GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιδανική πρόθυμη...

Γράφει ο Αντώνης-Mάριος Παπαγιώτης Είναι εμφανές ότι ο Γιάννης Ραγκούσης ενοχλεί . Κυρίως, εμποδίζει μια θεσμική επιλογή μετεκλογικής συν...


Είναι εμφανές ότι ο Γιάννης Ραγκούσης ενοχλεί. Κυρίως, εμποδίζει μια θεσμική επιλογή μετεκλογικής συνεργασίας των διαχρονικά δύο μεγάλων κομμάτων της μεταπολίτευσης. Δυσκολεύει η εναλλακτική νότα που παίζει -με το γνωστό, διακομματικά συμπαθές, χαλαρό στυλ του- ο παριανός πολιτικός, την εσωπασοκική προσπάθεια επανενοποίησης, καθώς...
δημιουργεί ένα αντίπαλο δέος στην όψιμη πρωτοκαθεδρία του κ. Βενιζέλου. Συνθέτει ένα Τρίτο ΠΑΣΟΚ, στο κενό μεταξύ ολίγου και μικρού. Δίδει μια δίοδο ελπίδας στην παρακμή που πια είναι σύμφυτη με την πάλαι ποτέ υπέρλαμπρη πολιτική περσόνα του Ευ. Βενιζέλου. Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας καθίσταται ένα ξεχωριστό παράδειγμα πολιτικής συμπεριφοράς, που δεν καταθέτει βενιζελικά διαπιστευτήρια, ενώ παραμένει στον κομματικό χώρο που τον ανέδειξε και τον τιμά, ενισχύοντάς τον με την ιδεολογική πλατφόρμα και τις συγκεκριμένες προτάσεις που κατέθεσε. Παράλληλα, δεν απαρνείται ευκόλως το πρόσφατο παρελθόν, δεν χτυπά πισόπλατα τον άνθρωπο που τον υπουργοποίησε, αλλά κάνει μια ουσιώδη (αυτο)κριτική. Εξάλλου, ο ίδιος απογαλακτίστηκε απ᾽ ό,τι μύριζε ΓΑΠ όταν παρέμεινε πιστός στις πολιτικές αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου και στην επιτακτική ανάγκη τομών και μεταρρυθμίσεων και δεν δίστασε μπρος στo μικροπολιτικό συμφέρον. Όταν δεν ενέδωσε στις πιέσεις των ταξιτζήδων και του εκατομμυριούχου μπροστάρη τους. Σε αντίθεση με τη νεοπαλαιοπασοκική, συνήθης πλέμπα, ο Ραγκούσης αισθητά διαφέρει.
Διαδικτυακά, το μανιφέστο του, συγκριτικά και με των λοιπών (Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου) κέρδισε τις εντυπώσεις για την προσεγμένη επιμέλεια των θέσεων, αλλά και την ουσία τους. Δεν ήταν ένα ακόμη θεωρητικό αναμάσημα των ευκόλως εννοούμενων, αλλά παρέχει πραγματικά πολιτικά διέξοδα στα αδιέξοδα του νυν ΠΑΣΟΚ. Εκ τούτου, ο Ραγκούσης χαλάει τη μαγιά. Εκείνη που θέλει έναν ισχυρό, μονοκράτη αρχηγό, ικανό να διατηρήσει σε ισχύ ένα παρηκμασμένο σύστημα που τον ανέδειξε. Η φρεσκάδα Ραγκούση αντιβαίνει στη ναφθαλίνη των Lacoste(ς) που αναβλύζει στους διαδρόμους, όπου πια πολλαπλασιάζονται οι pasokus-pasokus υποστηρικτές του κ. Βενιζέλου. Οι ανασφαλείς, δικαιολογημένα νιώθουν την όποια απειλή. Φαντάζει ο κόπος τους να κινδυνεύει. Aν στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πειθαρχημένη γραμμή και ενιαία εικόνα, σκιτσαρισμένη πάνω στην εμβέλεια του Μπένι, οι πολλοί θα χάσουν τη σειρά τους στον κομματικό σωλήνα. Το κόμμα δεν αντέχει αναδιανομή ρόλων, μέσα στην τόση κρίση που απειλεί την ίδια τη σύστασή του. Έχει μάθει να πορεύεται προσωποκεντρικά, ως οργανωμένη φατρία. Η υπομονή, λοιπόν, δικαιολογημένα εξαντλείται μπρος στο ροκάνισμα της πρωθυπουργήσιμης προοπτικής του ήδη ανεπιτυχώς δοκιμασμένου Βενιζέλου.
Η ποιοτική διαφοροποίηση Ραγκούση, όμως -όπως προσημειώθηκε- ενοχλεί κυρίως τους ισχυρούς των ΜΜΕ, καθώς τυχόν κόντεμα της προοπτικής Βενιζέλου, χαλά αυτομάτως τα όνειρα για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Αν ο Μπενι_το χάσει το άμεσο στοίχημα, οι ΔΟΛιοι που τον περιστοιχίζουν θα χάσουν την διαπραγματευτική τους ισχύ, καθώς (ακόμη) ένας πολιτικός που εξέθρεψαν και στον οποίο πόνταραν θα καεί. Κι έτσι άμεσα, θα απειλούνται κι οι ίδιοι, με οικονομικό αφανισμό.
Αναζητούνται, λοιπόν, οι πρόθυμοι που σε κατευθυνόμενα Μέσα θα εκφράσουν κατευθυνόμενες σκέψεις.
Επίλεκτη για μια τέτοια αποστολή φαίνεται να είναι η πρότερα, σκληρά εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα και ευεργετημένη από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο, η πάλαι ποτέ αυτοκράτειρα Θεοδώρα Τζάκρη. Λίγο τα απωθημένα από την υψηλότερη θέση που διατηρούσε ο Ραγκούσης στο υπουργείο που υποδιεύθυνε η κ. Τζάκρη, λίγο η ανάγκη να αποποιηθεί το παπανδρεϊκό (=το άρρηκτα δεμένο με τον κ. Πετσάλνικο) άκρως ευνοημένο παρελθόν της, λίγο η ελπίδα να γίνει αγαπητή στα θεσμικά μέσα, ήταν αρκετά για να εμφανιστεί μετά από καιρό η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Κηπουρό του Παπανδρέου» απεκάλεσε τον Ραγκούση και παράλληλα αρνήθηκε τη λογική των διαχωρισμών μέσα στο κόμμα, ως πιστό στρατιωτάκι και απολύτως προσαρμόσιμη στις απαιτήσεις των νέων συνθηκών.
Η κ. Τζάκρη έκανε ένα λάθος, που την εκθέτει (και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνει και σε δεύτερο χρόνο). Όσο υπήρξε ο Ραγκούσης "κηπουρός" του Παπανδρέου, αλλά τόσο η ίδια ήταν η κακοποτισμένη γλάστρα του.
Η κ. Τζάκρη εκτός από πρόθυμη, είναι και ιδανική. Όσο πιο πολύ μιλάει, τόσο καλό κάνει στον κάθε Ραγκούση που σκοπίμως στοχοποιεί(ται). Τόσο περισσότερο βοηθά στο να καταστούν τα αθέατα προφανή και σ᾽ εμάς, τους κοινούς παρατηρητές..

19 σχόλια

  1. Mια βλακεια εγραψες μεγαλε. Ο ραγκουσης λαμογιο ηταν και θα παραμεινει. Οσο για την αλλη, χεσε μεσα. Την φωτογραφια της πατσαβουρας τι την εβαλες? Για να ξερασουμε πρωι πρωι? Αυτην ουτε πακιστανος δεν την πηδαει. Μια παλιοπατσαβουρα του κερατα ειναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε-Ε-'Ερχεται!!
    ο μεγάλος τιμωρός!!
    ο κώτσος ο τρανός!!!
    φοράει κάτασπρη στολή!!!!
    ζωσμένο έχει στη μέση του
    της εκδίκησης το μεγάλο σπαθί!!!!
    και για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Το ψυγείο στου μαξίμου είναι γεμάτο???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΜ ΜΠΑΚ ΣΥΣΤΕΜΙΚΟΙ
    ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ
    ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ .... ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ... ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ... ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ...ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟ .... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.... ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ
    ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάγκαλος: "Όλα όσα έκανε ο Παπανδρέου είναι παπαριές"...

    O παμπόνηρος Πάγκαλος ξαναχτυπά.
    Χαρακτηρίζει παπαρολογίες, ό,τι έκανε ο Παπανδρέου και ήταν ιδιαίτερα περήφανος για αυτό. Κι όχι μόνο ο Παπανδρέου, αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι και πολίτες.

    Ό,τι μοντέρνο και σύγχρονο έκανε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πάγκαλος το χαρακτηρίζει...παπαριές !
    Ο κλασικός παμπόνηρος λαϊκιστής, που ξαναδίνει μάθημα πολιτικής στους μπουνταλάδες της Ν.Δ. που δεν λένε να μάθουν, δεν λένε να μάθουν, ότι κόμμα εξουσίας είναι αυτό που έχει μεγάλο "εύρος απόψεων".

    Σκέφτηκε κανείς να διαγράψει τον οπορτουνιστή Πάγκαλο, που ήταν ο ίδιος, πρωτοπόρος αυτών των εκμοντερνισμών; Ξεχάσατε ότι αυτός ήταν υπέυθυνος για την αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου, βαθμολογούσε τους Υπουργούς και μας έστελνε εκείνα τα ωραία excelάκια, με τη βαθμολογία τους ;

    Χθες μας είπε ότι η "Διαύγεια", η "Διαφάνεια" κλπ, είναι πολιτικάντικη παπαρολογία, που δεν λειτουργήσει σε αυτές τις εκλογές, όπου ο κόσμος δικαιούται συγκεκριμένες απαντήσεις:

    το ερώτημα βέβαια, παραμένει πάντα το ίδιο:

    γιατί κ. Πάγκαλε, που θέλετε να παρουσιάζεστε ως ο ντόμπρος πολιτικός, που δεν μασάει τα λόγια του, τα λέτε αυτά, πάντα και μόνο μετεκλογικά; Δεν διαφωνούσατε προεκλογικά, το 2009, όταν ψοφήσατε στο δούλεμα τον ελληνικό λαό, με τις παπαριές !


    http://taxalia.blogspot.com/2012/03/blog-post_5007.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ....
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Τελικά η Ελλάδα θα καταρρεύσει!!!!

    Aναβάλλονται όλες οι συναυλίες του Νταλάρα, μέχρι τις εκλογές.

    Μετά τα επεισόδια, που σημειώθηκαν στις τελευταίες συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα, η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε ότι… αναβάλλονται όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες συναυλίες του τραγουδιστή μέχρι τις εκλογές !

    Το Σάββατο ο κ. Νταλάρας θα εμφανιζόταν στην Ηλιούπολη, όμως ο φόβος για νέα επεισόδια έβαλε «φρένο» τόσο σε αυτή την εκδήλωση, όσο και στις επόμενες.

    Όπως σας είχαμε πει, ο τραγουδιστής και σύζυγος της πρώην υφυπουργού
    Α. Νταλάρα είχε δεχτεί γιουχαΐσματα και επίθεση με νεράντζια κατά την εμφάνιση του στο Ίλιον και στην Δάφνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Νουδουπασόκος θα πιστέψει τα πάντα, αρκεί να μην χρειαστεί να σκεφτεί...

    Σωτήρας ο Γιωργάκης,
    "θύμα" ο Καραμανλής,
    ηγέτης ο Βενιζέλος,
    σεβαστός ο Παπαδήμος,
    έγκυρο το Μέγκα,
    σοβαρό το Σκάι!

    Και τα λεφτά βγήκανε,
    με σκληρή και τίμια, δουλειά.
    Τ’ άλογα είναι πράσινα
    και οι πούτσες είναι μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.34...EΝΩ ΕΣΥ...ΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΝ ΚΩΛΑΡΟ ΣΟΥ.

    ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..
    ΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΟΥΝΤΙΚΟ

    -ΠΑΣΟΚΟζώααααααααααααα
    τι παραπάνω θέλετε για να το χωνέψετε επαγγελαμτίες ΑΛΗΤΕΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ;

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Άμα το λέει μέχρι και το MEGA... είναι σίγουρο: Δίωξη για "σχέδιο δολοφονίας" Καραμανλή.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Δίωξη για σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή.
    Σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας, το οποίο συμπεριλάμβανε και σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, κατέδειξε η προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε η εισαγγελία Πρωτοδικών.

    Η έρευνα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2010 με αφορμή δημοσιεύματα στο Τύπο και στο πλαίσιο αυτής ελήφθησαν μαρτυρικές καταθέσεις από στελέχη της ΕΥΠ και πολιτικά πρόσωπα.

    Σήμερα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Νίκος Ορνεράκης άσκησε ποινική δίωξη κατά αγνώστων για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας σε διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος, ένα αδίκημα το οποίο επισείει ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

    Ο τακτικός ανακριτής καλείται τώρα να ερευνήσει ποιοι εμπνεύστηκαν το σχέδιο, ποιοι το συντόνισαν, ποιοι προσπάθησαν να το υλοποιήσουν και μέχρι πού έφτασαν.

    megatv.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1) Ποιός ήταν επί χούντας στρατιωτικός Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, τον οποίο ξήλωσε η μεταπολίτευση και τοποθέτησε στη θέση του τον Αγαμέμνονα Γκράτσιο;
    2) Ποιός ήταν Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, επί χούντας;
    ___________________
    Βοήθεια του κοινού: οι κόρες και των δύο, είναι σήμερα..
    βουλευτίνες ΠΑΣΟΚ.
    Η μια λέγεται και είναι η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση...

    παρακαλούνται ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!
    ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ!! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΠΟΥΚΕΡΑΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΑΝ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.. ΚΑΙ ΠΗΧΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ
    ΚΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .... ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΦΛΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ.
    ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.
    ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    AYΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ OI ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ,
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΕΦΥΓΕ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΦΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ,ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΜ ΜΠΑΚ ΣΥΣΤΕΜΙΚΟΙ
    ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ
    ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ .... ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ... ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ... ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ...ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟ .... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.... ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ
    ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μητσοτακομπούλης, η Χρυσή Αυγή και ο Καρατζαφύρερ.

    Στην άλλη άκρη του ασταθούς «ουράνιου τόξου» της ελληνικής πολιτικής, στην ακραία δεξιά, ανακαλύπτω αντιπαράθεση μεταξύ του επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνου Καμμένου και της «Χρυσής Αυγής».

    Ο Πάνος επέκρινε τους «χρυσαυγίτες» επειδή...χαιρετούν ναζιστικά λέγοντας ότι αυτή η στάση κάθε άλλο παρά πατριωτική είναι, ενώ εκείνοι απάντησαν αποκαλώντας τον… «Μητσοτακομπούλη».

    Στελέχη και των δύο κομμάτων αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ τους.

    Στον εποικοδομητικό δημόσιο διάλογο παρενέβη και ο βετεράνος του ευρύτερου χώρου κ. Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος επίσης απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί τους και επισήμανε ότι από εδώ και στο εξής θα κοιτάξει «μόνο μπροστά».

    Ελπίζω να βρει αξιόλογους υποψηφίους, και όχι μόνο γραφικούς παλαίμαχους του καλλιτεχνικού κόσμου, με τα οποία φημολογείται ότι συνομιλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τόση σύγχυση στα σχόλια λόγω Τζάκρη? Προσοχή μη χάσουμε το κορμί πατριώτες! Γόβα, τσάντα και κοπάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΙΕ-ΜΑΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ Π@Π@ΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.. ΡΕ Λ.......ΓΙΟ ΠΟΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΖΑΚΡΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΡΕΨΕ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΠΟΙΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΟΣΜΗ ΝΔ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ. ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ [ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟ] ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΑΙΙΙΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν αξίζει πλέον να μιλάμε γι'αυτούς που διέλυσαν τα πάντα,εκτελώντας ένα καλοστημένο σενάριο σε βάρος του Ελληνικού λαού.Θα κριθούν από την Ιστορία, εμείς να φροντίσουμε να απογαλακτιστούμε απ'όλους αυτούς τους σωτήρες οι οποίοι έχουν το θράσος να μας λένε να τους βοηθήσουμε για να σωθεί η χώρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ατυχής φίλε η ταύτιση Ραγκούση με Τζάκρη. Την ώρα που ο Ραγκούσης εγκαθίδρυε στη δημόσια διοίκηση τη διαφάνεια και την αξιοκρατία, εκείνη χτενιζόταν στο ζάρμπαλη και κατέθετε στεφάνια με τη louis στο χερι....Μπερδεύεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩΜΕ ΜΑΖΙ Μ` ΕΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟ DNS ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DNA ΔEN EINAI DNA ΕΛΛΗΝΑ . ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ .
    Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΚΠΝΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΘΕΛΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ?
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ . ΑΛΛΗΘΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΗ ΑΚΟΜΑ?
    ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?
    ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ( OF THE NEW WORLD OREDR ) ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ? ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΩΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΑΚΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ Γ` ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.
    Υ.Γ.
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ .
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση