GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα κράτος ξεφτίλα σε μια δύστυχη χώρα...

Του Δημήτρη Μεσσίνη Λοιπόν ... έχουμε και λέμε... Σκούζουνε τα κανάλια δύο μέρες τώρα... όσοι έχετε ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, τρ...


Λοιπόν... έχουμε και λέμε...
Σκούζουνε τα κανάλια δύο μέρες τώρα... όσοι έχετε ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, τρέξτε να προλάβετε να κάνετε ρύθμιση μέχρι την Τετάρτη... κλπ, κλπ.
Και θα τρέξουν όσοι...
προλάβουν, και ΝΑ οι ουρές στην εφορία, και άντε καμιά παρατασούλα και πάει λέγοντας... κλπ, κλπ, κλπ!!!
Προσέξτε τώρα, η όλη τρεχάλα είναι για να δούμε αν η Τρόικα θα επιτρέψει 60 δόσεις που θέλει το κράτος και όχι 24, όπως λέει η ίδια.
Ας πάρουμε λοιπόν το «κακό» σενάριο για μας των 24ρων δόσεων.
Το 21ο λοιπόν αιώνα, και στην μπανανοχώρα την οποία ζούμε, όπου λέγεται ότι προσπαθούν να καθιερώσουν την κάρτα αποδείξεων (βοήθεια τους), όποιος κάνει ρύθμιση (βοήθειά του κι αυτουνού επίσης) θα πρέπει - άκουσον, άκουσον - κάθε μήνα να πηγαίνει σε μία τράπεζα, να περιμένει στην ουρά, για να εκδώσει μια τραπεζική επιταγή σε διαταγή της εφορίας, και κατόπιν να πάει στην εφορία, να περιμένει και πάλι στην ουρά του ταμείου για να την καταθέσει για την πληρωμή της δόσης του.
Αν τυχόν και η δουλειά σου είναι και ταξιδιάρα... την πάτησες... όλο και κάποια φορά θα ξεχαστείς και πάει στράφι η ρύθμιση.
ΝΑΙ... ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ... στη χώρα του Μνημονίου (ευρωπαϊκή χώρα να την κάνει ο Θεός) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δυνατότητα να δώσεις μια πάγια εντολή στην τράπεζα σου να στείλουν τα λεφτά στην ώρα τους σε αυτούς τους άξεστους.
Καλά το ακούσατε... This is impossible «όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι»
21ος ΑΙΩΝ!!!
Και μετά κόβουν λέει μισθούς για να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα.
Πως να βελτιωθεί αυτή η ρημάδα με τόσα χαμένα μεροκάματα στις ουρές του Δημοσίου!!!
Λυπάμαι, αλλά ούτε ο Θεός ο ίδιος ξέρει.
Ατέλειωτη εικοσιτετράμηνη ομηρία και μετά σου λένε ότι δε μπορούν να μειώσουν το υπερδιογκωμένο κράτος. Αμφιβάλλω αν στην υπόλοιπη Ευρώπη οι φορολογούμενοι γνωρίζουν σε ποια διεύθυνση στεγάζεται η εφορία στην οποία υπάγονται. Άντε και εις ανώτερα στην χώρα όπου το αυτονόητο αποτελεί είδηση!!!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση