GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με απόλυση απειλούνται οι παχύσαρκοι αστυνομικοί στην Βρεττανία...

Οι αστυνομικοί στην Βρετανία θα υποχρεώνονται να περνούν ετήσιο τεστ υγείας, σύμφωνα με επίσημη αναφορά που κυκλοφόρησε, καθώς δύο στους τρ...

Οι αστυνομικοί στην Βρετανία θα υποχρεώνονται να περνούν ετήσιο τεστ υγείας, σύμφωνα με επίσημη αναφορά που κυκλοφόρησε, καθώς δύο στους τρεις αστυνομικούς είναι υπέρβαροι. Όποιος αποτυγχάνει, θα υφίσταται κυρώσεις όπως...
 μείωση του μισθού ακόμα και απόλυση, αφού η καλή φυσική κατάσταση είναι απραίτητη για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών. Η αναφορά αποκαλύπτει πως συνολικά το 44% των αστυνομικών είναι υπέρβαροι και το 19% παχύσαρκοι.Οι άντρες αστυνομικοί είναι σε χειρότερη κατάσταση, καθώς το 52% έχουν κριθεί υπέρβαροι και το 22% παχύσαρκοι. Αντίθετα, το ποσοστό των παχύσαρκων γυναικών αστυνομικών αγγίζει το 32%, ενώ των παχύσαρκων το 16%.

1 σχόλιο

  1. Νομοθεσία στο πλαίσιο του δευτέρου μνημονίου
    α) Ν.4046/2012(Εφαρμογή του αρθρ. 1, παρ.6)
    -Μείωση του γενικού κατώτατου μισθού κατά 22% με νόμο και κατάργηση της ΕΓΣΣΕ 2010-12(αρ .1, παρ.1)
    -Μείωση του γενικού κατώτατου μισθού κατά 32% με νόμο για τους νέους μέχρι 25 ετών και για τους μαθητευόμενους(αρ.1,παρ.2)
    -Άμεση προσαρμογή στα νέα γενικά κατώτατα όρια των μισθών χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου(αρ. 1,παρ.3)
    -Μείωση του χρόνου μετενέργειας της ΣΣΕ, μετά από τη λήξη της, από 6 σε 3 μήνες, με διατήρηση πλέον μόνο του βασικού μισθού και των επιδομάτων ωρίμανσης, τέκνων, σπουδών και επικίνδυνης εργασίας και με δυνατότητα διαπραγμάτευσής τους με ατομικές συμβάσεις και κατάργηση όλων των υπολοίπων ρυθμίσεων της προηγούμενης ΣΣΕ χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου(αρ. 2, παρ. 4)
    -Κατάργηση του δικαιώματος για μονομερή προσφυγή στη διαιτησία μετά από την άρνηση της πρότασης του μεσολαβητή και καθιέρωση της από κοινού προσφυγής σε αυτήν (αρ. 3, παρ.1)
    -Περιορισμός της διαιτητικής απόφασης στον καθορισμό του βασικού μισθού και ημερομισθίου με βάση τις οικονομικές συνθήκες, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ανάγκη μείωσης του μοναδιαίου κόστους εργασίας κατά την περίοδο του δεύτερου μνημονίου(αρ. 3, παρ. 2,3)
    -Κατάργηση των ρητρών που διατηρούν τους κανονιστικούς όρους προηγούμενων ΣΣΕ και ΔΑ(επιδόματα, παροχές) σε περίπτωση προσφυγής στη διαιτησία(αρ. 3, παρ.2)
    -Πάγωμα των αυξήσεων σε μισθούς και ωριμάνσεις μέχρι τη μείωση του ποσοστού ανεργίας στη χώρα κάτω από το 10%, από το 21% που βρίσκεται κατά την περίοδο της σχετικής ρύθμισης και με τάσεις συνεχούς ανόδου(αρ. 4)
    - Καθιέρωση της 3ετίας ως ανώτατης διάρκειας των ΣΣΕ(αρ. 2, παρ.1)
    -Λύση των συμβάσεων με βάση το όριο ηλικίας ή συνταξιοδότησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με βάση τα ισχύοντα ως προς τη λύση των συμβάσεων αορίστου χρόνου στον ιδιωτικό τομέα(αρ. 5, παρ.1)
    -Κατάργηση των νόμων, των κανονιστικών αποφάσεων, των ΣΣΕ, των κανονισμών εργασίας, των οργανισμών προσωπικού και των αποφάσεων διοίκησης που καθιερώνουν όρους ή ρήτρες μονιμότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα(αρ. 5, παρ.2)»

    Περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση