GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόντιος Πιλάτος ο Ρεν για την κόντρα Ραγκούση - Βορίδη...

Αγνοια για το θέμα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, ερωτηθείς σχετικά με τη διαφωνία μεταξύ του υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη και του αναπληρ...

Αγνοια για το θέμα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, ερωτηθείς σχετικά με τη διαφωνία μεταξύ του υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη και του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας Γ. Ραγκούση, σχετικά με την απελευθέρωση της αγοράς ταξί.
Ο εκπρόσωπος του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Αμαντέου Αλταφάζ, ανέφερε συγκεκριμένα ότι...
 θα πρέπει να ενημερωθεί για το ποια είναι η συγκεκριμένη θέση της τρόικας επί του ζητήματος, ενώ σημείωσε, με νόημα ότι στην Ελλάδα επίκεινται σύντομα βουλευτικές εκλογές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια

  1. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΙΥΝ ΤΟΥΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαχταρηστες σπανακοτυροπιτες ´ η Γευση ´

    Θανασης Μουργας, Καμινια

    Ο χορος κληματιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί, μάλλον μας μισούν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Από τη μια τα μέτρα, από την άλλη η πολιτική της, απέναντι στη χώρα μας, ήρθε και η έρευνα αυτή για να μας αποτελειώσει...

    Σύμφωνα λοιπόν με Γερμανική έρευνα, οι Έλληνες είναι οι “φίφες”, τα γαριδάκια της Ευρώπης, αφού έχουν το μικρότερο και λεπτότερο μέγεθος πέους, ανάμεσα στους άνδρες 25 χωρών, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ΑΙΣΧΟΣ!!

    NewsIt.gr

    ******************************

    Μωρή δεξιοπουτάνα, "φίφη" κ. τζων, το δικό σου "γαριδάκι" πήραν για δείγμα οι γερμαναράδες??

    Ούτε που φαίνεται, απ' τις πολλές ορμόνες που παίρνεις για να βγάλεις βυζιά και να' χεις πέραση εκεί κάτω στη Συγγρού, κάτω απ' το παράθυρο του αρχηγού σου, κωλοτούμπα-Κομανέτσι Σαχλαμαρά!!

    Ουστ, τραβέλι της Συγγρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +_____________________________+

    ΙΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΑΠ - ΠΑssΟΚ !!

    ΠΩΣ ΝΑ..... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!!


    Πρώτα ό........ Πολίτης!!!!!!!!!!!!
    στο ξύλο, στα δακρυγόνα, στο σακάτεμα, στην αναπηρία, στον Θάνατο.


    (Αθήνα/Σύνταγμα,Όκτώβριος 20 2011.
    _________________________________

    Οι Διεθνείς Σοσιαληστές ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
    του αντίστοιχου ΜΠΑΑΘ της ΣΥΡΙΑΣ.

    στην ΠΕΡΙΟΧΗ της πρώην Ελλάδας
    είναι ΕΔΩ.
    + + + + + + + + + + + + + + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ante… gamhsoy re… paliopoysta kwlotarifa Lympe. Eiste oi monadikes epaggelmatikes omades mazi me ntalhkeria kai farmakopoioys poy exete kleisto… epaggelma. Pote den 8a alla3ei h Ellada, pote.

    Klhronomikothta kratikwn adeiwn leitoyrgias, mayro… emporio… aytwn twn kratikwn adeiwn kai antisyntagmatikoi -me apofaseis Olomeleias Symboylioy Epikrateias- plh8ysmiakoi kai gewgrafikoi periorismoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση