GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "Βράδυ" του Αλέφαντου, ο Λάτσιος και οι απεργίες..!

Γράφει ο… Press@κιας   ( κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος ) E-mail: presssakias@gmail.com @ Δείτε εδώ όλες τις σημερινές αθλητικές live μετα...

Γράφει ο… Press@κιας 
(κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail: presssakias@gmail.com

@ Δείτε εδώ όλες τις σημερινές αθλητικές live μεταδόσεις.
@ Γράφει… ιστορία η NOVA! Με την πρώτη παραγωγή 3D στην Ελλάδα υποδέχεται το ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στις 18 Μαρτίου. Συνεχίζοντας να...
πρωτοπορεί και να παρέχει την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία στο συνδρομητικό της κοινό, η NOVA θα προσφέρει το ντέρμπι που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει τον Πρωταθλητή του φετινού πρωταθλήματος της Super League, εισάγοντας μια μοναδική στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα καινοτομία: την πρώτη πλήρως ελληνική 3D παραγωγή και μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα! Αναλυτικά εδώ.
@ Πλούσιο σε μεταδόσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο για το Sport TV. Το Σάββατο στις 19:00 δείχνει το Μαλίν – Γάνδη και στις 21:45 το ΑΖ Αλκμααρ - Χέρακλες. Τα μεσάνυχτα θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση το παιχνίδι του κυπριακού πρωταθλήματος Ενωση Νέων Παραλιμνίου - Νέα Σαλαμίνα, σε πλήρη επιβεβαίωσητου ρεπορτάζ μας ότι το κανάλι θα δείχνει και Κύπρο.
@ Και το Sport TV θα δείχνει εφεξής σε μαγνητοσκόπηση ματς της Κύπρου αφού δίνεται προτεραιότητα σε Βέλγιο και Ολλανδία (που είναι στο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ).
@ Την Κυριακή στις 15:30 το Sport TV δείχνει το Κλαμπ Μπριζ - Στάνταρ Λιέγης, στις 17:30 το PSV Αϊντχόφεν - Τβέντε και στις 19:000 (μεε παράλληλη σύνδεση για 15’) το Αντερλεχτ-Σερκλ Μπριζ. Τα μεσάνυχτα σε μαγνητοσκόπηση θα δείξει το παιχνίδι Αγιαξ-Ρόντα.
@ Την Τρίτη 6 Μαρτίου από το… μενούν των «16» του Champions League το MEGA θα δείξει live το ματς Αρσεναλ – Μίλαν, το οποίο ωστόσο δεν έχει ενδιαφέρουν μετά το 4-0 του «Σαν Σίρο». Την ίδια ώρα (21:45) το Novasports 1 θα δείξει το Μπενφίκα – Ζενίτ (3-2 οι Ρώσοι στο α’ ματς). Καλεσμένος στο MEGA θα είναι ο Τάκης Γκώνιας.
ΠΣΑΤ… news
@ Παρουσία μόλις 6 εκ των συνολικά 13 μελών του συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ και πήρε αποφάσεις για τη γενική συνέλευση του συνδέσμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου. Αν δεν υπάρξει απαρτία, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου, ανεξαρτήτως απαρτίας.
@ Ωστόσο εγείρει σημαντικά ερωτήματα το πώς συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. και πήρε αποφάσεις, χωρίς να υπάρχει απαρτία. Η απόφαση «βαραίνει» κυρίως τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Παύλο Γερακάρη. Συν τοις άλλοις, ανάμεσα στα θέματα που απασχολούν τον σύνδεσμο είναι η… μετονομασία του.
@ Πως λέμε, εδώ ο κόσμος καίγεται…;
Media news
@ Δεν τίθεται τελικά θέμα μη παραμονής του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο ισχυρός ανήρ του καναλιού παραμένει αμετακίνητος!
@ Σύμφωνα με το typologies.gr, στο πακέτο των εργασιακών μέτρων εντάσσεται και τροπολογία που προβλέπει πως με αποφάσεις του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μετά από γνώμη του ΔΣ του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ «θα είναι δυνατό να εφαρμόζονται προγράμματα για τους ανέργους εγγεγραμμένους στους καταλόγους τους αντίστοιχα με αυτά που εφαρμόζονται για τους ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Με την ίδια απόφαση θα «καθορίζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες για την έκδοση της βεβαίωσης πιστοποίησης της ιδιότητας των ανέργων».
@ Χωρίς την Πόπη Τσαπανίδου έμεινε σήμερα το «ΣΚΑΪ Τώρα» αφού έπεσε θύμα… ίωσης και την αντικατέστησε η Λύδα Μπόλα. Περαστικά και… να μην ξαναγίνει!
@ Με επίσημη ανακοίνωσή του το STAR δήλωσε «ιδιαίτερα ευχαριστημένο από τη συνεργασία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου» και γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου τους ως και την 31η Αυγούστου 2013. «Η απήχηση της εκπομπής τους στα νεανικά κοινά είναι ανοδική και από την αρχή της σεζόν στις δυναμικές ηλικίες 15 – 44, είναι πάνω από 14%, σύμφωνα με τη Nielsen», προσθέτει η ανακοίνωση.
@ Και εμείς είμαστε από την… Μπακοδήμου (pics 5 & 6).
@ Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το δεύτερο απεργιακό φύλλο της «Ελευθεροτυπίας» πούλησε πάνω από 33.000 φύλλα (το πρώτο είχε πουλήσει πάνω από 31.000).
@ Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι νέοι συμβασιούχοι της ΕΡΤ, οι οποίοι προσλαμβάνονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και μετά τη σχετική εξέταση των ενστάσεων. Τη λίστα είχε δημοσιεύσει εγκαίρως το SoccerPlus.gr.
Απεργιακά
@ Επτά δημοσιογράφους απέλυσε αιφνιδιαστικά η Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ, δυναμιτίζοντας την προσπάθεια των εργαζομένων να ανακτήσουν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» το έδαφος που έχασαν εξαιτίας επιλογών της εργοδοσίας. Εξ ου και η ΕΣΗΕΜ-Θ κήρυξε προειδοποιητική απεργία στις εφημερίδες για από αύριο, Παρασκευή, στις 11:00 ως το Σάββατο στις 16:00.
@ Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ «διαμαρτύρονται για τις εκδικητικές απολύσεις των συναδέλφων Λάμπρου Παπαδογιάννη και Κώστα Οικονόμου, στις οποίες προέβη η εργοδοσία του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,3, επειδή δεν υπέκυψαν στις πιέσεις για υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων με περαιτέρω μείωση των ήδη μειωμένων αποδοχών τους. Για τον λόγο αυτόν αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής ζητώντας ανακληθούν άμεσα οι απολύσεις των συναδέλφων».
Παρασκήνιο
@ Ο Πέτρος Κωστόπουλος πούλησε το σπίτι του στην Φιλοθέη έναντι 7 εκατ. ευρώ παρά την αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης! Ετσι τώρα, όπως γράφει το newpost.gr, ετοιμάζονται αγωγές και μηνύσεις για καταδολίευση δανειστών εναντίον του έκπτωτου εκδότη της ΙΜΑΚΟ. Μυστήριο παραμένει, προς το παρόν, ποιος έδωσε τόσα πολλά χρήματα…
Τηλεθεάσεις
@ 1.514.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την Τετάρτη από το MEGA το φιλικό Ελλάδας – Βελγίου 1-1, που ήταν και πρώτο στη σχετική λίστα των μετρήσεων της Nielsen. Ακολούθησε στη 2η θέση το «Ερωτας και Τιμωρία» του ίδιου καναλιού με 1.486.000.
@ Πρώτο δελτίο ήταν ξανά του MEGA με 1.262.000 τηλεθεατές ενώ το αντίστοιχο του ΑΝΤ1 είδαν 882.000.
@ Καλά τα πήγε και το «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 με 1.187.000 τηλεθεατές.
Social media
@ Τι άλλο θα δούμε… Φαίνεται πως τα social media βρίσκουν διάφορους τρόπους να διεισδύσουν στην καθημερινή μας ζωή και αρκετοί το εκμεταλλεύονται… Έτσι το γραφείο FB (FB bureau) δημιούργησε τις ταυτότητες του Facebook οι οποίες με ένα απλό scan θα αποκαλύπτουν την διαδικτυακή ταυτότητά σας (pics 1 & 2)!
Κόσμος
@ Χωρίς ίντερνετ έμειναν Κένυα, Ρουάντα, Μπουρούντι, Τανζανία, Αιθιοπία και μέρος του νοτίου Σουδάν. Ο λόγος; Η άγκυρα ενός πλοίου έπεσε πάνω στα υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών που διέρχονταν τον Ινδικό Ωκεανό!!! Οι βλάβες έχουν αρχίσει ήδη να αποκαθίστανται και αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι των χωρών έχουν κανονικά πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά με πολύ χαμηλότερες ταχύτητες. Εκτιμάται ότι οι επισκευές θα κρατήσουν έως και 14 ημέρες!
Δείτε αύριο
@ Την Παρασκευή στις 00:00 η εκπομπή «Βράδυ» στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Νίκο Αλέφαντο (pics 3 &4) σε μια κουβέντα με πολύ ποδόσφαιρο, αλλά και αποκαλύψεις! Πόσα χρόνια είναι παντρεμένος και τι σχέση έχει με την απιστία; Γιατί ο γιος του δεν έγινε ποδοσφαιριστής, αλλά ο εγγονός του θέλει να γίνει; Ολυμπιακός και Εθνική σκοράρουν αυτό το «Βράδυ», αλλά η βασική εντεκάδα αποτελείται από την ελληνική showbiz, επιλέγεται από τον Νίκο Αλέφαντο και η «φάση»… δεν παίζεται! Επίσης καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που μας δείχνει τις φανταστικές επιδόσεις του στο τεστ γεύσης των… cupcakes!
@ Τα γενόσημα φάρμακα στο επίκεντρο της εκπομπής «ΣΚΑΪ Θέμα» την Παρασκευή στις 23Q00 με τον Άρη Πορτοσάλτε. Καλεσμένοι ο πρώην καθηγητής του Παντείου Κώστας Ράνος μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά και η ιατρική συντάκτρια του ΣΚΑΪ Μελίνα Τσέλιου.
Ακούστε αύριο
@ Η ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου θα είναι την Παρασκευή η καλεσμένη της εκπομπής «All4fun Live», που μας κρατάει συντροφιά κάθε Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 19:00 στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του www.karmaradio.gr. Παρουσιάζει ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
@ Την Παρασκευή 11:00 με 12:00 η εκπομπή του ΑΘΗΝΑ 9.84 «Αθήνα Σήμερα» με τη Νόνη Καραγιάννη φιλοξενεί ζωντανά στο στούντιο τον τραγουδιστή, στιχουργό και συνθέτη Κωστή Μαραβέγια.
Η ατάκα
@ Γιατί είπε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο η διάσημη χολιγουντιανή και σέξι Star Σαρλίζ Θέρον «πρέπει να είστε τυφλός, ποιος σας πλήρωσε να τα πείτε αυτά;»; Η απάντηση στο βίντεο, στο τέλος του άρθρου!
Η απορία
@ Αφού ο εν λόγω δημοσιογράφος δηλώνει (στη λίστα της ΕΡΤ, για να μην εμπίπτει στη μονοθεσία)… συνταξιούχος, για να μην σας πω απλός… πολίτης, πώς εργάζεται στην Αγία Παρασκευή;
@ Συνάμα, βάση του νέου ασφαλιστικού νόμου, οι κάτω των 55 ετών δεν μπορούν να λαμβάνουν σύνταξη και παράλληλα να εργάζονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι). Τι γίνεται, θα μας πει κανείς;

3 σχόλια

  1. Γειά σου ρε Νικόλα γίγαντα εσένα θα πρέπει να βάλουμε να πάς στην βουλή να τα κάνεις όλα γυαλιά καρφιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το έγγραφο της απόλυσης παναγιώτη ξυρουχάκη από το κτηματολόγιο προκύπτει ξεκάθαρα ότι η γνωστή ρουφιάνα Κέλλυ Καραμεσίνη τον ρουφιάνευε στους ανωτέρους με ανταλλάγματα.Ξεσκίστε την ρουφιάνα Κέλλυ Καραμεσίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση