GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι αρμόζει στους γαϊδουρίστας..!

Από το  pastakarvouna.blogspot.com Τελικά οι άνθρωποι που κατοικούν και εργάζονται πέριξ της πλατείας Εξαρχείων έχουν πάντα πρωτοποριακές ...


Τελικά οι άνθρωποι που κατοικούν και εργάζονται πέριξ της πλατείας Εξαρχείων έχουν πάντα πρωτοποριακές και κυρίως ...ανατρεπτικές ιδέες.
Δείτε με ποιό τρόπο έλυσαν το πρόβλημα που...
δημιούργησε ο ιδιοκτήτης του μαύρου Audi στην οδό Στουρνάρη το μεσημέρι...
Ο εν λόγω μακάκας οδηγός λοιπόν πάρκαρε σαν κύριος το αυτοκίνητό του στην στροφή Σπ. Τρικούπη και Στουρνάρη απ' όπου διέρχονται λεωφορεία. 
Το κομφούζιο που δημιουργήθηκε ήταν απίστευτο εξαιτίας αυτού του μακάκα που για να κάνει τη δουλειά του έγραψε στα @@ του τους πολίτες που ανυπομονούσαν να φτάσουν στις δουλειές τους είτε με τη συγκοινωνία είτε με το δικό τους μεταφορικό μέσο.
Αφού λοιπόν ο μακάκας δεν εμφανιζόταν να μετακινήσει το αυτοκίνητο του αποφάσισαν να το μετακινήσουν οι αγανακτισμένοι πολίτες. Κι επειδή δεν υπήρχε γερανός εύκαιρος το έκαναν με τον δικό τους τρόπο!!!
Καλό θα είναι το συγκεκριμένο περιστατικό να γίνει μάθημα και στους άλλους επίδοξους μακάκες που διπλοπαρκάρουν στην Στουρνάρη αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που προκαλούν.

7 σχόλια

  1. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλα ΕΚΑΝΑΝ!!!
    ΑΞΙΑ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ. Της πουτανας θα γινει απο εδω και περα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια αλάνια και ποια λαμόγια ρε μεγάλε; οι ίδιοι ειναι. απο τη μία αλάνια και απο την άλλη λαμόγια. οι ίδιοι που το γύρισαν, κι αυτοί παρκάρουν στα πεζοδρόμια τα παπακια τους..Εγω κολλάω γαιδάρους, αλλα οι κομπλεξικοί να μας το παίξουν έξυπνοι και μάγκες παραπάει.. Επιπλέον η αναρτηση αυτή έχει κανενα χρόνο που κυκλοφορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ..
    ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ
    ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ;
    ΟΨΟΜΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΑΘΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ"!!!!!!!!!!!!
    Κίτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΠΕΤΙΣΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην είστε μακάκες ο τύπος άφησε το AUDI για να το κάψουν και να πάρει την ασφάλεια. Καλά το έκαναν και το μπατάρησαν.Μην τα καίτε τα αυτοκίνητα πολυτελείας απλώς γυρίστετα ανάποδα.
    Πυροσβέστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση