GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση τζίρου έως και 40% στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Πτώση του τζίρου έως και 40% καταγράφηκε στην αγορά της Θεσσαλονίκης την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ...

Πτώση του τζίρου έως και 40% καταγράφηκε στην αγορά της Θεσσαλονίκης την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του ιστορικού κέντρου το 98% των καταστηματαρχών δηλώνει πτώση του τζίρου του κατά 37%.

Στην περιοχή της Εγνατίας - Ιων. Δραγούμη και Βενιζέλου το 100% των ερωτηθέντων είδε μείωση του τζίρου σε σχέση με πέρυσι, σε ποσοστό 35%.

Στην περιοχή της Τσιμισκή - Αγ.Σοφίας - Μητροπόλεως - Προξ. Κορομηλά το 97% των καταστηματαρχών έχει 37% πτώση στο τζίρο του σε σχέση με πέρυσι.

Στην περιοχή της Ερμού - Βασ. Ηρακλείου - Δημ.Γούναρη, το 100% των ερωτηθέντων δηλώνει αρνητική μεταβολή του τζίρου του σε σχέση με πέρυσι, σε ποσοστό κατά μέσο όρο 40%.

Εξίσου απογοητευτική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν επιχειρήσεις εκτός ιστορικού κέντρου, αφού στη δυτική Θεσσαλονίκη το 100% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι υπήρξε αρνητική μεταβολή του τζίρου σε ποσοστό 35% και στην ανατολική Θεσσαλονίκη το 100% των εμπόρων δηλώνει αρνητική μεταβολή του τζίρου κατά 37%.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση