GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια Κυριακή Άνω Κάτω για την Οικογένειά Σας!

Η ActionAid Ελλάς την Κυριακή 8 Απριλίου 11πμ - 1μμ οργανώνει στο Κέντρο Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης « Ένας Κόσμος Άνω Κάτω » εκπαιδευτικό πρ...

Η ActionAid Ελλάς την Κυριακή 8 Απριλίου 11πμ - 1μμ οργανώνει στο Κέντρο Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης «Ένας Κόσμος Άνω Κάτω» εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, με στόχο να γνωριστούμε και να γνωρίσουμε οικογένειες από διάφορα μέρη του κόσμου!
Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα ταξιδέψουμε σε χώρες μακρινές, όπου θα ερευνήσουμε τις δύσκολες συνθήκες ζωής των κατοίκων, θα...
συζητήσουμε και θα ανακαλύψουμε τρόπους που μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιου κόσμου. Συγκεκριμένα, θα έρθουμε σε επαφή με αυθεντικά αντικείμενα, θα μπούμε σε ένα τυπικό Κενυάτικο σπίτι, θα ανακαλύψουμε διαφορετικές τροφές. Ταυτόχρονα θα εντοπίσουμε καίρια ζητήματα ανισότητας, θα γνωρίσουμε τη διαδικασία ανεύρεσης τροφής αλλά και τις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν πάρει οι κάτοικοι αναπτυσσόμενων κοινοτήτων ώστε να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους.
Άραγε πώς να νιώθει μια ενδεκαμελής οικογένεια στο Εκουαδόρ; Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει μια οικογένεια στη Μογγολία; Πώς διαχειρίζεται την εβδομαδιαία διατροφή της μια μέση τετραμελής οικογένεια στη Γερμανία; Ποια στοιχεία ενώνουν τη ζωή των τριών τόσο διαφορετικών οικογενειών; Ποιο ρόλο μπορούμε να παίξουμε εμείς σε αυτό το σχήμα;
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να προετοιμαστείτε γι αυτή τη συνάντηση, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο υλικό που θα βρείτε στο site του Εκπαιδευτικού Τομέα ActionAid Ελλάς education.actionaid.gr
Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας, τους φίλους τους, τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια σας!
Ηλικία παιδιών: 7 – 13 ετών
Ώρες διεξαγωγής: 11:00-13:00
Διεύθυνση: Οδυσσέα Ανδρούτσου 3 (Κοντά στο σταθμό του μετρό Συγγρού Φιξ) - για χάρτη πατήστε εδώ
Οικονομική Συμμετοχή: 8 ευρώ το κάθε παιδί (εκδίδεται σχετική απόδειξη). Η συμμετοχή για τους γονείς και συνοδούς είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέσω email έως και την Τετάρτη 4 Απριλίου.
Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε μπορείτε να μας στείλετε email στο education.hellas@actionaid.org και να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία:
1. Ονοματεπώνυμο
2. Ονόματα και ηλικίες παιδιών που θα παρακολουθήσουν
3. Τηλέφωνο επικοινωνίας
Καλώς να ορίσετε!

2 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΑΜΕ.....
    Αυτοκράτορα ΜΠΕΝΥ-ΜΠΑΚΑ-ΤΣΟΓΛΑΝΑ-ΛΕΡΟ..
    βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ ΠΑ$$ΟΚ.
    -------------------------------------------------------

    Η Αννούλα πήρε μαζί της μιση εκατοντάδα συμβούλους.

    Τους πήρε μαζί της στην νέα εποχή για την ίδια στο Ανάπτυξης.
    Οσο αφορά το αλλάξουμε δεν αλλάζουν με τίποτα πάντα ίδιοι θα μείνουν οι πολιτικοί μας.

    Άδειες καρέκλες, κλειστά γραφεία και έρημοι όροφοι είναι η εικόνα που παρουσιάζει το κτίριο του Υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.

    Όχι επειδή το υπουργείο Παιδείας έπεσε «θύμα» του Μνημονίου.

    Αντιθέτως επειδή ο νέος υπουργός, Γιώργος......Μπαμπινιώτης,
    χρειάζεται μόνον πέντε συμβούλους,
    ενώ η νυν υπουργός Ανάπτυξης και πρώην υπουργός Παιδείας, είχε στη δούλεψή της ...53 !
    --------------------------------------

    Η στρατιά συμβούλων της κυρίας Διαμαντοπούλου μετακινήθηκε στο νέο υπουργείο με αποτέλεσμα το κτίριο του Αμαρουσίου να μείνει στην κυριολεξία άδειο καθώς τα γραφεία Τύπου και των Δημοσίων Σχέσεων, όπου απασχολούνταν οι περισσότεροι συνεργάτες της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι «κλειστά» πλέον.

    Στο Ανάπτυξης, από την άλλη, οι 53 σύμβουλοι της υπουργού είναι τόσο απαραίτητοι που μετακινήθηκαν στο σύνολο τους την επόμενη κιόλας μέρα της αλλαγής σκυτάλης στα νέα κτίρια με το ανάλογο κόστος φυσικά για το Δημόσιο καθώς είθισται οι αμοιβές στους ειδικούς συνεργάτες να είναι υψηλές.


    Η Άννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας καταπιάστηκε με όλα τα θέματα και όλα (μα όλα) τα έκανε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    Απύθμενη αλαζονεία, ασχετοσύνη, ρουσφετολογία επικρατούσαν και επικρατούν στο υπουργείο, στο οποίο "βασιλεύουν" ακόμη η ανεγκέφαλη και "ψηφοθηριτζού" Χριστοφιλοπούλου (αυτό είναι το όνομα του άντρα της, το δικό της
    (λέγεται Κάλερ (εβραϊκό)) το αποκρύπτει επιμελώς) και ο σκοτεινός και ιντριγκαδόρος γραμματέας Κουλαϊδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκ προκαλλεί η δήλωση της τρόικας στην κοινή συνεδρίαη των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την μείωση του βασικού μισθού της Ελλάδας, στα 150 ευρώ.

    Συγκεκριμένα σε ερώτηση του ερωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι «...σκοπός τους είναι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα».

    Όταν ακόμη σήμερα υπάρχουν άνθρωποι (και είναι αρκετοί) που ελπίζουν σε Σαμαράδες, Βενιζέλους και λοιπούς ομοίους τους, πράγματι χρειάζεται ένας Τόμσεν για να μας εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο, μπας και καταλάβουμε. Μεγαλύτερος είναι ο εχθρός εντός παρά εκτός.

    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ:
    "Ναι, σε όλα."

    Θα πληρώσετε το κακό που κάνατε στην Ελλάδα... και δεν χωράτε όλοι στο ελικόπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση