GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποδοκιμασίες στον Νταλάρα...


21 σχόλια

  1. ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ..ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΕ
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο
    ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ψευτομαγκες χωρις Νταλαρα τη βγαζετε, χωρις μνημονιο, ψοφατε. Ο ελληνας δεν εχει αποβαλει ακομα το κομπλεξ της τουρκοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νταλάρας δεν ανήκε ποτέ σε κανένα κόμμα, ούτε ανακατεύθηκε με την πολιτική. Είναι ακατανόητο να ξεσπά επάνω του τόση βία και προσβολή από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός ότι είναι σύζυγος βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ δεν στοιχειοθετεί έγκλημα. Η απόδοση οικογενειακής ευθύνης είναι φασιστικό γνώρισμα. Τι άλλο είναι ικανοί να κάνουν οι αριστεροί φασίστες σ’ αυτόν τον άνθρωπο; Μήπως θα βασανίσουν ή σκοτώσουν το παιδί του, τους γονείς του και τα αδέλφια του;
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος από τη Χρυσή Αυγή. Έχει επιβάλει στην Ελλάδα ένα αρρωστημένο καθεστώς τρόμου και τραμπουκισμών. Υπάρχουν πολλοί πολίτες που φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα σε δημόσιους χώρους και μέσα ενημέρωσης, μήπως τους στοχοποιήσει η συμμορία του Τσίπρα και απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα τη δική τους και της οικογένειάς τους. Τρομοκρατούν όποιον τολμάει να διατυπώνει μη αρεστή σ’ αυτούς γνώμη. Σκεφτείτε να έπαιρναν την εξουσία, τι είδους δικτατορία θα εγκαθιστούσαν και τι εφιαλτικές μέρες θα περνούσε ο ελληνικός λαός. Δεν ανέχονται τη διαφορετική άποψη και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Είναι τραμπούκοι χουλιγκανικού επιπέδου, με σταλινική ψυχολογία και προσχηματικό ιδεολογικό μανδύα.
    Δεν έχουν σχέση με την αριστερά που τροφοδότησε τα οράματα πολλών μαρτυρικών γενιών Ελλήνων. Είναι ένα είδος διεστραμμένων μικροαστών που μετέτρεψαν τη θανατηφόρα πλήξη τους σε μολυσματική νόσο ολόκληρου του ελληνισμού. Οι πιο πολλοί είναι εκφυλισμένοι συνδικαλιστές και υπάλληλοι των ΔΕΚΟ και του δημοσίου, που επεξεργάζονται σχέδια ξυλοδαρμού και τρομοκράτησης αυτών που απειλούν τα σκανδαλώδη προνόμια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11 Μαρ 2012 2:23:00 π.μ.
    swstos!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον αγώνα ενωμένοι και στην μάσα χωριστά.

    Ούτε για χέσιμο να μην μπορούν να πάνε, χωρίς 40 πρασινοφρουροίνα τους φυλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφοσον υπαρχουν ηλιθια κατασκευασματα που πιστευουν στον αλητοΤσιπρα δεν αλλαζει τιποτα. Νομιζουν οτι αυτος ο νεος μεσιας θα τους σωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα περιφερομενα φασιστοειδή τσουτσεκια του Τσιπρα μεσα στη ζαλη της μαστουρας τους παραβλεπουν ενα πραγμα :
    Οταν ανοιξει το κουτι με
    τις καρπαζιές δεν θα εχουν που
    να κρυφτουν..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΦΗΦΙΖΩ-ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ
    ΣΥΝΤΟΦΟΙ ΑΣ ΔΕΙΞΙΟΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ , ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟς ΤΟΣΟ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ 90% (99,5% ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΣΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άθλιος … αντιρατσιστής … δραχμοφονιάς … φραγγοραγιάς … γραικύλος … πού συμμετέχει σε επιδοτούμενες συναυλίες η συνήθως φιλανθρωπικές… ( αφιλοκερδώς για φορολογικούς σκοπούς βεβαίως… ) αφού αφαιρεθούν τα υπέρογκα έξοδα … των μονίμων συνεργατών του ( ιδίως των αφανών συνεταίρων του και κουμπάρων του )…

    Δήλωσε προκλητικά χωρίς ντροπή ο ακατανόμαστος, αυτός ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης, το φτωχαδάκι με τις τρείς βίλες(Ψυχικό , Αντίπαρο και στη Σύρο, ο σύζυγος της Άννας Ραγκούση, βολευτίνας μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υφυπουργό του Πασοκιστάν,)…« ότι το ΑΙΓΑΙΟ ανήκει στα ψάρια του »...

    Καλά που δεν δήλωσε o ¨γραικύλος” ότι το ΑΙΓΑΙΟ ανήκει σε όσους έχουν παραθαλάσσιες βίλες και εξοχικά που τα χαϊδεύουν τα κύματα του ΑΙΓΑΙΟΥ.

    Είναι ένας από τους επαγγελματίες αριστερούς, με πολύ δεξιές τσέπες που λυμαίνονται την Ελλάδα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα , εκμεταλλευόμενος τα ανόητα και ακατανόητα αισθήματα λαϊκών φιλόμουσων οπαδών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΑΛΑΕΙ.
    ΝΤΑΛΑΡΑ, ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕΣ "ΚΥΜΒΑΛΟ ΑΛΛΑΛΑΖΩΝ".
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ .
    ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙΣ.

    ΥΓ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙΣ ΣΥΜΝΑΥΛΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ? ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΣΙΠΡΑ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΙΚΟΙ....ΤΣΙΠΡΑ....
    ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΙ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΤΣΙΠΡΑ ΡΕ ΔΑΓΚΩΤΟ....ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι τόσο μεγάλη η οργη που υπάρχει και ισοπεδώνει ακόμα και καποιους που έστω εμμεσως τους αγγίζει η βρωμερη πολιτική και τα ποντικια πολιτικοι.

    Δεν συμφωνω σε καμια περίπτωση στον χλευασμό και στην βία που ασκείται αυτη την στιγμή στον Νταλαρα δεν σημαίνει ασφαλώς ότι και τον συμπαθώ.

    Ο λαός που ζει στην καταντια απεγνωσμένα ψάχνει να ξεσπάσει και να εκτονώσει την οργή του σε όποιον εστω και κατ ελαχιστο φέρει ευθύνη.

    Κατα την αποψη μου αυτό δεν το θεωρώ λογικό την στιγμή που κυριοι υπευθυνοι αυτης της καταστασης εχουν όνομα και επώνυμο και το χειρότερο συνεχίζουν να λενε ψεμματα να υποκρίνονται εξαθλιώνοντας ακομα περισσότερο τον λαό.
    Θα μου πεις αυτους τους φυλάει η μισή αστυνομία και η άλλη μιση κόβει περιπολίες γυρω από τα σπίτια τους αυτο ομως δεν πρέπει να ειναι η δικαιολογία να ασκούμε βία επί δικαίω και αδίκω.
    Οι εκλογές είναι μπροστα να βγεί μεσα από τις καλπες η οργή και η απαίτηση της συλληψης όλων των καθαρματων που ασελγησαν και λεηλατησαν την χώρα.
    Να συρθουν ως κοινοι εγκληματιες στα δικαστηρια και να τους επιβληθούν οι μεγιστες ποινές παραδειγματισμού εφόσον κριθούν ένοχοι.
    Ο Νταλαρας δεν ειναι το προτυπο διαφθορας κλεψιας και υποκρισίας στην χώρα και το γνωρίζουμε όλοι, ας στραφουμε στους πραγματικούς ενόχους αυτα τα αχυρενια ανθρωπαρια που επαγγελονται τους πολιτικούς αλήτες φορώντας την γραβάτα καπίστρι που το μονο που εχουν κατα νου είναι η αρπαγή η απατη η ρεμουλα και ο επαγγελματικός ευδαιμονισμός που προσφέρει ο χρεωκοπημενος λαός σε καθε τσογλανι που θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό.
    Στραφείτε στους πραγματικούς ενόχους που γνωρίζετε όλοι σας.
    Τελος πολλοί από εσας τους εξαγριωμένους θα είστε εκείνοι που μπαίνοντας στο παραβαν στις εκλογές θα στηρίξετε με την ψηφο σας το σαπιο κατεστημενο και τα πουσταρια πολιτικούς που υποστηριζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε γαμωτο τελικα όλη η Ελλαδα είναι ΣΥΡΙΖΑ.
    Όπου σφαλιάρα γιαούρτι διαμαρτυρια είναι του ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Τι κανουν αυτοί οι δημοσκόποι; δεν βλέπουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μεγαλυτερο ποσοστο σε όλη την Ελλαδα γιατι του δίνουν μονο 5% 6%; εδώ μιλάμε για λαοθάλασσα παντού είναι!!!σε συναυλιες σε παρελάσεις σε πολιτικές ομιλιες όλα αυτοι τα κάνουν.
    Για οτι γινετε η προμηνυειται να γίνει φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Τιποτε τυχαίο ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν και και οι επι μισθω κονδυλοφοροι δεν θα μπορούσαν να κατι διαφορετικό. Και για μην γενικευουμε πιστευω οτι στα blogs πιάνουν δουλειά απο το πρωι όλα τα πρασινα και γαλαζια κοπρόσκυλα καταλογιζοντας ευθυνες σε όλους και όλα και με εξαιρετική σπουδή στον ΣΥΡΙΖΑ αγνοώντας αυτα που εχουν διαπράξει οι εγκληματικές συμμοριτοφωλιές των απατεωνων που εκπροσωπούν.
    Ο λαός ξύπνησε πεταμένοι και θα σας ξεσκίσει πράσινους και γαλαζιους παλιοτομαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΣΙΠΡΑ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΙΚΟΙ....ΤΣΙΠΡΑ....
    ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΙ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΤΣΙΠΡΑ ΡΕ ΔΑΓΚΩΤΟ....ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ.....ΣΚΑΤΟΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .... ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11 Μαρ 2012 11:30:00 π.μ........
    ..Ο Νταλαρας δεν ειναι το προτυπο διαφθορας κλεψιας και υποκρισίας στην χώρα .......τα αχυρενια ανθρωπαρια που επαγγελονται τους πολιτικούς αλήτες ...... καθε τσογλανι που θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό......

    ENΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ:
    ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ.

    ΥΓ: ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΙΑΣΜΕΝΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άρχισε δυστυχώς ο διχασμός........
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12.31

    Αν απο το σχολιο μου έβγαλες το συμπέρασμα ότι ειμαι ΠΑΣΟΚ είσαι βαθειά νυχτωμενος.
    Μαλλον δεν το διαβασες καλα ή δεν το καταλαβες καλά.

    Για μενα ο Νταλαρας δεν ειναι ο κυριος υπαίτιος της ξεφτίλας που ζούμε υπάρχουν πολλα γαλαζοπράσινα γουρουνια που θελουν παλούκωμα όπως επικαλείσε.

    Σχετικα με το παλούκωμα που αναφερεσε παλούλωσε πρωτα τα κοπρόσκυλα που υποστηρίζεις και τους κουμπάρους τους και μετα παλούκωσε και τα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΣΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΜΑΣΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΡΪΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΠΟΡΣΕ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ 4ο ΡΑΪΧ!!!!!!!!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΝΟΤΑ-ΝΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11 Μαρ 2012 1:00:00 μ.μ.

    ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΑΣΣΑΛΟ,
    ΘΑ ΠΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΙΟΛΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΙΟΛΟΓΗΤΑ,ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΛΑΡΑΙΝΑ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧοντρόΠΑΣΟΚος ο «αγανακτισμένος» συνταξιούχος
    και γνωστός του συστήματος της Ιπποκράτους.

    Κομματικό στέλεχος με ιστορία.
    Γνωστός του Απόστολου Κακλαμάνη.

    Του Χρήστου Παπουτσή, όπως δείχνει το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

    Λίγο πριν μιλούσε και με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος συνεχίζει να μιλά στο κινητό ενώ τον έχουν πάρει και αυτόν τα "σκάγια".

    Τον είχε δείξει και στα πλάνα του, όσο μιλούσε ο Γιώργος Παπανδρέου,
    ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ.

    Έτσι πέρασε και από τους υπεύθυνους ασφαλείας της αίθουσας, που τσέκαραν όσους έφταναν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων.
    Όλα δείχνουν γνωστό άνθρωπο του κομματικού συστήματος.

    Οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν ήταν τόσο ψύχραιμοι όσο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μίλησαν για νέο σκηνικό Ρέλου.
    Και εκείνος είχε πατερίτσες.
    Και εκείνος πέταξε καφέ στον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν πήγαινε στην Χαριλάου Τρικούπη...

    ΤΕΛΙΚΑ....Ο ΧΟΝΤΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΕΝΥ
    ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΑΡΟ ΤΟΥ.....
    ΘΑ ΠΑΕΙ...σον διάβολό του +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση