GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Ρούμελη τρεις πολιτικοί αρχηγοί σήμερα και αύριο...

Στη Ρούμελη σήμερα και αύριο τρείς πολιτικοί Αρχηγοί: Σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  κ.Ε. Βενιζέλος στη Λαμία- η ομιλία του είναι προγραμματισ...

Στη Ρούμελη σήμερα και αύριο τρείς πολιτικοί Αρχηγοί: Σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  κ.Ε. Βενιζέλος στη Λαμία- η ομιλία του είναι προγραμματισμένη να αρχίσει  σε λίγο, 7 μμ  στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας στην Πλ. Διάκου.
Σήμερα την Θήβα  θα μιλήσει  - στις 8 μμ- ο Πρόεδρος της ΝΔ κ .Α. Σαμαράς στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Αύριο δε Κυριακή η  η πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει  στη Λαμία - στις 19.30΄ σε αίθουσα  ξενοδοχείου.Οι αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας και Βοιωτίας, ‘όπως επισημαίνουν τοπικά ΜΜΕ,έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αφού πρέπει να είναι παντού, με δεδομένο ότι υπάρχει   και ο ποδοσφαιρικός αγώνας Λεβαδειακού -ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά με βαθμολογικό ενδιαφέρον.
,

16 σχόλια

  1. SOS ALERT

    εξαφανίστηκαν τα γερόντια στη περιοχή της Λαμίας σήμερα το απόγευμα

    είπε ο δρ Φαντομάς

    μαζί με την ομιλία θα μοιράσουν και δωρεάν βαζελίνη για το καλοκαίρι και εκπτώσεις σε γραφεία τελετών για όσους ψηφίσουν Μπένυ και αποβιώσουν μέσα σε 1 χρόνο

    μπαμπούλας πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιά να αποκατασταθεί η τιμή του ''μπουρδέλου η Βουλή'', ψήφισε Τζούλια!!
    Βαλε Τζουλια στη Βουλη, να πηδήξεις και εσύ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρελό γέλιο: Δε βρίσκει υποψήφιους για τη Φθιώτιδα το ΠΑΣΟΚ!

    Πριν από δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ είχε 17 αιτήσεις για το ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα και γινόταν "σκοτωμός" για το ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις... Τώρα σύμφωνα με το LamiaReport, τα ΟΧΙ πέφτουν βροχή!

    Σήμερα, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία από τα 7 ονόματα που πρέπει να καταθέσει στο Πρωτοδικείο Λαμίας έχει μόνο 5 αιτήσεις.
    Αυτές των 3 βουλευτών (Αντωνίου, Μπατζελή, Τσώνη) και 2 ακόμη, που ουσιαστικά επιστρατεύθηκαν.
    Είναι αυτές της Γεωργίας Σωτηροπούλου, αγρότισσας από τον Δομοκό και του Βασίλη Πασλή από τη Λαμία, που είναι και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

    Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει απίστευτο παρασκήνιο, έχουν γίνει πολλές προτάσεις και έχουν ασκηθεί πολλές πιέσεις σε κομματικά στελέχη και "συντρόφους", αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

    Έτσι φθάσαμε στο σημείο απόψε τα μεσάνυχτα να λήγει η προθεσμία και να έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια, εκτός από τη Φθιώτιδα.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα πάει αύριο το απόγευμα στη Λαμία να μιλήσει, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος...


    Ανώνυμος είπε...

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν κάνει ομιλίες ο Μπενιζέλος στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών ;

    α) θα έχει πιο πολύ κόσμο
    β) ότι και να λέει, αυτοί θα χειροκροτούν, ειδικά αν τους δώσουν και φαγητό
    γ) θα υπάρχει και κάνας νέος κάτω από 70 ετών

    είπε ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, ο ασύγκριτος δόκτορας του γέλιου Μπένυ Χιλλ!

    αυλωνίτης πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλειδώστε τους στις αίθουσες 2 εβδομάδες για να γλιτώσουμε. Μετά γραμμή στις αίθουσες δικαστηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρεντίκολο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:
    Εχει πληγεί και η οικογένεια του Βενιζέλου από την ανεργία!!!

    Γ. Αυτιάς: Κύριε Πρόεδρε, στο σπίτι σας έχετε άνεργο;

    Ευ. Βενιζέλος: Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει άνεργο, βεβαίως έχω, στην οικογένεια έχουμε παιδιά με προσόντα με διπλώματα, με μεταπτυχιακά, που δεν μπορούν να βρουν δουλειά.

    Γ. Αυτιάς: Ναι, τι σας λένε αυτά τα παιδιά;

    Ευ. Βενιζέλος: Έχω στενούς μου συγγενείς, με οικογένειες, με μεγάλα προσόντα, ας πούμε έχω ξάδερφο διδάκτορα πολιτικό μηχανικό εξειδικευμένο, που δεν μπορεί να βρει μια δουλειά, δεν μπορεί να σταυρώσει ένα μεροκάματο.

    Γ. Αυτιάς: Αυτός ο άνθρωπος ήρθε να σας πει «Βαγγέλη, ξάδερφε δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ»;

    Ευ. Βενιζέλος: Πως δεν ήρθε, προφανώς.......


    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ21 Απρ 2012, 7:42:00 μ.μ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ; ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΑΖΙΚΗ ΨΗΦΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 100 άτομα τώρα ακούνε το Μπένυ Χιλλ στη Λαμία.
    Οι μισοί είναι συγγενείς, φίλοι, οι άλλοι μισοί γερόντια και της ασφάλειας, μήπως τους αποδοκιμάσουν οι ψηφοφόροι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.
    Τους δείχνουν με δύο κάμερες, τους ίδιους, για να φαίνονται κάπως
    περισσότεροι.

    Μετρήσαμε και 10 νέους

    είπε ο μοναδικός δόκτορας

    αυτό δείχνει ότι έχουμε ρεύμα και γεμίζουμε και στάδια σαν του Μίλωνα αλλά και καμαρούλες μια σταλιά, τρία επί δύο.

    μπιρσίμ πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πραξικοπηματικό ΟΧΙ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΤ...ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!!


    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΑssΟΚ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΝΙΤΟ βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ
    ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑ$$ΟΚ. !!!


    Ναι !!! Θα απεργήσει η ΕΡΤ σε προεκλογική περίοδο !!!

    Αλλά όπως λέει (καταγγέλλει η ΝΔ) η απεργία είναι μόνο και μόνο για να μήν ακουστεί Live από τον Ελληνικό λαό το Ζάππειο ΙΙΙ ...

    Διαβάστε την ανακοίνωση της Ν.Δ:
    «Η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε απεργία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και έσπευσε να τονίσει ότι “δεν πρόκειται να δοθεί καμία εξαίρεση”.
    Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της.
    Στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς.
    Είναι η μη προβολή της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για την οικονομία, για το πώς θα αρχίσει να βγαίνει η χώρα από την κρίση, που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο, την Κυριακή, στις 11:30.

    Άλλωστε, απεργία η ίδια ΠΑΣΟΚική συντεχνία είχε επιχειρήσει και στην εκδήλωση για το Ζάππειο ΙΙ.
    Αλλά τότε, δεν τους πέρασε.
    Πρόκειται για αντιδημοκρατική πρακτική και απόπειρα φίμωσης σε μια κρίσιμη στιγμή της προεκλογικής περιόδου.
    Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας.
    Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία».


    Σημείωση :
    Καλό θα ήταν εκτός από τα παράπονα να φροντίσει η ΝΔ (ας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ από ΣΗΜΕΡΑ) να ενημερώσει ότι αυτή η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά ΔΕΝ θα περάσει χωρίς επιπτώσεις ΜΕΤΑ τις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O AYTIΑΣ ΑΥΤΗ Η ΧΡΕΙΟΣΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ.ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΑΨΥΧΟ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ.ΑΣ ΤΟΥΛΕΓΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΑΡΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MHN AKOYTE TΙΣ ΠΟΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ,ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΑΑΑΑΑΑ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ.ΤΟ 10 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΑΝΑΦΡΕΣΕΣΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.ΕΣΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΙΨΕΙΣ.ΔΗΛ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OYST XOIRINO ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΑΡΙΣΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΟΥΝΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες λόγω κρίσης και οικονομικών προβλημάτων.

    Δραματικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 45χρόνος εκπαιδευτικός από τη Σταυρούπολη, ο οποίος κρεμάστηκε με σκοινί στην αποθήκη του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ThrakiToday.

    Ο 45χρόνος εκπαιδευτικός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, Σάββας Μετ., διορισμένος στην Αθήνα, είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του για τις εορτές του Πάσχα. Στα τρία πολυσέλιδα σημείωματα που άφησε πίσω του εξηγεί του λόγους της πράξης του, αποδίδοντάς την στο Μνημόνιο και στην οικονομική του κατάσταση.

    Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στις τρεις αυτοκτονίες που συγκλόνισαν πριν από μια εβδομάδα τη Θράκη, αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των αυτοκτονιών στην περιοχή την τελευταία διετία.

    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ! ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΟΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΦΩΤΟ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ



    ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση