GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία...

Από το http://paronetol.blogspot.com/ Το 62% της «πίτας» μοιράζεται σε Βερελή και Μωραΐτη:  Αναδιανομή των πολιτικών δυνάμεων στο τοπικό ...

Από το http://paronetol.blogspot.com/
Το 62% της «πίτας» μοιράζεται σε Βερελή και Μωραΐτη:  Αναδιανομή των πολιτικών δυνάμεων στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, κατέδειξαν τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από το «Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας» το προηγούμενο πενθήμερο!
Η δημοσκόπηση αφορούσε την πρόθεση ψήφο πιθανών ή σίγουρων υποψηφίων από το χώρο του τοπικού ΠΑΣΟΚ και η ηλεκτρονική έρευνα σε δείγμα περίπου οχτακοσίων μοναδικών χρηστών κατέδειξε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα! Το πρώτο ότι...
 παραμένει ισχυρός στο πολιτικό σκηνικό του νομού ο Υφυπουργός Θ. Μωραΐτης ! Η δημοσκόπηση κατέδειξε πρωτιά του πρώην Υπουργού Χ. Βερελή σε περίπτωση που θα αποφασίσει να είναι υποψήφιος ενώ παρουσίασε πολύ χαμηλά δήθεν ισχυρούς υποψήφιους όπως τον κ. Σώκο, τον οποίο πέρασε ακόμα και η συμπαθής Αντιδήμαρχος κ. Καρδάρα! Από εκεί και πέρα αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο εργαλείο ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα και για τους δυο εν ενεργεία Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σ. Γιανακά και Α. Μακρυπίδη! Η καταγραφή επαναλαμβάνουμε μέχρι την ώρα που δεν επιχειρήθηκε νόθευση στην δημοσκόπηση ως προς την δυναμική των υποψήφιων απεικονίζεται στον παραπάνω πίνακα!

6 σχόλια

  1. ΤΟΥ πασοκ Η ΑΛΗΤΕΙΑ
    των χιλιάδων διορισμένων βλάχων στα ΜΜΕ της Αθήνας
    και των ΜΑΪΜΟΥ συνταξιούχων και επιδομάτων..

    και βέβαια
    ο Ανθιρωπος που έβλεπε τα τρένα να παιρνούν μίζες φορτωμένα
    είναι και..ο Πρώτος..!!!!!

    Δημο-ανασκολόπηση για ζώαααααααααα
    κυριολεκτικά και μεταφορικά.

    Ου να χαθείτε ζώαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ .
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΠΟΣΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ !
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ;


    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι Αιτωλοακαρνανας αλλά όχι ακόμα πιόνι της καθοδηγούμενης και πληρωμένης εφημερίδας το ΠΑΡΟΝ που μια ζωή τα παίρνει από το ΠΑΣΟΚ.Θέλετε αντικειμενική δημοσκόπηση βγείτε ανοικτά στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, στήστε κάλπη για δύο ώρες και θα διαπιστώσετε οτι οι εν λόγω ..κύριοι είναι πρώτοι στις προτιμήσεις αλλά από το τέλος.

    Σας το βεβαιώνει ένα πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ και ψηφοφόρος των δύο ...κυρίων που στις επικείμενες εκλογές ψηφίζει φουλ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Κουφάλες ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΤΟ ΠΟΥΛΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοσκόπηση αυτή είναι μεταξύ ΠΑΣΟΚων.
    Στον νομό, σύμφωνα με προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εφημερίδας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στο 11%.
    Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά, για ένα νομό που ήταν μονίμως βαμμένος πράσινος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή σε όσους ψηφίζουν ακόμα ΠΑΣΟΚ, και ειδικά Βενιζέλο με το χαράτσι στη ΔΕΗ... Καλά, αυτοί δεν πλήρωσαν ; Ντροπή ρε ξεφτίλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση