GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς βουλευτές και με επεισόδια η παρέλαση στη Λάρισα...

Από το http://www.larissanet.gr/ ΦΩΤ. LARISSANET.GR Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης και των βουλευτών του νομού στην εξέδρα κ...

Από το http://www.larissanet.gr/
παρέλαση 25 Μαρ. 2012
ΦΩΤ. LARISSANET.GR
Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης και των βουλευτών του νομού στην εξέδρα και με πρωτόγνωρη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στη Λάρισα. Η παρέλαση σημαδεύτηκε με επεισόδια στο τέλος, ενώ...
 έγιναν προσαγωγές και τραυματίστηκαν δύο άτομα.
παρέλαση 25 Μαρ. 2012
Από νωρίς το πρωί στήθηκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, ενώ αστυνομικοί βρίσκονταν παντού, ακόμη και σε παράπλευρους δρόμους.

παρέλαση 25 Μαρ. 2012
«Με 500 ευρώ δεν ζεις», «Με επανάσταση θα διώξουμε τη σκλαβιά» έγραφε το πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στήθηκε σχεδόν απέναντι από τους ελάχιστους επισήμους που βρέθηκαν στην εξέδρα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
παρέλαση 25 Μαρ. 2012
Πανό ύψωσε ο Πυρήνας Λάρισας του Ενιαίου Παλαϊκού Μετώπου, στο οποίο έγραφε: «Το 1821 πολέμησαν», «2012: εμείς τι θα κάνουμε;»
παρέλαση 25 Μαρ. 2012
Αστακός το κέντρο της πόλης από τις αστυνομικές δυνάμεις που κύκλωσαν την κεντρική πλατεία. Αστυνομικοί βρέθηκαν γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο, στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και σε άλλους παρακείμενους δρόμους.

3 σχόλια

  1. ΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙΣ!!!!

    Είπε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων Κρήτης να τιμήσει με τον δικό του τρόπο χθες βράδυ σε ένα διατηρητέο ανακαινισμένο κτήριο στο λιμάνι των Χανιών την Εθνική μας επέτειο, της 25-Μαρτίου 1821 και το έκανε το θαύμα του!
    Έτσι λοιπόν στην εκδήλωση αυτή που ήταν αφιερωμένη στο έργο του Διονύσιου Σολωμού Ελεύθεροι Πολιορκημένοι και που η οργανώτρια; παρουσιάστρια –κεντρική ομιλήτρια αναφερόταν κυρίως στην θέση της γυναίκας και του Έρωτα στο έργο αυτό, μάλλον σκόπιμα για να μπορέσει να πρωτοτυπήσει; εδώ το ερωτηματικό πρέπει να είναι θεόρατο, αργότερα προς το τέλος της εκδήλωσης, ( μόνο αυτή ;) βρήκε έδαφος και πάτημα για να μας αποτελειώσει!
    Από τα μεγάφωνα, η εκδήλωση ήταν σε μια αίθουσα, άρχισε να ακούγετε το Dance Me To The End of Love, αμέσως ένας φρακοφερεμένος; ρεντικοντιασμένος ; μαντράχαλος κάπου δυο μέτρα βγήκε μαζί με μια κοπελιά κάπως δροσερή, αραχνοΰφαντη, η μισή από αυτόν και άρχισαν να χορεύουν στον ρυθμό του τραγουδιού ένα γλυκανάλατο ΤΑΓΚΟ…..και έμεινα ξερός…….. Όταν συνήρθα αναρωτήθηκα βέβαια τι δουλειά είχε αυτό σε εκδήλωση για την Εθνική μας Επέτειο αλλά απουσίας τόσο μεγάλης φαντασίας εκ μέρους μου βούλιαξα στην μοναξιά μου καθώς οι εκατό περίπου παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τους χορευτές, πάλι καλά που δεν τους κάλεσαν να το ξαναχορέψουν….
    Χανιώτες δικηγόροι εμπρός στο δρόμο της δόξας…..Ζήτω της Κρήτης που σας γέννησε μόνο που η Αφιλότιμη δεν σας έκαμε Κρητικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. +

    Εκεί που κρεμούσαν ΟΙ ΗΡΩΕΣ τα άρματα,

    κρεμούν οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ οι μΠΑτΣΟΚκοι
    τα νταούλια,

    μετά τα πανηγύρια με τα κλεμμένα της Ελλάδας.

    φτού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση