοπτικών σειρών, ( είδες τι Ωραία είναι στην Τουρκία; Λέει η μια Κότα στην άλλη) και το ξεκίνημα διαφήμισης ξένων γλωσσών μέσω CD όπου μας λένε μάθε αγγλικά, και λοιπά αλλά και Τούρκικα καθώς η διαφήμιση θεωρεί την Τουρκική γλώσσα πλέον στις πιο σπουδαίες του Κόσμου., ήρθε και η πλέον προδοτική κίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Μπορώ να μην αναρωτηθώ πόσο πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που δέχτηκαν την Τουρκική γλώσσα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε βράδυ στα σπίτια μας με τα Τούρκικα σήριαλ, και τώρα ΑΥΤΟΙ με την εκδηλωθήσα πρόθεση τους στην Κωνσταντινούπολη να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
    Και όσο για αμοιβαιότητα επενδύσεων μεταξύ μας με τους Τούρκους για τις επενδύσεις Ελλήνων στην Τουρκία ξέρουμε ότι όταν θα τους ζορίσουν θα αμολήσουν τον < ΟΧΛΟ > ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΑΜΟΥΝ και για τις δικές τους εδώ θα στείλουν τα F16 ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ < ΕΘΝΑΡΧΗ > ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΙΛΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΕΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΔΙΑΓΚΕΛΜΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΞΕΝΟΣΤΑΛΤΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειασάν ρε Θωμά!
    Αυτός ο πούστης ο Ρωσος Προεδρος τα φταίει όλα,
    αυτός ο τσάτσος έδωσε στον Γιωργάκη το τηλέφωνο
    του Στρος Καν.


    ---ο Βόγλης

    υ.γ
    Θωμά πάλι αδιάβαστος και καθυστερημένος
    ήρθες στην τάξη. Ο Μεντβέντεφ ξέρει οτι ο Γιωργος
    δούλευε στο World Bank όταν φυτούσε και μετά,
    αλλά και θυμάται την συμπεριφορά του μαλάκα
    όταν ο Καραμανλής προσπαθούσε να κλείσει το Dial.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απάντηση του Γ. Παπανδρέου
    στον διευθυντή του ΙΟΒΕ Γιάννη Στουρνάρα


    <>

    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ.
    Εί - πα - με ότι υπάρχουν λεφτά,
    ενώ γνω - ρί - ζα - με ότι δεν υπήρχαν». >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙΣ!!!!

    Είπε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων Κρήτης να τιμήσει με τον δικό του τρόπο χθες βράδυ σε ένα διατηρητέο ανακαινισμένο κτήριο στο λιμάνι των Χανιών την Εθνική μας επέτειο, της 25-Μαρτίου 1821 και το έκανε το θαύμα του!
    Έτσι λοιπόν στην εκδήλωση αυτή που ήταν αφιερωμένη στο έργο του Διονύσιου Σολωμού Ελεύθεροι Πολιορκημένοι και που η οργανώτρια; παρουσιάστρια –κεντρική ομιλήτρια αναφερόταν κυρίως στην θέση της γυναίκας και του Έρωτα στο έργο αυτό, μάλλον σκόπιμα για να μπορέσει να πρωτοτυπήσει; εδώ το ερωτηματικό πρέπει να είναι θεόρατο, αργότερα προς το τέλος της εκδήλωσης, ( μόνο αυτή ;) βρήκε έδαφος και πάτημα για να μας αποτελειώσει!
    Από τα μεγάφωνα, η εκδήλωση ήταν σε μια αίθουσα, άρχισε να ακούγετε το Dance Me To The End of Love, αμέσως ένας φρακοφερεμένος; ρεντικοντιασμένος ; μαντράχαλος κάπου δυο μέτρα βγήκε μαζί με μια κοπελιά κάπως δροσερή, αραχνοΰφαντη, η μισή από αυτόν και άρχισαν να χορεύουν στον ρυθμό του τραγουδιού ένα γλυκανάλατο ΤΑΓΚΟ…..και έμεινα ξερός…….. Όταν συνήρθα αναρωτήθηκα βέβαια τι δουλειά είχε αυτό σε εκδήλωση για την Εθνική μας Επέτειο αλλά απουσίας τόσο μεγάλης φαντασίας εκ μέρους μου βούλιαξα στην μοναξιά μου καθώς οι εκατό περίπου παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τους χορευτές, πάλι καλά που δεν τους κάλεσαν να το ξαναχορέψουν….
    Χανιώτες δικηγόροι εμπρός στο δρόμο της δόξας…..Ζήτω της Κρήτης που σας γέννησε μόνο που η Αφιλότιμη δεν σας έκαμε Κρητικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΩΩΩΠΑ ΡΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απάντηση του Γ. Παπανδρέου
    στον διευθυντή του ΙΟΒΕ Γιάννη Στουρνάρα


    Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, είναι προφανές ότι μπορεί να έχει τις απόψεις του Είναι όμως επίσης προφανές ότι, ουδείς μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή και πάνω από όλα δίκαια συμπεράσματα
    εκτός απο τον Α.Λοβέρδο:

    «Κατά βάση το ΠΑΣΟΚ, ως αντιπολίτευση υπήρξε δημαγωγικό».
    «Είπαμε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν».


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ.
    Εί - πα - με ότι υπάρχουν λεφτά,
    ενώ γνω - ρί - ζα - με ότι δεν υπήρχαν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σου ειπα και χτες το απογευμα να μην βαζεις κολοδαχτυλο οταν πας να χυσεις απλα να αυτοσφαλιαριζεσαι γιατι επαθες μαλακινση εγκεφαλου αρχιπετσακια ακροτηριασμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΣΥ ΒΟΓΛΗ ΣΕ ΦΥΤΩΡΙΟ "ΦΥΤΟΥΣΕ" ΤΟ PEDI???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετα απο αυτον που γραφει για τον καραμαν-αλη να επιστρεψει, εχουμε και τουτον να προσπαθει να καλητερεψει το προφυλ του γιωργακη. Αξιος ο μισθος σας, καλες δουλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λακωνικοτατα: Ο Γιωργος Παπανδρεου δεν ειναι αμερικανοδουλος, ουτε ευρωατλαντιστης.

    Ένα σκέτο κάθαρμα του κοινού ποινικού δικαίου είναι, που αν δεν ήμασταν μπουρδέλο θα είχε συλληφθεί μαζί με τον μπουχέσα τον προκάτοχό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τιμη στον Γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Καραμανλής πρέπει μόνο να αποχωρήσει απο την πολιτική όπως σωστά έκανε απο μόνος του αλλά αυτό το διανοητικά ανάπηρο κάθαρμα θέλει εκτέλεση με βασανιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο Θωμά που με το γλύψιμο στο Γιωργάκη μας δίνεις την ευκαιρία και σε μας τους απλούς χαχόλους να εκφράσουμε την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ και σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΚΟ που μας οδήγησαν στα γνωστά ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΝΤ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ως γνωστόν το ΝΤΟΛΑΡΣ ειναι ΠΡΑΣΙΝΟ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ τον ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ τον ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟ το ΡΑΛΛΗ και να τους μαθαίνουν τα παιδιά στο Σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΩΜΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ;

    ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ.

    ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !


    ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΟΣΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με βοήθησε η ΟΑΚΚΕ να καταλάβω ότι ο ΓΑΠ
    προσέφυγε στο ΔΝΤ ως ρωσόδουλος,και με σύσταση
    που του έκανε δημόσια ο πρόεδρος της Ρωσίας,όταν
    πήγε στη Μόσχα στις 15 Φλέβαρη 2010 (ήταν Δευτέρα,
    «Καθαρά Δευτέρα»).Γι' αυτό στις ερχόμενες εκλογές
    θα ψηφίσω ΟΑΚΚΕ.
    Οι οππορτουνιστές του «Μ-Λ» και «(μ-λ)» βλέπουν την
    προσφυγή αυτή ως δήθεν απόδειξη της αμερικανοδουλίας
    του ΓΑΠ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βοήθησε η ΟΑΚΚΕ να γίνει κατανοητό ότι ο ΓΑΠ προσέφυγε στο ΔΝΤ ως ρωσόδουλος,και με σύσταση που του
    έκανε δημόσια ο πρόεδρος της Ρωσίας,όταν πήγε στη Μόσχα στις 15 Φλέβαρη 2010 (ήταν Δευτέρα,«Καθαρά Δευτέρα»).
    Οι οππορτουνιστές του «Μ-Λ» και «(μ-λ)» βλέπουν την προσφυγή αυτή ως δήθεν απόδειξη της αμερικανοδουλίας του ΓΑΠ !!!
    Καλή επιτυχία στην ΟΑΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές,θα την ψηφίσω και πάλι,θα είναι για 5η φορά.
    Θωμάς Ακρωτηριανάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ :
    ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

    http://www.facebook.com/drassi.gr/posts/167796990578?comment_id=5538191

    Defkalion Tsagarakis Εγω θα ψηφισω ΟΑΚΚΕ το λεω ανοιχτα και δεν ντρεπομαι
    2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:13 π.μ. · Μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ
    Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ
    ΟΑΚΚΕ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΟΥ
    ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ !!!

    ΞΕΡΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,
    ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΣΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ,ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ
    ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ !!!! (ΚΟΡΟΪΔΑ
    ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ)

    ΟΙ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΕΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΣΤΗΝ ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΙΚΗ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ !!!!

    ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΜΠΕ,
    ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ---ΝΑ
    ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :
    Στις εκλογες θα γραψω πανω στο
    ψηφοδελτιου του ΚΚΕ(μ-λ)ή του
    Μ-Λ ΚΚΕ το εξης :
    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :
    Στις εκλογες θα γραψω πανω στο
    ψηφοδελτιου του ΚΚΕ(μ-λ) ή του
    Μ-Λ ΚΚΕ το εξης :

    ΚΚΕ(μ-λ) ΚΑΙ Μ-Λ ΚΚΕ
    ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ
    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    Στις εκλογες θα γραψω πανω στο
    ψηφοδελτιου του ΚΚΕ(μ-λ) ή του
    Μ-Λ ΚΚΕ το εξης :

    ΚΚΕ(μ-λ) ΚΑΙ Μ-Λ ΚΚΕ ΔΕΝ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΑΚΚΕ
    ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    Στις εκλογες θα γραψω πανω στο
    ψηφοδελτιου του ΚΚΕ(μ-λ) ή του
    Μ-Λ ΚΚΕ το εξης :

    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΗΡΕΑΣΤΙΚΟΙ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    Στις εκλογες θα γραψω πανω στο
    ψηφοδελτιου του ΚΚΕ(μ-λ) ή του
    Μ-Λ ΚΚΕ το εξης :

    Η ΟΑΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΠΗΡΕΑΣΤΙΚΟΙ,
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΘΩΜΑ,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ :

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,
    "ΣΥΡΙΖΑ" Ή "Κ"ΚΕ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΤΗΣ "ΟΑΑΚΕ",ΑΞΙΟΠΟΙΗΩΝΤΑΣ
    ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟ
    ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΟΧΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
    ΕΧΘΡΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ ΜΕ
    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    ΤΗΣ "ΣΥΡΙΖΑ","Κ"ΚΕ,ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ...",ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    " 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ
    ΑΓΓΛΙΑ" : "ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ
    ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ",
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :"ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ
    ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ" ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΘΩΜΑ,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ :

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,
    "ΣΥΡΙΖΑ" Ή "Κ"ΚΕ,
    ΑΝΤΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΤΗΣ "ΟΑΑΚΕ",ΑΞΙΟΠΟΙΗΩΝΤΑΣ
    ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟ
    ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΟΧΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
    ΕΧΘΡΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ ΜΕ
    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    ΤΗΣ "ΣΥΡΙΖΑ","Κ"ΚΕ,ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ...",ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    " 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ
    ΡΩΣΙΑ" : "ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ
    ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ",
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :"ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ
    ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ" ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Διόρθωση πληκτρολογικών λαθών

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΘΩΜΑ,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ :

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,
    "ΣΥΡΙΖΑ" Ή "Κ"ΚΕ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΤΗΣ "ΟΑΑΚΕ",ΑΞΙΟΠΟΙΗΩΝΤΑΣ
    ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟ
    ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΟΧΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
    ΕΧΘΡΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ ΜΕ
    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    ΤΗΣ : "ΣΥΡΙΖΑ","Κ"ΚΕ,ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ...",ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    " 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ
    ΑΓΓΛΙΑ" : "ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ
    ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ",
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :"ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ
    ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ" ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. επανέρχομαι,με μια
    προσθήκη-παρένθεση :

    **********************************

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΘΩΜΑ,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ
    (ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ) :

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,
    "ΣΥΡΙΖΑ" Ή "Κ"ΚΕ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΤΗΣ "ΟΑΑΚΕ",ΑΞΙΟΠΟΙΗΩΝΤΑΣ
    ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟ
    ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΟΧΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
    ΕΧΘΡΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ ΜΕ
    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    ΤΗΣ : "ΣΥΡΙΖΑ","Κ"ΚΕ,ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ...",ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    " 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ
    ΑΓΓΛΙΑ" : "ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ
    ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ",
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :"ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ
    ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ" ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    Ευχαριστω τον σχολιογράφο
    6 Απρ.2012 9:44:00.

    Ομως θα ψηφισω ακυρο,θα γραψω
    πανω στο ψηφοδελτιο του Μ-Λ ΚΚΕ
    ή του ΚΚΕ(μ-λ) τα εξης :
    .................................
    Ο ΓΑΠ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΝΤ
    ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ
    ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,
    ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ
    ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΛΕΒ.2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    Ευχαριστω τον σχολιογράφο
    6 Απρ.2012 9:44:00.

    Ομως θα ψηφισω ακυρο,θα γραψω
    πανω στο ψηφοδελτιο του Μ-Λ ΚΚΕ
    ή του ΚΚΕ(μ-λ) τα εξης :
    .................................
    Ο ΓΑΠ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΝΤ,
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,
    ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΗΝ
    ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΛΕΒ.2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    Ευχαριστω τον σχολιογράφο
    6 Απρ.2012 9:44:00.
    Με επηρεαζει θετικα,και ισως
    ακουσω την προτροπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    Τελικα δεν θα ακουσω
    την προτροπη του σχολιογραφου
    6 Απρ.2012 9:44:00.

    Θα ψηφισω την ΟΑΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης.

    Το ξανασκεφτηκα.

    Στις εκλογες θα γραψω
    πανω στο ψηφοδελτιο της ΟΑΚΚΕ :

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΣ)
    ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΤΟ ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΤΜΗΜΑ
    ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,
    ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
    ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    Ευχαριστω τον σχολιογράφο
    6 Απρ.2012 9:44:00.
    Με επηρεαζει θετικα,και
    τελικα μαλλον θα ακουσω
    την προτροπη του.
    Επικολλω εδω το σχολιο του :
    ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    επανέρχομαι,με μια
    προσθήκη-παρένθεση :

    **********************************

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΘΩΜΑ,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ
    (ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ) :

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,
    "ΣΥΡΙΖΑ" Ή "Κ"ΚΕ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΤΗΣ "ΟΑΑΚΕ",ΑΞΙΟΠΟΙΗΩΝΤΑΣ
    ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟ
    ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,ΟΧΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
    ΕΧΘΡΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ ΜΕ
    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    ΤΗΣ : "ΣΥΡΙΖΑ","Κ"ΚΕ,ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ...",ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    " 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ
    ΑΓΓΛΙΑ" : "ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ
    ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ",
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :"ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ
    ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ" ;;;;;;;;;;;;;;

    6 Απρ 2012 9:44:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γραφω ο Θωμας Ακρωτηριανακης :

    ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ :

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,
    "ΣΥΡΙΖΑ" Ή "Κ"ΚΕ,
    ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥ'Σ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ
    ΤΗΣ "ΟΑΚΚΕ",ΑΞΙΟΠΟΙΗΩΝΤΑΣ
    ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΤΟ
    ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ,
    (ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ !!!)
    ΟΧΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ
    ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
    ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ,ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    ΤΗΣ : "ΣΥΡΙΖΑ","Κ"ΚΕ,ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ
    ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ...",ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    " 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ' ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ
    ΑΓΓΛΙΑ" : "ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ
    ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ",
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :"ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ
    ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δικαιολόγηση προσωπικής ψήφου

    Του Θωμα Ακρωτηριανακη
    Στη βαση του οτι δεν υπαρχει σημερα πραγματικη κομμουνιστικη οργανωση,και στα πλαισια της θεωριας
    αξιοποιησης του δευτερευοντος εχθρου,εναντιον του κυριότερου,θα ψηφισω τους φλωρακηδες,δηλαδη
    τον "ΣΥΝ" ή το "Κ"ΚΕ,κατα πολιτικη αντιστροφή των πολιτικα αντιθετα προσποιούμενων κρυφοφλωρακηδων
    της "μαοϊκης" ομαδουλας "ΟΑΚΚΕ".Αξιοποιηση των φλωρακηδων,δηλαδη του "ΣΥΝ",του "Κ"ΚΕ,αλλά και της
    Ρωσιας,και του ρωσοφιλου τμηματος της αστικης ταξης και των πολιτικων εκπροσωπων της,που ειναι οι
    ρωσοφιλες φραξιες κυριως στο ΠΑΣΟΚ,αλλά και στη ΝΔ,τον ΛΑΟΣ και των νεων κομματων που γεννηθηκαν
    απο αυτους (στα προτυπα της αξιοποιησης των μουλαδων του Ιραν !!!),οχι ταυτιση μαζι τους,οχι εξυπηρετηση
    τους,και αυτο ενάντια στον κυριοτερο εχθρο,που ειναι το ευρωατλαντιστικο τμημα της Δυσης με επικεφαλης
    τις ΗΠΑ,και οι υποταχτικοι τους.Αυτο χωρις να αμβλυνεται το ιδεολογικο μετωπο εναντιον της ρεβιζιονιστικης
    αντεπαναστασης με κεντρο τη Μοσχα,των οργανων της, "ΣΥΝ","Κ"ΚΕ,του "σοσιαλ"φασισμου τους,της
    αντιλαϊκης αστικης φυσης και του ρωσοφιλου τμηματος της αστικης ταξης,και των πολιτικων εκπροσωπων της.
    Εφαρμογη,ως προς τον "ΣΥΡΙΖΑ",και το "Κ"ΚΕ,αυτου που εγραφε ο Λενιν στον "Αριστερισμος,παιδικη ασθενεια
    του κομμουνισμου",κεφάλαιο " 'Αριστερος' κομμουνισμος στην Αγγλια" : «τους στηριζουμε (σημ.εκλογικα),οπως
    το σχοινι στηριζει τον κρεμασμενο»,και λιγο πιο κατω σε σχεση μ' αυτο : «μη ριχνετε το δογματισμο σας στις μαζες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συμπληρωνω ο Θωμας Ακρωτηριανακης το σχολιο μου 22 Απρ 2012 1:23:00 π.μ. :
    Κυριος ιμπεριαλισμος ειναι αυτος της Δυσης,με επικεφαλης τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμο,και στον αγωνα
    ενάντια του μπορει να αξιοποιηθει ο δευτερευων ιμπεριαλισμος της Ρωσιας και παλιοτερα της
    σταλινικης-μπρεζνιεφικης Ε"ΣΣ"Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δειτε και το ηλ.δημοσιευμα μου
    (αναρτηση) της 22ας Απρ.2012
    "Δικαιολογηση προσωπικης ψηφου" :

    http://press-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_6770.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση