GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για μια αληθινή «Κοινωνική Συμφωνία»...

Από τον Θανάση Κατερινόπουλο http://katerinopoulos.blogspot.com/ Αγαπητοί μου συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, Οι ριζικές μεταβολές , π...

Από τον Θανάση Κατερινόπουλο
http://katerinopoulos.blogspot.com/

Αγαπητοί μου συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Οι ριζικές μεταβολές, που συντελούνται στην κοινωνική και οικονομική συγκρότηση της χώρας, καθώς και στη λειτουργία των θεσμών και του πολιτικού συστήματος, επιβάλλουν την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών.
Με την συμμετοχή μου στην ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» φιλοδοξώ να συμβάλω και εγώ στην επιτυχία μιας νέας κοινωνικής συμφωνίας για όλους μας, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τη δυναμική της χώρας μας στην Ευρώπη.
Από τη πλευρά μου καλώ τους συμπατριώτες μου να συνταχθούν δίπλα μας, κοντά μας, διότι...
 οφείλουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε το κοινωνικό μέγεθος σε αξιακό αλλά και ιδεολογικό μέγεθος. Διότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι υπόλοιποι που αποφασίσαμε να κινηθούμε προς αυτή τη κατεύθυνση, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η εξουσία δεν διαμορφώνεται τελικά μέσα από την άθροιση κλαδικών και ταξικών συμφερόντων, αλλά μέσα από την αποδοχή και την δέσμευσή του καθενός μας απέναντι στους εαυτούς μας αλλά και στους συμπολίτες μας, για αξίες που θα ξαναχτίσουν τις πλειοψηφίες αλλά και τις μειοψηφίες, στο εσωτερικό όλων των κοινωνικών δυνάμεων.
Είμαι εδώ, για να βάλω και εγώ με τη σειρά μου ένα μικρό λιθαράκι, με ταπεινότητα και πάντα ως ένας από εσάς, μαζί σας, σε κάθε δυσκολία, με την εντιμότητά μου αλλά και την προσφορά μου τόσα χρόνια από όπου και αν βρισκόμουνα προς τους συμπατριώτες μου, με μόνο γνώμονα τις ανάγκες τους και την υποχρέωσή μου απέναντι σε όλους όσοι με στήριξαν και με στηρίζουν, ακόμα και σε κείνους που είχαν διαφορετική άποψη και ιδεολογία.
Διότι οι ανάγκες μας είναι για όλους κοινές, και διότι πρέπει κάτι επιτέλους να αλλάξει και στην πολιτική, αλλά και στην αντίληψη της έννοιας της εξουσίας.

9 σχόλια

  1. Όλοι μαζύ μεγάλε με τις μαγούλες του μασητικού τύπου, τη καράφλα τη δική σου και τις βυζάρες/γιαουρτοσακούλλλλες της ΒΥΖΑΚλούκα για μια ελλάδα νεα και πασόκ που είναι ΄δω ενωμένο δυνατό.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαχταρηστες σπανακοτυροπιτες ´ η Γευση ´

    Θανασης Μουργας, Καμινια

    Ο χορος κληματιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί, μάλλον μας μισούν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Από τη μια τα μέτρα, από την άλλη η πολιτική της, απέναντι στη χώρα μας, ήρθε και η έρευνα αυτή για να μας αποτελειώσει...

    Σύμφωνα λοιπόν με Γερμανική έρευνα, οι Έλληνες είναι οι “φίφες”, τα γαριδάκια της Ευρώπης, αφού έχουν το μικρότερο και λεπτότερο μέγεθος πέους, ανάμεσα στους άνδρες 25 χωρών, από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ΑΙΣΧΟΣ!!

    NewsIt.gr

    ******************************

    Μωρή δεξιοπουτάνα, "φίφη" κ. τζων, το δικό σου "γαριδάκι" πήραν για δείγμα οι γερμαναράδες??

    Ούτε που φαίνεται, απ' τις πολλές ορμόνες που παίρνεις για να βγάλεις βυζιά και να' χεις πέραση εκεί κάτω στη Συγγρού, κάτω απ' το παράθυρο του αρχηγού σου, κωλοτούμπα-Κομανέτσι Σαχλαμαρά!!

    Ουστ, τραβέλι της Συγγρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοψε φατσα ΜΠΑΤΣΟΚ.

    οι Μπάτσοι του ΠΑΣΟΚ πουλάνε την ηρωίνη
    και καταπίνουν με τα κιλά την Κοκκαίνη.

    πασοκ= θάνατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. +_____________________________+

    ΙΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΑΠ - ΠΑssΟΚ !!

    ΠΩΣ ΝΑ..... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!!!


    Πρώτα ό........ Πολίτης!!!!!!!!!!!!
    στο ξύλο, στα δακρυγόνα, στο σακάτεμα, στην αναπηρία, στον Θάνατο.


    (Αθήνα/Σύνταγμα,Όκτώβριος 20 2011.
    _________________________________

    Οι Διεθνείς Σοσιαληστές ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
    του αντίστοιχου ΜΠΑΑΘ της ΣΥΡΙΑΣ.

    στην ΠΕΡΙΟΧΗ της πρώην Ελλάδας
    είναι ΕΔΩ.
    + + + + + + + + + + + + + + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο μπατσος ρε δεν ηταν ο άνθρωπος. δεν ειχε τετοια νοοτροπία ποτε. τωρα γιατι τα γραφει αυτός που τον ακουσαμε να τον λεει μπατσάκο, ξέρουμε πολύ καλά. Φοβάται ότι δεν θα ξαναβγεί. Εμεις ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και ξερό ψωμί, γιατί ο άνθρωπος δεν τα πηρε ποτέ, βοήθησε και βοηθάει όπου μπορεί χωρίς να ρωτάει ποτέ που ανήκει ο καθένας. Και ρε φιλαρακια ολοι εσεις που κρίνετε, καντε μια αυτοκριτική και κοιταξτε και τους λογαριασμούς αυτων που σας βάζουν να τα γράψετε αυτά. Αντε μπράβο, γιατί την αδικία και την πουστιά δεν την θελει ουτε ο θεός.
    Αυτά απο μένα εναν αγράμματο με Δοκτωρά.....
    την αγάπη μου σε ολους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρχηγέ με Δοκτωρά.....
    μάλλον στους προσκόπους θα το πήρες και θάναι απ' αυτά με τα οποία γίνανε πασοκο-καθηγητάδες οι βενιζελοι, οι λοβέρδοι, οι καρτάληδες και οι παναγιωταρέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κατερινόπουλος είναι απο τους ελάχιστους που αξίζουν στην Αιτωλοακαρνανία σε αντίθεση με το συρφετό του ΠΑΣΟΚ! Αν και μπάτσος που ήταν ήταν παρέμεινε ηθικός καί έντοιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση