GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σάρωσε" η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, με 197 θεάσεις...

... παρά την προβολή από αυτάδελφα blogs και με την τόση στήριξη από μέγα-χορηγούς ( Golden Hall, OTE κ.α. ) δεν φαίνεται να είχε την αποδο...

...παρά την προβολή από αυτάδελφα blogs και με την τόση στήριξη από μέγα-χορηγούς (Golden Hall, OTE κ.α.) δεν φαίνεται να είχε την αποδοχή του απαιτητικού, διαδικτυακού κοινού. Η μηχανή καταμέτρησης του You Tube είναι αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι παρά τα πιθανά θέλω του μεγαλοδημοσιογράφου, η εκπομπή πήγε άπατη. Είναι εξάλλου "αδόκιμο" να...
παρακολουθήσει κανείς μια 3ωρη(+) διαδικτυακή εκπομπή, τόσο για τεχνικούς λόγους, όσο και γιατί μια τέτοια προσπάθεια αντιβαίνει στη συνήθη χρήση του διαδικτύου και το χρόνο που διαθέτει κανείς σ᾽αυτό (για ενημέρωση). Ίσως, πάλι ευθύνεται η επιλογή των προσκεκλημένων που οψίμως αποκτούν σχέση με το διαδίκτυο ή το γεγονός ότι ο πάλαι ποτέ ανκορμαν και πρώην κυρίαρχος των 8, έχει συνδεθεί στις συνειδήσεις των περισσοτέρων με άλλα μέσα και όχι με το διαδίκτυο.

Για την διαπίστωση: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

8 σχόλια

  1. Αγαπητέ φίλε κάνεις λάθος, κατ΄αρχήν μη συγχέεις την πραγματική ακροαματικότητα Live με την μετέπειτα ΄΄κονσέρβα΄΄της εκπομπής στο Υou Tube.

    Η μετάδοση ήταν Live, με πολύ λίγα τεχνικά προβλήματα για το εγχείρημα αυτό και με πολλές χιλιάδες θεάσεις.
    Μακάρι να είναι η απαρχή μιας νέας μορφής επικοινωνίας με το κόσμο μακρυά από καναλάρχες και συμφέροντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti ton les file den katalawes;O TIPOS INE KARNAWALI:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφερέγγυος ως υπηρέτης ύποπτων συμφερόντων εφάνει από τον κανιβαλισμό του κωστάκη που ακόμη συνεχίζει... Επικίνδυνος θεωρείται από τον κόσμο που καταλαβαίνει τι γίνεται με τους δημοσιοκάφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙΡΟΣ Ν' ΑΦΙΠΠΕΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ.
    ΑΚΟΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ.
    ΣΩΠΑ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να ασχολείστε και μόνο με τον Ν. Χατζηνικολάου και την εν λόγω εκπομπή του δείχνει και το μεγεθος της επιτυχίας του εγχειρήματος.

    Τα 807.000 κλικ live είναι μεγάλο νούμερο όσο και αν θέλετε να το υποβιβασετε.

    Πραγματικα πιστεύει κανενας από ολους εσας που με πικρόχολη κριτική στρεφεστε εναντιον καποιου που εκανε μια προσπάθεια με τα καλα και τα κακα της όπως και με τα κακως κείμενα της από το να βλεπει τον Καψη τον Καμπουράκη την Τρέμη τον μεγάλο και άπαιχτο Μπαμπη τον Οικονομουλυριτζη και ολο το κακό συναπαντημα που καθημερινά εγκωμιάζουν τα μνημόνια ως ευτυχία;;;!!!
    Τύποι σαν και τους ανωτέρω δικαιώνουν το σύνθημα των αναρχικών που λέει:
    " Χιλιάδες κουτιά ανοικτά κρατούν εκατομυρια σβηστους ανθρώπους".

    Επειδή οι γραφολογοι των μπλογκς των παλαι ποτε μεγαλων κομματων σαρώνουν καθημερινα τα μπλογκς και γραφουν οτιδηποτε για να στρεψουν ξανα τον κόσμο στο δικομματικό παιχνίδι της καταστροφής, καθε φωνή που βγαίνει εξω απο αυτα τα πλαίσια κρίνετε ως ανεπιθυμητη και αποτυχημενη.
    Το παιχνίδι μαγκες έλαβε τέλος και θα το καταλαβετε πολυ συντομα οταν μεσα από τις καλπες βγεί το συμπερασμα για τα δυο κομματα που θα πεταχθουν στα σκατα και στον βόθρο.
    Τέλος μια και ο Χατζηνικολαου και ο καθε Χατζηνικολαου που τολμαει να πει κατι διαφορετικό μεσω των εκπομπων του και των καλεσμενων του είναι αποτυχημενοι περιμενω σαν απλός θεατής το εγχειρημα αυτό να το κάνει και το κακο συναπαντημα που ανεφερα παραπανω να δούμε ποια θα είναι η αποδοχή του και το μεγεθος της επιτυχίας του!!! χωρίς τον φοβο του αφεντικού καναλαρχη να μην του τραβήξει το αφτί ή να τον στείλει στο λογιστηριο να δει αν ο λογιστής άφησε μουστάκι.
    Πεδιον δοξης λαμπρο το διαδίκτυο για όλους ας το τολμήσουν και ας αξιολογήσει ο καθενας μας τα αποτελεσματα.
    Μπορεί να διαφωνουμε με καποιον σε πολλα να εχουμε διαφορετική άποψη από αυτόν, σε καμια περίπτωση όμως κατα την άποψη μου δεν πρέπει να υποβιβαζουμε όποια προσπάθεια γίνεται για να ακουστει και κάποια φωνή που απαγορευται απο τα επίσημα καναλια που εχουν επιβάλλει σιγη ασυρμάτου σε αντίθετες γνωμες και θέσεις εναντι της ξευτιλας και της καταντιας που ζουμε παραμυθιαζοντας τον κόσμο με θέσεις εικονικής πραγματικότητας και ψευτικες ελπίδες που το μονο που εχουν σαν αποτέλεσμα είναι ολος αυτός ο συρφετός των διεφθαρμένων και διαπλεκόμενων συμφεροντων που κατεκλεψαν την Ελλαδα και συνεχίζουν να πλουτίζουν απεναντι σε ενα λαό που σερνεται στα συσσιτια και στην εξαθλίωση να αισχροκερδούν και να αποκομίζουν οφέλη.
    Το σπυρι θα σπάσει ότι βρωμα και να βγάλει το πυον που εχει μεσα θα βγεί να είστε σίγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.56

    Ενω οι Αλαφούζοι οι Μπομπολαδες Ψυχαρηδες και Τεγόπουλοι σκανε από αλήθεια και εντιμότητα!!!

    Τιποτε τελικά τυχαίο σε αυτό τον τόπο το μπρος εμείς και δεν γαμείς είναι η απόλυτη ρήση για αυτο τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...

    Απο όλους εσας που την κριτική την εχετε στο τσεπάκι και η δημοκρατικότητα σας ξεχειλλίζει, μηπως σας είναι ευκολο να μας πειτε να μας ενημερώσετε τελικά μηπως και μας εχει διαφύγει, πόσα από τα κομματα που ειναι αντιθετα με τα μνημόνια τις τροικες εχουν προσβαση στα καναλια του απόλυτου σκοταδισμού και προπαγανδας εκτός από την κόρη του Δρακουλοδεινοσαυρου που φιλοξενείται ανελλιπως καθε μαλακια που λέει κατεχοντας το ασυλληπτο ποσοστο στην κοινωνια 1,5%!!! Βλέπετε συχνά εκπροσώπους άλλων κομματων εκτός απο τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΟΛΟΤΟΎΜΠΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΓΚΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟ; ολα τα φασισταρια σε δράση τυπου Αδωνι και τσεκουρακη και όλες εκείνες τις χεσμενες φάτσες πτων πρασινογαλαζων λαμογιών που εχουν ακόμα μουτρα(μουτσούνες καρναβαλίστικες) να βγαίνουν και να μιλούν ως σωτηρες του εγκλήματος που διεπραξαν.
    Ειχα διαβασει σε ενα σχόλιο κάποιου ανώνυμου ότι ο λαός αυτός δεν διαμαρτύρεται γιατι τον γαμανε αλλα πως τον γαμανε έτσι!!! είχε απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση