GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μέσα μεταφοράς, ρεύμα και νερό δεν είναι εμπορεύματα! Ανήκουν στο λαό!»

Της Μάνιας Τσαβλίδου Δεν αντέχουμε άλλο φτάνει πια , μας έχουν για πιόνια που μας παίζουν και μας μετακινούν όπως θέλουν, ποιος τους έδωσ...

Της Μάνιας Τσαβλίδου

Δεν αντέχουμε άλλο φτάνει πια, μας έχουν για πιόνια που μας παίζουν και μας μετακινούν όπως θέλουν, ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα? Ήρθε η ώρα να...
πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, και ας τους δώσουμε την απάντηση που τους αρμόζει.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας στερήσει ούτε το νερό, ούτε το ρεύμα ,ούτε τα μέσα μεταφοράς, γιατί δεν ανήκουν σε κανένα πολιτικό κόμμα, είναι και θα είναι αγαθά που ανήκουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
Ένας εργαζόμενος για να πάει στην δουλειά του με τη συγκοινωνία και να επιστρέψει σπίτι του, θέλει 2,80 ευρώ, επί 25 μέρες το μήνα σύνολο 70 ευρώ, επί μήνες ετήσια δαπάνη 840 ευρώ, δηλαδή πολύ περισσότερο από τον ήδη πετσοκομμένο πενιχρό βασικό μισθό ασιτίας!
Δεν είναι δυνατόν ! Είναι κλοπή, είναι αθλιότητα! Πόσοι μισθοί χρειάζονται για τη ΔΕΗ και τα ληστρικά χαράτσια που στοχεύουν καθαρά τα σπίτια μας?(με την υψηλή στην Ελλάδα ιδιοκατοίκηση).Πόσοι μισθοί για ΕΥΔΑΠ? Πόσοι μισθοί για το ΝΟΙΚΙ? Περισσεύουν για τροφή? Ο άνεργος? Ο Συνταξιούχος?
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΡΟΠΟ!ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!
Τα κοινωνικά αγαθά όπως ρεύμα, νερό, μετακινήσεις, δωρεάν πρόσβαση στην υγεία για όλους ,δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν Παιδεία, είναι αδιαπραγμάτευτα δικαιώματα όλων μας κι όχι εργαλείο οικονομικής αφαίμαξης του λαού από τους τραπεζίτες και τους υπηρέτες τους!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ?Η ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ?
Ας αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε τη ζωή μας πίσω, είναι κάτι που μας ανήκει και δεν έχει κανένας δικαίωμα να μας την στερήσει.
Ας αντισταθούμε είναι στο χέρι μας δεν μας πληρώνουν, δεν τους πληρώνουμε!

4 σχόλια

  1. Η ΝΟΘΕΙΑ ΆΡΧΙΣΕ

    Πόσες φορές ψηφίζει ένας ΞΈΡΕΤΕ;
    Όσες θέλει και 1000 φορές .. μετά από οσoυς πάνε θα κάνουν λέει διασταυρώσει ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!!!!

    ΉΔΗ ΕΝΑΣ ΈΧΕΙ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΩΡΑ 10 ΦΩΡΕΣ //ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΎΝΕ ; ΚΑΙ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΈΤΣΙ ΕΓΕΙΝΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΈΧΕΙ ΞΑΝΑΨΗΦΊΣΕΙ .... ΔΗΛΑΔΉ ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ (6 ΜΗΝΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΑΠΟ 1000 ΦΩΡΕΣ Ο ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΉΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ.


    ΚΎΡΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΆΜΕ ΠΟΛΎ ΝΟΘΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΣΟΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΝΟΥΝ , ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΙΟΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ 3 ΣΤΑΥΡΟΥΣ, Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΘΑ ΠΕΙΓΕΝΗ ΣΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ Η ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΔΗΛΑΔΉ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΝ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΨΥΦΗΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ////

    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

    Μπουτζουκας Θ. Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Μανια μαλλον εργαζεσαι σε καποια εταιρια του δημοσιου και σου εκαναν μειωση του μισθουσου κατα το πολυ 50ε. Δε μας γραφεται ποσα παιρνεται ομως. Γιατι;
    Το μισθο σας να το γραψεται με τα επιδοματα!
    και κατι αλλο, στις αναφερομενες επιχειρησεις θα πρεπει να αμιβεσται οσο και ενας υπαλληλος στον ιδιοτικο τομεα. Καταλαβεταιτο δεν πρεπει να ειστε προνομιουχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς οπαδούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ Ή ΣΥΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!

    ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ 2 ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΕΡΚΕΛ, ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ. ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!

    ΗΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ 20-25% ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ!!!!
    ΕΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

    ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???

    ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ????
    (ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ 2001, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ...)

    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΥΣ... Ε, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ???

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ:

    ΣΚΕΘΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!

    ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΤΑΜΗΣΟΥ ΜΟΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΡΩΝΩ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ.
    ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΙΟΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση