GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς φυγαδεύτηκαν οι πολιτικοί στον Βόλο...

Από το http://e-volos.gr/ Ο σχεδιασμός από την πλευρά της αστυνομίας κατάφερε και «κράτησε» την αγανάκτηση του κόσμου μακριά από τους ε...


Από το http://e-volos.gr/

Ο σχεδιασμός από την πλευρά της αστυνομίας κατάφερε και «κράτησε» την αγανάκτηση του κόσμου μακριά από τους επισήμους - ΔΕΙΤΕ το σχέδιο διαφυγής των ετσιθελικά επισήμων Κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για την πόλη του Βόλου και με εκατοντάδες αστυνομικούς να...
βρίσκονταν επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην παραλία του Βόλου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Για πρώτη φορά μάλιστα υπήρχαν παντού φράχτες, που σκοπό είχαν να κρατήσουν τον κόσμο μακριά από τον χώρο των επισήμων.
Οι σιδερένιοι φράχτες δεν είχαν στηθεί μόνο στην παραλία που διεξαγόταν η παρέλαση αλλά και στα γύρω στενά, ώστε να εμποδίσουν την πρόσβαση του κόσμου από τους κεντρικούς δρόμους (Δημητριάδος - Ιάσονος) μέσω των στενών να βρεθούν στην παραλία και συγκεκριμένα κοντά στον χώρο που βρίσκονταν οι ετσιθελικά επίσημοι.
Οι πολίτες κάποια στιγμή προσπάθησαν να ρίξουν τους σιδερένιους φραχτες, δεν τα κατάφεραν όμως, καθώς η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση.
Τρία μέτρα περίπου δεξιά και αριστερά των ετσιθελικά επισήμων δεν περνούσε κυριολεκτικά κουνούπι, ενώ στον χώρο απέναντι από τους ετσιθελικά επίσημους μπορούσαν να βρεθούν μόνο δημοσιογράφοι και εικονολήπτες, δεν έλειψαν όμως και οι συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και στους δημοσιογράφους, γιατί πολλές φορές δεν επέτρεπαν ούτε καν σε αυτούς να περάσουν στον χώρο, ώστε να κάνουν την δουλειά τους, ζητούσαν μάλιστα ταυτότητες και άκουσον - άκουσον «ειδική διαπίστευση», με τους δημοσιογράφους να τους απαντούν: «Ζητήστε την διαπίστευση από τον Σκοτινιώτη και τον Χρυσοχοίδη».
Η παρέλαση διήρκησε περίπου μια ώρα, παρουσία των Δημάρχου Βόλου, Αντιδημάρχων, Αντιπεριφερειαρχών, του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη -ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση- και του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου.
Οι ετσιθελικά επίσημοι, για πρώτη φορά φέτος δεν κάθονταν στην εξέδρα των επισήμων, αλλά δίπλα από αυτή, στην οποία κάθονταν οι πραγματικά επίσημοι ανάπηροι πολέμου.
Τελειώνοντας η παρέλαση, οι επίσημοι κυριολεκτικά φυγαδεύτηκαν ως άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, αφού οι εικόνες τις φυγάδευσης τους μόνο εκεί μπορούν να μας παραπέμψουν.
Δεξιά και αριστερά της εξέδρας παρατάχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ανάμεσα σε αστυνομικούς οι επίσημοι άρχισαν να τρέχουν προς το στενό δίπλα από την Τράπεζα της Ελλάδος (οδός Αγίου Νικολάου), που από νωρίς είχε επίσης αποκλειστεί με σιδερένιους φράχτες. Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών και με τα ράσα ορισμένων ετσιθελικά επίσημων να ανεμίζουν, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους που βρίσκονταν στην οδό Ιάσονος και τράπηκαν σε φυγή.
Παράλληλα, όσοι ώρα διήρκησαν όλα αυτά, με σημείο έναρξης και λήξης την πλατεία Ελευθερίας, στην πόλη πραγματοποιήθηκε πορεία, το σώμα της οποίας δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο σημείο, αφού βρέθηκε και αυτό αντιμέτωπο με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

6 σχόλια

  1. ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    Χ Ε Σ Μ Ε Ν Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ____ +____________________________


    - αηδία.....


    Εκεί που κρεμούσαν ΟΙ ΗΡΩΕΣ τα AΡΜΑΤΑ

    κρεμούν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ οι μΠΑτΣΟΚοι τα νταούλια

    μετά τα πανηγύρια τους, με τα κλεμμένα της Ελλάδας.


    φτού.....

    __________________________+_______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ.. ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΤΗΤΑ ΣΕΝΑΝ ..ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ,,..ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.. -ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ..ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΛΗΓΜΕΝΑ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...ΑΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντας τον, από... κακομαθημένο καπρίτσιο ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που αυτοί οι ίδιοι κατέντησαν - ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑΝΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ,

    ΑΥΡΙΟ... ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,

    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση