GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση του μητροπολίτη Πειραιώς για την Ντ. Μπακογιάννη...

Ανακοίνωση του Μητροπολίτη  Πειραιώς Σεραφείμ Στις 24 Δεκεμβρίου 2010 η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ως η ιδία επιθυμεί να ονομάζεται, παρ’ ότι ...

Ανακοίνωση του Μητροπολίτη
 Πειραιώς Σεραφείμ

Στις 24 Δεκεμβρίου 2010 η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ως η ιδία επιθυμεί να ονομάζεται, παρ’ ότι σήμερον τυγχάνει σύζυγος ετέρου προσώπου του κ. Ισιδώρου Κούβελου, Πρόεδρος του κόμματος που συνέστησε υπό την επωνυμία «Δημοκρατική Συμμαχία» είχε δηλώσει:
«Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ -οι οποίες ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ- ο οποίος απέδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας σε εβραϊκή συνομωσία, και...
μεταξύ άλλων, ουσιαστικά αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα, τόσο του εβραϊκού λαού, όσο και των Εβραίων συμπολιτών μας ειδικότερα, προβαίνοντας επί πλέον και σε άλλες απαξιωτικές κρίσεις. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται με βάση τις προκαταλήψεις κανενός. Γι αυτό κάνω έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος, διότι με τις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όχι μόνο θέτει εαυτόν εκτός της κοινωνίας της αγάπης που είναι το βασικό γνώρισμα των Χριστιανών, ιδίως των Ορθοδόξων, αλλά και αμαυρώνει τη μακρά και ένδοξη ιστορία ανοχής της διαφορετικότητας και προστασίας όλων, της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ταυτόχρονα, προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη μεγάλων Ιεραρχών, όπως ο Αθηνών Δαμασκηνός, που κατέβαλε κάθε προσπάθεια να διασώσει τους Εβραίους συμπολίτες του της Αθήνας και ο Ζακύνθου Χρυσόστομος ο οποίος κατάφερε κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου να διασώσει και τους 275 Εβραίους της Ζακύνθου. Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».
Κατ’ ουσίαν είχε ζητήσει την ποινική μου καταδίωξη διότι είχα εκφράσει δημοκρατικά και ελεύθερα την άποψή μου όχι αρνούμενος το αυταπόδεικτο γεγονός του ολοκαυτώματος του Εβραϊκού Έθνους αλλά στηλιτεύων τον διεθνή Σιωνισμό και μεταφέρων τας θέσεις των ορθοδόξων Εβραίων όπως αυτές διατυπούνται στις ιστοσελίδες τους, όπως διεξοδικά έχω αναφέρει. Ασφαλώς δεν στράφηκα εναντίον του Εβραϊκού λαού αλλά του Σιωνιστικού λόμπυ και των Ραββίνων του Ιουδαϊσμού που μετέτρεψαν τον θεϊσμό της Παλαιάς Διαθήκης στον εωσφορισμό της Καμπαλά και του Ταλμούδ και που προετοιμάζουν τον κόσμο δια την υποδοχή του ψευδούς Μεσσίου που στην οριακή Αποκάλυψη του Ευαγγελιστού Ιωάννου ονομάζεται Αντίχριστος.
Δεν πέρασε ένας χρόνος και ο Πνευματικός Νόμος λειτούργησε με εκκωφαντικό θόρυβο μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη κ. Ισίδωρος Κούβελος είχε λησμονήσει να δηλώση ένα εκατομμύριο δολλάρια στα εισοδήματά, του με αποτέλεσμα να οδηγείται από την Βουλή των Ελλήνων στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ταυτόχρονα η δημοσιοποίησις του όλου θέματος να πλήττει ανεπανόρθωτα και να οδηγεί στο περιθώριο τον κομματικό σχηματισμό της κ. Μπακογιάννη. Έτσι η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με το ανωτέρω δημοσιοποιηθέν θέμα και όχι με την ελαχιστότητά μου, ως εκείνη επρότεινε. Η δύναμις του Πνευματικού Νόμου παρά την τυχόν αμφισβήτησι των αφελών και αδαών δια μίαν εισέτι φοράν εναργέστατα έδρασε.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

24 σχόλια

  1. Μια χαρα της τα εχωσε ο τυπος. Πολυ πιο παντελονατος απο τους ανικανους πολιτικους.

    Μαυρο σε νδ πασοκ (μαζι θα συγκηβερνησουν οπως φαινετε για να τα ξαναφανε μαζι).
    Μακρια απο αυτα τα 2 καταραμενα κομματα. Να τους στειλουμε στα τσακιδια. Αρχη θα ειναι η παρελαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

    ΜΑΝΤΑΜ ΜΕ ΤΟ ΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ (ΠΟΥ ΚΡΥΨΑΤΕ ΘΑ ΠΩ) ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H οικογἐνεια Μητσοτἀκη εξυπηρετεἰ σιωνιστικἀ συμφἐροντα και εἰναι επικἰνδυνη για την εθνικἠ ασφἀλεια. Η Ντὀρα διακατἐχεται απο αρωστἠμενο φιλοσιωνισμὀ και το επιδεικνὐει ασὐστολα. Στενὀς συνεργἀτης της αγἰας οικογἐνειας εἰναι ο πολυ γνωστὀς Ισραηλινὀς Ζαν Κοἐν, σὐνδεσμος του μητσοτακἐικου με την κυβἐρνηση του Τελ Αβιβ και των μυστικὠν υπηρεσιὠν του... Η κὀρη του Δρἀκουλα ὀφειλε να γνωρἰζει ὀτι οι Χανιὠτες πἐταξαν ἐξω απο την Κρἠτη τους Εβραἰους, διὀτι ἠταν σὐμμαχοι των Τοὐρκων και καταπιεστἐς των Ἐλληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ τους φίλους 10:2 και 10:10
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
    Επιτέλους και ένας ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος
    σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους άλλους
    που έχουν πάρει φόρα και βρίζουν
    ασύστολα την εκκλησία και τους
    παπάδες.
    Μήπως είναι ΨΕΜΑ ότι το εβραϊκό
    λόμπι κινεί τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας??
    Μήπως είναι ΨΕΜΑ ότι οι τράπεζες των εβραίων Ρότσιλ και σια θέλουν τον πόλεμο στο Ιράν για να ελέγξουν την Κεντρική Τράπεζα του Ιράν, όπως έγινε στην Αιγυπτο, τη Λιβύη (με τις "επαναστάσεις" των καταπιεσμένων!!!εδώ γελάμε!)και τώρα πασχίζουν τα ίδια με τη Συρία??
    Ειδικά στη Λιβύη, που ακούστηκε επανάσταση και οι επαναστάτες το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έκαναν, ήταν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!πριν ακόμη πέσει ο καντάφι??
    ΠΟΙΟΣ γνωρίζει ότι ο καντάφι πίεζε και τις λοιπές χώρες του πετρελαίου να δημιουργήσουν ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να ξεφύγουν από το δολλάριο και να κάνουν το εμπόριο του πλούτου τους, χωρίς εξαρτήσεις!!! και όσοι γνωρίζουν σιωπούν και ακούν τον κάθε πρετεντέρη!!
    Υπάρχουν και φωτισμένοι Ισραηλινοί που δεν τα θέλουν όλα αυτά, που κάνει ο "υπερούσιος" λαός του Ισραήλ και συχνά έχουμε διαδηλώσεις!! αλλά ποιό βοθροκάναλο τα μεταδίδει αυτά??
    Είναι ΨΕΜΑ τα 100 εκατ. δολλάρια που πήρε ο αντρέ από εβραϊκές τράπεζες, για να κάνει το πασοκ??? άραγε η ντόρα από που χρηματοδοτείτε για να μας το παίζει καλή χριστιανή???
    Υπάρχουν και τόσα άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέει η κυρία "..παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».." , κι ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερη?

    Μάλον θα είναι αδιάβαση!
    Η άνοδος του οικονομικού Σιωνισμού

    ΤΟ 1821 ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    Το ΕΓΚΛΗΜΑ κατα των ΑΡΜΕΝΙΩΝ

    Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΓΙΤΖΑΚ ΡΑΒΠΙΝ

    ΕΛΛΑΔΑ: "ΠΙΟΝΙ" ΤΩΝ ΗΠΑ - "ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ" ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

    Κι έχουμε και τις ΑΓΓΛΕΤΑΙΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ τσακώνεται ένας πουστόπαπας με μία τραβεστί. Είχα δει μια παρόμοια σκηνή στη Ζήνωνος ένα βράδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
    ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΤΗΣ ΟΡΟΔΟΞΙΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑ
    ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ,
    ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ,ΤΩΝ
    ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ
    ΤΟΥΣ ΑΘΕΪΣΤΕΣ,ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
    ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ,
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ
    ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ έχω δει πουτάνα να βρίζεται με καλόγερο, ναι με ράσα, Απέναντι στην Ακομινάτου. Χάρμα. Να μην έχω μαγνητόφωνο να γράψω τους διαλόγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρη Λουλου του Πειραια και παλιομαλακισμενη σε ποιους απευθυνεσαι;
    Δεν ντρεπεσαι ρε που παριστανεις και τον ιεραρχη;
    Απο τους Νασι ελκεις την καταγωγη διαβολικε τενεκε..
    Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακαλω δεστε αυτο το site. http://www.nkusa.org/
    Ειναι Ορθοδοξοι Εβραιοι κατα του σιωνισμου στην Αμερικη.Υπερ της Παλαιστινης κ.λ.π.Εχω κανει ειδικοτητα στο Ισραηλ και ξερω οτι οι περισσοτεροι τους θεωρουν προδοτες.Αν ομως διαβασετε τα πιστευω τους θα δειτε οτι μοιαζουν με τους Χριστιανους αλλα δεν πιστευουν στο Χριστο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί Άγιε Πειραιώς,
    ασχολείσαι με μία πατσαβούρα, η οποία έχει κατ' επανάληψη αποδείξει ότι δρα ως εντολοδόχος ξένων. Να μην ξεχνάμε την προσπάθειά της να περάσει το σχέδιο Ανάν.
    Ας βάλουμε πίσω μας όλο το σκηνικό της μεταπολίτευσης και τα πρόσωπα που το αποτελούν.
    Ας ανοίξουμε μια καινούρια σελίδα για τον εαυτό μας και την
    Ελλάδα.
    Μακριά από τα ζωντανά απολιθώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ?
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΙΚΟ ?
    ΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΗ , ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΑΝΖΑΚΗ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΑ ?
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ?
    ΒΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο μητροπολίτης Πειραιώς είναι ρατσιστής και δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό. Είναι θυμωμένο άτομο, που ψάχνει εξιλαστήρια θύματα και στοχοποιεί έναν ολόκληρο λαό. Δεν αξίζει τον κόπο να εξομολογηθεί κανείς σε ένα τέτοιο άτομο, δεν αγαπάει το ίδιο όλους τους ανθρώπους και δεν είναι ήρεμος. Άδικα φοράει τα ράσα, καλύτερα να τα βγάλει και να ενταχθεί σε καμιά ακροδεξιά οργάνωση, που διαχωρίζει τους ανθρώπους με βάση φυλετικά κριτήρια. Θα του ταίριαζε κι ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή κι εκεί προπηλακίζουν ανθρώπους με βάση οικογενειακά κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άκου με τι ασχολείται ο τραγόπαπας; Με το όνομα μιας καραπουτάνας. Καύλα της ρε να λέγεται όπως της αρέσει, κουμάντο στα μπιλιέτα της θα κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 13 Μαρ 2012 10:46:00 π.μ.

    ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ....
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΑΓΕ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΑ??? ΡΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙ, ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ... ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ... ΚΑΨΙΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ.. ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.. ΣΙΧΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο παπάς κωλομπαράς είναι, στο τέλος μπορεί να τα βρούν με την κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μεσα στην καλοσύνη και τη μεγαθυμία ο λόγος του Δεσπότη.Καθαρά "Χριστιανικός" λόγος
    με στοιχεία εκδίκησης και κακίας.ΕΥΓΕ σου "παπά".Σοβαρό παράδειγμα καλού χριστιανού.Οσο για το επίθετο αστοιχείωτε σύμφωνα με τον νόμο 1329/83,η γυναίκες που παντρεύονται μετα την δημοσίευση του νόμου κρατούν το δικό τους επίθετο.Η κ.Μπακογιάννη ως χήρα είχε το επίθετο του συζύγου της.Αλλά που να ξέρεις εσύ από οικογένεια που δεν έζησες.Κρίμα στο Χριστιανισμό να εκπροσωπείται από τέτοια λουλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατι ασχολειστε με τους παπαδοπουσταρες; Υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα, οσο τους δεινετε σημασια τοσο πιο πολυ τους δεινετε αερα στα στρινγκ των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΑΥΓΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!!!ΡΙΞΤΕ ΜΟΝΟ ΛΗΓΜΕΝΑ!! ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ..ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!!!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τραγοπαπα γιανα εξιλεωθεις απο τα ανομηματα σου ψηφισε ΝΔ η ΠΑΣΟΚ η ΛΑΟΣ η ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Μπουαχαχαχαχαχαχαχα..ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΗΜΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΦΤΑΙΝΕ..ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΑ ΕΝΝΙΑΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΛΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τραγοπαπα μη ξαναψηφισεις ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΚΚΕ ΚΚΕμ-λ ΟΑΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Τροτσκιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΟΘΟΝΙΑ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. η πουτσα του Παπα χαχαχα μαλλον η βρωμοκολαρα του...χαχαχα..αΝ το θετεις το γαμαει ο πειραιας.. ποδοσφαιρικα ..ναι εχεις δικαιο αν και..ΑΡΙΑΝΑΡΑ..Συμφωνω.. στην βαρια πουτσα εισαι νυχτωμενος βαθια ξυπνα!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση