GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα νέα ποσοστά των κομμάτων...

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της PULSE για το ΠΟΝΤΙΚΙ, με αναγωγή τα ποσοστά (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ-ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ): Η ΝΔ πέφτει...

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της PULSE για το ΠΟΝΤΙΚΙ, με αναγωγή τα ποσοστά (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ-ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ):
Η ΝΔ πέφτει...
 στο 23 %
Το ΠΑΣΟΚ είναι στην δεύτερη θέση με 13,5 %
Μαζί στην τρίτη θέση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ με 12,5 %
Πέμπτη η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στο 10,5 %
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι στο 6,5 %
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 4,5 %
Ο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη μπαίνει με 4 %
Εκτός βουλής μένουν με 2,5 %  οι  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
5,5 % μοιράζονται τα υπόλοιπα.

33 σχόλια

  1. XESTIKAME GIA TA POSOSTA TON KOMATON ANTE STON AGIRISTO KAI ASIS MAZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΏ ΈΧΩ ΠΙΟ ΚΑΛΉ δημοσκόπηση...

    ΕΥΠ, ΚΟΡΙΟΊ, ΜΟΣΑΝΤ, ΠΡΏΗΝ ΚΑΕΚΕΜΠΕ, ΜΙΤ, ΣΙΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    1)Όλα έτοιμα, για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ..

    Στην Θεσσαλονίκη τους Προβληματίζουν τα μέτρα ασφαλείας

    ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΉ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎ ΑΝΤΊ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΌΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΎ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΊΠΑΛΟ.. Η αστυνομική ταυτότητα και τα ...δύο ευρώ αρκούν για την ψήφο κάθε μέλους στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή.

    Όπως και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση το κεντρικό εκλογικό κεντρο στη Θεσσαλονικη θα βρίσκεται στην ΔΕΘ, ενω ηδη εχουν οριστικοποιηθει ως εκλογικα κεντρα, το πολιτιστικο κεντρο της Τουμπας, και τρια σημεια στην Καλαμαρια. Ως αναφορα τα μετρα προστασιας που θα παρει η αστυνομια υπαρχει σημαντικη μεριδα μελων που ζητησε να μην ειναι αστυνομοκρατουμενη η διαδικασια ,ενω αναμενεται τις εομενες μερες να ανακοινωθουν και τα υπολοιπα εκλογικα κεντρα.Ασχετα σε ποια τοπικη ειναι εγεγγραμενο παντως καποιο μελος, θα μπορει να ψηφιζει σε οποιο εκλογικο επιθυμει
    ΚΑΙ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ 1013 ΦΩΡΕΣ..

    2) Καλά θα βάλομε κάγκελα παντού στης παρελάσεις θα μας φυλάνε και όλες οι μυστικές υπηρεσίες .. Άλλα τα τρελαμένα νέα ΠΑΙΔΙΑ που θέλομε να τα κάνουμε κωπηλάτες στην γαλέρα όταν θα περνάν από εξέδρες μπροστά μας πλακώσουν στους ΠΟΥΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΜΕ; Θα πρέπει να βοηθήσουν και τα ΜΜΕ να βάζουν διαφημίσεις γιατί δεν θα μπορούμε να τους λεμέ, να οι κουκουλοφόροι!!!


    ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝ

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα με το ΠΑΣΟΚ τι εγινε ;; Μεσα σε 15 μερες ανέβηκε 5 μοναδες ;; Σπανάκι εφαγε;;
    Ωραια !! Για πειτε μας με αυτα τα ποσοστα τι εδρες παιρνουνε, για να δουμε τι συνδυασμοι και τι συνεργασιες παιζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΕΣ.ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ποιόν τις λένε αυτές τις μαλακίες? Εγώ ξέρω καμιά δεκαριά ΠΑΣΟΚΟΥΣ κι ούτε ένας δε λέει ότι θα το ξαναψηφίσει. Όσο γε μια τη ΝΔ ακόμα χειρότερα μετά τη κωλοτούμπα.

    Πλάκα μας κάνετε? Πρώτο κόμμα θα είναι κανένας ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι κωλοτούμπες κι αυτοί.

    Όσο για το Κουβέλη ήρθε η ώρα του μπαίνω δε μπαίνω στη βουλή. Επειδή τα δύο μαζί δε ΄πρόκειται να σχηματίσουν κυβέρνηση ούτε με σφαίρες όπως πάει ο Κουβέλης πρέπει να πάρει ένα 3% και να παραμείνει εφεδρεία ώστε να υπάρχει διέξοδος για τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ψηφοφόρους αν χρειαστεί τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούστε το ΌΛΟΙ και οι ονειροπόλοι...

    ΟΛΑ είναι ΣΤΗΜΈΝΑ.. ΚΑΙ ΕΓΏ ΈΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΆ


    1) Όλες η μυστικές υπηρεσίες είναι εδώ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΆΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΈΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ,ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΊΧΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΎΡΟ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΒΆΨΟΥΝ ΑΣΠΡΟΟΟΟ..

    2) Δεν ΞΥΠΝΆΤΕ όμως να τους ρωτάτε όλους ΠΑΝΤΟΥ !! γιατί μας λένε κάθε μέρα τα δικά τους ΜΜΕ για μέτρα τον Ιουνίου, αλλά δεν μας λένε ΠΙΑ ΜΈΤΡΑ θα είναι ακριβώς ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! ..

    3) Γιατί δεν γινοντε ΤΩΡΑ πριν της εκλογές οι φορολογικές δηλώσεις; Για να σας κλέψουν τον ψήφο και να έλθουν να σας πούνε μετά την απομάκρυνση από το ΤΑΜΕΊΟ ΟΥΔΈΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΕ...

    4)Μας λένε τα παπαγαλάκια κάθε ημέρα για μαϊμού συντάξεις, έτσι σκέφτηκα και εγώ να βγάλω μια μαϊμού συντάξει της ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ,το 2010!!! εε δεν έπαθε τίποτα τρία εγκεφαλικά και έμεινε παράλυτη , έκανα όλες την νόμιμες διαδικασίες να έλθει η επιτροπή του ΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ (ΛΑΔΏΣΩ ΝΑ ΠΆΡΩ ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ ) ΞΈΡΕΤΕ Η ΜΑΝΆ μου πέθανε σε ΕΦΤΆ ΜΗΝΕΣ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΕΙΛΘΕ ΤΟ 2011, ΜΕ ΡΏΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΘΕΝΗΣ; τους λέω στο μέσα δωμάτιο , τους έβαλα μέσα και Έκλεισα την πόρτα βγάζω το πιστόλι και τους λέω τώρα θα σας γαμήσω ΉΤΑΝ τρεις από τους τρεις μια γυναίκα μου λέει σε παρακαλώ έχω τρία παιδιά είμαι και απλήρωτη οι ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΡΕΜΑΝ , τους λέω και τι θα κάνετε; Πήραν όλα τα χαρτιά ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΝ ΕΓΡΑΦΩΣ ...ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΕ.Π.Α ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑΛΕΠΩΡΟΥΝ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 5+6 ΜΗΝΕΣ ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΊΝΟΥ ΝΗΣΙΟΎ!!!!!

    ΑΜΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΉΣΩ ΠΆΛΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΕΟΠΥΥ ΘΑ ΦΤΑΊΩ; ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΡΊΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ..ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΈΤΟΙΜΑ ...


    http://www.youtube.com/watch?v=gPg7liQYhVE&feature=endscreen&NR=1

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιόν δουλεύετε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ; Υπάρχουν άνθρωποι που θα πα να βγάλουνε ξανά βουλευτή το βενιζέλο, τη διαμαντοπούλου, το σαμαρά, το άδωνι,το κουκουλόπουλο το κουτρουμάνι και όλη την αλητοπαρέα;;;;
    Αει και σιχτίρ από δω λαμόγια ΠΟΥΣΤΟΣΚΟΠΟΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O ANΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΕ ΤΑΞΙ ΤΣΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΤΙΟΥΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΔΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΠΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 17% Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.
    10% ΤΟ ΠΑΣΟΚ .
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΝΔ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 15%.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ,ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ 15%.
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ,
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ,ΞΟΦΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΩΝ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.
    Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ.
    ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΟΡΓΙΟ ΝΟΘΕΙΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου ειναι αδυνατο να σκεφθώ οτι στα ποσοστα των δυο πρωην μεγάλων κομματων υπαρχουν νέοι ανθρωποι.

    Με δεδομενο οτι ειμαστε μια χωρα γερόντων με τεραστιο δημογραφικο πρόβλημα, αντιλαμβανομαι οτι τα ποσοστα αυτα διαμοφωνονται από ανθρωπους ηλικιωμένους και υπεργηρους ως ενα βαθμό. Ανθρωποι που ειναι απόμαχοι της ζωής μακρυα από καθε παραγωγική δραστηριότητα ενταγμενοι και εγκλωβισμενοι στα πλαίσια της μηνιαίας συνταξης τους.
    Ευλογα κάποιος θα πεί μα και αυτές τις εχουν πετσοκοψει και δεν επαρκούν ουτε για την ιατροφαρμακευτική περιθαλψη τους; σωστά! είναι πάντα όμως μια συνταξη.
    Μην ξεχνατε το βασικό επιχειρημα καταστροφης μας από τους πολιτικούς δανειζόμαστε να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις!!!δΗΛΑΔΉ ΧΡΕΏΝΟΥΜΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΎς ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ. άσχετα αν πολλοι από αυτούς που χρεώνονται το βάρος δεν θα πάρουν ποτέ συνταξη!
    Σκεφθειτε ενα πατερα μέσης ηλικίας με παιδια χωρις δουλειά και πολύ μακρυα απο καθε συνταξιοδοτικό όριο φορτωμενο μόνο με υποχρεωσεις και χωρις ελπίδα εργασίας και ασφαλώς χωρίς κανενα εισόδημα η βοήθημα από πουθενα.
    Σκεφθείτε ενα νέο στα 25 στα 27 του με όλη την θεωρητική μορφωση σαν όπλο να χτίσει το ονειρο του να μην βρίσκει δουλειά πουθενά και να περιμένει από το εισοδημα των γονιών που δεν υπάρχει.
    Κατα την αποψη μου τα αποτελεσματα αυτα είναι οι "ενδεχομενες" προτιμησεις γερόντων που ως ενα βαθμό λειτουργεί και η νοοτροπία.
    Πιο ευκολα ανεβαίνεις στο Εβερεστ ξυπόλητος παρα να αλλαξει γεροντας την νοοτροπία του.

    Μην απορείτε λοιπόν για το μεγεθος των ποσοστων των δυο πρωην μεγαλων κομματων γιατι εχει δεκανικια στην κοινωνια που στηρίζουν αυτο το σαπιο συστημα.
    Λογικα σε καθε κρατος με λογικη αυτα τα κομματα θα επρεπε να εχουν διαλυθει εξαυλωθει κατα μια έννοια και πολλοι από αυτούς να εχουν οδηγηθεί στις φυλακές και καποιοι στον τοίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε-Ε-'Ερχεται!!
    ο μεγάλος τιμωρός!!
    ο κώτσος ο τρανός!!!
    φοράει κάτασπρη στολή!!!!
    ζωσμένο έχει στη μέση του
    της εκδίκησης το μεγάλο σπαθί!!!!
    και για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Το ψυγείο στου μαξίμου είναι γεμάτο???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΜ ΜΠΑΚ ΣΥΣΤΕΜΙΚΟΙ
    ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ
    ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ .... ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ... ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ... ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ...ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟ .... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.... ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ
    ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ....
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Τελικά η Ελλάδα θα καταρρεύσει!!!!

    Aναβάλλονται όλες οι συναυλίες του Νταλάρα, μέχρι τις εκλογές.

    Μετά τα επεισόδια, που σημειώθηκαν στις τελευταίες συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα, η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε ότι… αναβάλλονται όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες συναυλίες του τραγουδιστή μέχρι τις εκλογές !

    Το Σάββατο ο κ. Νταλάρας θα εμφανιζόταν στην Ηλιούπολη, όμως ο φόβος για νέα επεισόδια έβαλε «φρένο» τόσο σε αυτή την εκδήλωση, όσο και στις επόμενες.

    Όπως σας είχαμε πει, ο τραγουδιστής και σύζυγος της πρώην υφυπουργού
    Α. Νταλάρα είχε δεχτεί γιουχαΐσματα και επίθεση με νεράντζια κατά την εμφάνιση του στο Ίλιον και στην Δάφνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟ ειναι μουφα..Η εταιρεαι που εκανε τη δημοσκοπηση ειναι ανυπαρκτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οσο και να φωναζετε κουμουνια
    η κυβερνηση θα ειναι αστικη,
    με φρακο,κολαρο και στολη..
    πεζοδρομιο θα κοιμαστε αστεγοι,
    πεζοδρομιο θα κανουν οι κορες σας,
    πρεζονια στο πεζοδρομιο οι γιοι σας..

    μην ζαχαρωνετε μακρονησο,
    το κοινωνικο κρατος τελος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Νουδουπασόκος θα πιστέψει τα πάντα, αρκεί να μην χρειαστεί να σκεφτεί...

    Σωτήρας ο Γιωργάκης,
    "θύμα" ο Καραμανλής,
    ηγέτης ο Βενιζέλος,
    σεβαστός ο Παπαδήμος,
    έγκυρο το Μέγκα,
    σοβαρό το Σκάι!

    Και τα λεφτά βγήκανε,
    με σκληρή και τίμια, δουλειά.
    Τ’ άλογα είναι πράσινα
    και οι πούτσες είναι μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ 10% ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΕΙ
    ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ... ΚΑΙ
    ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ .... ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το γνωστό σύστημα αντεπιτίθεται. Τότε ήταν οι Οικολόγοι,τώρα ...
    _______________________________
    Το γνωστό σύστημα αυτό τον καιρό βρίσκεται σε πλήρη έξαρση δραστηριότητας.
    Κάθε φορά που πρέπει να πριονιστεί η ΝΔ,
    όλο και κάποιος λαγός πετιέται από αυτό το καπέλο που πραγματικά δεν έχει πάτο !

    Το 2000, "κάτι" συνέβη και ξαφνικά μετά τις 12 το βράδυ άρχισαν να έρχονται όλα τούμπα όταν ήταν σχεδόν ξεκάθαρο ότι η ΝΔ προηγείτο σημαντικά και θα κέρδιζε τις εκλογές. Πολλά σενάρια ακούστηκαν περί ψήφων διάφορων "φαντασμάτων", αλλά με τον καιρό ξεχάστηκαν.

    Το 2008, το σύστημα, εφηύρε τους "Οικολόγους", όταν δημοσκοπήσεις σταθερά επί 10 - 11 μήνες τους έδιναν διψήφια ποσοστά.
    Λίγο πριν το τελικό βιράζ του 2009 και όταν διαφαινόταν ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε μια άνετη νίκη, τα δημοσκοπικά ποσοστά των Οικολόγων εξανεμίστηκαν και σήμερα ούτε καν που ασχολούνται οι περισπούδαστοι αναλυτές μαζί τους.

    Αισίως φτάσαμε στο 2012 και το σύστημα είναι και πάλι εδώ, ενωμένο δυνατό. Αυτή τη φορά το καπέλο έχει μπόλικη πραμάτεια γιατί είναι και μεγάλο το κενό που πρέπει να καλυφθεί.

    Άλλωστε ο στόχος είναι ξεκάθαρος.
    ________________________
    Η ΝΔ δεν πρέπει να πάρει αυτοδυναμία και αυτό πρέπει να επιτευχθεί με κάθε μέσο.

    Από το καπέλο βγαίνουν κάθε μέρα και καινούρια "μαγικά".

    Η ΔΗΜΑΡ κοντεύει να φτάσει το 20 %. "πρώην δήμαρχοι της ΝΔ" προσχωρούν από εδώ και από 'κει καθημερινά. "τι συμβαίνει στην Πελοπόννησο με τον τάδε", "που θα πάει ο δείνα που θέλει να φύγει από τη ΝΔ", "δήλωση του τάδε ότι δεν κατεβαίνει με τη ΝΔ γιατί δεν του βγαίνουν τα κουκιά", "χρυσή εφεδρεία για το ΠΑΣΟΚ ο δείνα δήμαρχος" και πάει λέγοντας με αυτά και διάφορα άλλα χαριτωμένα.

    Μέχρι και την παλαιότερα μισητή Χρυσή Αυγή κοντεύουν να την εμφανίσουν με καμιά εικοσαριά έδρες στη Βουλή !
    Και μετά τις εκλογές, ξέρετε, θα μιλάνε για αυγά και για κοκκορόφτερα.

    Το σύστημα αντεπιτίθεται.
    Βλέπει ότι κινδυνεύει να κατακρημνιστεί το διαχρονικό αποκούμπι του και έχει βγάλει τις φλοκάτες του στα μπαλκόνια για να έρθει η Τασούλα η βλάχα με την "check machine" να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

    Το σύστημα δεν θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
    Θέλει ένα συνονθύλευμα ατάκτων για να το πηγαινοφέρνει όπου γουστάρει ανάλογα με τις απόψεις και τα συμφέροντά του που μεταλλάσσονται κάθε φορά σύμφωνα με το ... πρακτορείο και το ταμείο.

    Μπορεί να τα καταφέρει, όπως τα έχει καταφέρει και άλλες φορές.
    _____________________________
    Αν όμως δεν το κάνει θα πάρει επιτέλους την άγουσα,
    μαζί με το αποκούμπι του, το καπέλο του, την πραμάτεια του και όλους τους λαγούς του παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΣΟΚ..... Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΣΟΚ..... Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1) Ποιός ήταν επί χούντας στρατιωτικός Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, τον οποίο ξήλωσε η μεταπολίτευση και τοποθέτησε στη θέση του τον Αγαμέμνονα Γκράτσιο;
    2) Ποιός ήταν Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, επί χούντας;
    ___________________
    Βοήθεια του κοινού: οι κόρες και των δύο, είναι σήμερα..
    βουλευτίνες ΠΑΣΟΚ.
    Η μια λέγεται και είναι η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση...

    παρακαλούνται ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ...
    τελειωσε η μεταπολιτευση..
    __________________________
    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    θ.Τ.
    -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνι απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΤΩΝΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΤΩΝΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ... ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΤΩΝΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΦΙΑΛΤΗ ... Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ .... ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΞΕΦΤΛΙΣΜΕΝΕ ΕΣΥ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. -βγάλε όλον τον σιχαμερο καρκίνο
    απο μέσα σου μαζί με την ..χολή σου
    την άρρωστη

    ΧΟΥΝΤΙΚΕ... δεν χρειαζεται
    πια να μεταμφιέζεσαι ΠΑΣΟΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΦΛΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΣΗ.
    ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.
    ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    AYΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ OI ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ,
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΕΦΥΓΕ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΟΦΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ,ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Μητσοτακομπούλης, η Χρυσή Αυγή και ο Καρατζαφύρερ.

    Στην άλλη άκρη του ασταθούς «ουράνιου τόξου» της ελληνικής πολιτικής, στην ακραία δεξιά, ανακαλύπτω αντιπαράθεση μεταξύ του επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνου Καμμένου και της «Χρυσής Αυγής».

    Ο Πάνος επέκρινε τους «χρυσαυγίτες» επειδή...χαιρετούν ναζιστικά λέγοντας ότι αυτή η στάση κάθε άλλο παρά πατριωτική είναι, ενώ εκείνοι απάντησαν αποκαλώντας τον… «Μητσοτακομπούλη».

    Στελέχη και των δύο κομμάτων αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ τους.

    Στον εποικοδομητικό δημόσιο διάλογο παρενέβη και ο βετεράνος του ευρύτερου χώρου κ. Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος επίσης απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί τους και επισήμανε ότι από εδώ και στο εξής θα κοιτάξει «μόνο μπροστά».

    Ελπίζω να βρει αξιόλογους υποψηφίους, και όχι μόνο γραφικούς παλαίμαχους του καλλιτεχνικού κόσμου, με τα οποία φημολογείται ότι συνομιλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λεφτά υπάρχουν!
    Μόνο, όμως, για τους συνεργάτες των ΠΑΣΟΚΟ Υπουργών...

    Γράφουν τα ....."Νέα" !!!!

    Σε μία περίοδο που οι μισθοί και οι συντάξεις διαρκώς συρρικνώνονται, η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει αυξήσεις σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με αφορμή την προσαρμογή των αποδοχών τους βάσει του νέου μισθολογίου, εκδόθηκε κοινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνου Ρόβλια που προβλέπει αυξήσεις από... 8,3% έως 25,6%. Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 104 ευρώ έως ακόμη και 580 ευρώ.

    Ωστόσο επισημαίνεται πως οι συνεργάτες των υπουργών θα υποστούν και αυτοί περικοπές επιδομάτων, που καταργούνται με το νέο μισθολόγιο για όλο το προσωπικό του Δημοσίου, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις οι καθαρές αποδοχές τους να εμφανίσουν μείωση.

    Ενδεικτικό είναι πάντως πως συνεργάτης στελέχους της κυβέρνησης, ο οποίος διαθέτει απολυτήριο γυμνασίου θα εισπράττει 1.135 ευρώ με τη νέα απόφαση, δηλαδή μισθό που αναλογεί σε εργαζόμενο του Δημοσίου με τουλάχιστον 22 χρόνια προϋπηρεσίας.

    Ευνοϊκότερες είναι οι ρυθμίσεις για όσους επιλεγούν διευθυντές πολιτικών γραφείων. Βάσει της κοινής υπουργικής απόφασης, θα λαμβάνουν τον μισθό υπαλλήλου που κατέχει τον Α' βαθμό και τίτλο σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Μόνο που για να φτάσει στον βαθμό αυτό ένας υπάλληλος της αυτής της εκπαιδευτικής κατηγορίας απαιτούνται 20 χρόνια προϋπηρεσίας, ενώ αντιθέτως διευθυντής πολιτικού γραφείου μπορεί να λαμβάνει τον ίδιο μισθό και να μην έχει καν το απαιτούμενο πτυχίο ή την προϋπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση