GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη σημαία, της «Galatasaray», ρε... γαμώτο!

Από το  aftodioikisi.gr Τι σημαία έχει η νήσος Κως; Την ελληνική θα μου πείτε... Αμ, δε!!! Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, και σύμφωνα με το ...

Από το aftodioikisi.gr

Τι σημαία έχει η νήσος Κως; Την ελληνική θα μου πείτε... Αμ, δε!!!
Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, και σύμφωνα με το δήμαρχο Κώστα Καΐσερλη (ναι, τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών) έχει τη σημαία της... Γαλατασαράι!!! (Ναι, της τουρκικής ομάδας που, όπως φαίνεται ο Κώστας ο δήμαρχος και τέως υφΥΠΕΣ είναι οπαδός).
Και αφού ο Κώστας δεν κατάφερε να σηκώσει τη...
σημαία της αγαπημένης του ομάδας στην Βασιλίσσης Σοφίας ή στην Κλαυθμώνος όταν (λόγω φίλου Κώστα, λέγε με και Σκανδαλίδη) είχε καταλάβει τη θέση του υφυπουργού Εσωτερικών, καθώς, όσο να 'ναι ένα κράξιμο θα το έτρωγε, είπε να την ανεβάσει στην Κω (σ.σ.: πληροφορίες που αναφέρουν ότι αυτό ήταν το κρυφό όραμά του προτού εκλεγεί δήμαρχος δεν επιβεβαιώνονται προ το παρόν).

Έτσι, λοιπόν, ο Κώστας χωρίς να ρωτήσει κανέναν, χωρίς έστω μία τυπική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (γιατί άραγε; μήπως γιατί θα απορρριπτόταν η πρότασή του;) γέμισε το νησί, από την πέρα ραχούλα μέχρι κάτω τη θάλασσα, την ημέρα της Επετείου για την Ενσωμάτωση της Δωδεκαννήσου, με τις... σημαίες της Κω, κατεβάζοντας την ελληνική.
Σήκωσε, λοιπόν, το λάβαρο της «Γαλατασαράι» ο δήμαρχος Κω, σε μια ακριτική περιοχή της χώρας, μη σκεπτόμενος πως δίνει το πάτημα σε κάποιους (λέγε με και Τούρκο) να μπορούν να κάνουν και αυτόν και τη σημαία του... γκρίζα ζώνη.
Πρόσφατα, δε, κάποιος του έκανε πλάκα: άγνωστος πήρε την εφημερίδα «Καθημερινή» και είπε για ύπαρξη βόμβας στο δημοτικό συμβούλιο Κω. Η εφημερίδα ειδοποίησε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Κω, η οποία εκκένωσε αμέσως το κτήριο του δημαρχείου, και μετά τους απαραίτητους ελέγχους που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ήταν φάρσα (σαν και αυτή που κάνει ο δήμαρχος στους δημότες του με τη σημαία).

3 σχόλια

  1. τωρα μεσα στο χαος βρηκαν τροπο οι ανθελληνες να δειξουν το μισος που εχουν προς τη πατριδα που τους ανεχεται και τους ταιζει ακομα....
    αυτα να βλεπουν τα γεροντακια που πηγαν και ψηφισαν εχθες εναντιον των....εγγονων τους!!!!!
    ας τους...κλειδωσουμε στο στιτι τη κυριακη των εκλογων ετσι ωστε τα δυο μεγαλα κομματα-συμμοριες να εμφανισουν επιτελους μονοψηφια ποσοστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση