GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι άλλο λαό!..

Από τον Κώστα Γιαννακίδη Πόσο βολικό είναι να μιλάς στον λαό για τον λαό! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον ευχαρίστησε και του ζήτησε συγγνώμη. ...

Από τον Κώστα Γιαννακίδη

Πόσο βολικό είναι να μιλάς στον λαό για τον λαό! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον ευχαρίστησε και του ζήτησε συγγνώμη. Ο Αντώνης Σαμαράς δίνει τον λόγο του στον λαό. Παλαιότερα ο Ανδρέας υπέγραφε συμβόλαια-δυστυχώς με ψιλά γράμματα. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο λαός αυτός δεν προσφέρεται για πειραματόζωο. Δεν εξήγησε ποιος λαός θεωρείται διαθέσιμος, αλλά...
αυτά δεν εξειδικεύονται. Ο συνεπής Αριστερός θα μιλήσει για τον ελληνικό λαό ή τους λαούς της Ευρώπης. Μέχρι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε για τον λαό μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του ιδίου και του αδερφού του. Ο λαός, λέει, γνωρίζει τους αγώνες του για την πατρίδα και την ορθοδοξία. Ο Καρατζαφέρης έκανε κόμμα με το όνομα του λαού. Το ΚΚΕ δεν υφίσταται χωρίς λαό. Και πάει λέγοντας μέχρι τον Καμμένο και ακόμα πιο πέρα.
Η αλήθεια είναι ότι κοροϊδευόμαστε προσκολλημένοι σε μία αρχέγονη πολιτική διαλεκτική που επιβιώνει μόνο και μόνο επειδή είναι εύληπτη και βολική. Η έννοια του λαού, έτσι όπως τη μεταχειρίζεται ο συμβατικός πολιτικός λόγος, δεν υφίσταται. Ο δημόσιος λόγος μεταχειρίζεται τον λαό όπως η θρησκεία τον Θεό: είναι υπεράνω όλων, έχει βούληση, επιθυμίες, οργίζεται και αγάλλεται. Δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση θα άλλαζε δραματικά τον πολιτικό και γενικά τον δημόσιο λόγο. Και αυτό θα ήταν συνετό, αλλά αμήχανο.
Όμως τώρα είναι εξοργιστικό. Η επίκληση του λαού αυτομάτως χορηγεί στον λόγο το δικαίωμα να διεκδικεί εμβέλεια που δεν του ανήκει. Τι θα ήταν ένας κομματικός ηγέτης αν δεν μιλούσε εξ ονόματος του λαού; Πιθανότατα σοβαρός, αλλά χωρίς ακροατήριο. Ποιος θα παρακολουθούσε τον Λαζόπουλο αν ο καλλιτέχνης δεν αντιμετώπιζε τον λαό ως κάτι συμπαγές και ενιαίο με συλλογική κρίση; «Ο λαός είναι σοφός και ξέρει κυρία μου.» Δεν εξηγεί, όμως, πώς γίνεται και ένας σοφός λαός διαπράττει μονίμως εκλογικά λάθη. Μα τον παραπλανούν. Ε, τότε δεν είναι σοφός, είναι, τουλάχιστον, αφελής.
Αφήστε το καλύτερα. Η έννοια του λαού στη δημόσια έκφραση καταργεί την έννοια της λογικής. Χρειαζόμαστε νέο πολιτικό λόγο. Θα ακουστεί σε άδεια αίθουσα, αλλά σιγά-σιγά οι θέσεις θα γεμίσουν. Δεν θα εκτρέπεται στον εύκολο λαϊκισμό, ούτε θα αρθρώνεται από τη γλώσσα του φιδιού. Ο νέος πολιτικός λόγος δεν πρέπει να επικαλείται τον λαό. Οφείλει, απλώς, να παρουσιάζει συντεταγμένους όρους και συνθήκες για τη λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας. Θα κομίζει προτάσεις χωρίς ίχνος συναισθηματισμού. Ακριβής και παγωμένος σαν μέταλλο. Περισσότερο τεχνοκρατικός και λιγότερος πολιτικός. Να είναι, επιτέλους, Λόγος.

12 σχόλια

  1. οσο και να φωναζετε κουμουνια
    η κυβερνηση θα ειναι αστικη,
    με φρακο,κολαρο και στολη..
    πεζοδρομιο θα κοιμαστε αστεγοι,
    πεζοδρομιο θα κανουν οι κορες σας,
    πρεζονια στο πεζοδρομιο οι γιοι σας..

    μην ζαχαρωνετε μακρονησο,
    το κοινωνικο κρατος τελος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νουδουπασόκος θα πιστέψει τα πάντα, αρκεί να μην χρειαστεί να σκεφτεί...

    Σωτήρας ο Γιωργάκης,
    "θύμα" ο Καραμανλής,
    ηγέτης ο Βενιζέλος,
    σεβαστός ο Παπαδήμος,
    έγκυρο το Μέγκα,
    σοβαρό το Σκάι!

    Και τα λεφτά βγήκανε,
    με σκληρή και τίμια, δουλειά.
    Τ’ άλογα είναι πράσινα
    και οι πούτσες είναι μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
    σύντροφε κώλε στα σχόλια...
    ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ....
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..σου ΛΕΩ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Τελικά η Ελλάδα θα καταρρεύσει!!!!

    Aναβάλλονται όλες οι συναυλίες του Νταλάρα, μέχρι τις εκλογές.

    Μετά τα επεισόδια, που σημειώθηκαν στις τελευταίες συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα, η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε ότι… αναβάλλονται όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες συναυλίες του τραγουδιστή μέχρι τις εκλογές !

    Το Σάββατο ο κ. Νταλάρας θα εμφανιζόταν στην Ηλιούπολη, όμως ο φόβος για νέα επεισόδια έβαλε «φρένο» τόσο σε αυτή την εκδήλωση, όσο και στις επόμενες.

    Όπως σας είχαμε πει, ο τραγουδιστής και σύζυγος της πρώην υφυπουργού
    Α. Νταλάρα είχε δεχτεί γιουχαΐσματα και επίθεση με νεράντζια κατά την εμφάνιση του στο Ίλιον και στην Δάφνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πολιτικοί μιλούν προφανώς για άλλο λαό ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ.ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑΤΙ..ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EMEIΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΥΜΟ.ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ.ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γνωστό σύστημα αντεπιτίθεται. Τότε ήταν οι Οικολόγοι,τώρα ...
    _______________________________
    Το γνωστό σύστημα αυτό τον καιρό βρίσκεται σε πλήρη έξαρση δραστηριότητας.
    Κάθε φορά που πρέπει να πριονιστεί η ΝΔ,
    όλο και κάποιος λαγός πετιέται από αυτό το καπέλο που πραγματικά δεν έχει πάτο !

    Το 2000, "κάτι" συνέβη και ξαφνικά μετά τις 12 το βράδυ άρχισαν να έρχονται όλα τούμπα όταν ήταν σχεδόν ξεκάθαρο ότι η ΝΔ προηγείτο σημαντικά και θα κέρδιζε τις εκλογές. Πολλά σενάρια ακούστηκαν περί ψήφων διάφορων "φαντασμάτων", αλλά με τον καιρό ξεχάστηκαν.

    Το 2008, το σύστημα, εφηύρε τους "Οικολόγους", όταν δημοσκοπήσεις σταθερά επί 10 - 11 μήνες τους έδιναν διψήφια ποσοστά.
    Λίγο πριν το τελικό βιράζ του 2009 και όταν διαφαινόταν ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε μια άνετη νίκη, τα δημοσκοπικά ποσοστά των Οικολόγων εξανεμίστηκαν και σήμερα ούτε καν που ασχολούνται οι περισπούδαστοι αναλυτές μαζί τους.

    Αισίως φτάσαμε στο 2012 και το σύστημα είναι και πάλι εδώ, ενωμένο δυνατό. Αυτή τη φορά το καπέλο έχει μπόλικη πραμάτεια γιατί είναι και μεγάλο το κενό που πρέπει να καλυφθεί.

    Άλλωστε ο στόχος είναι ξεκάθαρος.
    ________________________
    Η ΝΔ δεν πρέπει να πάρει αυτοδυναμία και αυτό πρέπει να επιτευχθεί με κάθε μέσο.

    Από το καπέλο βγαίνουν κάθε μέρα και καινούρια "μαγικά".

    Η ΔΗΜΑΡ κοντεύει να φτάσει το 20 %. "πρώην δήμαρχοι της ΝΔ" προσχωρούν από εδώ και από 'κει καθημερινά. "τι συμβαίνει στην Πελοπόννησο με τον τάδε", "που θα πάει ο δείνα που θέλει να φύγει από τη ΝΔ", "δήλωση του τάδε ότι δεν κατεβαίνει με τη ΝΔ γιατί δεν του βγαίνουν τα κουκιά", "χρυσή εφεδρεία για το ΠΑΣΟΚ ο δείνα δήμαρχος" και πάει λέγοντας με αυτά και διάφορα άλλα χαριτωμένα.

    Μέχρι και την παλαιότερα μισητή Χρυσή Αυγή κοντεύουν να την εμφανίσουν με καμιά εικοσαριά έδρες στη Βουλή !
    Και μετά τις εκλογές, ξέρετε, θα μιλάνε για αυγά και για κοκκορόφτερα.

    Το σύστημα αντεπιτίθεται.
    Βλέπει ότι κινδυνεύει να κατακρημνιστεί το διαχρονικό αποκούμπι του και έχει βγάλει τις φλοκάτες του στα μπαλκόνια για να έρθει η Τασούλα η βλάχα με την "check machine" να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

    Το σύστημα δεν θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
    Θέλει ένα συνονθύλευμα ατάκτων για να το πηγαινοφέρνει όπου γουστάρει ανάλογα με τις απόψεις και τα συμφέροντά του που μεταλλάσσονται κάθε φορά σύμφωνα με το ... πρακτορείο και το ταμείο.

    Μπορεί να τα καταφέρει, όπως τα έχει καταφέρει και άλλες φορές.
    _____________________________
    Αν όμως δεν το κάνει θα πάρει επιτέλους την άγουσα,
    μαζί με το αποκούμπι του, το καπέλο του, την πραμάτεια του και όλους τους λαγούς του παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ προπαγάνδα για τον θάνατο του ΚΑΡΜ-ΑΛΗ , θα έχομε και ποινικές διώξεις λένε!!!!

    Ποινικές διώξεις για τους σχέδιο ΠΈΝΤΕ ΚΡΊΚΟΙ ΕΝΑ ΤΆΛΙΡΟ θα υπάρξουν;

    Τι πίπες είναι αυτές ήθελαν και ποιοι να σκοτώσουν τον κουρασμένο;

    θα σας θυμίσω ότι δεν είναι ο μόνος, ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΙ είπε ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ πριν ακόμα γίνει αρχηγός είναι ΕΞΟΥΘΕΝΏΝΟΥΜΕΝΟΣ έτσι δήλωσε και αυτός πριν ΕΝΑ μήνα ... Καταλάβατε τώρα γιατί αυτή την στιγμή Η ΕΛΛΆΔΑ ,εκτός τον ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΜΠΑΧ είναι γεμάτη απο μυστικές υπηρεσίες!!!! Γυρίζουν την εκπομπή που θα μας δείξουν σε μαγνητοσκοπήσει (αποτελέσματα εκλογών 2012)

    Της εκλογές ΚΑΙ την ημερομηνία σας την κλείνω ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΠΊΣΗΜΑ 29 Απριλίου ..

    1)δεν θα αντέξουν την εργατική πρωτομαγιά και μετά εκλογές..θα έχουν συσπειρώσεις τα πρόβατα ΟΧΙ καλώ για αυτούς...

    2)Οι φορολογικές δηλώσεις θα αργήσουν πολύ, όμως πιο είναι το θέμα αραγες δεν της ζητούν να γίνουν τώρα; πριν της εκλογές; ΚΟΣΤΩΣ ΜΕΓΆΛΟ ΚΩΣΤΟΣ θα πείτε ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΌ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΙΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ...


    3) Γιατί τα νέα μέτρα τον Ιούνιο; ΌΛΟΙ μας το λένε από τώρα έτσι;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; Να σας πω ένα πόσοι έχετε παραδώσει πινακίδες αυτοκινήτων για να μην πληρώνεται τέλη κυκλοφορίας ; πάρα πολλοί σίγουρα αν σας έλεγαν ότι θα πρέπει να πληρώνετε τέλος ακινησίας τροχοφόρου πως θα ερχόταν ;

    Όσοι λοιπών μετά θα γίνετε κοψοχέρηδες, θα σας λένε, ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΠΟΜΆΚΡΥΣΉ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΥΔΈΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΕ...

    Τα κινήματα πατάτας, ντομάτας, ρυζιού, μελιού, λαδιού, αλευριού, Κ.Τ.Λ θα κηρυχτούν ΠΑ-ΡΆ-ΝΟ-ΜΑ και θα τα χαρακτηρίσουν τρομοκρατικά σηνεβει και στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΉ ...

    ΞΥΠΝΆΤΕ ΌΛΟΙ, ΠΆΜΕ ΣΤΗΣ ΚΑΠΛΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΙΣΟΜΕ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΈΣΧΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γνωστό σύστημα αντεπιτίθεται. Τότε ήταν οι Οικολόγοι,τώρα ...
    _______________________________
    Το γνωστό σύστημα αυτό τον καιρό βρίσκεται σε πλήρη έξαρση δραστηριότητας.
    Κάθε φορά που πρέπει να πριονιστεί η ΝΔ,
    όλο και κάποιος λαγός πετιέται από αυτό το καπέλο που πραγματικά δεν έχει πάτο !

    Το 2000, "κάτι" συνέβη και ξαφνικά μετά τις 12 το βράδυ άρχισαν να έρχονται όλα τούμπα όταν ήταν σχεδόν ξεκάθαρο ότι η ΝΔ προηγείτο σημαντικά και θα κέρδιζε τις εκλογές. Πολλά σενάρια ακούστηκαν περί ψήφων διάφορων "φαντασμάτων", αλλά με τον καιρό ξεχάστηκαν.

    Το 2008, το σύστημα, εφηύρε τους "Οικολόγους", όταν δημοσκοπήσεις σταθερά επί 10 - 11 μήνες τους έδιναν διψήφια ποσοστά.
    Λίγο πριν το τελικό βιράζ του 2009 και όταν διαφαινόταν ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε μια άνετη νίκη, τα δημοσκοπικά ποσοστά των Οικολόγων εξανεμίστηκαν και σήμερα ούτε καν που ασχολούνται οι περισπούδαστοι αναλυτές μαζί τους.

    Αισίως φτάσαμε στο 2012 και το σύστημα είναι και πάλι εδώ, ενωμένο δυνατό. Αυτή τη φορά το καπέλο έχει μπόλικη πραμάτεια γιατί είναι και μεγάλο το κενό που πρέπει να καλυφθεί.

    Άλλωστε ο στόχος είναι ξεκάθαρος.
    ________________________
    Η ΝΔ δεν πρέπει να πάρει αυτοδυναμία και αυτό πρέπει να επιτευχθεί με κάθε μέσο.

    Από το καπέλο βγαίνουν κάθε μέρα και καινούρια "μαγικά".

    Η ΔΗΜΑΡ κοντεύει να φτάσει το 20 %. "πρώην δήμαρχοι της ΝΔ" προσχωρούν από εδώ και από 'κει καθημερινά. "τι συμβαίνει στην Πελοπόννησο με τον τάδε", "που θα πάει ο δείνα που θέλει να φύγει από τη ΝΔ", "δήλωση του τάδε ότι δεν κατεβαίνει με τη ΝΔ γιατί δεν του βγαίνουν τα κουκιά", "χρυσή εφεδρεία για το ΠΑΣΟΚ ο δείνα δήμαρχος" και πάει λέγοντας με αυτά και διάφορα άλλα χαριτωμένα.

    Μέχρι και την παλαιότερα μισητή Χρυσή Αυγή κοντεύουν να την εμφανίσουν με καμιά εικοσαριά έδρες στη Βουλή !
    Και μετά τις εκλογές, ξέρετε, θα μιλάνε για αυγά και για κοκκορόφτερα.

    Το σύστημα αντεπιτίθεται.
    Βλέπει ότι κινδυνεύει να κατακρημνιστεί το διαχρονικό αποκούμπι του και έχει βγάλει τις φλοκάτες του στα μπαλκόνια για να έρθει η Τασούλα η βλάχα με την "check machine" να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

    Το σύστημα δεν θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
    Θέλει ένα συνονθύλευμα ατάκτων για να το πηγαινοφέρνει όπου γουστάρει ανάλογα με τις απόψεις και τα συμφέροντά του που μεταλλάσσονται κάθε φορά σύμφωνα με το ... πρακτορείο και το ταμείο.

    Μπορεί να τα καταφέρει, όπως τα έχει καταφέρει και άλλες φορές.
    _____________________________
    Αν όμως δεν το κάνει θα πάρει επιτέλους την άγουσα,
    μαζί με το αποκούμπι του, το καπέλο του, την πραμάτεια του και όλους τους λαγούς του παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγήκε με τι δίλημμα θα πάμε στης εκλογές από τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους

    ΤΑ διλήμματα κύριοι θα είναι..

    Τήρηση Μνημονίου και Ευρώπη χωρίς διαπραγματεύσεις , αλλιώς ΔΕΝ έχει άλλο δάνειο και θα αρχίσουν τα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΆ ΔΙΛΉΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΆΖΟΥΝ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ...

    Η πληροφορία είναι μέσα από την σφυγκοφωλια τους την άφησαν να διαρρεύσει΄΄

    Δεν δικαιούται Ελληνας , υποψήφιος να πει ότι ΔΕΝ ΓΝΏΡΙΖΑ




    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1) Ποιός ήταν επί χούντας στρατιωτικός Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, τον οποίο ξήλωσε η μεταπολίτευση και τοποθέτησε στη θέση του τον Αγαμέμνονα Γκράτσιο;
    2) Ποιός ήταν Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, επί χούντας;
    ___________________
    Βοήθεια του κοινού: οι κόρες και των δύο, είναι σήμερα..
    βουλευτίνες ΠΑΣΟΚ.
    Η μια λέγεται και είναι η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση...

    παρακαλούνται ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Όλοι είναι φασισμός (χωρίς να έχω σχέσει με την αριστερά) μου έτυχε στην Ζωή μου να δω το 1977 και το πρόσωπο της αριστεράς στην Κούβα του Κάστρο, και στην Σοβιετική ενώσει του Μπρέζνιεφ και όχι μόνο ..

    Όταν ήλθα στην Ελλάδα το 1982 μετά από 6 χρόνια σε ένα βαπόρι που ήμουν μούτσος και έχοντας δει σχεδόν όλο τον κόσμο γιατί τότε τα βαπόρια καθόταν στα λιμάνια 30-40 ημέρες δεν υπήρχαν τα μέσα να φωρτοξεφωρτονουν γρήγορα αλλά με μπιγες του ιδίου του πλοίου , είδα έναν Λάο να τρέχει πείσω από έναν που έβγαζε πύρινους λόγους θυμήθηκα τότε την πλατεία της Αβάνας, που έτυχε να ακούω έναν λόγο του Φιτελ Καστρο χωρίς να καταλαβαίνω τι έλεγε και δίπλα μου ο νταβατζής να θέλει να μου πλασάρει μια γκόμενα για να του δώσω το Τζιν παντελόνι που φορούσα..

    Ο Νταβατζής ήταν του κόμματος με χακί στολή και διάφορα γαλόνια και θα καθάριζε να μείνω και έξω μετά της 10 μ.μ που τελείωνε το πάσο για εμάς τους Ξένους..

    Όταν ΤΌΛΜΗΣΑ να το πω στην γειτονιά μου στο καφενείο με Βάφτισαν δεξιό αμέσως ( εποχές ήτανε πολύ δύσκολες με τα πράσινα και μπλε καφενεία) ..
    Αυτός ήταν ένας λόγος και άρχισα και τους έλεγα το τι θα συμβεί, όχι μαντεύοντας το μέλλων αλλά είδα με τα μάτια μου μετά διάβασα πολλά για την Κούβα από την εποχή Μπατίστα στην εποχή Φιντέλ Κάστρο..

    Έτσι θεώρησα να και θεωρώ τους μεγαλύτερους πραγματικούς επαναστάτες τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗ, όμως τους σκότωσαν νωρίς , το ήξεραν και οι ίδιοι ότι δεν θα είχαν σχέσει με κυβερνήσεις και κυβερνητικές θέσεις ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΆ που λένε ΌΛΟΙ αυτοί είχαν με ΛΑΟΥΣ, για ελεύθερους Λαούς..

    Ξέρω πολύ καλά ότι η ζωή κάνει κύκλους, σήμερα λοιπών το υπάρχων παγκόσμιο κατεστημένο έφτασε στο τέλος του, ΤΟ ΠΆΡΤΙ τελείωσε δυστυχώς για πολλούς για τους έξεις λόγους..

    Η τεχνολογία πρόλαβε τον άνθρωπο άρα θα ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΆ θέλει να κουρευτούν ΛΑΟΊ και ζωές, θα γίνουν τεράστιες πολιτικοοικονομικές συγκρούσεις με πολλά θύματα ξέρω ότι το σύστημα θα επικρατήσει, το σύστημα του νέου ανθρώπου που μας σας το περάσαν σιγά σιγά με τα μικρο τσιπ σε όλους, δεν τα βλέπετε αλήθεια; Όταν αρχίζοντας να μας δίνουν κινητά και διαδίκτυο, αύριο θα μπουν στα σώμα μας,(σημειώστε είμαι άθρησκος, ΟΧΙ άθεος,και ποιος είμαι εγώ που μπορώ να ερμηνεύσω το τι είναι ΘΕΙΟ ΚΑΙ άγνωστο)

    Έχομε πόλεμο ώστε να γίνει ανακατατάξει σε μια νέα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΖΩΗΣ, που ούτε εγώ δέχομαι όμως γιαυτό όμως υπάρχουν οι Ήρωες που όμως θα πρέπει να πεθαίνουν ΠΑΝΤΑ.. Πολλοί από εσάς γράφετε τάχα ανόμημα η με φίλτρα τόσο δειλοί και κουτοί συνάμα είστε

    Με κοριούς οι παρέλασης:

    Με γενετικό ντόπινγκ τα ρεκόρ:

    Με τροποποιούμενα τρόφιμα η τροφή..

    Με Γενόσημα φάρμακα η υγεία:

    Με κομπιούτερ η μόρφωση στην παιδεία:

    Με δορυφόρους και αεροφωτογραφίες η κατασκοπεία και ο πόλεμος :

    ΤΙ ΆΛΛΟ ΥΠΑΡΧΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΟΜΕ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΛΊΓΟ!!!

    Και επειδής εγώ δεν έχω να φοβηθώ ΤΙΠΟΤΑ και κανένα και βλέπω μια επιθέσει ενάντιο μου..

    Το τηλέφωνο μου είναι 2810-371079
    Λέγομαι Μπούτζουκας Θ. Τηλέμαχος
    μένω στο Ηράκλειο Κρήτης στην ΓΕΡΓΕΡΗΣ 4 Τ.Κ 71304.. και ψάξετε με καλά καλά .. ποτέ σε δημόσιο ούτε με συμβάσει, ποτέ σε δημόσιο έργο, ποτέ καμία επιδότηση, ποτέ χρέος σε εφορία η ΙΚΑ Η ΟΑΕΕ η σε άλλο ταμείο ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου και έχω τρία ...

    Μπορείτε ΌΛΟΙ να τα ψάξετε ελεύθερα ,την δημοκρατία η την έχεις η δεν την έχεις... ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΎΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΜΟΥ, ΈΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΗΡΩΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση