GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «βασιλιάς» είναι ... έντρομος.

Του Θέμη Τζήμα Ο αδύναμος άνθρωπος είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος. Ο αδύναμος και φοβισμένος άνθρωπος που καταλαμβάνει την εξουσία είναι ...

Του Θέμη Τζήμα

Ο αδύναμος άνθρωπος είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος. Ο αδύναμος και φοβισμένος άνθρωπος που καταλαμβάνει την εξουσία είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Να το θυμούνται αυτό όσοι επέλεξαν οριστικά και στρατηγικά να προσδέσουν το ΠΑΣΟΚ στη στρατηγική του νεοφιλελευθερισμού, προς όφελος του παρασιτικού κεφαλαίου, φιμώνοντας κάθε άλλη φωνή ακόμα και...
εντός προσυμφωνημένων διαδικασιών.
Το τι έγινε μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν αφορά μόνο τα μέλη του ΠΑΣΟΚ: αυτή είναι η καταστροφική αντίληψη που έχουν εμπεδώσει τα ΜΜΕ, προκειμένου να χειραγωγούν τα κόμματα, αφυδατώνοντάς τα από όποια κοινωνική αναφορά. Συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι τα χρηματοδοτούν με μαύρο χρήμα, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τα αποξενώνουν από κάθε ουσιαστική, μη γραφειοκρατική, κοινωνική αναφορά και οι κομματικές γραφειοκρατίες μεταφέρουν όλες τις κρίσιμες αποφάσεις σε κλειστά περιβάλλοντα. Μετά από τις παραπάνω μακρόχρονες, βαθιές διαδικασίες που επηρεάζουν τον ίδιο τον τρόπο σκέψης των μελών των κομμάτων, μέσα από το κατάλληλο μανιπιουλάρισμα και με βάση δήθεν χαρισματικές προσωπικότητες, η διαπλοκή εφορμεί και τα καταλαμβάνει. Δίπλα τους, φτιάχνει και μερικά ακόμα κομματίδια προκειμένου να υπάρχει και η γαρνιτούρα της πολιτικής.
Αυτό ακριβώς έγινε και στο ΠΑΣΟΚ: μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα μπορούσε να διαδεχθεί το Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να διατηρεί ισχυρές πιθανότητες συνέχισης η στρατηγική του τιμωρητικού νεοφιλελευθερισμού, της φτώχειας, της ανεργίας, της περιθωριοποίησης και της εξάρτησης. Η στρατηγική της κυριαρχίας του παρασιτισμού, εγχωρίου και διεθνούς.
Μόνο ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιτρεπόταν να διαδεχθεί το Γ. Παπανδρέου, σε ένα κόμμα πλήρως ελεγχόμενο από την επιχειρηματική ελίτ. Ο δεύτερος συμμάχησε με τον παρασιτισμό, χωρίς να είναι ο εκλεκτός του. Αποτέλεσε κρίσιμη γέφυρα για την αρχική “νομιμοποίηση” του νεοφιλελευθερισμού σε ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ του 2009, που με όλην την πρωτοφανή του αλλοτρίωση, με κάποιον άλλον επικεφαλής ίσως να προέβαλε μεγαλύτερες αντιστάσεις. Τώρα ήρθε η ώρα για έναν επικεφαλής που θα προσδέσει στρατηγικά το ονομαζόμενο ως ΠΑΣΟΚ στο νεοφιλελευθερισμό, ως αναγκαίο συμπλήρωμα της δεξιάς παράταξης, δηλαδή του πολιτικού βραχίονα της μεγαλοαστικής τάξης. Γι' αυτή τη δουλειά ο καταλληλότερος ήταν από χρόνια ο Β. Βενιζέλος λόγω προσωπικότητας, βιωμάτων, πολιτικής καταγωγής και πολιτικής συγκρότησης.
Έτσι ο Παπανδρέου και το περιβάλλον του εκκαθάρισαν πλήρως το εσωκομματικό τοπίο και έστησαν όλες τις διαδικασίες προς όφελος του Β. Βενιζέλου.
Και μετά ήρθε η υποψηφιότητα Τζουμάκα. Όταν έγραψα ένα υποστηρικτικό κείμενο για την υποψηφιότητα Τζουμάκα κάποιοι με έψεξαν.
Κι όμως: ήταν η υποψηφιότητα Τζουμάκα, για όσους γνωρίζουν τι “παίχτηκε” στο παρασκήνιο και η επιμονή του που αποκάλυψε όχι ότι το παιχνίδι είναι στημένο- αυτό ήταν γνωστό- αλλά ότι ο “Βασιλιάς” είναι έντρομος: Ακόμα και με όλα τα ΜΜΕ μαζί του, με όλη σχεδόν την κομματική και βουλευτική γραφειοκρατία στο πλευρό του- σε πολλές περιπτώσεις και εξευτελισμένη άρα ακίνδυνη- με τους ανθυποψηφίους του και ειδικά το Σ. Τζουμάκα φιμωμένους, με τη διαδικασία εκλογής εκ των προτέρων νοθευμένη, ο Β. Βενιζέλος φοβήθηκε τη σύγκρουση. Δέσανε τα χέρια στους αντιπάλους του, τους κλείσανε τα μάτια, τους δέρνανε επί βδομάδες και παρόλα αυτά φοβήθηκε να κατεβεί στο ρινγκ απέναντί τους.
Χρησιμοποιώντας επιλεκτικά και παρελκυστικά, ρυθμίσεις του καταστατικού, με υπογραφές από ένα όργανο του οποίου η θητεία έχει λήξει, μη επιτρέποντας στους ανθυποψηφίους του έστω και να δουν τους καταλόγους των μελών του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα συλλογής υπογραφών από τη βάση όπως ορίζει το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, ο Β. Βενιζέλος επέβαλε με τη στήριξη της παρηκμασμένης κομματικής γραφειοκρατίας να είναι ο μοναδικός υποψήφιος.
Αυτό αποκάλυψε πόσο έντρομος είναι όχι μόνο ο ίδιος αλλά και το σύστημα που τον στηρίζει, μπροστά σε μια κοινωνία που συνήθισε τις καθημερινές επιθέσεις φόβου, τις απειλές προς το λαό και τις κολακείες προς τους ξένους και ντόπιους προστάτες, τις επιλεκτικά δοσμένες αλήθειες που συνδυάζονται με χοντροκομμένα ψέμματα. Μπροστά σε μια κοινωνία της οποίας συγκεκριμένες πρωτοπόρες δυνάμεις, για πρώτη φορά μετά από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και παρόλες τις ανεπάρκειές τους δείχνουν ολοένα πιο έτοιμες να αμφισβητήσουν το κοινωνικοοικονομικό και πολιτικό κατεστημένο.
Επίσης όμως αποκαλύφθηκε πόσο σκληρό και αυταρχικό θα είναι αυτό το κατεστημένο με κάθε άλλη φωνή, από όποιο χώρο. Μέχρι τώρα η απάντηση ήταν η γραφικοποίηση. Τώρα θα είναι η στυγνή φίμωση.
Έγινε ήδη στο ΠΑΣΟΚ και οι περισσότεροι στάθηκαν αδιάφοροι.
Σύντομα, όταν θα έρθει η ώρα να φιμωθεί ο λαός συνολικά, με τη νομιμοποίηση πλήρως ελεγχομένων κομμάτων -ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και άλλων- θα καταλάβουμε πόσο καταστροφικό είναι να αδιαφορεί κανείς για το ποιος ελέγχει τα κόμματα, για το πως λειτουργεί η εσωκομματική δημοκρατία κλπ. Να ελπίζουμε και να προσπαθούμε να υπάρχουν τότε επαρκείς εφεδρείες αντίστασης.
Πηγή: harta.gr

18 σχόλια

  1. Για τον φίλο του http://www.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=1174700016180163193&page=1&token=1331620242737&isPopup=true Αρχίδια καπαμά είναι το σωστό. Ο καπλαμάς είναι άλλο πράγμα, τον έχουν για παράδειγμα, οι παπάδες, ο Βενιζέλος, ο Άδωνης και άλλοι αυτού του φυράματος, στον φλοιό του εγκεφάλου τους· αυτόν που έχουν. Δεν θέλω λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ,ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 5%.

    ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌ 5% ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΌΚΟΜΜΑ.

    ΕΝΑ 5% ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΑ. ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με το πνεύμα της ανάρτησης.

    Ο πλουραλισμός είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και η ύπαρξη ενός μόνο υποψηφίου στο πασόκ μόνο γόνιμη και δεν είναι.

    Όταν όμως σκέφτομαι τον ....Παπουτσή και τον ...Τζουμάκα άστα να πάνε.

    Θέμη άστα να πάνε.
    Κατάντια και γιά το πασόκ και γιά το γενικότερο πολιτικό στερέωμα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχει Ελληνας ψηφοφόρος που επί 3 χρονια του ψήνουν το ψαρι στα χειλη να ψηφισει αυτον αντιαισθητικό γουρουνομουρη που λεει λεει λεει ότι αρχιδιες του κατεβουν και πιστεύει οτι οι αλλοι τον ακουνε ενω ξύνουν τα παπαρια τους;

    Θα μπει στο παραβαν και θα πιάσει το σκατωμενο και λαδωμενο ψηφοδελτιο κωλοχαρτο με τα πράσινα σκατά επάνω;

    Όλα πιθανά η ασθένεια της μαλακίας είναι μεταδοτική εχει αρκετους στόκους αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η νδ και το πασοκ θα ψηφιστουν
    και θα κυβερνησουν..
    η βλακεια ειναι ανικητη..
    και στο τελος ο ελληνας ΠΑΝΤΑ κανει
    οτι του λενε τα καναλια..
    η σφαγη που ερχεται τον ιουνιο θα τον ταρακουνησει για λιγο..
    αλλα μετα παλι μεγκα-σκαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟ ΔΙΚΟΛΑΒΟ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΤΗΝ ΝΕΡΟΦΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όλα μπορείς να κατηγορήσεις τον βλακογιώργο μπορείς να τον πείς οτιδήποτε εκτός απο βλάκα.
    Έβαλε μπροστά τον Βενιζέλο να του φορτώσει όλες τις δικές του μαλακίες ακόμα και την είσοδο στο ΔΝΤ, ο ίδιος εξαφανίστηκε για λίγους μήνες ώστε να βρίζει μόνο τον Βενιζέλο όλος ο κόσμος ενώ του έδινε πάντα εντολές απο την πίσω πόρτα, παραιτήθηκε όταν έφτασε με τα δημοψηφίσματα την κατάσταση στο απροχώρητο μετατρέποντας τον εαυτό του σε θύμα συνομωσίας που έπεσε απο τον Βενιζέλο, του παραδίδει με το ένα χέρι το καταδιαλυμένο κόμμα του 8% με το άλλο βάζει τα παπαγαλάκια του να τον φωνάζουν προδότη ώστε στις εκλογές να μήν τον ψηφίσουν ούτε κάν οι λιγοστοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Ο άλλος ο χοντρομπουμπούνας χάρη στο δακτυλίδι που το υποσχέθηκε δέχθηκε τα πάντα ακόμα και να φορτωθεί όλες τις μαλακίες του ΓΑΠ, μετά τις εκλογές που το ΠΑΣΟΚ ίσως πέσει κάτω απο 3% αφού αλλάξει τα φώτα ο Σαμαράς στον κόσμο θα επανέλθει ο ίδιος σάν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σωτήρας της χώρας βέβαιος οτι ο ηλίθιος λαός έχει ξεχάσει όλα τα κατορθώματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ -ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΤΣΕΛΟΣ-ΧΑΣΔΑΙ ΚΑΠΟΝ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ-ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ-ΧΑΣΔΑΙ ΚΑΠΟΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ-ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ-ΧΑΣΔΑΙ ΚΑΠΟΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ο εκατομμυριούχος ΧΟΝΤΡΟΣ θα το παίζει σοσιαΛΗΣΤΗΣ..
    και θα κλαιειιιιιιιιιιιιι που θα τρώτε από τα σκουπίδια
    για 200--300 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΥΓΕ ...

    ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ
    ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΘΑΣΟΚ
    Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ Ο ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΣ...

    Ο Βενιζέλος είναι αρχιτέκτονας της κατάστασης, που σήμερα μας απειλεί με καταστροφή

    Ο Βενιζέλος "νομιμοποίησε" τη σχέση των χορηγών με τους πολιτικούς.
    Την επισημοποίησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ...
    Δικής του εμπνεύσεως ήταν ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών ...

    Αν κάποτε καταγραφεί η ιστορία της διαφθοράς στην Ελλάδα, θα πρέπει να μιλάμε για "προ Βενιζέλου" εποχή και "μετά Βενιζέλου" εποχή.

    Ο άνθρωπος είναι πραγματικά o εφιάλτης του λαού και της Δημοκρατίας.


    Δεν υπάρχει "τρύπα", που να έχει το Σύνταγμά μας και να μην είναι βενιζελικής εμπνεύσεως και εφαρμογής.
    Το Σύνταγμά μας είναι ανίκανο να αυτοπροστατευτεί από τους εχθρούς του και τους εχθρούς του λαού, γιατί φρόντισε ο Βενιζέλος να το "παραλύσει".

    Ότι, αν υπήρχε κράτος και δικαιοσύνη, ο Βενιζέλος τώρα θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή και να σέρνεται από ανακριτικό γραφείο σε γραφείο, προκειμένου το κράτος να βρει τι συνέβη και φτάσαμε σε αυτό το σημείο ...
    Προκειμένου το κράτος να βρει ποιοι, πώς και με τη βοήθεια ποιων "έφαγαν" τα 25 δισεκατομμύρια των Ολυμπιακών Αγώνων, τα οποία έγιναν η "χιονοστιβάδα" της σημερινής καταστροφής.

    Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το μεγαλύτερο μέρος των υπερτιμολογημένων δημοσίων έργων έγιναν με απευθείας αναθέσεις στη διαπλοκή και ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος, ως Υπουργός Πολιτισμού, τις έκανε.

    ___________________________________________
    Ο ίδιος ο Βενιζέλος σήμερα δεν είναι φυλακή
    εξαιτίας των δικών του νόμων ...
    Των νόμων που ο ίδιος "φιλοτέχνησε", προκειμένου να προστατεύονται όλοι οι διεφθαρμένοι και οι προδότες της χώρας..


    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΨΟΦΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ.[ΠΑΚΕΤΑ]
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ.Ε.Π. Ή ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΟ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΕΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΟΛ-ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ,ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΟΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΜ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ... ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΚΟΥ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΝ ΕΙΧΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ...ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ???ΝΑΙ!!!!...ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΣ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στο ΠΑΣΟΚ.....και ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,

    οι ....ΤΥΦΛΟΙ ψηφοφόροι μας
    βρίσκουν το ΦΩΣ ΤΟΥΣ !!!


    Στους 100 "τυφλούς" οι 60 βρήκαν το φως τους.

    Ο Άγιος Διονύσιος (μεγάλη η χάρη του) έκανε το θαύμα του και οι τυφλοί βρήκαν το φως τους.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 700 «τυφλούς» που αποκαλύφθηκε πέρυσι τον Αύγουστο ότι υπάρχουν στη...Ζάκυνθο και έπαιρναν το επίδομα τυφλότητας, μέχρι σήμερα προσήλθαν για έλεγχο στις υγειονομικές επιτροπές μόνον οι 100 και από αυτούς διαπιστώθηκε ότι οι 60 έβλεπαν.

    Δηλαδή μόλις 40 από τους 700 βρέθηκαν μέχρι στιγμής να είναι πραγματικά τυφλοί.

    Και τι έγινε θα πληρώσει κάποιος για αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ..ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΑΥΓΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!!!ΡΙΞΤΕ ΜΟΝΟ ΛΗΓΜΕΝΑ!! ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ..ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!!!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπενίτο Χαρατσάκιας, εκβιαστής του ρεύματος των παιδιών μας και των ηλικιωμένων γονιών μας. Θα υπάρξουν Έλληνες, πλην των κομματόσκυλων, που θα τον ψηφίσουν ; Ποιοι θα εμφανιστούν να ζητήσουν τη ψήφο μας και την άλλη μέρα θα στέλνουν να μας κατάσχουν μισθούς ή σπίτια ; Ξεφτιλισμένοι, η οργή του κόσμου θα φανεί.Αφού θα είστε την 25η Μαρτίου εκεί, θα είμαστε και εμείς, ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...ανθρωπακια της εξουσίας. Χωρίς ΜΑΤ και τα κωλολεφτά σας και την κωλοβουλευτική σας ασυλία, είστε ένα ΤΙΠΟΤΑ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που εδώ και 33 Χρόνια ρουφάτε το αίμα των Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ (ΠΟΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ..ΕΞΑΓΝΙΣΤΟΥΝ..!) ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ..ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση