GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ή μειώνετε τις τιμές ή χάνετε το κοινό..."

...Αυτό δήλωσε ο ηθοποιός Κevin Spacey για τα θέατρα στο Λονδίνο. Ο βραυβεμένος με Όσκαρ ηθοποιός και καλλιτεχνικός  διευθυντής του θεάτρου...

...Αυτό δήλωσε ο ηθοποιός Κevin Spacey για τα θέατρα στο Λονδίνο. Ο βραυβεμένος με Όσκαρ ηθοποιός και καλλιτεχνικός  διευθυντής του θεάτρου Old Vic ανέφερε πως τιμές εισιτηρίων που ξεπερνούν τις 50 λίρες  κάνουν...
 το θέατρο κλειστό κλαμπ και κοντόφθαλμο, αφού με αυτό τον τρόπο αφήνει έξω τους νέους. Προειδοποίησε ότι υπό αυτές τις συνθήκες το θεατρικό κοινό θα μειωθεί πάρα πολύ και δεν θα αντικατασταθεί ξανά. Ήδη το θέατρο Old Vic έχει καθιερώσει χαμηλότερες τιμές γιαάτομα κάτω των 25 ετών. Συγκεκριμένα, παρέχει 100 εισιτήρια των 12 λιρών σε κάθε παράσταση. Ακόμα, τόνισε πως τα οφέλη του θεάτρου μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους και τις σχέσεις μεταξύ τους.  

2 σχόλια

  1. Πως λειτουργει το χρεος . . .
    Είμαστε σε ένα μικρό ιρλανδικό χωριό. Οι δρόμοι είναι άδειοι. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι χρωστάνε και ο καθένας ζει με πίστωση. Μια μέρα, ένας τουρίστας σταματά σε ένα τοπικό ξενοδοχείο, αφήνει 100 ευρω προκαταβολη για δυο νυχτες και φευγει.

    Ο ξενοδόχος παιρνει τα 100e και τρέχει στον διπλανό κατάστημα του χασάπη για να ξεπληρώσει το χρέος του.
    Ο χασάπης παίρνει τα 100e και τα δινει στον κτηνοτροφο, που με την σειρα του πληρωνει τον προμηθευτή ζωοτροφών.
    Εκεινος πληρωνει το χρεος του για κατι ποτα στο μπαρακι του χωριού.
    Ο ιδιοκτήτης του μπαρ δίνει κάτω από το τραπέζι τα 100e που χρωστούσε σε μία γυναίκα θαμώνα του μπαρ, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μείνει άνεργη και έχει αναγκαστεί να προσφέρει έξτρα υπηρεσίες σε μοναχικούς άντρες.
    Η γυναίκα παιρνει τα 100e και καταφτάνει στο ξενοδοχείο να ξεπληρώσει εκείνο το δωμάτιο που χρωστουσε.
    Τα 100e τα παιρνει ο ξενοδόχος, ομως σε λιγο ερχεται ο τουριστας και λεει οτι αλλαξε γνωμη και θα φυγει, οποτε ο ξενοδοχος του επιστρεφει τα 100e.

    Κανένας δεν παρήγαγε τίποτα. Κανένας δεν κέρδισε τίποτα. Όμως οι κάτοικοι του χωριού έπαψαν να χρωστούν και μπορούν τώρα να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

    Σημ.: Καθε ομοιοτητα με τα περιβοητα πακέτα διάσωσης ειναι συμπτωματικη....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο μπαρουφα απο αυτη την εξυπνάδα του tamis δεν υπάρχει.Αν εγω χρωστάω στο Γιαννη 100 ευρώ, ο Γιάννης στο Γιώργο 100 ευρώ και ο Γιώργος σε μένα 100 ευρώ, τότε κανείς δεν χρωστάει τίποτα σε κανενα. Αυτό το απλό πραγμα ο νεοέλληνας το έκανε ανεκδοτο και το πλασάρει σαν βαρύγδουπη ανάλυση μεταξύ άσχετων. Ο Αλέφαντος σε οικονομικές αναλύσεις και ανησυχίες, για να είναι μεσα στα πραγματα να 'ουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση